مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری



چرا سرمایه گذاری در استرالیا ؟ 
بر اساس اطلاعات منتشره توسط مراکز آماری معتبر اقتصاد قوی و متنوع استرالیا یکی از 5 اقتصاد رو به رشد و منعطف دنیا می باشد. اقتصاد استرالیا با داشتن ارتباط تنگاتنگ با اروپا، استرالیا و امریکا تضمین شده است. همچنین استرالیا جزو سومین اقتصاد بزرگ دنیا در زمینه صادرات انرژی می باشد
وجود بیش از 18 هزار شرکت خارجی در استرالیا اثبات کننده این ادعا می باشد. از لحاظ قوانین و مقررات استرالیا بهترین کشور با بالاترین رتبه قرار گرفته است
براساس آمار منتشر شده توسط بانک جهانی 2013، استرالیا دومین کشور از لحاظ آسانی در راه اندازی یک تجارت اعلام شده است. استرالیا ششمین کشور بزرگ دنیاست که شامل قاره اقیانوسیه، جزیره تاسمانی و تعدادی جزیره کوچک دیگر می باشد


جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:

ویزای موقت سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار (زیرگروه 188)
ویزای دائم سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار (زیرگروه 888)
ویزای صاحبان کسب و کار (زیرگروه 890)
ویزای سرمایه گذاری (زیرگروه 891)
ویزای صاحبان کسب و کار از طریق اخذ اسپانسر ایالتی/منطقه ای (زیرگروه 892)
ویزای سرمایه گذاری از طریق اخذ اسپانسر ایالتی/منطقه ای (زیرگروه 893)

ویزای سرمایه گذاری (زیرگروه 891) 
این ویزا یک ویزای اقامت دائم محسوب می گردد. با داشتن این ویزا شما قادر هستید که تا 5 سال به و از استرالیا سفر نمایید . در صورتی که شما و شریک زندگیتان با هم ، بمدت 4 سال در استرالیا سرمایه گذاری کرده باشید ، می توانید توسط این ویزا در آنجا زندگی نمایید.  خانواده شما نیز در صورتی که شما موفق به اخذ این ویزا شده باشید می توانند از طریق این ویزا اقدام نمایند. این ویزا به عنوان مرحله دوم ویزای موقت سرمایه گذاری (زیرگروه 162) محسوب می گردد.

شرایط مورد نیاز:

·        داشتن ویزای موقت سرمایه گذاری (زیرگروه 162)

·        حداقل 2 سال در چهار سال گذشته ، قبل از اعلام درخواست ، جهت این ویزا در استرالیا اقامت داشته باشید

·        دارا بودن شرایط تجاری: انجام سرمایه گذاری به ارزش 1.5 میلیون دلار استرالیا به مدت حداقعل 4 سال

·        تعهد حقیقی جهت ادامه کسب و کار یا سرمایه گذاری در استرالیا داشته باشید.

این ویزا ، یک ویزای دائم می باشد و با داشتن این ویزا شما و خانواده تان قادر هستید:

·        به صورت نامحدود در استرالیا اقامت داشته باشید

·        در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شوید

·        از سرویس مراقبت های پزشکی (مدیکر) استفاده نمایید

·        درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام نمایید

·        اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید

تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید



سرمایه گذاری ، ثبت شرکت و کار آفرینی در استرالیا:
1- صاحبان مشاغل:
این ویزا برای  افراد با تجربه در کسب و کار تجاری می باشد. و کسانی می توانند با این ویزا به استرالیا مهاجرت کنند که موافقت حمایت دولت منطقه ای و یا ایالتی استرالیا را اخذ کرده باشند.:شرایط :

·        سن کمتر از 55 سال

·        داشتن موافقت دولت های منطقه ای استرالیا

·        داشتن دارایی خالص معادل پانصد هزاردلاراسترالیا

·        داشتن کسب و کاری که در 2 سال مالی از 4 سال مالی قبل از اعلام درخواست ویزا با گردش پولی سالانه این کسب معادل سیصد هزار دلاراسترالیا .

·        ارائه گردش مالی 4 سال منتهی به زمان درخواست ویزا ، منرط بر این که گردش مالی 2 سال پایانی  به 4 سال مذکور معادل 300 هزار دلار استرالیا باشد.


2-  مدیران ارشد:
این ویزا برای مدیران ارشدی که موافقت حمایت دولت منطقه ای و یا ایالتی استرالیا را اخذ کرده باشند مناسب می باشد.
شرایط:

·        سن کمتر از 55 سال

·        داشتن موافقت دولت های منطقه ای استرالیا

·        داشتن دارایی معادل پانصد هزاردلاراسترالیا

·        داشتن کسب و کاری که در 2 سال مالی از 4 سال مالی قبل از اعلام درخواست ویزا

·        ارائه گردش مالی 4 سال منتهی به زمان درخواست ویزا ، منرط بر این که گردش مالی 2 سال پایانی  به 4 سال مذکور معادل 300 هزار دلار استرالیا باشد.


3- سرمایه گذاران:
یکی از راه های مهاجرت به استرالیا سرمایه گذاری در این کشور است که البته به نسبت ویزای سرمایه گذاری بسیاری از کشورها شرایط دشوارتری دارد.
شرایط لازم:

·        سن کمتر از 55 سال باشد .

·        داشتن دارایی معادل یک میلیون و یکصد و بیست و پنج هزار دلار استرالیایی .

·        توانایی انتقال و سرمایه گذاری 750.000 دلار استرالیا به کشور استرالیا .

·        داشتن موافقت دولتهای منطقه ای استرالیا .

·        داشتن حداقل سه سال سابقه مدیریتی در شغلی که متقاضی و یا همسر آن صاحب حداقل 10% سرمایه آن شغل .

·        توانایی زبان انگلیسی با حداقعل  IELTS 5

·        ویزای بازنشستگی استرالیا به بازنشستگان اجازه می دهد تا قسمتی از سال های بازنشستگی خود را در استرالیا بگذرانند.


شرایط ویزای بازنشسته سرمایه گذار:

·        حداقل 55 سال سن داشته باشند .

·        حمایت توسط یک ایالت یا منطقه در استرالیا .

·        در حال حاضر هیچ وابسته ای جز همسر نداشته باشید.

·        اموال شخصی قانونی و قابل دسترس حداقل به ارزش500 هزار دلار استرالیا


دیگر اطلاعات شرایط سرمایه گذاری استرالیا:

·        علاقمندان جهت سرمایه گذاری در کشور استرالیا می بایست مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار استرالیا را دارا باشند.

·        این مبلغ که بعنوان دارایی ذکر شد به مدت ۴ سال سپرده گذاری می شود و قابل برداشت. نیست اما بعد از مدت ۴ سال این مبلغ به عنوان شروع کردن یک بیزینس پس داده می شود تا علاقه مندان کار خود را جهت فعالیت شروع نمایند

·        برای مهاجرت به استرالیا جدولی جهت امتیاز بندی معین شده است که می بایست ۶۵ امتیاز را داشته باشند.

·        داشتن تجربه کاری در یک بیزینس بسیار اهمیت دارد زیرا فعالیت در این زمینه به معنای مدیریت کردن است.

·        متقاضی، 5/۲ میلیون دلار استرالیا فرد داشته باشد در ۲ سال قبل از درخواست ویزای استرالیا


موارد امتیاز آور

امتیاز

سن

18 تا 24 سال

20

25 تا 32 سال

30

33 تا 39 سال

25

40 تا 44 سال

20

45 تا 54 سال

15

مدرک زبان IELTS

حداقل نمره 5 در هر مهارت امتحان IELTS

5

حداقل نمره 7 در هر مهارت امتحان IELTS

10

مدارک دانشگاهی

داشتن حداقل مدرک لیسانس

5

داشتن مدرک لیسانس در علوم و تکنولوژی و یا بیزینس

10

سابقه مدیریتی و مالکیت تجارت

داشتن حداقل 4 سال سابقه مدیریتی و مالکیت

10

داشتن حداقل 7 سال سابقه مدیریتی و مالکیت

15

ارزش کل دارایی های شخصی و مربوط به بیزینس (مجموع دارایی های خود و همسر)

2 میلیارد تومان

5

3 میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان

15

4 و نیم میلیارد تومان

25

5 میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان

35

گردش مالی تجارت فرد متقاضی در یکسال اخیر (شامل میزان درآمد و هزینه و یا بطور کلی فروش آن تجارت)

1 میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان

5

2 میلیارد و نیم میلیون تومان

15

3 میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون تومان

25

5 میلیارد تومان

35

نوآوری

علامت ثبت شده مرتبط با تجارت

10

اختراع ثبت شده و استفاده انحصاری آن مرتبط با تجارت

15

مدارک مربوط به صادرات کالاهای تجارت فرد متقاضی

15

شرکت های با رشد سریع

10

امتیاز ارائه شده توسط ایالت

10


اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید