دعوتنامه کانادا

در مورد دعوتنامه کانادا

وقتی برای دریافت ویزای کاناد اقدام می‌کنید برخی مواقع از شما خواسته میشود که دعوتنامه‌ای از طرف شخصی که در کانادا اقامت دارد ارائه کنید.

ارائه دعوتنامه باعث تضمین صدور ویزانمی شود. افسر اداره مهاجرت شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهد تا ببیند آیا مشمول قوانین اداره مهاجرت می‌شوید یا خیر.

 

صدور دعوتنامه برای شخص یا اشخاص به این مفهوم نیست که وقتی او وقتی وارد کانادا می شود مسئولیت تمام و کمال هر گونه امور مربوط به آن شخص بر عهده شماست. با این حال دعوتنامه را صادقانه بنویسید. باید در دعوتنامه واقعیت را گفته و به تعهداتی که در آن قید می‌کنید پایبند باشید.

شما باید نامه را خودتان بنویسید و برای تاثیر بیشتر دعوتنامه در صدور ویزا و یا در صورتی که نامه رسمی از شما خواسته شود از افراد یا شرکت های خدمات مهاجرتی معتبر و مجرب راهنمایی بگیرید سپس نامه را برای شخصی که به کانادا دعوت می‌کنید ارسال نمایید. سپس این شخص باید نامه را به سفارت یا کنسولگری در خارج از کانادایعنی  جایی که برای دریافت ویزا اقدام کرده است تحویل دهد.

در مورد شخصی که دعوت می‌کنید باید اطلاعات زیر را ضمیمه کنید:

  • نام کامل شخص
  • تاریخ تولد
  • آدرس و شماره تلفن
  • نسبت شما با شخصی که دعوت شده
  • هدف از سفر
  • شخصی که دعوت می کنید برای چه مدت قصد دارد در کانادا بماند.
  • در مدت زمانی که شخص دعوت شده در کانادا به سر می‌برد در چه محلی اقامت می کندو هزینه‌های خود را از کجا تامین می‌نماید.
  • در چه تاریخی قصد دارد کانادا را ترک کند.

در مورد خودتان باید اطلاعات زیر را ضمیمه کنید:

  • نام کامل
  • تاریخ تولدتان
  • آدرس و شماره تلفن شما در کانادا
  • عنوان شغلی
  • اینکه آیا شهروند کانادا هستید یا اقامت دائم دارید.
  • جزئیات مربوط به خانواده، مانند نام و تاریخ تولد همسر و افراد تابعه. " ارائه این مدارک الزامی ست"
  • در خانه شما چه تعداد افرادی زندگی می‌کنند؟ اعم از خانواده یا افرادی که اسپانسر آنها شده اید "ارائه این مدارک اجباری است "
  • یک تعهد امضا شده از طرف شما برای ساپورت مالی پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ در طی مدتی که در کانادا مهمان هستند.
  • مدرکی که ثابت کند درآمد شما برای حمایت از نه تنها ولدین بلکه تمامی افرادی را که به همراه آنها دعوت می‌کنید، از میزان حداقل تعریف شده بیشتر است.
  • کپی مدرکی که وضعیت اقامت شما را در کانادا اثبات می‌کند مثل:
    • گواهی تولد یا کارت شناسایی ،اگر در کانادا متولد شده اید.
    • کارت شهروندی کانادا، در صورتی که شهروند کاندایی هستید.
    • کپی از کارت پی آر( کارت مربوط به اقامت دائم) یا سند لندینگ (IMM1000) اگر مقیم دائم هستید.