مراحل و مدارک ثبت نام لاتاری آمریکا 2018



در این بخش ابتدا مشخصات لازم جهت عکس های ارسالی برای لاتاری آمریکا را توضیح داده و سپس به توضیح مراحل و مدارک لازم برای ثبت نام لاتاری می پردازیم.

راهنمایی برای ارسال عکس های دیجیتال

فایل تصویر باید مشخصات تکنیکی و ترکیبی داشته باشد و می تواند به یکی از طرق زیر ‏تهیه گردد:

گرفتن یک عکس دیجیتال جدید.

استفاده از یک اسکنر دیجیتال به منظور اسکن یک عکس ثبت شده.

مشخصه های ترکیبی عکس:

تصویر دیجیتال ارسال شده باید با مشخصه های ترکیبی ‏زیر مطابقت داشته باشد درغیر اینصورت پرونده مردود خواهد شد

موقعیت سر :

o‏ شخصی که از او عکس گرفته می شود باید مستقیماً به دوربین نگاه کند.

o‏ سر شخص نباید به سمت بالا، پایین یا اطراف خم شده باشد.

o‏ سر شخص باید حدود %50 از کل عکس را شامل شود.

‏زمینه عکس :

o‏ شخصی که از او عکس گرفته می شود باید جلوی یک زمینه خنثی با رنگ روشن قرار ‏گیرد.

o‏ زمینه های تیره و یا طرح دار قابل قبول نخواهد بود.

متمرکز کردن :

o‏ عکس باید به صورت واضح تنظیم (فوکوس) شده باشد.

موارد تزئینی :

o‏ عکس هایی که در آن شخصی که از او عکس گرفته می شود عینک زده باشد و یا ‏موارد دیگری که از توجه را از صورت کم کند، قابل قبول نخواهد بود.

پوشش سر و کلاه :

o‏ عکس های افرادی که پوشش مو یا کلاه دارند تنها در صورتی پذیرفته خواهد بود که ‏مرتبط با اعتقادات مذهبی باشد و حتی در این صورت این پوشش نباید هیچ نقطه ای از ‏صورت را پوشش دهد.

o‏ عکس های افرادی که پوشش های سر طایفه ای که مشخصاً طبیعت مذهبی ندارند، ‏پذیرفته نیستند.

o‏ عکس های با کلاه های نظامی، هواپیمایی و دیگر کلاه های پرسنلی قابل قبول ‏نخواهد بود.

اطلاعاتی که در فرم ثبت نام لاتاری از شما خواسته می شود:

۱- نام کامل نام خانوادگی/فامیلی، نام کوچک، نام میانی. دقیقا آنگونه که در گذرنامه نوشته شده است.

همیشه منظور از middle name یعنی قسمت دوم نام کوچکمثلا برای کسیکه اسم کوچکش محمد تقی mohammad Taghi است:

middle name اش میشه :تقی و first name اش میشه: محمد

ولی اگر این محمدتقی در شناسنامه تان یک کلمه و سرهم است

مثلا mohammadTaghi :

دیگه middle name لازم نیست و NO middle name را تیک بزنید.

برای خانمها هم همینطوره..

۲- تاریخ تولد روز، ماه، سال

۳- جنسیت مرد یا زن

۴- شهر محل تولد شما

۵-کشور محل تولد شما نام کشور محل تولد شما باید نام کنونی کشوری باشد که در آن متولد شده اید.

توضیح : کسانیکه کشور محل تولدشان در لیست کشورهای مجاز برای این لاتاری نیست ، یعنی مثلا متولد ایران نیستند، ولی کشور محل تولد همسر فعلی یا پدر یا مادرشان در لیست مجاز هست، می توانند از کشور محل تولد همسر یا پدر یا مادرشان اگر در لیست کشورهای مجاز برای شرکت در این لاتاری است- استفاده ( چارج ) کنند و نام ان کشور را بنویسند

در غبر اینصورت و اگر کشور محل تولدتان در لیست کشورهای مجاز برای این لاتاری هست(مثلا اگر متولد ایران هستید) در پاسخ به این سوال:

Are you claiming eligibility based on the country where you were born?

گزینه “YES” را تبک بزنید.

۶- کشور مجاز یا مورد تایید در برنامه قرعه کشی کشور واجد شرایط شما معمولا همان کشور محل تولدتان است. کشور واجد شرایط شما ارتباطی به محل زندگیتان ندارد. اگر شما در کشوری متولد شده اید که واجد شرایط شرکت در برنامه قرعه کشی ویزا نمی باشد، می توانید با مراجعه به دستورالعمل های بالا، امکان انتخاب کشور دیگری را به عنوان کشور عهده دار خود بررسی نمایید.

۷- عکس (های)ضمیمه درخواست عکس های اخیر از خودتان، همسرتان و کلیه فرزندانتان که نامشان در فرم نام نویسی درج شده است . برای توضیحات بیشتر درمورد مشخصات ترکیبی و فنی به قسمت توضیحات ابتدای صفحه مراجعه کنید. نیازی به ارسال عکس همسر یا فرزندی که خود شهروند آمریکا است یا دارای اقامت قانونی ایالات متحده است وجود ندارد حال آنکه ارسال این عکس ها منعی ندارد.

عکس های گروهی پذیرفته نخواهند شد؛ برای هر شخص باید عکس جداگانه ارسال کنید. در صورت انجام هرگونه ویرایش در عکس، ارسال عکس های قدیمی و یا عدم انطباق عکس ها با الزامات توضیح داده شده، امکان این وجود دارد که درخواست شما مردود شود و یا اینکه برای شما ویزا صادر نشود.

۸- آدرس پستی شامل

سطر اول آدرس،

سطر دوم آدرس،

شهر/شهرک، منطقه/روستا/استان/ایالت،

کد پستی/زیپ کد

۹- کشوری که هم اکنون در آن زندگی می کنید

۱۰- شماره تلفن (اختیاری)

۱۱- نشانی پست الکترونیکی (ایمیلی)که به آن دسترسی مستقیم دارید. درصورتی پذیرش در قرعه کشی ، هنگامی که با استفاده از گزینه Check Status Entrant از وضعیتتان مطلع می شوید ایمیلی از وزارت امورخارجه آمریکا دریافت خواهید کرد که در آن جزئیات مصاحبه ویزای مهاجرتی شما را اعلام خواهد شد. وزارت امورخارجه هرگز ایمیلی مبتنی بر پذیرش یا مردودی در قرعه کشی به شما نمی فرستد .

۱۲- بالاترین میزان تحصیلات شما تا کنون: ( ۱) دبستان، (۲) دبیرستان، ناتمام (۳) دبیرستان با اخذ مدرک، ( ۴) آموزشگاه حرفه ای، ( ۵)گذراندن تعدادی از واحدهای دوره لیسانس، ( ۶)دارای مدرک لیسانس (۷) گذراندن تعدادی از واحدهای دوره فوق لیسانس، ( ٨) دارای مدرک فوق لیسانس، ( ۹) گذراندن تعدادی از واحدهای دوره دکترا و ( ۱۰ ) مدرک دکترا. 

۱۳- وضعیت کنونی تاهل : مجرد، متاهل، طلاق گرفته، بیوه، متارکه قانونی. [درصورت تاهل] نام، تاریخ تولد، جنسیت، شهر/روستای تولد و کشور تولد همسرتان را به همراه عکس همسرتان با همان مشخصات مشابه عکس خودتان وارد کنید.

خودداری از ذکر نام همسر موجب رد شدن شدن درخواست ویزای متقاضی اصلی در زمان مصاحبه خواهد شد. اگر حتی بنا دارید از همسرتان متارکه کنید می بایست مشخصات همسرتان را در فرم ها ذکر کنید. همسری که شهروند آمریکا است و یا دارای اقامت قانونی ایالات متحده است نیازی به دریافت ویزای مهاجرت ندارد درحالیکه منعی برای درج نام آنها در فرم وجود ندارد.

۱۴- تعداد فرزندان مجرد و زیر ۲۱ ساله ( طبیعی، فرزندخوانده، یا تحت سرپرستی ، و حتی فرزندان همسرتان از پدر یا مادری دیگر (یعنی از همسر سابقش)، حتی اگر آن فرزندان جدا از شما زندگی می کنند ، و حتی اگر کلا از آنها و همسرتان جدا شده اید و حتی اگر آنها اصلا نخواهند به امریکا مهاجرت کنند ، باید نام و مشخصات و عکس آن فرزندان را در فرم وارد کنید) . این خیلی نکته مهمی است که عدم رعایتش باعث مردودی شما خواهد شد. (البته مشخصات و عکس فرزندانی که هم اکنون تابعیت/سیتیزنی یا کارت سبز امریکا را دارند لازم نیست وارد کنید ولی وارد کردن عکس و اطلاعاتشون اشکالی نداره و باعث رد شدن شما نمیشه

پس از پایان پر کردن فرم، گزینه Submit را کلیک کرده و یکی دو ثانیه منتظر بمانید. اگر از اینترنت کم سرعت استفاده می کنید باید حدود یک دقیقه صبر کنید. اگر جوابی نیامد باز هم روی گزینه Submit یکی دو بار کلیک کنید . اگر اصلا هیچ جوابی نگرفتید باید کل پروسه بالا را از نو دوباره انجام دهید. شما کلا ۳۰ دقیقه برای انجام و ارسال و دریافت هر پرونده فرصت دارید. اگر جوابی دریافت نکردید هنوز شانس دارید و سیستم دولت هنوز هیچ پرونده ای از شما نگرفته است . دوباره بفرستید .

پس از ارسال الکترونیکی فرم و عکس، بلافاصله یک Success پاسخ از سایت برایتان در همان صفحه ظاهر میشود که رسید دریافت موفق آمیز فرم و عکس است، این پاسخ را Print کرده و به عنوان مدرک شرکت در لاتاری تا ۲ سال برای خودتان در جایی نگهداری کنید.

--------------------------------------------------

برای دریافت اطلاعات و راهنمایی های عمومی در مورد لاتاری آمریکا به لینک زیر مراجع نمایید:

راهنمای ثبت نام و نتایج لاتاری آمریکا 

--------------------------------------------------

 Ali mazaheri
  تاریخ ثبت نام تا کی هست؟  
 محمد
  سلام لطفا میشه بگین نام همسر رو باید کجای فرم نوشت هرچی نگاه میکنم نمیبینم فقط توی بند 12 نوعش انتخاب میشه مرسی از زحماتتان  
 محمد
  سلام خسته نباشید من سوالی داشتم ایا میشه من با ایمیلم برادرم رو در لاتاری ثبت نام کنم چون اون ایمیل نداره ایا میشه ایرادی نداره متشکرم جواب بنده روبدید  
 حسین کرمی
  درودلطفاسایت اصلی ومعتبرثبت نام رااعلام کنید.آیابرای ثبت نام مبلغی بایدپرداخت کنیم؟باسپاس  
 hadi
  www.dvlottery.state.govثبت نام کاملا رایگان میباشد  
 محمد
  سلام. من اسمم رو mohamad رد کردم ولی اینطور که فهمیدم برای پاسپورت mohammad نوشته میشه. مشکل پیش میاد برام در صورت قبولی؟  
 نورا
  اگر شخص در زمان پر کردن فرم مجرد باشد و بعد از اعلام نتایج متاهل شده باشد آیا در صورت پذیرش ، همسر ایشان هم شامل ویزا می شود ؟  
 وحید
  با سلام خواستم ببینم اگه تو قرعه کشی برنده بشم اونجا که رفتم سریع میرم سر کار یا اینکه مثل اینجا باید بیکار باشم  
 محمد
  کار؟؟؟ اگه برنده شی زندگیت کلا عوض میشه...  
 علی
  من ادامه رو میزنم میزنه اشکال در بارگیری.فیلتره؟  
 علی صادقی
  آیا برای فرزند 2 ماهه هم باید عکس بفرستم؟  
 ساناز
  بله بایستی عکس بگیرید  
 بیتا
  سلام.میخواستم بدونم من که دانشجوی ارشد هستم و فقط پایان نامم مونده برا ثبت نام مدرک گزینه لیسانس رو انتخاب کنم یا گزینه گذراندن واحدهایی از دوره فوق لیسانس؟؟  
 محمود
  باسلامشمابایستی گذراندن تعدادی از واحدهای فوق لیسانس رو انتخاب کنید  
 بهناز
  سلام یه سوال دارم اگه دوران نامزدی باشیم و عقد رسمی نباشه میتونیم به عنوان زوج ثبت نام کنیم؟  
 ساناز
  خیر - اطلاعات زمان حال رو بایستی بفرستید  
 منصور
  برا ثبت نام لاتاری گذرنامه اجباریه یا نمیخواد؟؟  
 ساناز
  خیر - ولی نحوه نوشتن اسم در پاسپورت و ثبت نام در لاتاری مهم می باشد و بایستی یکی باشد  
 مریم
  با سلام...اگر دختری در زمان عقد طلاق گرفته ولی شناسنامه اش عوض شده باشد و اسم همسر سابق حذف شده باشد،آیا باز هم در فرم بایدگزینه divorced را انتخاب کند؟  
 پریسا
  نه نباید بنویسید  
 مهدی
  سلام.من کارشناسی رو تمام کردم 4 سال پیش ولی مدرکشو نگرفتم و تسویه حساب نکردم.آیا با مدرک دیپلم باید شرکت کنم یا مورد گذراندن تعدادی واحد دانشگاهی؟؟ متشکر از دوستان  
 وحید فلاحی
  با درود و سپاسپرسش: آیا داشتن گذرنامه در حال حاضر الزامی است؟ مشخصات گذرنامه بایستی درج گردد؟ کسانی که تازه اقدام برای اخذ گذرنامه کرده اند، شرایط ثبت نام دارند یا خیر؟  
 محسن
  من دارای پاسپورت و ملیت ایران هستم اما محل تولد من ایران نیست . به چه صورت باید اقدام کنم ؟  
 حمید قربانی
  سلام میخواستم بدونم آیا باید عکس پرسنلی با توجه به شرایطی که گفته شده برای بچه های زیر یک سال رو هم ارسال بشه؟ممنون میشم ج بدین"""  
 لیلا
  سلام ببخشید من لیسانس پرستاری هستم ولی مدرک موقت رو گرفتم و 6 ماه دیگه مدرک اصلیمونو میدن مدرک م قت ارزش ترجمه نداره .جهت ثبت نام مدرک رو هم باید اراءه داد؟  
 rezvan aslani
  با سلام و سپاس فراوان می خواستم بدونم اگه عکسی که برای پاسپورت گرفتم (4*6) رو اسکن کنم پذیرفته میشه و حجم فایل اسکن چقدر باید باشه.با تشکر  
 عزیزیاری آذر
  ایا فرم ثبت نام فقط همینه یا بازم ادامه داره و اینکه ایا محل خدمت سربازی اگه سپاه باشه تو مصاحبه رد میشه یا شایعه است؟؟ خواهشا پاسخ بدید  
 فاطمه الهی
  سلام . تو قسمت آدرس District/County/Province/State همه رو باید وارد کرد؟ مثلن IRAN/ALBORZ/..?  
 محمد
  ممنون خیلی کامل و دقیق بود  
 مریم
  با سلام ؛ منظور از خط اول ادرس و خط دوم ادرس چیه ؟؟  
 دایان
  سلام در صورتی که اشنا در امریکا داشته باشیم وی می تواند پیگیر کارهای من شده کارفرمایی که مجوز گرفتن کارگر مهاجر داشته باشد ( مثل Burger king ) و نیاز به کارگر هم داشته باشد را پیداکرده و با انها هماهنگ کند ؟( در واقع بدون واسطه مستقیم کارهای اداری توسط فامیل من در واشنگتن انجام شود چون پرداخت هزینه 50000 دلار ی شرکتهای واسطه برای من غیرممکن است )  
 امیر
  سلام میخاستم بدونم من که متاهلم و یه فرزند دارم،باید برای ثبت نام فقط عکس خودم بفرستم یا کل خانوادمو؟  
 مرو
  ميشه بگيد محل خدمت چه فرقی داره؟ (واسه همسرم دارم میپرسم) و اینکه واسه ثبت نام باید اطلاعات مدرکت هم مثل معدل وارد کنیم؟؟؟ ممنون ميشم ج بدید  
 نیما
  سلام من دانشجوی کارشناسی هستم سربازی هم نرفتم آیا میتونم لاتاری ثبت نام کنم؟ممنون.  
 دایان
  سلام 1 - وضعیت خدمت من معافیت کفالت است ایا از این بابت مشکلی دارم ؟ ( کفالت فوت پدر و سرپرستی مادر ) 2 - دیپلمم 11 ساله فنی حرفه ای هنرستانی ( رشته کامپیوتر ) هست ایا بخاطر 11 ساله بودن مشکلی گیر می کنم یا نه ؟با تشکر لطفا راهنمایی کنید  
 reza
  سلام1.آیا خانواده ای که فرزندان بالای 21 سال دارند باید تعدادشون در ردیف14فرم 0(صفر) نوشته شود؟؟2.منظور از district/country/state چیه؟مثلا اگه تهران باشه باید به این صورت نوشته بشه (تهران/تهران/تهران) یا (تهران) درسته؟؟ منظور اینکه باید هربار جایگزین کرد یا یکبار نوشتنش کافیه؟3.برای دانشجویی که درحال تحصیل میباشد کدوم گزینه تحصیلی باید انتخاب کرد؟؟  
 سمیرا
  میشه ادرس سایت لاتاری رو واسه ثبتنام بدین  
 حمید
  ببخشید اگر محل سربازی در سپاه باشه قبول می کنند؟  
 علی
  با سلام .یه سوال ؟ توی مراحل ثبت نام گزینه ای هست که سفارت کشوری که بعد از برنده شدن لاتاری باید به اون کشور مراجعه کرد رو انتخاب کنیم؟؟؟؟ یا فقط شایعه است؟؟؟  
 مسعود اکبری
  سلاممن 3 ماه پیش برای اقامت کاری برای کشور سوئد اقدام کرده ام والان منتظر جواب آن هستم. و همچنین می خواهم در لاتری2017 آمریکا ثبت نام کنم. می خواستم ببنیم ثبت نام لاتری آمریکا آیا تاثیر منفی در پذیرش اقامت کاری من در سوئد خواهد گذاشت یا نه؟  
 میلاد
  عکس من زیر لبم یه ذره ریش هست ایراد داره؟  
 میترا اسدی
  آیا برای فرزند ۶ ساله باید جداگانه ثبت نام کرد؟  
 صالح
  خانوم آمریکا بچه 6 ساله تک و تنها میخواد چیکار ؟؟ :)))  
 سارا
  شرط سنی برای شرکت توی لاتاری وجود نداره اما شرط تحصیلی هست ینی یا باید برای ثبت نام حداقل دیپلم داشته باشه یا اگرنه حداقل دو سال سابقه کار داشته باشه.که بچه 6 ساله نمیتونه.معمولا میگن واسه ثبت نام حداقل بالای 18 سال باید باشه .  
 مریم
  سلامبرای ثبت نام داشتن پاسپورت الزامی است؟؟؟؟  
 سیب
  نه  
 منصور
  پاسپورت نمیخواد  
 احمد سلیم زاده
  سلام یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید ایا کسانی که خدمت سربازی در هر ارگان به جز ارتش رو داشته باشند بعد از قبولی در مصاحبه رد میشوند  
 سامان پوريان
  بله من برادرم در لاتاري 2014 برنده شد و بدليل محل سربازي او رد شد  
 سعید
  سلامخسته نباشیدآیا برای 2018 هم میتوان از این راهنما استفاده کرد؟  
 فرشته
  فرمت ثبت نام هر ساله همین بوده  
 مینو
  سلام.من شنیدم زن و شوهر میتونن یه بار با نام خانم ثبت نام کنن و اسم همسرشونو بنویسن و یه باربالعکس یعنی اینجور دوبار شانس برنده شدن هست.ایا درسته؟  
 مهدی
  بله، قطعا درسته  
 فرشته
  بله شانس شما دو برابر میشه  
 محمد
  اگر نامزد داشته باشیم و ازدواج رسمی نکردیم (البته میدونم که اهمیتی نداره واسه اونا)در جای نام همسر وارد کنیم یا نه. بعد از قرعه کشی در صورت پذیرفته شدن هر دو می توانیم استفاده کنیم یا اینکه باید به صورت جداگانه ثبت نام کنیم؟  
 کسری
  آره مهم نیست ولی بعدا اگر قبول شدین باید برای مهاجرت بدین مدارک ازدواجو.به نظر من هر کدوم جداگانه پر کنین بهتره. شانستونم بیشتر میشه اینجوری.  
 ساناز
  خیر - بایستی جداگانه ثبت نام کنید . اما در صورت قبولی هر کدام از شما و در صورتیکه ازدواج کرده باشید هر دو به امریکا میروید .  
 آدرس
  آدرس سایت برای ثبت نام رایگان ؟  
 رضا
  www.dvlottery.state.gov توی گوگل سرچ کن آدرس لاتاری آمریکا اولین لینک سایت ثبت نامه.  
 اشرف حسین کمدارپور
  من برای ثبت نام لاتاری میخواستم اقدام کنم ولی زیاد واردنیستم  
 صادقی
  عکس باید جدید باشه؟ عکسی که مثلا 2 سال پیش برای شرکت در لاتاری گرفته شده رو میشه برای ثبت نام امسال هم استفاده کرد؟  
 abbas
  بهتره عکس جدید باشه  
 احمد
  با سلام اگر کسی اسم و فامیل رو جابجا ثبت کنه و ثبت نام کامل بشه راهی هست برا تغییر ؟ایا اگر باز ثبت نام کنیم متوجه میشن و حذف میشیم ؟ممنون  
 علی
  اوه چه بدددددد،آقا دقت کنید خوب. چند بار قبل ثبت چک کنید همه چیزو.فکر نمیکنم دیگه راهی باشه واسه عوض کردنش  
 yousef
  postal cod?zip codایران واسی لاتاری چند هست ممنون  
 رها
  +98  
 شیرین
  رها جان postal code با کد تلفن فرق میکنه ها ... این +98 کد تلفنه...من فکر کنم منظور کد پستی باشه.حالا بازم مطمئن نیستم.  
 طنین
  منظور کد پستی هست .پشت کارت میتون کد ملی هست اونو ثبت کنید  
 زهرا ببدار
  باسلام یه سوال :کسی که عقد رسمی نداره باید چکار کنه...آبا مبتواند مشخصات همسر را ثبت کنه  
 حسن
  ینی چی ؟؟  
 مهدی
  یعنی نامزده هنوز عقد نکرده  
 مهیار
  باسلام خواستم ببینم مدارک تحصیلی رو تو چه مرحله ای باید ترجمه کرد کسی که فوق لیسانس داره باید ریزنمراتش هم ترجمه کنه یا اصل مدرک کافی است  
 حمید
  تو مرحله ای که برنده میشین.و باید مدارک ارائه بدین  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید