شرایط مهاجرت به آلمان 2016



شرایط مهاجرت به آلمان 2016

در این بخش به معرفی آخرین شرایط مهاجرت به آلمان که هم اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین کشور عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزهٔ پولیِ یورو محسوب می‌شود را معرفی نماییم. شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند. جمهوری فدرال آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

برای اتباع خارجی که مایل هستند در کشور آلمان شرکت تأسيس نمایند، طبق قانون اقامت آلمان امکان صدور مجوز اقامت وجود دارد به شرط آن که اولاً نياز اقتصادی و یا منطقه ای ویژه وجود داشته باشد، ثانياً از این فعاليت اقتصادی، انتظار تأثير مثبت بر اقتصاد این کشور برود و ثالثاً آن که تأمين مالی پروژه از طریق سرمایه شخصی و یا اعتبار فراهم گردد.
قوانین اقامتی در آلمان، اقامت را به دو گروه تقسیم نموده است. گروه اول اقامت غیر دائم یا موقت یا محدود یا گذرا که شامل اقامت برای تحصیل دانشگاهی، آموزش زبان آلمانی و آموزش مدرسه‌ای، اقامت غیر دائم برای آموزش حرفه‌ای و شغلی، اقامت برای کار، اقامت برای نیروهای متخصص دارای تابعیت تحمل برای کار، اقامت برای پژوهش و تحقیق، اقامت برای کار آزاد و اقامت های موقت دیگری که وجود دارند و هیچ کدام از آنها منجر به اقامت دائم نخواهد گردید، به این دلیل از توضیحات آن امتناع کردیم.
دسته دوم اقامت دائم یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند، کسی که تقاضای دریافت تابعیت کشور آلمان را دارد، باید این کشور را به عنوان یک کشور دموکرات آزاد بپذیرد و به اصول و مبانی آن اعتقاد داشته باشد و حق ندارد فعالیتی انجام دهد که در نهایت بر ضد نهادهای قانونی یا منافع کشور آلمان تمام شود. سوابق شخص در موارد فوق از نهاد حراست از قانون اساسی استعلام می‌شوند. هر فرد برای دریافت تابعیت ‌آلمان باید تابعیت قبلی خود را واگذار نماید.

انواع روش های مهاجرت به آلمان

1- اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج
ازدواج با اتباع یک کشور ، همواره یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت آن کشور و از شرایط مهاجرت به آلمان است. طبق قوانین ازدواج در آلمان ، شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که اگر شما به عنوان یک خارجی با شخصی که تابعیت کشور آلمان را دارد و به عبارت دیگر یک آلمانی است ازدواج نمایید ، میتوانید به اقامت کشور آلمان و پس از آن به تابعیت این کشور دست پیدا کنید.
قدم اول شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج این است که شخص تبعه کشور آلمان باید اثبات نماید دارای درآمد کافی برای تامین زندگی خود و همسرش می باشد و برای تامین هزینه های زندگی خود نیازی به کمک های دولتی ندارد. از طرف دیگر طبق قانون ازدواج در آلمان ، شخص متقاضی ازدواج با تبعه آلمان باید زبان آلمانی را حداقل تا سطح A1 فراگرفته باشد. پس از ازدواج ، متقاضی دریافت ویزا باید به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه نموده و مدارک ثبت ازدواج و تقاضای خود را برای دریافت ویزای ازدواج ارائه نماید. پس از بررسی مدارک ، درصورتی که صحت مدارک مورد تایید قرار گرفته باشد  و مدارک شغلی و درآمدی شخص آلمانی نیز کفایت نماید ، ویزای ازدواج صادر خواهد گردید .
در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است. لیکن در مورد کشور آلمان ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت خواهد گردید .  البته چنانچه پرونده درست ارائه گردد و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد. 
در کشور  آلمان ازدواج با شخص آلمانی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت بوده و تا شما در خواست را ارائه نکنید ، تابعیت به شما ارائه نمی گردد.
با صدور ویزای ازدواج آلمان شما میتوانید وارد کشور آلمان شده و در این کشور اقامت داشته باشید. همچنین امکان کار و یا تحصیل رایگان برای شما وجود خواهد داشت . ضمن آنکه با اقامت 3 ساله در خاک آلمان ،میتوانید به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنید.

2- مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان در سال‌های اخیر به طور بی‌سابقه‌ای افزایش داشته است. اما زندگی یک پناهجو پس از ورود به خاک آلمان چه شکلی دارد و او چه مراحلی را تا زمان قبول یا رد درخواست‌ خود پشت سر می‌گذارد؟
طبق قانون، پناهجویان باید به نسبت جمعیت ۱۶ ایالت آلمان میان آن‌ها تقسیم شوند. چنانچه شمار ساکنان یک ایالت بیشتر باشد، باید به همان نسبت نیز تعداد بیشتری پناهجو بپذیرد. در برخی موارد نیز تقسیم پناهجویان به ظرفیت اقامتگاه‌ها و کشور زادگاه آنان بستگی دارد.
متقاضیان دریافت پناهندگی آلمان، باید ابتدا یا در اداره کنترل مرزی، اداره پلیس یا یک اداره مربوطه دیگر درخواست پناهندگی خود را ثبت کند. شخص متقاضی پناهندگی سپس به یکی از اقامتگاه‌های موقت پناهندگان منتقل می‌شود. در آنجا تصمیم گرفته خواهد شد که وی به کدام ایالت و شهر فرستاده شود.
این پروسه شامل 2 مرحله می باشد :
مرحله اول
اقامتگاه‌های موقت غالبا ساختمان‌هایی بزرگ و دارای حفاظ هستند که دارای ایستگاه پلیس، پزشک، سالن غذاخوری و سالن‌های خواب باظرفیت بسیار زیاد می‌باشند. هر پناهجو حدود ۶ و نیم متر مربع فضای شخصی در این اقامتگاه‌ها در اختیار خواهد داشت.
در این اقامتگاه‌ها اطلاعات شخصی اولیه در مورد پناهجو جمع‌آوری شده و عکس و اثرانگشت وی نیز در سیستم ثبت می گردد. سپس اثرانگشت به سازمان فدرال جنایی آلمان فرستاده شده تا مشخص گردد آیا پناهجو در کشور اروپایی دیگری نیز تقاضای پناهندگی داده است یا خیر.
در این اقامتگاه‌ها کارکنان اداره مهاجرت و پناهندگی آلمان، از متقاضیان پناهندگی دلیل خروج آنان از کشور زادگاه‌شان را سوال کرده و چنانچه پناهجو قادر به تکلم به زبان آلمانی نباشد ، مترجمی جهت ترجمه گفته‌ها حضور می‌یابد. پروتکل این پرسش و پاسخ در نهایت آماده شده و طبق آن تصمیم گرفته می‌شود که آیا برای شخص متقاضی پرونده پناهندگی باز شود یا خیر.
مرحله دوم
ایستگاه دوم برای کسانی که درخواست پناهندگی‌‌شان پذیرفته و پرونده‌ای برایشان باز شده است، بستگی به یک سیستم کامپیوتری دارد که تعیین می‌کند پناهجو به کدام ایالت آلمان فرستاده شود. متقاضی پناهندگی سپس در شهری که سیستم آن را تعیین کرده، در یک اقامتگاه گروهی اسکان داده می‌شود. بسیاری از متقاضیان خواستار اسکان در شهر یا ایالتی هستند که در آن خویشاوند یا دوستی دارند.در این موارد تنها به درخواست متقاضیان زیر سن قانونی یا کسانی که همسرشان در آن ایالت سکونت دارد، پاسخ مثبت داده خواهد شد.
از ابتدای سال جاری میلادی پناهجویان اجازه سفر در سراسر آلمان را دریافت کرده‌اند. تا پیش از آن این افراد تنها می‌توانستند در محدوده محل استقرار خودشان تردد داشته باشند.
3- ویزای کار آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا هستند، تقریبا قوانین کار مشترکی را دارا می باشند، به این ترتیب که شما برای کار در اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی هستید، در همین راستا بایستی آگهی جذب نیروی کار به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود ، مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار خواهد گردید.
حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد نوبت به افراد خارجی میرسد که در واقع تقریبا غیر ممکن به نظر می رسد . 
راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار در المان نزدیک میکند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا میکند که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور خواهید شد. در سال های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی گریبانگیر رکود اقتصادی میباشند. 
در این حین کشور آلمان متفاوت  بوده و با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است. این کشور نیازمند نیروهای متخصص در رشته هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و… میباشد.

4- مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به بعضی کشور ها نظیر آلمان محسوب می شود. راه های سرمایه گذاری در هر کشوری متفاوت است و معمولاً افراد جهت استفاده از مزایای اقامت و یا شروع یک تجارت و یا گسترش تجارت استفاده می نمایند.
کشور آلمان از شرایط زندگی مطلوبی برخوردار است و طبق اعلام رسمی اداره فدرال امور مهاجرت و پناهندگی در آلمان شمار ایرانی های مهاجر نسبت به سال 2011 در سال 2012 افزایش 20 درصدی داشته است و از حدود 5777 نفر به 6827 نفر رسیده است.
فعالیت حرفه‌ای فردی (نظیر رستوران یا مغازه فرش فروشی)
تاسیس شرکت مدنی (2 نفر یا بیشتر)
تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی)
تاسیس شرکت با مسئولیت محدود
تاسیس شرکت سهامی
تاسیس شعبه
دفتر نمایندگی
شعبه مستقل
شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه)

از روش های فوق به جز مورد اول یعنی فعالیت فردی نیاز به ثبت شرکت و ارائه مدارک است.

ادامه مطلب


5- ویزای تحصیلی آلمان

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان، ویزاهای متفاوتی وجود دارد.و به طبع آن مدارک متفاوتی نیز برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان مورد نیاز خواهد بود. نوع ویزای تحصیلی بستگی به وضعیت اپلیکیشن شما در دانشگاه مورد نظر در آلمان دارد. در صورت دریافت تاییدیه ثبت نام و پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. اگر پذیرش و ثبت نام شما تایید نشده است و اگر قصد بازدید از دانشگاههای آلمان را دارید و یا باید به منظور پذیرش در دانشگاه های آلمان آزمون دهید ، در این صورت نیاز به انواع دیگری از ویزا خواهید داشت.
ورود به آلمان برای شهروندان اتحادیه اروپا و یا شهروندان کشورهای سوئیس ،نروژ و یا لیختن اشتاین، تنها با داشتن یک کارت هویت انجام پذیر است. در صورت قصد تحصیل در آلمان یا اقامت در آلمان به مدت بیش از 90 روز، برای شهروندان کشورهای دیگر، دریافت ویزای دانشجویی آلمان لازم است. قوانین بیشتری نیز برای درخواست ویزای آلمان وجود دارد.بطور مثال شهروندان کشورهای استرالیا، نیوزیلند ، اسرائیل، کانادا ، ژاپن، کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا می توانند بعد از ورود به آلمان برای ویزای خود اقدام نمایند. اما برای شهروندان  کشورهای دیگر از جمله ایران، درخواست ویزا قبل ورود به آلمان ضروری است.
برای اقامت کمتر از 90 روز در آلمان نیز شهروندان برخی از کشورها مانند  ونزوئلا ، اروگوئه ، پاراگوئه، مکزیک، مالزی، برزیل، آرژانتین ، سنگاپورو... می توانند بدون ویزا به این کشور وارد شوند .

6- ویزای توریستی آلمان

اخذ ویزای توریستی کشور آلمان، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.
برای تقاضای ویزای آلمان (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آلمان نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آلمان خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آلمان به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آلمان برخوردار خواهند بود.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وب سایت سفارت آلمان دانلود یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.

ادامه مطلب

7- مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

مهاجرت به کشور آلمان از روش بلوکارت یا همان کارت آبی ، یکی از روش های مهاجرت به این کشور است. متقاضی می بایست ضمن اخذ ویزا آلمان ، نسبت به اخذ اقامت آلمان و گرفتن تابعیت این کشور نیز اقدام نماید. ما در این مطلب به بررسی جامع مهاجرت از طریق تخصص می پردازیم.
بر اساس تشخیص اتحادیه اروپا ، در بررسی چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه که شامل 27 کشور اروپایی میباشد و نیز پیش بینی کمبود نیروی کار مورد نیاز در کشور، در سال 2007 میلادی اتحادیه اروپا در جهت رفع کمبود نیروی کار متخصص ، و با الهام از طرح گرین کارت دولت کشور آمریکا و با استفاده از نماد پرچم اتحادیه اروپا که با رنگ آبی است ، اقدام به تصویب و ارائه طرح و برنامه ای مشابه به نام آبی کارت نمود که در قالب آن نیروهای کاری و متخصص غیر اروپایی بتوانند به واسطه این برنامه برای مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری نمودند ، مهاجرت از طریق تخصص را داشته باشند.
 اولین کشور اروپایی که تابحال از این طرح استقبال خوبی نموده است و مقدمات و شرایط این برنامه را فراهم نموده ، بزرگترین قدرت صنعتی اروپا  یعنی کشور آلمان می باشد.
 از اول جولای 2012 میلادی ، دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت آبی کارت را بطور رسمی اعلام نموده که بر این اساس با اجرایی شدن این برنامه در آلمان ، از این پس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با دریافت این نوع ویزای کاری ، در مدت زمان خیلی کم به آلمان مهاجرت کاری نمایند و خانواده های خود را نیز به همراه خود به کشور آلمان بیاورند.
مدت اعتبار کارت آبی المان از زمان صدور، بسته به قرارداد کاری شما دارد، اگر این قرارداد 4 ساله باشد که کارت شما اعتباری 4 ساله دارد و نهایتا موفق به دریافت PR یا همان اقامت دائم المان خواهید شد. اگر مدت زمان قرارداد شما کوتاه تر باشد اعتبار کارت شما به همان میزان به علاوه سه ماه بیشتر خواهد بود. در ضمن نگران نباشید چون تمدید مجدد این کارت بسیار ساده میباشد.


 یزدان جوزی
  با سلام.من یه پسر 18ساله هستم و تمایل دارم بعد از خدمت سربازی برم ب کشور المان برای کار البته الان من دیپلم برق صنعتی دارم.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر  
 علی توکلی
  با سلام.۳۷ سال سن متاهل و یک فرزند ۶ساله دارم.مدرک مهندسی عمران و دکتری DBAدارم.مدارک تحصیلی ترجمه شده و توسط وزارت علوم و وزارت امورخارجه هم تایید شده.خانمم هم مدرک مهندسی معماری دارند..در ایران یک شرکت ساختمانی فعال دارم ۱۳ سال مدیرعامل ورییس هییت مدیره این شرکت هستم و جدیدا هم یه شرکت بازرگانی تاسیس کردم و کارت بازرگانی نیز گرفتم.الان تصمیم گرفتم جهت اقامت دایم کشور آلمان اقدام کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین روش که بتوانم نتیجه بهتر بگیرم کدوم هست.ضمن اینکه قبلا نیز به المان هم سفر کرده اممتشکرم  
 amin
  سلام لطفا بگید حداقل موجودی بانکی ویا سرمایه لازم برای در خواست اقامت موقت چقدر هست؟  
 سالار
  سلام خسته نباشید بنده 30 سال متاهل هستم قصد مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی را دارم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید .نمیدونم از خیلیها شنیدم بعد ورود زمینی به خاک ترکیه پاسپورت باید پاره کرد.میشه کاملا منو توجیه کنید در زمینه سفر از طریق زمینی و هوایی؟ ممنون میشم  
 قربان پیرمحمدی
  سلام و خسته نباشيد من از کشور افغانستان هستم و فعلاً درد آتن هستم به مشکل که داشتم درد بیمارستان بستری هستم وخانواده ام درد ایران هستند من دوتا بچه دارم که هردوی آنها دخترند من قسطم این که بیام آلمان ولی فعلا که نشد بیام میخواستم بیدانم راهی هست که بتوانم تقاضای پناهندگی کشور آلمان را بدهم  
 فاضل عاشوری
  سلام.می خوام در خواست ویزای توریستی بدم مدارکام هر چی که خواستنو آماده کردم.آیا بهم ویزا میدن.ممنونم  
 مهاجرت ایرانی
  جهت درخواست ویزای شینگن با کمترین هزینه و زمان اطلاعات تماس خود را به آدرس زیر ایمیل فرمایید.info@iremigration.com  
 حمیدرضا
  با سلام حمیدرضا هستم و دارای مدرکـ دیپلم تجربی و فوق دیپلم صنایع شیمیایی و دارای کارت معافیت سربازی می خواهم در المان تحصیل کنم لطفا بگویید ڃکار هایی باید انجام دهم  
 محمد جمشیدی
  باسلام من مدرک18ماهه مکانیک صنایع فنی و حرفه ای دارم الانم دانشجوی مکانیک ماشین افزار هستم 30ساله )برای مهاجرت به المان راهی هست درضمن مدرک 18ماهه تحت لیسانس زیمنس المانه  
 پارسا جهانپناه
  تکنسین رادیولوژی فارغ التحصیل دانشگاه دولتی با معدل 15 و با هفت سال سابقه کار در بیمارستان دولتی مشغول بکارم و همسرم لیسانس مدیریت و برنامه ریزی اموزشی (دانشگاه پیام نور) و پسر 3 ساله آیا میتوانم با توجه به شغلم در کشور آلمان نسبت به بلوکارت اقدام و مشغول بکاربشم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر  
 حمید
  با سلام و ادب .اینجانب 30 سال سن دارم متأهل وکارمند.خیلی مایلم برای اقامت به کشور آلمان مهاجرت کنم لطفا راهنمایی کنید  
 احسان
  حمید جان سلام من شنیدم بعضی جاها ویزا یک طرفه اقدام میکنند اسم ویزا ویزا one way هست  
 شادی طاهری
  سلام من 24سال دارم ولیسانس مهندسی شیمی ازدانشگاه کاشان رادارم برای رفتن به المان چکاربایدبکنم  
 احسان
  ی یه اقدام برای ویزا شنگن کنید الیته قبلش مدارکتون باید کامل باشه  
 مهدی
  با عرض سلام و عرض ادب به شما .من 23 سال سن دارم و دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق قدرت از دانشکده فنی حرفه ای .میخواستم برای در خواست اقامت کاری یا دائم در آلمان باید چه کار هایی رو انجام بدم ؟؟؟؟  
 کیوان
  رفیق یه ویزا بگیر توریستی برو اونجا اگه کار پیدا کردی همون جا درخواست ویزا کار بده و با گرفتن وکیل کاراتو راسو ریس کن  
 ر شجاعی
  سلام. 50 ساله هستم بهمراه خانواده قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.  
 احسان
  سلام شما با مبلغ اندکی میتونید ویزا شنگن بگیرید و با خانواده برید به اتحادیه اروپا البته نوع ویزا شما one way هست میتونید با پیگیری این نوع ویزا نتایج خوبی بگیرین  
 علی جانباز
  47 سال سن دارم و در شرف بازنشستگی هستمتمایل دارم پس از بازنشستگی با ثبت شرکت در آلمان، اقامت دائم آن کشور را نیز بدست آورملطفا راهنمایی فرماییدبا تشکر  
 مهاجرت ایرانی
  برای دریافت راهنمایی درخصوص ثبت شرکت در آلمان و اقامت در این کشور فرم درخواست مشاوره رایگان را پر نموده و منتظر تماس کارشناسان بمانید  
 مجید خاکی
  با سلام .اینجانب تکنسین آسانسور 33 سال مجرد هستم .برای رفتن به آلمان راهنمایی میخواستم .ا  
 مهاجرت ایرانی
  باید تمام شرایط دریافت اقامت آلمان برای هرفرد بررسی شود.لطفا از طریق دکمه درخواست مشاوره رایگان موضوع خود را مطرح نمایید تا راهنمایی های لازم جهت مهاجرت انجام شود  
 سارا
  مدرک دانشکاههای غیر انتفاعی در معتبر میباشد؟؟  
 مهاجرت ایرانی
  بستگی زیادی به دانشگاه دارد که باید حتما از دانشگاه مورد نظر پرسیده شود.  
 محمد
  سارا جان این نوع مدرک معتبر هست لذا وزارت علوم زیرشو مهر و امضا کرده برای ترجمه در سفارت معتبر هست البته اینکه دانشگاههای خارج از کشور قبول داشته باشند را باید بررسی کنید ممکنه بعضی دانشگاهها قبول داشنه باشند  
 ثناعمرانی
  قصد مهاجرت به آلمان دارمیا ویزای کار یا تحصیل و یا ازدواج  
 احسان
  ثنا جان میتونید ویزا one way بگیرید و اقدام کنید....  
 حمید علی اکبرزاده
  اینجانب 29سال سن دارم و در بازار کار ایران در شغل چاپ لباس فعالیت دارم مدرک تحصیلی سیکل میخام برای کار به کشور آلمان سفر کنم و اقامت بگیرم لطفا راهنماییم کنید.با تشکر  
 مهاجرت ایرانی
  برای دریافت اقامت آلمان روشهای گوناگونی وجود دارد که باید بررسی شود.درخواست هود را از طریق فرم درخواست مشاوره مهاجرت مطرح نمایید.  
 سلام
  سلام من علي رضا هستم براي رفتن به كشور المان چكار بايد بكنم ديبلم تاسيسات هستم سيستمهاي گرمايش لطفا بنده را .راهنماي كنيد  
 مهاجرت ایرانی
  فرم درخواست مهاجرت به آلمان را پر نموده تا کارشناسان با شما تماس حاصل نمایند  
 روح اله علی نیا رون
  با سلاممتولد 60 هستمفوق لیسانس حسابداریمتاهل و دارای یک پسر 2 سالهکارمند بانک هستم و خیلی مایلم برای اقامت به کشور آلمان مهاجرت کنملطفاً راهنمایی کنید  
 مهاجرت ایرانی
  فرم درخواست مشاوره رایگان را پر نموده و منتظر تماس کارشناسان مهاجرتی بمانید.  
 امیر قاسمی
  باسلام واحترام به استحضار میرسانم اینجانب مهندس عمران.متاهل.38 سال سن حدود 16 سال سابقه کاری (بیمه تامین اجتماعی دارم) خواهشمنداست درصورت امکان مهاجرت اینجانب به کشور آلمان بنده را راهنمایی نماید با تشکر.  
 مهاجرت ایرانی
  برای دریافت راهنمایی و مشاوره جهت مهاجرت باید تمام شرایط متقاضیان بررسی شود تا بهترین گذینه انتخاب گردد.لطفا درخواست خود را از طریق دکمه درخواست مشاوره رایگان مطرح نمایید.  
 سروش سهرابی
  سلام سروش هستم 27ساله از اصفهان مدرک دیپلم الکتروتکنیک و مدرک تخصصی پرونگاری صنعتی از انرژی اتمی ایرانمتاهل و دارای یک فرزندمیخواستم بدونم با مدرک پرتونگاری صنعتی ایران میتونم اقامت آلمان رو بگیرم؟  
 مهاجرت ایرانی
  دوست عزیز از فرم درخواست مشاوره رایگان استفاده نمایید.تا بهترین امکان مهاجرت برای شما بررسی گردد.  
  انوشکا دانشمندی
  با سلام من 45 ساله متولد کشور المان هستم به زبان المانی تسلط کامل دارم تا 18 سالگی در این کشور بودم الان برای گرفتن اقامت دایم باید چگونه اقدام کنم با تشکر  
 مهاجرت ایرانی
  از طریق فرم درخواست مشاوره رایگان توضیحات خود را ارائه دهید تا توسط کارشناسا مهاجرت بررسی شود.  
 saeed rahimi
  سلام... من ۲۷ سال سن دارم و متاهل ... در ایران در بازار آزاد و در بخش پارکت و کفپوش و کاغذ دیواری مشغول هستم... میتوانم اقامت دائم آلمان بگیرم. ؟؟؟؟ با تشکر  
 مهاجرت ایرانی
  بازدید کننده گرامی دریافت اقامت آلمان روشهای متفاوتی دارد.با استفاده از دکمه درخواست مشاوره موضوع خود را مطرح نمایید تا کارشناسان مهاجرت شما را راهنمایی نمایند.  
 ابراهیم مرادقلی
  با سلام وعرض ادب بنده مهندس دامپروری ودارای56 سال سن و35 سال سابقه کاری وآشنا به زبان انگلیسی می توانم برای کارت ابی آلمان اقدام کنم  
 مهاجرت ایرانی
  با سلام لطفا از طریق دکمه "درخواست مشاوره رایگان" یا صفحه"تماس با ما" درخواست خود را ارسال نموده و منتظر تماس کارشناسان بمانید.در صورت عدم تماس از طرف کارشناسان طی 72 ساعت ار طریق ایمیل info@iremigration.com اطلاع دهید.با تشکر  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید