برنامه کار آفرینی استان کبک



برنامه کار آفرینی  استان کبک  سال 2016

مهاجرت به کبک از طریف کار آفرینی یکی از معدود برنامه های مهاجرت به کانادا بدون پرداخت سپرده و ودیعه سرمایه گذاری در کانادا می باشد.

شرایط لازمبرای اخذ اقامت کانادا از طریق کار آفرینی:

.    اثبات  داشتن سرمایه خالص به میزان 300,000 دلار کانادا که از راه قانونی بدست آمده باشد.

.    داشتن حد اقل 25% سهم از کل سرمایه تجارت معرفی شده

.    وجود حد اقل 2 سال سابقه مدیریت  مفید در 5 سال گذشته

.    ارائه طرح تجاری  دقیق و نشان دادن  علاقمندی به ایجاد اشتغال در استان کبک

.    انجام تست های پزشکی و امنیتی

 

در برنامه کار آفرینی کبک مبلغی بابت ودیعه به استان پرداخت نخواهد شد ، متقاضی  پس از کسب اقامت دائم در استان کبک، 3 سال فرصت دارد تا شرایط زیر  را برای حد اقل یک سال در کانادا اجرا نماید:

1.1ایجاد اشتغال برای حد اقل یک شهروند کانادایی  حد اقل 30 ساعت در هفته ( به استثنای مشاغل کشاورزی که نیاز به استخدام کسی ندارند)

.2ایجاد و تاسیس یک بیزینس دراستان کبک با سرمایه ای به مبلغ حداقل 100هزار دلار

.3ایفای نقش مدیریت  فعال در بیزنس ایجاد شده در کبک

 

در روش مهاجرت به کبک از طریق کار آفرینی شرط دانستن زبان وجود ندارد اگرچه متقاضی می بایستی آشنایی جزیی به زبان انگلیسی یا فرانسه داشته باشد.


اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید