شرایط مهاجرت به استرالیا 2016




مهمترین و بهترین روش مهاجرت به استرالیا همچنان از طریق مهارت و تخصص است . شرایط کلی امسال نیز برای مهاجرت از این روش به شرح زیر است:

1.     نباید سن شما بیشتر از 49 سال باشد.

2.     باید دارای مدرک تحصیلی باشید.از جمله: . مدارک کامپیوتر که مربوط به مایکروسافت و غیره باشد، مدارک دانشگاهی که دانشگاه و معدل آن مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد، دبپلم فنی حرفه ای هنرستان، دیپلم فنی حرفه ای از موسسات و سازمانهای معتبر دیگر که طول دوره گذرانده شده در آنها حداقل900 ساعت باشد. که نشان دهد شما در رابطه با یک حرفه خاص دوره تئوری گذرانده اید. و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده اید.

3.     سابقه کاری : باید در زمینه یک حرفه حداقل یک الی هشت سال سابقه کار داشته باشید. گواهی سابقه کار شما حتما باید از یک محل کار معتبر بوده و جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف کارمند حتما باید در گواهی سابقه کار ذکر شده باشند. طول دوره سابقه کار که باید ارائه گردد بسته به رشته تحصیلی شما میتواند متفاوت باشد. برای بعضی از رشته های تحصیلی مثل مدارک فنی حرفه ای حداقل باید 5 سال سابقه کاری داشته باشید. برای بعضی از رشته های دانشگاهی 3 سال و حتی گاها 1 سال سابقه کار کافی می باشد

4.     جهت کشور استرالیا علاقه دارد شما قبل از ورود تا حد مطلوبی زبان انگلیسی بلد باشید و قبل از اینکه شما مدرک قبول شدن در امتحان زبان انگلیسی آیلتسIELTS را ارائه ندهید، اداره مهاجرت استرالیا به شما اجازه ورود نخواهد داد. به همین در بعضی از رشته ها ی تحصیلی می توانید مدرک آیتلسIELTS را پس از ارزشیابی و معادل سازی مدارکتان در استرالیا ارائه نمایید. اما در بعضی از رشته ها باید از همان اول مدرک آیلتسIELTS خود را همراه با باقی مدارک به سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا ارسال نمایید.

5.     اینکه قبلا از کشور استرالیا ویزا گرفته باشید چه ویزای تحصیلی، چه ویزای کاری و یا حتی ویزاهای توریستی و همچنین در صورت متاهل بودن نیز سطح تحصیلات همسرتان و معلومات زبان ایشان میتواند در شرایط اخذ اقامت از کشور استرالیا تاثیر گذار باشد.

----------------------------------------------------

برای اینکه در مورد روش های مهاجرت کاری استرالیا بیشتر بدانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

انواع روش های مهاجرت به استرالیا از طریق کار

      ----------------------------------------------------

مهمترین نکاتی‌ که در امسال یعنی سال 2016 باید در نظر داشت:

·        برای ویزاهای مستقل یا ویزای 189 (یعنی‌ کسانی‌ که حمایت ایالتی‌ ندارند) از این به بعد برای هر رشته تعداد مشخصی‌ در سال پذیرفته میشود. مثلا رشته در رشته حسابداری ۵۰۰ نفر. و زمانی که ظرفیت تکمیل شد بقیه افراد آن رشته حتی اگر امتیاز بالائی داشته باشند به سال بعد فرستاده میشوند (تقریبا شبیه سیستم کاناد)

بنابر این برای ویزای ۱۸۹ یا مستقل فرد هر چه امتیاز بیشتری بیاورد شانس انتخاب شدن و زودتر انتخاب شدنش بیشتر هست.

·        تعدادی از کسانی‌ که بالاترین امتیاز را دارند در هر ماه از لیست انتخاب میشوند. البته اگر فردی انتخاب شود ولی‌ ظرفیت رشته تکمیل شده باشد نوبت به فرد دیگری با امتیاز مشابه یا کمتر ولی‌ از رشته دیگر میشود.

·        زمانیکه همه افرادی که امتیاز بالاتر دارند انتخاب شدند و نوبت به افراد با امتیاز پائینتر و مساوی رسید، اولویت با کسانی‌ خواهد بود که زودتر اقدام کردند.

·        یکی از مشکلات این روش این است که نمیتوانیم اطمینان یابیم که فرد انتخاب خواهد شد. ممکن است فردی ۷۰ امتیاز بیاورد ولی‌ از در رشته خاصی‌ باشد که همه متقاضیان دیگر نیز ۷۰ امتیازی یا بیشتر بودند و همه زودتر از ایشان اقدام کردند و انتخاب شدند. بر عکس ممکن است کسی‌ ۶۰ امتیازی باشد و سریع انتخاب شود.

خوشبختانه در مورد کسانی‌ که از یکی‌ از ایالتها اسپانسرشیپ میگیرند وضعیت فرق دارد. در واقع دیگر اینکه چه کسی‌ امتیاز بیشتر دارد ملاک نیست بلکه هر کسی‌ که ۶۰ امتیاز بیاورد. مثل سابق به ترتیب زمان ثبت نام انتخاب خواهد شد.

----------------------------------------------------

برای دریافت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

انواع ویزای استرالیا

----------------------------------------------------

 مسعود
  کارشناسی ارشد عمران راه . 31 ساله. استرالیا خوبه ادم بره واسه زندگی؟  
 غلام حسین راهپیما
  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی من کاگاه کابینت سازی دارم ده سال دارم کار میکنم بیمه آزاد هستم چهار سال کار برای خودم هست خودم کار فرما هستم مدرک تحصیلی من دیپلم کامپیوتر هست میخواستم برای اقامت استرالیا راهنمایی کنید متعهل هستم یک بچه دو ماهه دارم ۳۰ ساله هستم دو سال سابقه بیمه من ثبت شده که در کارگاه تولیدی کار کرده ام تولیدی کابینت لطفا راهنمایی ام کنید تشکر از شما دوست عزیز  
 حسن هاشمی عطار
  دارای لیسانس برق با ده سال سابقه کار با بیمه سن ۴۰ سال داری همسر و بدون فرزند .ایلس ندارم لطفا مرا راهنمایی کنید  
 مرتضی
  شما بی خیاله مهاجرت شو.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید