مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا



مدارک لازم برای ویزای کانادا

ویزای کانادا به سه صورت است :

 ویزای تک ورودی کانادا Single Entry

 ویزای چندبار ورود کانادا multiple entry 

سوپر ویزا ( ویزای 5 ساله کانادا ) Super Visa

آن دسته از متقاضیانی که به قصد گردشگری، دیدار خویشاوندان،شرکت در دوره های کوتاه مدت تحصیلی و کارگاه های آموزشی و یا شرکت در همایش ها قصد ورود به کانادا را داشته باشند میتوانند به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست ویزای کانادا دهند.

با ویزای تک ورودی کانادا تنها یک بار میتوانید وارد کانادا شوید و پس از خروج از کانادا اعتبار ویزا به اتمام خواهد رسید.

ویزای چندبار ورود کانادا  اجازه ورود و خروج  مکرر به دارنده ویزا را میدهد.

دارندگان هردو ویزای بالا در هربار ورود به کانادا بیشتر از شش ماه اجازه اقامت در کانادا را ندارند.

تصمیم گیری در خصوص زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است و ممکن است اعتبار ویزا به تشخیص سفارت کمتر از 6 ماه باشد.

سوپر ویزا که به آن ویزای 5 ساله کانادا هم گفته می شود ، برای افرادی صادر می شود که نیاز دارند بیش از 6 ماه در کانادا بمانند و معمولا برای والدین یا پدر بزرگ و مادر بزرگ افرادی که اقامت موقت یا اقامت دائم کانادا دارند صادر می گردد.اعتبار این ویزا 5 سال بوده و دارنده این ویزا میتواند در هربار ورود به کانادا تا 2 سال در این کشور بماند.

تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزا باید به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی با تایید دادگستری آماده  شده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نمود. بهتر است که بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی  می شود

 

اسکن تمامی مدارک پس از تهیه چک لیست، به همراه فرمهای درخواست ویزا را باید به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت کنید. در مورد فرمهای درخواست ویزا باید توجه داشت که تمامی صفحات این فرم دارای کد می باشند. وجود اختلاف در کد این صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزا خواهد شد. بنابراین حتما فرمها را با دقت تکمیل نمایید.مشاوره و دریافت راهنمایی از دفاتر مهاجرتی معتبر که در این وب سایت به شما عزیزان معرفی می گردد بسیار میتواند کمک کننده باشد. پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه ها به سفارت کانادا، نامه ای جهت مراجعه بهVisa Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری صادر میشود.  با توجه به قوانین جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.

در مرحله ی بعد، تنها  سی روز پس از ثبت درخواست فرصت دارید تا جهت تعیین وقت سفارت، در نزدیکترینVisa Application Center اقدام نمایید..

پس از انجام انگشت نگاری درخواست ویزای متقاضی به طور کامل در سفارت ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده آغاز میگردد. که ممکن است بین 4 هفته تا 6 ماه به طول می انجامد.  پس از تحویل مدارک مورد نیاز برای ویزا به سفارت، فرد یک کد پیگیری یا  Tracking IDدریافت می کند که از طریق این کد می توان از طریق سایت کارگزاری سفارت"VAC"وضعیت پرونده ی درخواست ویزای خود را از ابتدا تا انتها  پیگیری نماید. پس از اعلام صدور ویزا از طرف سفارت ، متقاضی  باید شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد پاسپورت خود را،به همانVisa application center  که در آن انگشت نگاری انجام داده  ویزای خود را دریافت کند.

 مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی:

·         اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، باید حتما اسکن شوند

·         شناسنامه ترجمه شده هر یک از متقاضیان

·         ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”

·         تکمیل فرم درخواست ویزا  Application form

·         تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی  Family Information

·         دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با پس زمینه سفید

·         سند ملکی ترجمه شده در صورت وجود

·         ترجمه مدارک شغلی " برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان نیز باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند"

·         گردش حساب سه ماهه یا شش ماهه  اخیر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکنBank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک

·         دعوتنامه " در صورت وجود " به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده

·         در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.

·         رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

·         درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین قصد سفر به کانادا را دارد نیاز به رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند است.

·         برای دریافت ویزای 5 ساله (سوپر ویزا )   علاوه بر مدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دائم فرد مقیم در کانادا ارائه گردد.

 شکوفه فروغی
  سلام.برای ویزای دیدار-توریستی نیاز به مشاوره داشتم.ممنون  
 شهرام یوسفی
  با سلام من یک پسر 17 ساله دارم و میخواهیم 2 نفری برای تابستان اینده سفر به کانادا داشته باشیم . برادرم حدود 25 ساله که کانادا زندگی میکنه . از نظر دعوتنامه مشکلی نداریم و همچنین ساپورت مالی ایران و کانادا . پسرم پارسال با ویزای شنگن 1 ماه المان بوده . میخواستم ببینم امکان ویزا گرفتن برای هر دو ما هست یا خیر . در ضمن همسرم ایران میمونه و اقدام بر ای ویزا نکرده . و سوال اخر اگر موفق بشیم ویزا بگیریم امکان گرفتن مجوز تحصیلی برای سال اخر دبیرستان در تورنتو برای پسرم هست یا خیر ؟خود منهم با حدود 25 سال سابقه بیمه و کار تو ایران تو یک شرکت خصوصی کار میکنم و شغل حساس و مهمی دارم . امکان ارائه مدارک مالی مثل سابقه 6 ماهه حساب بانکی و فیش حقوقی مناسب رو هم دارم .  
 آرش تجریشی
  با سلام45 سالمه و متاهلفرزند ندارم و کاردانی گرافیک دارمالبته برای خانه دیگرم هم قول نامه دارم که قابلیت تایید دادسرا رو ندارهمدرک همسرم هم کارشناسی روابط عمومی استسابقه بیمه خویش فرما از انجمن هنرمندان رو هم برای 15 سال دارماما برای خودم کار کردم و از مشتریهایم معرفی نامه هم می توانم بگیرمبرای مهاجرت خود اشتغالی در گرافیک اسمم در سالهای 77 تا 80 هم در نشریات هستشانس قبول شدنم چقدره و جه باید بکنم  
 غلام اسدی
  من میخوام برک کانادا ولی نمیتونم به آژانس های مسافرتی اطمینان کنم کسی اینجا تا به حال انجام داده بتونه کمکم کنه  
 تارا
  سلام من یک بار ریجکت شدم از کانادا کسی میتونه راهنمایی کنه باید چه کار کنم که ویزا ۱۰۰٪ بگیرم  
 مهران عبدی
  سلام آیا کسی رو میشناسید که ویزا کانادا تضمینی در بیاره ؟؟  
 زهرا کریمی
  سلام من و همسرم یک ماه و نیم هست که رفتیم انگشت نگاری برای ویزای توریستی شنگن اتریش و سوییس هم داریم. چند درصد میتونیم ویزا بگیریم و اینکه چرا انقدر طولانی شده؟  
 شهریار کریمی
  سلام خانم کریمی:بعد از زمان انگشت نگاری بین ۱۵ تا ۲۵ روز طول میکشه تا جواب نهایی ویزا برای شما ایمیل بشه اگر بیشتر از این زمان طول کشیده ۱۰۰٪ مشکلی وجود داره این طور که پیداست شما travel history خوبی دارید ولی باقی مدارک رو هم باید بررسی بشه ببینم مشکل از کجاست که انقدر طول کشیده  
 نوشین نجفی
  من یکبار برای student permit اقدام کردم و درخواستم ریجکت شده. خالا دوباره میخوام اقدام کنم از تاریخ نامه bank statment ام که برای سپرده بوده 3 ماه گذشته . ایا اون نامه رو قبول میکنن یا باید دوباره اقدام کنم. چون الان پول تو اون حساب کم شده ازش  
 شهریار کریمی
  سلام خانم نجفی:پیشنهاد میدم شما مجدد نامه بانک را بگیرین الیته خیلی مهمه که حداقل ۷۰ میلیون مانده حساب داشته باشید  
 مینا خوردبین
  با سلام . دخترم پی آر داره و ازدواج کرده در ایالت آلبرتا کانادا اقامت داره . برای سوپر ویزا میخواستیم اقدام کنیم پسرم 19 ساله و دانشجو هست آیا امکان درخواست سوپر ویزا برای ایشان هم هست ؟ در غیر اینصورت به چه طریق میتوان برایش درخواست ویزا داد ؟ با تشکر  
 شهریار کریمی
  سرکار خانم خوردبین:احتمال ویزای گرفتن برای شما و پسرتان ۷۵٪ هست ولی یادتان باشه مدارکتان باید کامل باشه به نحوی که سند ملکیت - پرینت ۶ ماهه با گردش و نمانده حداقل ۷۰ میلیون - مدارک شغلی مسجل - دعوت نامه قوی - travel history خوب اگر موارد فوق را دارید احتمال ویزای ۲ عزیز وجود دارد  
 زلیخا نوعی
  باسلام42 ساله هستم 13 سال سابقه بیمه وشغلی در بخش خصوصی ازمایشگاه را دارم با سمت اپراتور کامپیوتر مدرک تحصیلی دیپلم چقدر امید به پذیرش کاناداجهت ادامه تحصیل یا اقامت از طریق سرمایه گذاریهست  
 مهاجرت ایرانی
  سلام ،لطفا از طریق صفحه "تماس با ما" یا دکمه درخواست مشاوره ، درخواست خود را ثبت نمایید تا کارشناسان مهاجرت با شما تماس گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهد.با تشکر  
 صفورا کرمی
  سلام۳۰ ساله هستمکارمند قراردادیبا دعوتنامه دوستم احتمال ویزا کرفتن دارم؟  
 مهاجرت ایرانی
  سلام ،لطفا از طریق صفحه "تماس با ما" یا دکمه درخواست مشاوره ، درخواست خود را ثبت نمایید تا کارشناسان مهاجرت با شما تماس گرفته و راهنمایی های لازم را انجام دهد.با تشکر  
 شهریار کریمی
  سرکار خانم کرمی:احتمال ویزا گرفتن شما به تنها دعوت نامه نیست ولی یادتان باشه که دعوت نامه مهمه از چه شخصی میگیرد و اون شخص اعتبار کافی در کشور کانادا دارد یا خیر؟  
 شاهین کرمانی
  24 ساله و مجرد هستم دارای فوق لیسانس زبان انگلیسی ، توی یک موسسه زبان معتبر هم کار می کنم . میخواستم برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنم . چقدر زمان میبره و چقدر امکان داره بهم ویزا بدن؟  
 رضا حمیدی
  دوست عزیز طبق تجربه من و چند نفر از دوستام تقریبا شانس شما صفر هست.یکی از دلایل هم سن کم شماست.یکی شرایط لازم برای گرفتن ویزای کانادا داشتن دعوتنامه ست.درضمن اینکه قبلا به یه کشور معتبر مثل سوییس رفته باشی و مهرش تو پاسپورتت باشه هم خیلی کمک میکنه ولی بدون اینا تقریبا احتمالش صفره..  
 احمد بیات
  منم موافقم خود من خودم پارسال ریجکت شدم با 30 سال سن و کلی مدرک ملکی و مالی توی ایران ولی افسرای مهاجرت خیلی سخت گیرن تا مطمئن نشن 100% برمیگردی ویزا نمیدن.دعوتمنامه و سفرهای قبلی خیلی کمک میکنه که من نداشتم  
 شهریار کریمی
  جناب اقای کرمانی:شما احتمال ویزا گرفتنتان صفر نیست لذا مدارک مورد نیاز را داشته باشید قطعا ویزا ۵ ساله خواهید گرفت.travel history مهم ترین گزینس + دعوت نامه معتبر  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید