روش های مهاجرت به آمریکا 2016

برای مهاجرت به ایالات متحده آمریکا  و اخذ گرین کارت روش های متنوعی وجود دارد که میتوان با توجه به شرایط شغلی (تخصص) ، خویشاوندی ، وضعیت سرمایه ای و.. یکی از این روش ها را برای مهاجرت انتخاب نمود.

در سال 2016 تغییرات خاصی در قوانین مهاجرتی آمریکا ایجاد نشده.تنها تغییر مهمی که در این سال ممکن است در قوانین مهاجرتی آمریکا رخ دهد در روش EB5 است که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

ابتدا روش های مهاجرتی پرطرفدار به آمریکا را به صورت خلاصه معرفی می نماییم:

مهاجرت به آمریکا از روش EB 1 :  روش مهاجرت  EB1در واقع مخصوص افرادی با ویژگی های فوق العاده و خاص می باشد.ورزشکارانی که در سطوح جهانی یا المپیک دارای مقام هستند.افرادی که از نظر علمی در مجامع بین المللی شناخته شده اند و بطور کلی هر هنرمند، ورزشکار یا حتی تاجری که در سطح بین المللی شناخته شده باشد مشمول روش EB1 خواهد شد.
توضیحات بیشتر در مورد EB1

مهاجرت به آمریکا از روش EB 2 :  این روش مهاجرتدر واقع یک ویزای موقت دو ساله می باشد که قابل تمدید و همچنین تبدیل به ویزای دائم است. تحت شرایطی به افراد ویزای EB2 داده و اجازه داده می شود تا وارد آمریکا شده و اقدام به سرمایه گذاری یا تاسیس یک بیزینس نماید و در صورت اثبات موفقیت آمیز بودن این بیزینس ویزای EB2 فرد متقاضی دو سال دیگر تمدید می شود و حتی پس از مدتی میتواند واجد شرایط اقامت دائم گردد.
توضیحات بیشتر در مورد EB2

مهاجرت به آمریکا از روش EB 3 :  در این روش مهاجرتی که به روش نیروهای غیر متخصص نیز مشهور است متقاضیان می توانند از طریق کار در مشاغلی که آمریکا در آنها کمبود دارد اقامت دائم خود و خانواده خود را بدست آورند.که مهمترین شرط بدست آوردن ویزای EB3 داشتن پیشنهاد کار از طرف یک کارفرمای آمریکایی است.
توضیحات بیشتر در مورد EB 3

مهاجرت به آمریکا از روش EB 4 :  این روش مهاجرتی مخصوص افراد خاص است .مانند کارکنان بازنشسته ناتو ، کارمندان سازمان های بین المللی ، کارکنان مذهبی و ...
توضیحات بیشتر در مورد EB 4

مهاجرت به آمریکا از روش EB 5 :  این روش مهاجرت که به روش سرمایه گذاری نیز معروف است از روش های پرطرفدار مهاجرت به آمریکا محسوب می شود .برای دریافت ویزای EB5 کافی است فرد متقاضی 1 میلیون دلار در آمریکا یا 500 هزار دلار در مناطق ویژه تجاری که در آنها نرخ بیکاری بالاست سرمایه گذاری نموده و ایجاد شغل نماید.
توضیحات بیشتر در مورد ویزای EB 5

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج :  این روش همانطور که از نامش پیداست مخصوص افرادی است که قصد ازواج با یک شهروند امریکایی را دارند.
توضیحات بیشتر در مورد روش ازدواج

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی :  این روش مخصوص افرادی است که از نظری مذهبی،سیاسی یا مواردی از این قبیل در کشور خود محاکمه شده اند و در صورت ادامه زندگی در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.
توضیحات بیشتر در مورد پناهدگی آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل :  این روش مهاجرتی نیز برای افرادی است که قصد تحصیل در دانشگاه ، کالج زبان یا مدارس خصوصی آمریکا را دارند.
توضیحات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی آمریکا

دریافت گرین کارت آمریکا از طریق لاتاری:  دولت آمریکا هر ساله از طریق قرعه کشی به بیش از 50 هزار نفر از متقاضیان سرتاسر جهان گرین کارت اعطا می‌کند.در این روش افراد در وب سایت مربوطه ثبت نام کرده بین افراد پذیرفته شده قرعه کشی انجام می شود و در نهایت به برندگان، اقامت دائم و گرین کارت داده می شود.

تغییرات احتمالی قوانین مربوط به ویزای EB 5 آمریکا در سال 2016

قانون اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری(EB-5) دوره اعتبار ۳ ساله دارد که  در روز ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۵ برابر با ۸ مهرماه ۱۳۹۴ به پایان رسید. به دلیل نیاز کنگره آمریکا به بحث و بررسی بیشتر در مورد طرح پیشنهادی برای تغییر و تمدید قانون مربوط به سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای، کنگره آمریکا تصمیم گرفت تا مجددا قانون فعلی را تا پایان ماه سپتامبر 2016 برابر با 5 مهرماه 1395 تمدید کند
گرچه تغییر در شرایط فعلی قانون، با تصویب اکثریت کنگره آمریکا در پایان مهلت قانونی (30 سپتامبر 2016) اتفاق خواهد افتاد، ولی اطلاع از تغییرات احتمالی و نتایج آن از اهمیت زیادی برخوردار است

تغییرات پیشنهاد شده به موارد زیر مربوط می شود :
نحوه فعالیت مراکز منطقه ای و اداره مهاجرت ایالات متحده است. 
نطارت بیشتر بر فعالیت مراکز منطقه ای
نحوه و شرایط ایجاد شغل از سوی پروژه ها 
ایجاد مکانیزمی برای کاهش مدت زمان رسیدگی پرونده ها از سوی اداره مهاجرت 

تنها موردی که مستقیما سرمایه گذار و متقاضی درخواست گرین کارت از طریق سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای را تحت تاثیر قرار خواهد داد، افزایش حداقل مبلغ سرمایه گذاری است.

 در صورتی که این طرح توسط کنگره در پایان ماه سپتامبر 2016، تصویب شود ، مبلغ  مورد نیاز برای سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای از مبلغ ۵۰۰ هزار دلار، با ۶۰ درصد افزایش به مبلغ ۸۰۰ هزار دلار افزایش خواهد یافت.

همچنین مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری مستقیم که در حال حاضر ۱ میلیون دلار است با ۲۰ درصد افزایش به مبلغ ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار افزایش پیدا خواهد کرد.

در صورت تصویب این طرح و تبدیل آن به قانون ، آن  گروه از متقاضیان که پرونده آنان تا قبل از تاریخ  30 سپتامبر 2016 برابر با 5 مهرماه 1395 به اداره مهاجرت ایالات متحده  تحویل داده و در حال رسیدگی باشد، مشمول این قانون نشده و پرونده سرمایه گذاری آنان با مبلغ سرمایه گذاری شده فعلی (۵۰۰ هزار دلار) ادامه خواهد یافت