اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج



اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج که با نام "اسپانسر کردن همسر" شناخته می شود . در اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج ، شخصی که می خواهد همسرش را برای مهاجرت به کانادا معرفی نماید ، باید شامل یک سری شرایط باشد. 

جهت  استفاده از مهاجرت از طریق اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا می بایست یک خویشاوند درجه اول در كانادا داشته باشد که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالي ساپورت نماید. اين خويشاوند یا هسر بايد دارای شهروندی كانادا و يا اقامت دائم باشد. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز می توانند از این روش استفاده نمایند .

طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند می بایست  به همراه همسر خود به مدت حداقل ۲سال ، از روزی که همسر اقامت دائم کانادایی خود را دریافت نموده است ،  در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد گردید .

اسپانسر علاوه بر اینکه باید یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دائم باشد، شرایط زیر را نیز باید احراز کند:

در صورتی که خود متقاضی قادر به تأمین نیازهای اولیه و اصلی خود نباشد اسپانسر باید توانایی مالی خویش را جهت تأمین متقاضی و خانواده اش نشان دهد ازجمله این نیاز ها :

1- خواراک ، پوشاک، مسکن و دیگر نیازهای روزمره زندگی

2- مراقبت های پزشکی و بهداشتی که تحت پوشش خدمات بهداشت عمومی نمی باشد

شخص اسپانسر باید آماده امضای قرارداد با مراکز زیر باشد:

1- با دولت کانادا یا کبک که بدینوسیله موافقت می کند تا نیازهای بالا را برای مدت مشخص شده تامین کند.

2- با فرد متقاضی (اگر بالاتر از 22 سال باشد) که بدینوسیله اسپانسر متعهد می گردد تا فرد (یا افراد ) اسپانسر شده را برای دوره مشخص حمایت کرده ومتقاضی نیز  تعهد می دهد که تلاش خود را جهت مستقل شدن انجام دهد.

اسپانسری که همسر یا فرزند خود را اسپانسر می کند، می بایست یا در حال حاضر ساکن کشور کانادا باشد و یا تعهد نماید، در زمانی که متقاضی به عنوان شهروند دائم وارد کانادا می شوند، در کشور کانادا اقامت داشته باشد.

در ضمن اسپانسر باید حداقل سن ۱۸سال را داشته باشد، زندانی ، ورشکسته و یا تحت پیگرد نباشد.

نکته ی اصلی در فرستادن مدارک برای ازدواج این است که باید به صورتی  کامل باشد که بتواند فردی که پرونده را بررسی می نماید را قانع  کند که ازدواج واقعی است. از آنجایی که در سالهای اخیر ، خیلی در این زمینه تقلب شده است ،قوانین دشوار شده و باید حتما مطمئن باشند که ازدواج واقعی صورت گرفته است . 

مواردی که می تواند اداره مهاجرت را در مورد پرونده درخواست اقامت از طریق ازدواج به شک اندازد:

·        فاصله ی سنی زیاد بین دو نفر

·        تفاوت در زبان که نتوانند با یک دیگر ارتباط بر قرار کنند .

·        دو نفر دین متفاوتی داشته باشند

از موارد مهمی که میتواند به پرونده کمک نماید ، فرستادن عکس همراه با پرونده است. این عکسها نباید تنها بصورت  دونفری باشند . عکسها باید خانوادگی باشند. مانند  مجالسی که خانواده های دو طرف حضور دارند، مهمانی ها، مسافرتهای گروهی و ... .!

از دیگر مدارکی که لازم است برای مهاجرت از طریق ازدواج ترجمه و فرستاده بشود :

·        کارت پایان خدمت مرد

·        کپی از همه ی صفحات پاسپورت

·        کپی از کارتPR شخص اسپانسر

·        عدم سوء  پیشینه مرد

·        عقد نامه

·        کارت ملی مرد

·        شناسنامه هر دو طرف

·        مدارک برای اثبات ارتباط

 زهرا
  سلام من متاهل هستم و دانشجوی معماری هستم تو کانادا هم هیچ اشنایی نداریم چه طوری میتونم اقامت بگیرم.ممنون  
 mary hamilon
  سلام من در حاله حاضر کانادا هستم با ویزای ویزیتور 4 ساله مولتیپل چطور میتونم ویزام رو ب اقامت تبدیل کنم چون با این تایپ ویزا اجازه کار و تحصیل ندارم .  
 zeinab Soleimani
  سلاماحیرا با اقایی که پذیرش دانشگاهی از اتاوا را دارند جهت ازدواج واقعی اشنا شده ام ایا موفق به دریافت ویزا خواهم شد؟10 ساله دبیر رسمی اموزش و پرورش هستم. فوق لیسانس ریاضی از صنعتی امیرکبیرم و هیچ سوء پیشینه یا وابستگی به نهادهای امنیتی و قدرت رو ندارم. لطفا زودتر بهم پاسخ بدید چرا که باید تا یک هفته ی دیگه در مورد این شخص تصمیم بگیرم.با سپاس  
 علی نعیمی منش
  سلام و خسته نباشید. من 34 سال دارم و متاهل هستم و دارای فوق لیسانس عمران وعمو و پدربزرگ و مادربزرگم هم کانادا هستند و شهروند می باشند ایا من میتوانم برای اقامت اقدام کنم؟ ممنونم  
 حامد
  سلاممن قصد ازدواج دارم با خانمی که در استانه گرفتن ویزا و مهاجرات به کانادا و اخذ pr هست.میخوام بدونم در این مدت حدود 10 ماه که روند مهاجرت من از طریق اسپانسر شدن همسرم برای من ،طول میکشه، من امکان حضور در کانادا رو دارم، حتی اگه شده به صورت ویزای موقت اقامتممنون  
 رضا عمر
  اگر در مملکت خود مرتکب جرم شده باشد .ولی حال مسوليت نداشته باشد از طرف دولت کانادا قبول خواهد شد یا خیر . ( جرم عادی اما دو ماه بند سفری کرده باشد)  
 افشین
  سلام45 سال سن دارم، با خانمی ازدواج کرده ام اخیرا که ایشان شهروند کانادا میباشد(حدود 10 سال ایشان شهروند هستند)به چه شکل میتوانم به کانادا از طریق ایشان مهاجرت نمایم؟ در ضمن فرزند مشترک هم هنوز نداریم. و فعلآ در ایران هستیم.ممنون از شما  
 مهاجرت ایرانی
  موضوع خود را از طریق فرم درخواست مطرح نمایید تا کارشناسان شما را راهنمایی نمایید.  
 S.Gh
  سلاممنم تمام موارد رو دارم جز همسر کانادایی.... لطفا کمکم کنید....تا بتونم از این مملکت خارج بشم.  
 محمد عالمی
  بنده فامیلم مدت ده سال میشه به کانادا رفته اما خودم 21 سال عمر دارم و خودم افغانستان میاشم میخواهم از طریق فا میل خودم نیز برم جکونه خودم برم لطفا معلومات دهید  
 مهاجرت ایرانی
  متاسفانه در حال حاضر ما با دفاتری کار میکنیم که در ایران فعالیت میکنند.اما در صورتی که وضعیت مالی خویشاوند شما در کانادا مناسب باشه و دارای اقامت کانادا هم باشه.میتونه از طریق فرستادن دعوتنامه برای شما،گرفتن ویزا را برای شما بسیار راحتتر کنه.  
 Mohammad tahbaz
  سلام وخسته نباشید.کسی رو میشناسید که با من ازدواج کنه.من همه مواردو دارم جزهمسر کانادایی.ممنون  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید