ویزای تحصیلی کانادا




برای دریافت ویزای دانشجویی ، متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

از یک دانشگاه، کالج یا مرکز آموزشی معتبر پذیرش داشته باشد.

برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا داشتن مدرک زبان انگلیسی الزامی است.در صورت نداشتن مدرک زبان قبل از شروع تحصیل باید ابتدا در دوره های زبان انگلیسی در کانادا شرکت کنید.

داشتن نمرات بالا در دروس تخصصی و معدل بالا برای اخذ پدیرش در دانشگاههای طراز اول کانادا الزامی است.

همچنین باید وجود توان مالی کافی برای تامین مخارج تحصیل، زندگی در کانادا و برگشت به کشورتان را اثبات نمایید. (با توجه به دستورالعمل اداره شهروندی و مهاجرت کانادا علاوه بر هزینه شهریه، شما نیاز به 10,000 دلار در هر سال برای تامین هزینه های زندگی خود دارید. اگر وابستگان شما نیز در حال برنامه ریزی برای همراهی و یا پیوستن به شما هستند، شما نیاز به 4,000 دلار دیگر برای اولین وابسته و 3,000 دلار برای هر وابسته  دیگر دارید.)

داشتن سلامت کافی و نداشتن سابقه ارتکاب جرم ، اثبات به افسر مهاجرت که پس از پایان تحصیل قصد ماندن ندارید نیز از شرایط اخذ ویزای دانشجویی کانادا می باشد.  

با توجه  به اینکه مامور اداره مهاجرت ویا مامور سفارت حدود اختیارات گسترده ای در تصمیم گیری دارد ، باید توجه داشته باشید که تمامی مدارکتان کامل باشد . 

درخواست کنندگان ویزای تحصیلی کانادا ، در سه موقعیت مکانی می توانند برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنند:
قبل از ورود به کانادا  که در این مورد ، در بیشتر مواقع تنها گزینه برای دانش آموز یا دانشجو می باشد . 
در لحظه ورود به کانادا که  متاسفانه این مورد فعلا  برای اتباع ایرانی، افغانی و تاجیک امکان پذیر نمی باشد.
پس از ورود به کانادا که  این گزینه بیشتر برای دانش آموزان یا دانشجویانی است که قبلا ویزای تحصیلی کانادا را داشته اند و هم اکنون می خواهند  در مقطع دیگری تحصیل کنند. مواردی دیگری هم وجود دارد که مهم ترین آنها در خصوص کسانی است که با ویزای کار وارد کشور  کانادا شده اند و مایل به ادامه تحصیل و تبدیل ویزای خود به ویزای تحصیلی می باشند.
ویزای تحصیلی برای خانواده 
طبق قوانین کشور کانادا، به شرطی  که  فردی دارای ویزای تحصیلی یا کار موقت باشد اعضای خانواده وی نیز پس از ورود به کانادا می توانند تقاضای ویزای تحصیلی بدهند. در شرایط دیگری هم می توان برای چنین ویزایی اقدام کرد .


مدارک زیر همراه با فرم درخواست ویزای تحصیلی مورد نیاز است:
 
تاییدیه پرداخت شهریه
مدارک مربوط به منابع درآمد (اثبات توان مالی کافی برای تامین هزینه های سال اول ، و دارابودن مدارک مالی برای پوشش هزینه های سال های آتی)
گذرنامه با تاریخ اعتبار حداقل شش ماه
مدارک تحصیلی اخذ شده از مدرسه و کالج شامل ریزنمرات و گواهی اتمام تحصیلات
مدرک زبان آیلتش، تافل، ...
تاییدیه پیشنهاد تحقیق از دانشگاه مورد نظر (برای دانشجویان دکتری و دوره های تحقیقاتی)

پیشنهادات برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا:
ترجیحا برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری اقدام شود زیرا گرفتن ویزا در مقاطع تحصیلی  پایین تر مشکل است.
از یک دانشگاه معتبر پذیرش گرفته شود . 
رشته ای که در آن ادامه تحصیل خواهید داد ، مرتبط با تحصیلات قبلی شما و یا سوابق کاری گذشته شما باشد
در مقاطع قبلی نمره های تحصیلی تان بالا  باشند 
ارئه هرگونه مدرکی که پس از تحصیل ، کشور کانادا را ترک می کنید ، میتواند شما را بسیار کمک کند . 
اگر از شما مدارک خاصی خواستند، با نهایت دقت آنها را تهیه نمایید . 
ترجیحا بین زمان پایان تحصیلاتتان تا هنگام درخواست ویزا فاصله زیادی نباشد. 
از گفتن دروغ خودداری نمایید . اگر به واسطه دروغ گویی یا مدرک سازی و امثال آن در لیست ممنوع الورودها Inadmissible قرار بگیرید تقریبا محال است که بتوانید وارد خاک کشور کانادا شوید(برای همیشه)


درخواست اقامت کانادا پس از اتمام تحصیل در کانادا :
بخشی از ماده ۲۲ قانون مهاجرت کشور کانادا با عنوان Dual Intent بیانگر این است که تقاضای اقامت دائم کانادا نباید مستقیما مانع دریافت سایر ویزاها شود. همان طور که در قبل اشاره شد هنگام تقاضای ویزای تحصیلی باید نشان داده شود که هنگام اتمام ویزای تحصیلی خود، قصد ندارید پس از اتمام تحصیلاتتان به صورت غیرقانونی در کشور کانادا باقی بمانید. اما این مورد با اقدام قانونی شما برای مهاجرت به کانادا مغایرتی ندارد. به عبارت دیگر اگر حتی قبل از تقاضای ویزای تحصیلی پرونده مهاجرتی هم باز کرده باشید، مامور سفارت نمی تواند صرفا به واسطه تقاضای مهاجرت شما، از صدور ویزای تحصیلی خودداری نماید.
بهترین روش ، پیگیری هر دو مورد بصورت کاملا جداگانه می باشد . 


اكثر دانشجويان خارجی نيازمند اجازه تحصيل در کشور كانادا مي باشند .
اجازه تحصيل در شرايط زير نياز نمي باشد :
براي تحصيل در دوره اي كه مدت آن كمتر از شش ماه باشد .
كودكاني كه والدين آنها در كانادا اقامت قانوني دارند(به غیر از ویزای توريستي)
 

خانواده يا کارمندان سفارتخانه ها در کشور كانادا




 


اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید