امتیاز مهاجرت به استرالیا 2018


امتیاز بندی متقاضیان اقامت در استرالیا

در سیستم امتیاز بندی برای مهاجرت به استرالیا حد نصاب امتیاز 60 خواهد بود . این امتیــاز ابزاری است برای اداره مهاجرت استرالیا که واجـــد شرایط بودن یک متقاضـــی برای اخذ ویزای اقامـــت دائــــم استرالیا را تخمین بزند.

نحوه امتیاز بندی به شکل زیرمی باشد:

شرایط سنی امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا:

  18تا 24 سال  25 امتیاز

 25تا 32 سال  30  امتیاز

33 تا 39 سال  25 امتیاز

 40تا 44 سال  15 امتیاز

45 تا 49 سال  0 امتیاز

مدرک تحصیلی:

فنی حرفه ای برابر دیپلم استرالیا 10 امتیاز

مدرک کاردانی(Associate) برابر دیپلم استرالیا 10 امتیاز  

کارشناسی و کارشناسی ارشد 15 امتیاز

PHD (دکتری)  20 امتیاز

نکته : مدرک کارشناسی (لیسانس) در صورتی 15 امتیاز می گیرد که معادل مدرک لیسانس استرالیا باشد و به هر مدرک لیسانسی 15 امتیاز تعلق نمی گیرد و گاهی امتیاز مدرک لیسانس 10 حساب می شود

امتیاز تسلط بر زبان انگلیسی:

آیلتس شش 0 امتیاز

 آیلتس هفت 10 امتیاز

آیلتس هشت 20 امتیاز

نکته : منظور نمره آیلتس در چهار مهارت است یعنی در همه مهارت ها(speaking/writing/reading/listening) باید نمره ی 6 یا 7 یا 8 ارائه کرد.

سوابق مرتبط کاری در داخل کشور استرالیا:

یک سال 5 امتیاز

سه سال 10 امتیاز

پنج سال 15 امتیاز

سوابق مرتبط کاری با مدرک تحصیلی در خارج از استرالیا:

سه سال 5 امتیاز

پنج سال 10 امتیاز

هشت سال 15 امتیاز

اسپانسر شیپ :

اسپانسر شیپ ایالتی ساب کلاس : 1905 امتیاز

اسپانسر شیپ ایالتی ساب کلاس 489:   10 امتیاز

اسپانسر شیپ فامیلی : 10 امتیاز

سایر موارد موثر در امتیاز بندی جهت اخذ ویزای استرالیا

    تحصیل در استرالیا حداقل 2 سال : 5 امتیاز

    مهارتهای همسر : 5 امتیاز

    گذراندن یک سال دوره های تخصصی : 5 امتیاز

لازم به ذکر است که همسر شما تنها در صورتی که شرایط زیر را داشته باشد میتواند 5 امتیاز به شما بدهد :

·        در ویزای شما به عنوان همسرتان معرفی گردد.

·        شهروند استرالیایی نباشد.

·        مدرک آیلتس 6 در هر 4 مهارت داشته باشد.

·        کمتر از 50 سال سن داشته باشد.

·        شغل او در میان مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد و ارزشیابی مدرک خود را اخذ کند.

·         در شغل مربوطه ی خود یک سال از 2 سال اخیر را کار کرده باشد.

 سپیده
  سلام فرقی نمیکنه ایلتس آکادمیک یا جنرال ؟  
 سارا شیدا
  با سلام من 32 سال سن دارم و مدرک کاردانی زبان انگلیسی دارم.و سه مدرک مختلف از فنی و حرفه ای دارم که در ارتباط با مدرک پوست و مو حدودا 10 سال سابقه کار دارم و مدرک بین المللی فیلر و بوتاکس رو هم دارم که کد رهگیری بین المللی داره .لطف کنید برای مهاجرت به استرالیا من رو راهنمایی بفرمایید  
 Taremi hasan
  با سلام بنده دارای مدرک کارشناسی عمران دانشگاه غیر انتفاعی هستم و 26 سالمه یک سال سابقه کار در ازمایشگاه خاک وبتن دارم و مدرک ایلتس 7 ایا با این شرایط امتیاز لازم برای ویزای موقت را می توانم کسب کنم ؟  
 قاسم دوستعلی وند زاده
  با سلام وقت همگی بخیر من 30 سالمه حرفه من تعمیرکار خودرو هست و اگه امکانش.هست برایه مهاجرت ب کشوره استرالیا برم ممنون میشم اگه همکاری کنید  
 Arghavan Esmailpour
  با سلام دوره های تخصصی شامل چه مواردی است؟؟  
 سعید انصاری
  بنده دیپلم فنی و سن 35 و متاهل چطوري میتونم اقامت بگیرم سرمایه به دلار استرالیا 50000 دارم  
 سمیه براری
  با سلام من پرستار با سن ۳۷ سال و ده سال سابقه کار هستم و پیگیر اقامت کاری در استرالیا هستم  
 حبیب محبی
  با سلاملطفا بفرمایید منظور از ،گذراندن یک سال دوره های تخصصی، چیست؟  
 سمیرا کلانتری
  با سلام کارشناسی ارشد روانشناسی و 39 ساله هستم و مدرک ايلتس 6 دارم  
 فاطمه باغی
  سن 32مدرک کارشناسی ارشد مهندسی شیمیسابقه کار 4 سال و نیمآیلتس 6  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید