امتیاز مهاجرت به کانادا 2017



امتیاز بندی در سیستم اکسپرس اینتری Express Entry مهاجرت به کانادا بدین صورت می باشد که متقاضی حداکثر ۱۲۰۰ امتیاز می تواند کسب نماید.که به 2 قسمت 600 امتیازی تقسیم می شود. 600 امتیاز اول به خصوصیات فردی متقاضی و همراه او بستگی دارد(که بین ۴۶۰ تا ۵۰۰ امتیاز برای عوامل انسانی شخص متقاضی، ۴۰ امتیاز برای عوامل انسانی همسر متقاضی) و 600 امتیاز بعدی فقط در صورتی به شخص تعلق می گیرد که دارای پیشنهاد شغلی از کارفرمایی در کانادا باشد و یا اینکه دارای دعوتنامه استانی از یکی از برنامه های مهاجرتی استانی در کانادا باشد. لازم به ذکر است که شرایط همسر در کسب امتیازات متقاضی تاثیر بیشتری نسبت به سابق خواهد داشت.

اما در آستانه سال 2017 میلادی تغییراتی در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری مهاجرت به کانادا بوجود آمد.

در تغییرات بوجود آمده امتیاز حاصل از دریافت پیشنهاد کار از طرف شرکت کانادایی تا مقدار زیادی پایین آمده و از 600 امتیاز به 50 امتیاز رسیده است.البته برای 6 مشاغل امتیاز 200 در نظر گرفته شده که عبارتند از :

Legislators...(0011), senior government managers and officials...(0012), senior managers in finance .....(0013), Senior Manegrs in Health (0014), senior managers in trade ....(0015), senior managers in construction ....(0016)

تغییر دیگری که در قوانین اکسپرس اینتری مهاجرت به کانادا برای اوایل سال 2017 بوجود آمده این است که از این به بعد سابقه تحصیل در کانادا موجب دریافت امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری می شود.

در صورت گذراندن دوره 1 ساله یا 2 ساله بالاتر از دیپلم در کانادا 15 امتیاز به امتیازات شما افزوده می شود.

اگر دوره گذرانده شده در کانادا 3 ساله یا دوره های فوق لیسانس یا دکتری بوده باشد 30 امتیاز دریافت خواهد شد.

ضمنا دوره های فنی و حرفه ای تعریف شده که منجر به دریافت مجوز کارهای فنی در استان می شود نیز 30 امتیاز دارد.البته به همه اینها به شرطی که حداقل دوره 8 ماه طول کشیده باشد و دست کم متقاضی 8 ماه را در داخل کانادا بوده باشد.

تغییر بعدی مربوط به فاصله بین دریافت دعوتنامه و ثبت درخواست مهاجرت به کانادا است.که به این زمان 1 ماه اضافه شده و به 3 ماه یا 90 روز رسیده است.

در هر دوره یک حداقل امتیاز تعیین می شود و افرادی که بتوانند این امتیاز یا بیشتر از آن را کسب کنند مجاز به ورود به مرحله بعد میشوند.که این امتیاز در دوره های اخیر سال 2016 و آستانه سال  2017 بین 450 تا 490 در نوسان بوده است.هرچه امتیاز بدست آمده بیشتر باشد شانس دریافت دعوتنامه نیز بیشتر می گردد.

شرح مراحل اقدام برای مهاجرت به کانادا در روش ورود سریع یا همان اکسپرس اینتری بدین صورت است که :

1- صلاحیت اولیه متقاضی بر اساس یک سیستم امتیاز بندی بررسی میشود و در صورتی متقاضی به امتیاز 67 برسد صلاحیتش تایید شده و وارد مرحله ثبت نام آنلاین می شود.

2-امتیاز بندی اصلی در این مرحله صورت میگیرد. در این مرحله متقاضی میتواند از طریق ثبت نام آنلاین در سامانه اکسپرس اینتری کانادا تمایل خود را برای مهاجرت اعلام کند. در هر دوره یک حداقل امتیاز تعیین می شود و افرادی که بتوانند این امتیاز یا بیشتر از آن را کسب کنند مجاز به ورود به مرحله بعد میشوند.هرچه امتیاز بدست آمده بیشتر باشد شانس دریافت دعوتنامه نیز بیشتر می گردد.

(در صورتی که افراد در هر دوره انتخابی امتیازشان به حداقل قبولی نرسد، پروفایل آنها تا 12 ماه در سیستم باقی می ماند و در هر دوره دوباره امتیاز آنها بررسی شده و اگر به حداقل امتیاز قبولی آن دوره برسند برای آنها دعوتنامه صادر می گردد)

3-در هر دوره تعدادی متقاضی براساس امتیازبندی هایی که دارند توسط اداره مهاجرت کانادا انتخاب شده و از آنها دعوت به اقدام برای گرفتن اقامت دائم می شود.پس از دریافت دعوتنامه از دولت کانادا متقاضی 60 روز فرصت دشتند تا درخواست اقامت خود را ثبت نماید که این زمان در قانون جدید 2017 به 90 روز افزایش یافت.

4- پس از بررسی مدارک افراد در صورتی که تمامی مدارک متقاضی کامل باشد دولت کانادا ظرف مدت 6 ماه اقدام به صدور ویزا برای اقامت دائم برای فردی که قبول شده میکند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

امتیاز بندی اولیه (مرحله تایید صلاحیت) 2016 و 2017


جدول کلی امتیازات مرحله اول

فاکتور

امتیاز

تحصیلات

حداکثر 25 امتیاز

سطح توانایی در انگلیسی یا فرانسه

حداکثر 28 امتیاز

تجربه کاری

حداکثر 15 امتیاز

سن

حداکثر 12 امتیاز

پیشنهاد شغلی در کانادا

حداکثر 10 امتیاز

انطباق پذیری

حداکثر 10 امتیاز

مجموع

100 امتیاز

امتیاز قبولی

67 امتیاز



امتیاز بندی تحصیلات

تحصیلات

امتیاز

دیپلم

5

مدرک فوق دیپلم یکساله

15

مدرک فوق دیپلم 2 ساله

19

مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر

21

2 مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر باشد

22

مدرک فوق لیسانس

23

مدرک دکترا

25



سطح زبان اول

نمره آیلتس

امتیاز کل

Listening

Reading

Writing

Speaking

CLB 7

4

4

4

4

16

CLB 8

5

5

5

5

20

CLB 9

6

6

6

6

24



سابقه کاری

سابقه کاری

امتیاز

داشتن 1 سال سابقه در 10 سال گذشته

9

داشتن 2 سال سابقه در 10 سال گذشته

11

داشتن 4 سال سابقه در 10 سال گذشته

13

داشتن 6 سال و بیشتر سابقه در 10 سال گذشته

15



امتیاز سن

سن

امتیاز

18 الی 35

12

36

11

37

10

38

9

39

8

40

7

41

6

42

5

43

4

44

3

45

2

46

1

47 به بالا

0



امتیاز انطباق پذیری

انطباق

امتیاز

سطح زبان همسر با حداقلCLB 4

5

سابقه تحصیلات در کانادا

5

سابقه تحصیلات همسر در کانادا

5

سابقه کاری در کانادا

10

سابقه کاری همسر در کانادا

5

داشتن فامیل در کانادا

5



-------------------------------------------------------------------------------------------------

 امتیازبندی مرحله دوم(اصلی) 2017


امتیازبندی شرایط سنی

سن

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

کمتر از ۱۸

۹۰

۹۹

۱۹

۹۵

۱۰۵

۲۰-۲۹

۱۰۰

۱۱۰

۳۰

۹۵

۱۰۵

۳۱

۹۰

۹۹

۳۲

۸۵

۹۴

۳۳

۸۰

۸۸

۳۴

۷۵

۸۳

۳۵

۷۰

۷۷

۳۶

۶۵

۷۲

۳۷

۶۰

۶۶

۳۸

۵۵

۶۱

۳۹

۵۰

۵۵

۴۰

۴۵

۵۰

۴۱

۳۵

۳۹

۴۲

۲۵

۲۸

۴۳

۱۵

۱۷

۴۴

۵

۶

۴۵و بیشتر

۰

۰

امتیاز بندی میزان تحصیلات

سطح تحصیلات

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

همسر

متقاضی

کمتر از دیپلم

۰

0

۰

دیپلم دبیرستان

2

۲۸

۳۰

دوره یکساله پس از دیپلم

6

۸۴

۹۰

دوره دو ساله پس از دیپلم

7

۹۱

۹۸

دوره سه ساله و یا بیشتر پس از دیپلم

8

۱۱۲

۱۲۰

دو یا بیشتر از دو مدرک تحصیلی پس از دیپلم که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد.

9

۱۱۹

۱۲۸

فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی

10

۱۲۶

۱۳۵

دکترا

10

۱۴۰

۱۵۰






امتیاز بندی سطح زبان خارجی اول(انگلیسی یا فرانسه)

سطحCLB

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

همسر

متقاضی

حداکثر امتیاز به ازاء هر مهارت زبان

5

۳۲

۳۴

سطح ۳ و کمتر

۰

0

۰

سطح ۴

0

۶

۶

سطح ۵

1

۶

۶

سطح ۶

1

۸

۹

سطح ۷

3

۱۶

۱۷

سطح ۸

3

۲۲

۲۳

سطح ۹

5

۲۹

۳۱

سطح ۱۰ و بالاتر

5

۳۲

۳۴






امتیازبندی سطح زبان خارجی دوم(انگلیسی یا فرانسه)

سطحCLB

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

حداکثر امتیاز به ازا هر مهارت زبان

۶

۶

سطح ۳ و کمتر

۰

۰

سطح ۴

۱

۱

سطح ۵

۳

۳

سطح ۶

۶

۶



امتیاز بندی سابقه کار در کانادا

تعداد سال

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

همسر

متقاضی

کمتر از یک سال

۰

0

۰

۱سال

5

۳۵

۴۰

۲سال

7

۴۶

۵۳

۳سال

8

۵۶

۶۴

۴سال

9

۶۳

۷۲

۵سال و بیشتر

10

۷۰

۸۰



فاکتور های ترکیبی (ترکیب تحصیلات و سابقه کار در کانادا)

تحصیلات

۱سال تجربه کانادایی

۲سال تجربه کانادایی

کمتر از دیپلم

۰

۰

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

۱۳

۲۵

دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر

۲۵

۵۰



فاکتور های ترکیبی (ترکیب سطح زبان و تحصیلات)

تحصیلات

CLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبان

CLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان

کمتر از دیپلم

۰

۰

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

۱۳

۲۵

دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر

۲۵

۵۰



فاکتورهای ترکیبی(ترکیب سابقه کار کانادایی و تحصیلات)

تحصیلات

۱سال تجربه کانادایی

۲سال تجربه کانادایی

کمتر از دیپلم

۰

۰

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

۱۳

۲۵

دوره پس از دیپلم دو ساله و یا بیشتر

۲۵

۵۰



فاکتورهای ترکیبی(ترکیب سطح زبان و سابقه کار غیر کانادایی)

تجربه کار

CLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبان

CLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان

فاقد تجربه کاری کانادایی

۰

۰

۱یا ۲ سال تجربه کاری غیر کانادایی

۱۳

۲۵

بیش از ۳سال تجربه کاری غیر کانادایی

۲۵

۵۰



فاکتورهای ترکیبی(ترکیب تجربه کانادایی و تجربه غیر کانادایی)

ترکیب تجربه کانادایی و تجربه غیر کانادایی

۱سال تجربه کانادایی

۲سال تجربه کانادایی و بیشتر

فاقد تجربه کاری کانادایی

۰

۰

۱یا ۲ سال تجربه کاری غیر کانادایی

۱۳

۲۵

بیش از ۳سال تجربه کاری غیر کانادایی

۲۵

۵۰



فاکتور ترکیبی (ترکیب مدارک مشاغل حرفه ای و زبان)

CLB5و بالاتردر تمام مهارت های زبان

CLB7و بالاتردر تمام مهارت های زبان

مدرک توانایی در یک مهارت و دانش زبان

۲۵

۵۰



امتیاز تکمیلی

تمامی متقاضیان

مدرک انتخاب شدن از یکی از استان ها به غیر از کبک

۶۰۰

پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی

۶۰۰

 مسعود عظیمی
  سلامسایت زیبایی است . می خواستم منو راهنمایی کنینبرادرم و زن برادرم ، دو فامیلند که در کانادایند . 10 امتیاز می شود ؟؟؟مدرکم دیپلم است 5 امتیاز دارم . دو مدرک بین المللی رایانه کار درجه 1 و رایانه کار درجه دو دارم قبول است ؟ چند امتیاز می شود ؟؟؟  
 یوسف
  ممکن درباره فاکتور ترکیبی ( ترکیب مدارک مشاغل حرفه ای و زبان) توضیح بدید؟ منظور از مشاغل حرفه ای چیست؟ ممنون  
 سارا
  فاکتور ترکیبی چیست؟  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید