مدارک لازم برای ویزای آمریکا



بصورت کلی برای متقاعد کردن افسر مهاجرت، متقاضیان دریافت ویزای آمریکا باید مدارک محکم و قابل استنادی را ارائه دهند.

 

مدارک شخصي و خانوادگي برای ویزای آمریکا :

1- گذرنامه(پاسپورت) با حداقل 6 ماه اعتبار 

( لازم است پاسپورت شما بعد از زمان صدور ويزا 6 ماه اعتبار داشته باشد ، لذا چنانچه بعد از مصاحبه پاسپورت خود را تعويض نماييد خللي در پروسه اخذ وبزاي شما ايجاد نمي گردد.)

2- شناسنامه

3- کارت ملي

4- سند ازدواج يا طلاق

5- کارت پايان خدمت يا معافيت ( ويژه آقايان)

6- صفحه تأييديه مصاحبه 

 

 

مدارک شغلی مورد نیاز برای ویزای آمریکا: 

هرچه مدارک و گواهی های شغلی و مالی فرد محکم تر و بیشتر باشد احتمال دریافت ویزا نیز بیشتر می شود.زیرا مثلا برای دریافت ویزای توریستی و دیگر ویزاهای موقت ، یکی مهمترین مسائل، اثبات وابستگی های شغلی و مالی است و اینکه نشان دهید انگیزه کافی برای بازگشت به کشور خود را بعد از پایان مهلت ویزا را دارید.

1- گواهي اشتغال

2- حکم کارگزيني يا بازنشستگي

3- فيش حقوقي

4- روزنامه رسمي و آگهي تغييرات و تصميمات شرکت

5- کارت بازرگاني يا پرسنلي

6- جواز کسب

7- پروانه بهره وري

8- پروانه مطب و پروانه دائم طبابت

9- پروانه سازمان نظام مهندسي

10- گواهي شوراي اصناف

 

 

مدارک مالی مورد نیاز برای ویزای آمریکا :

1- گردش شش ماهه حساب بانکي

2- نامه تمکن يا Bank Statement

3- سند ملکي  قطعي يا وکالتي

4- برگه خريد سهام و اوراق مشارکت يا هرگونه سرمايه گذاري در بازار بورس يا مؤسسات مالي معتبر.

 

 

Appointment confirmation:

ايميل تائيديه وقت سفارت را پرينت بگيريد و به اضافه برگه بارکد (confirmation page) در روز مصاحبه همراه داشته باشيد.

 

 

چند نکته مهم :

  • در روز مصاحبه يک ربع تا نيم ساعت قبل از زمان مصاحبه در کنسولگري حضور داشته باشيد.
  • لازم است کليه مدارک لازم زمان مصاحبه برای ویزای امریکا خود را به انگليسي ترجمه نمائيد. الزامي براي دريافت مهر دادگستري و وزارت امور خارجه نيست و مهر دارالترجمه کفايت مي کند.
  • اعتبار مدارک ترجمه شده 6 ماه است لذا دقت کنید تا 6 ماه قبل از زمان مصاحبه مدارک را ترجمه نکنید.
  • درخواست کنندگان ويزاي مهاجرتي و نيز درخواست کنندگان ويزاي K1 بايد 48 ساعت قبل از زمان مصاحبه وقت پزشکي بگيرند و معاينات پزشکي را انجام دهند.
  • اطلاعات و مدارک درست و صحيح به افسر مربوطه ارائه دهيد.افسر مربوطه پس از بررسي اپليکيشن فرم و مدارک به شما خواهد گفت که آيا با درخواست شما موافقت شده است يا خير.
  • ويزاي امريکا 3 ما اعتبار دارد که تا آن زمان فرصت داريد براي سفر خود به امريکا برنامه ريزي کنيد.

 

---------------------------------جهت آشنایی با انواع ویزای آمریکا کلیک کنید--------------------------------

 

مدارک ویژه مورد نياز جهت ويزاي B2آمریکا (گردشگری،دیدار اقوام،معاینات پزشکی):

دعوتنامه اقوام و يا نامه پذيرش بيمارستان , فرم I-134, برگه رزرواسيون هتل.

 

مدارک ويژه مورد نياز جهت ويزاي B1 آمریکا (گردشگری،شرکت در سمینار و..):

دعوتنامه تجاري يا علمي , تاييديه ثبت نام کنگره و خلاصه مقاله .

 

مدراک ويژه مورد نياز جهت اخذ ويزاي F1آمریکا (ویزای تحصیلی):

فرم I-20 و برگه تائيديه پرداخت SEVIS FEE.

 

مدارک ويژه مورد نياز جهت اخذ ويزاي J1 آمریکا :

فرم DS-2019 و برگه تائيديه پرداخت SEVIS FEE ، فرم  DS-7002  (مخصوص برخي دوره هاي کارآموزي)

 

مدارک ويژه  مورد نياز جهت اخذ  ويزاي M1 آمریکا (دوره های کوتاه مدت):

 فرم I-20 و برگه تاييديه پرداخت SEVIS FEE.

 

مدارک ويژه  مورد نياز جهت اخذ  ويزاي K1 آمریکا (ویزای نامزدی):

فرم I-129F و I-485، طلاق نامه يا گواهي فوت همسر قبلي (درصورت لزوم)، گواهي عدم سوء پيشينه، برگه انجام 

معاينات پزشکي، فرم I-134 و هرمدرکي دال بر اثبات رابطه حقيقي با فرد شهروند ايالات متحده امريکا.

 

مدارک ويژه  مورد نياز جهت ويزاي E2 آمریکا (سرمایه گذاری):

فرم DS-156E و مدارک مرتبط با کار و سرمايه گذاري در امريکا.

 

مدارک ويژه  مورد نياز جهت ويزاي کار:

 فرم I-129 و I-797، فرم I-129S (مختص متقاضیان ویزای L)

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید