مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی فدرال



مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی فدرال

برنامه خود اشتغالیفدرال کانادا (  Federal Self Employed) روش مهاجرتی مختص هنرمندان، نویسندگان، کشاورزان و ورزشکاران (در سطح حرفه ای) می باشد. برای مهاجرت به کانادا از این روش مهاجرتی، نیازی به ارایه مدرک زبان وجود ندارد. از دیگر مزایای استفاده از برنامه مهاجرتی خود اشتغالی کانادا، کوتاه بودن پروسه پرونده ها می باشد. متقاضی خوداشتغالی فدرال، جهت مهاجرت به کانادا باید توانایی ایجاد یک کار برای خویش در کانادا را داشته باشد. مهاجر باید نشان دهد که شغل پیشنهادی درآمد کافی جهت تأمین زندگی خود و وابستگانش در کانادا را ایجاد می کند. طراحان گرفیک، ورزشکاران، هنرمندان، مترجمان ، نویسندگان، کشاورزان، عکاسان  و نمونه های از افرادی می باشند که متوانند از طریق برنامه خود اشتغالی برای اقامت کانادا اقدام نمایند.

لیست مشاغلی که میتوانند از روش خود اشتغالی جهت مهاجرت به کانادا اقدام کنند در اینجا قرار داده شده است. توجه داشته باشید که هر کدام از عنوان های شغلی زیر در بر گیرنده بسیاری از مشاغل می باشد.


لیست مشاغل مورد نیاز روش خوداشتغالی فدرال

مشاغل حرفه ای

کدNOC

کتابدار

۵۱۱۱

سرپرست نمایشگاه های هنری، کتابخانه ها و موزه ها

۵۱۱۲

سرپرست بخش بایگانی

۵۱۱۳

مولف و نویسنده

۵۱۲۱

ویرایشگر

۵۱۲۲

روزنامه نگار

۵۱۲۳

کارشناس بخش روابط عمومی

۵۱۲۴

مترجم

۵۱۲۵

تهیه کننده و کارگردان

۵۱۳۱

آهنگ ساز و تنظیم کننده

۵۱۳۲

نوازنده و خواننده

۵۱۳۳

هنرپیشه و بازیگر

۵۱۳۵

نقاش و مجسمه ساز

۵۱۳۶

لیست مشاغل مورد نیاز روش خوداشتغالی فدرال

مشاغل نیمه حرفه ای

کدNOC

کارشناس کتابداری

۵۲۱۱

کارشناس موزه، کتابخانه و نمایشگاه های هنری

۵۲۱۲

عکاس

۵۲۲۱

فیلم بردار

۵۲۲۲

کارشناس طراحی گرافیکی کامپیوتری

۵۲۲۳

کارشناس پخش رادیویی و تلویزیونی

۵۲۲۴

کارشناس بخش ضبط صدا وتصویر

۵۲۲۵

شغل های مرتبط با انیمیشن

۵۲۲۶

طراح صحنه، لباس، نور و

۵۲۲۷

خبرنگار

۵۲۳۱

سایر مشاغل هنری

۵۲۳۲

متخصصان طراحی گرافیکی

۵۲۴۱

طراحی داخلی منازل و دفاتر کار

۵۲۴۲

طراح نمایشگاه

۵۲۴۳

سازنده صنایع دستی و هنری

۵۲۴۴

سازنده الگوهای پارچه و چرم

۵۲۴۵

ورزشکاران

۵۲۵۱

مربیان

۵۲۵۲

داوران ورزشی

۵۲۵۳

مربیان باشگاه های تناسب اندام

5254

 محمد
  با سلام ، بنده 38 ساله و متاهل و بدون فرزند و دارای لیسانس منابع طبیعی با گرایش کارشناسی جنگل از دانشگاه دولتی میباشم با معدل کل 13.43 و بمدت 4 سال سابقه کار دارم که البته 3 سال آن در قالب پیمانکاری بوده که طبق قانون بیمه ایران پیمانکار نمیتواند برای خودش بیمه رد کند و تنها 1 سال سابقه بیمه در این زمینه دارم البته واسه 3 سال مدارکهای کارم موجوده و قابل اثبات میباشد ونیز دارای مدرک آیلتس میباشم ،از طرفی استاد قالی بافی نیز هستم و از صنایع دستی مدرک دارم ، لطفا مرا راهنمایی کنید آیا من میتونم ویزای کار کانادا رو بگیرم یا نه ؟ با تشکر  
 مسعود
  باسلام می خواهم مهاجرت به کانادا از طریق شغل میوفروشی و سنگ کاری وجود دارد سن من 21سال است و مدرک زبان انگلیسی تا دبیرستان دارم بلد هستم چجوری مهاجرت کنیم راهنمای کنید باتشکر  
 لیلا ربانی
  با عرض سلام و تشکرخانمی هستم38ساله و متاهل دارای دو فرزند.طراح مد و فشن میباشم که دارای مدرک فوق دیپلم در این رشته میباشم و همچنین دارای مدرک فنی حرفه ای خیاطی دارم.زبان انگلیسی قبلا ایلیس پنج ونیم را دریافت کرده ام که در صورت لزوم میتوانم نمره مورد نظر را ارتقا دهم.از لحاظ سابقه کار .همه به صورت آزاد بوده و سابقه بیمه ندارمدرخواست بنده را مورد بررسی قرار دهید.کمال تشکر دارم  
 آناهیتا
  باسلام 27 سال سن دارم.متاهل هستم.خواهشمند است در صورت امکان مهاجرت به کشور کاندا بنده را راهنمایی نمایدباتشکر.  
 هادی بافنده
  سلام.سابقه شانزده سال بازی در لیگ برتر ایران و بازی در تیم ملی بزرگسالان وامید ایران دارای تاییدیه از فدراسیون فوتسال و قرارداد مالی باشگاه که نشون میده که من در چند سال گذشته از طریق ورزش امرارمعاش میکردم.ممنون  
 مجید
  باسلام از طریق ورزشکاری میشه اقدام کرد؟مدرک ورزشیم رو دارمزبان انگلیسی هم مدرکی ندارم ولی بلدم.مجرد هستم.25 سالمهممنون میشم راهنماییم کنید.  
 محمود میلانی
  اینجانب مربی فوتبال b ای اف سی و مربی درجه ۱ وایبال هستم آیا میتونم با این مدآرک پولی حدود ۱۵۰ هزار دار برای کار در آکادمی های ورزشی مهاجرت کنم وپذیرش بشوم  
 abdullah - Azimi
  میخواهم تقاضا کار داشته باشم وشغلم نوازنده وخوانند میباشد خودم وهمسرم با 3 پسرم اگر هماری فرماید خوشحال میشم .  
 نسیم
  با سلام حدودا ده ساله که به همراه همسرم شرکت تبلیغاتی دارم و به عنوان مدیر هنری در شرکت مشغول هستم مجوز و امتیاز شرکت بخاطر تحصیلات در حیطه هنر به نام من است به اندازه مو های سرم پروژه های بزرگ طراحی و چاپ داشته ام و 8 سال حضور مستمر در نمایشگاه های بین المللی آیا این روش مهاجرت شامل حال من می شود ؟تحصیلات : کارشناسی طراحی صنعتی ، کارشناسی ارشد پژوهش هنرسن : 42 دارای همسر و یک فرزندتعداد پرسنل شرکت 40 نفر تحت بیمه خوشحال خواهم شد پاسخی از شما دریافت کنم با تشکر  
 مهدی رستگار
  سلام بزرگواران.در این بخش اگر کسی این مشاغل بالا را بلد باشه چجور میشه واسه اقامت اقدام کرد؟متشکر ممنون  
 مهاجرت ایرانی
  دوست عزیز، تنها بلد بودن یا داشتن مهارت در این مشاغل برای قبولی پرونده کافی نیست.عوامل زیاد دیگری مانند سطح زبان انگلیسی یا فرانسه ، متاهل یا مجرد بودن ، سن متاقضی و .. در میزان شانس قبولی پرونده های مهاجرتی کانادا نقش دارند.اولین قدم برای شما مشورت با یک وکیل مهاجرتی است.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید