امتیاز مهاجرت به کانادا 2018

امتیاز بندی در سیستم اکسپرس اینتری Express Entry مهاجرت به کانادا بدین صورت می باشد که متقاضی حداکثر ۱۲۰۰ امتیاز می تواند کسب نماید.که به 2 قسمت 600 امتیازی تقسیم می شود. 600 امتیاز اول به خصوصیات فردی متقاضی و همراه او بستگی دارد(که بین ۴۶۰ تا ۵۰۰ امتیاز برای عوامل انسانی شخص متقاضی، ۴۰ امتیاز برای عوامل انسانی همسر متقاضی) و 600 امتیاز بعدی فقط در صورتی به شخص تعلق می گیرد که دارای دعوتنامه استانی از یکی از برنامه های مهاجرتی استانی در کانادا باشد. لازم به ذکر است که شرایط همسر در کسب امتیازات متقاضی تاثیر بیشتری نسبت به سابق خواهد داشت.

در آستانه سال 2018 میلادی تغییراتی در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری مهاجرت به کانادا بوجود آمد.

در تغییرات بوجود آمده امتیاز حاصل از دریافت پیشنهاد کار از طرف شرکت کانادایی تا مقدار زیادی پایین آمده و از 600 امتیاز به 50 امتیاز رسیده است.البته برای 6 مشاغل امتیاز 200 در نظر گرفته شده است. این شغل‌ها که به مشاغل سطح NOC 00 معروف هستند، عبارتند از:

مشاغل سطح NOC 00

نام شغل

نام به فارسی

کد NOC

Legislators

قانون‌گذاران

0011

Senior Government Managers and Officials

مدیران ارشد دولتی و رسمی

0012

Senior Managers in Finance

مدیران ارشد اقتصادی

0013

Senior Managers in Health

مدیران ارشد بهداشت

0014

Senior Managers in Trade

مدیران ارشد بازرگانی

0015

Senior Managers in Construction

مدیران ارشد عمرانی

0016

تغییر دیگری که در قوانین اکسپرس اینتری مهاجرت به کانادا برای اوایل سال 2018 بوجود آمده این است که از این به بعد سابقه تحصیل در کانادا موجب دریافت امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری می شود.

در صورت گذراندن دوره 1 ساله یا 2 ساله بالاتر از دیپلم در کانادا 15 امتیاز به امتیازات شما افزوده می شود.

اگر دوره گذرانده شده در کانادا 3 ساله یا دوره های فوق لیسانس یا دکتری بوده باشد 30 امتیاز دریافت خواهد شد.

ضمنا دوره های فنی و حرفه ای تعریف شده که منجر به دریافت مجوز کارهای فنی در استان می شود نیز 30 امتیاز دارد.البته به همه اینها به شرطی که حداقل دوره 8 ماه طول کشیده باشد و دست کم متقاضی 8 ماه را در داخل کانادا بوده باشد.

تغییر بعدی مربوط به فاصله بین دریافت دعوتنامه و ثبت درخواست مهاجرت به کانادا است.که به این زمان 1 ماه اضافه شده و به 3 ماه یا 90 روز رسیده است.

در هر دوره یک حداقل امتیاز تعیین می شود و افرادی که بتوانند این امتیاز یا بیشتر از آن را کسب کنند مجاز به ورود به مرحله بعد میشوند.که این امتیاز در دوره های اخیر سال 2018  بین 430 تا 460 در نوسان بوده است.هرچه امتیاز بدست آمده بیشتر باشد شانس دریافت دعوتنامه نیز بیشتر می گردد.

شرح مراحل اقدام برای مهاجرت به کانادا در روش ورود سریع یا همان اکسپرس اینتری بدین صورت است که :

1- صلاحیت اولیه متقاضی بر اساس یک سیستم امتیاز بندی بررسی میشود و در صورتی متقاضی به امتیاز 67 برسد یا بالاتر برسد، صلاحیتش تایید شده و وارد مرحله ثبت نام آنلاین می شود.

2-امتیاز بندی اصلی در این مرحله صورت میگیرد. در این مرحله متقاضی میتواند از طریق ثبت نام آنلاین در سامانه اکسپرس اینتری کانادا تمایل خود را برای مهاجرت اعلام کند. در هر دوره یک حداقل امتیاز تعیین می شود و افرادی که بتوانند این امتیاز یا بیشتر از آن را کسب کنند مجاز به ورود به مرحله بعد میشوند.هرچه امتیاز بدست آمده بیشتر باشد شانس دریافت دعوتنامه نیز بیشتر می گردد.

(در صورتی که افراد در هر دوره انتخابی امتیازشان به حداقل قبولی نرسد، پروفایل آنها تا 12 ماه در سیستم باقی می ماند و در هر دوره دوباره امتیاز آنها بررسی شده و اگر به حداقل امتیاز قبولی آن دوره برسند برای آنها دعوتنامه صادر می گردد)

3-در هر دوره تعدادی متقاضی براساس امتیازبندی هایی که دارند توسط اداره مهاجرت کانادا انتخاب شده و از آنها دعوت به اقدام برای گرفتن اقامت دائم می شود.پس از دریافت دعوتنامه از دولت کانادا متقاضی 60 روز فرصت دشتند تا درخواست اقامت خود را ثبت نماید که این زمان در قانون جدید 2018 به 90 روز افزایش یافت.

4- پس از بررسی مدارک افراد در صورتی که تمامی مدارک متقاضی کامل باشد دولت کانادا ظرف مدت 6 ماه اقدام به صدور ویزا برای اقامت دائم برای فردی که قبول شده میکند.

----------------------------------------------------------------------------------------

امتیاز بندی اولیه (مرحله تایید صلاحیت)  2018


جدول کلی امتیازات مرحله اول

فاکتور

امتیاز

تحصیلات

حداکثر 25 امتیاز

سطح توانایی در انگلیسی یا فرانسه

حداکثر 28 امتیاز

تجربه کاری

حداکثر 15 امتیاز

سن

حداکثر 12 امتیاز

پیشنهاد شغلی در کانادا

حداکثر 10 امتیاز

انطباق پذیری

حداکثر 10 امتیاز

مجموع

100 امتیاز

امتیاز قبولی

67 امتیاز

امتیازبندی تحصیلات

تحصیلات

امتیاز

دیپلم

5

مدرک فوق دیپلم یکساله

15

مدرک فوق دیپلم 2 ساله

19

مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر

21

2 مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی 3 ساله یا بیشتر باشد

22

مدرک فوق لیسانس

23

مدرک دکترا

25

سطح زبان اول

نمره آیلتس

امتیاز کل

Listening

Reading

Writing

Speaking

CLB 7

4

4

4

4

16

CLB 8

5

5

5

5

20

CLB 9

6

6

6

6

24

سابقه کاری

سابقه کاری

امتیاز

داشتن 1 سال سابقه در 10 سال گذشته

9

داشتن 2 سال سابقه در 10 سال گذشته

11

داشتن 4 سال سابقه در 10 سال گذشته

13

داشتن 6 سال و بیشتر سابقه در 10 سال گذشته

15

امتیاز سن

سن

امتیاز

18 الی 35

12

36

11

37

10

38

9

39

8

40

7

41

6

42

5

43

4

44

3

45

2

46

1

47 به بالا

0

امتیاز انطباق پذیری

انطباق

امتیاز

سطح زبان همسر با حداقل CLB 4

5

سابقه تحصیلات در کانادا

5

سابقه تحصیلات همسر در کانادا

5

سابقه کاری در کانادا

10

سابقه کاری همسر در کانادا

10

داشتن فامیل در کانادا

5


----------------------------------------------------------------------------------------

 امتیازبندی مرحله دوم (اصلی) 2018


امتیاز سن

سن

متقاضی متأهل

متقاضی مجرد

کمتر از 17 سال

0

0

18

90

99

19

95

105

20 الی 29

100

110

30

95

105

31

90

99

32

85

94

33

80

88

34

75

83

35

70

77

36

65

72

37

60

66

38

55

61

39

50

55

40

45

50

41

35

39

42

25

28

43

15

17

44

5

6

بیشتر از 45 سال

0

0

امتیازبندی میزان تحصیلات

سطح تحصیلات

متقاضی متأهل

متقاضی مجرد

متقاضی

همسر

کمتر از دیپلم

0

0

0

دیپلم دبیرستان

28

2

30

دوره یکساله پس از دیپلم

84

6

90

دوره دو ساله پس از دیپلم

91

7

98

دوره سه ساله و یا بیشتر پس از دیپلم

112

8

120

دو یا بیشتر از دو مدرک تحصیلی پس از دیپلم که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد.

119

9

128

فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی

126

10

135

دکترا

140

10

150

امتیاز بندی سطح زبان خارجی اول(انگلیسی یا فرانسه)

سطح CLB

متقاضی متأهل

متقاضی مجرد

متقاضی

همسر

سطح ۳ و کمتر

0

0

0

سطح 4 یا 5

6

1

6

سطح 6

8

1

9

سطح 7

16

3

17

سطح 8

22

3

23

سطح 9

29

5

31

سطح 10 یا بیشتر

32

5

34

امتیازبندی سطح زبان خارجی دوم(انگلیسی یا فرانسه)

سطح CLB

متقاضی متأهل

متقاضی مجرد

سطح 4 یا کمتر

0

0

سطح 5 یا 6

1

1

سطح 7 یا 8

3

3

سطح 9 و بیشتر

6

6

امتیاز بندی سابقه کار در کانادا

سطح CLB

متقاضی متأهل

متقاضی مجرد

متقاضی

همسر

کمتر از 1 سال

0

0

0

1 سال

35

5

40

2 سال

46

7

53

3 سال

56

8

64

4 سال

63

9

72

5 سال و بیشتر

70

10

80

فاکتور های ترکیبی (ترکیب تحصیلات و سابقه کار در کانادا)

تحصیلات

1 سال تجربه کانادایی

2 سال تجربه کانادایی

کمتر از دیپلم

0

0

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

13

25

دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر

25

50

فاکتور های ترکیبی (ترکیب سطح زبان و تحصیلات)

تحصیلات

سطح 7 و بالاتر در تمام مهارت‌های زبان

سطح 9 و بالاتر در تمام مهارت‌های زبان

کمتر از دیپلم

0

0

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

13

25

دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر

25

50

فاکتور های ترکیبی (ترکیب سطح زبان و سابقه کار غیر کانادایی)

تجربه کاری

سطح 7 و بالاتر در تمام مهارت‌های زبان

سطح 9 و بالاتر در تمام مهارت‌های زبان

فاقد تجربه کاری کانادایی

0

0

۱یا ۲ سال تجربه کاری غیر کانادایی

13

25

بیش از ۳سال تجربه کاری غیر کانادایی

25

50

فاکتور های ترکیبی (ترکیب تجربه کانادایی و تجربه غیر کانادایی)

تجربه کاری

1 سال تجربه کانادایی

2 سال تجربه کانادایی

فاقد تجربه کاری کانادایی

0

0

۱یا ۲ سال تجربه کاری غیر کانادایی

13

25

بیش از ۳سال تجربه کاری غیر کانادایی

25

50


فاکتور های ترکیبی (ترکیب مدارک مشاغل حرفه ای و زبان)

تجربه کاری

سطح 5 و بالاتر در تمام مهارت‌های زبان

سطح 9 و بالاتر در تمام مهارت‌های زبان

مدرک توانایی در یک مهارت و دانش زبان

25

50

امتیازات تکمیلی

عنوان امتیاز

امتیاز (ماکسیمم 60)

داشتن برادر یا خواهری که در کانادا زندگی می‌کند و دارای شهروندی یا اقامت دائم کانادا می‌باشد

15

دارای سطح NCLC 7یا بالاتر در تمام مهارت‌های فرانسوی و CLB 4یا پائین‌تر در انگلیسی

15

دارای سطح NCLC 7یا بالاتر در تمام مهارت‌های فرانسوی و CLB 5یا بالاتر در انگلیسی

30

دارای گواهی‌نامه یک یا دو سال تحصیل در مقطع متوسطه در مدارس کانادا

15

دارای گواهی‌نامه سه سال تحصیل یا بیشتر در مقطع متوسطه در مدارس کانادا

30

دارای پیشنهاد شغلی در سطح NOC 00

200

دارای پیشنهاد شغلی در سایر سطوح

50

مدرک انتخاب شدن از یکی از استان ها به غیر از کبک

600

 علی
  با سلام. بنده 35 ساله، دکترا، متعهل، دارای 4 سال سابقه بیمه، و مدرک زبان IETL سطح 7 هستم. آیا شانسی برای دریافت اقامت کانادا دارم؟ همسرم هم مدرک فوق لیسانس و 10 سال سابقه کاری دارند.  
 مریم
  سلام وقتتون بخیر، من 35 سالمه و با هشت سال سابقه کار اداری، و مدرک تحصیلی فوق لیسانس زبانشناسی ، برای مهاجرت نیاز به چه اقدامات اولیه ای دارم . لطفا راهنمایی بفرمائید. برای مهاجرت آکادمیک اگه بخوام اقدام بکنم کدام دانشگاه ها رو پیشنهاد می کنید .  
 مریم
  سلام من یک پرستار هستم 24 ساله و دارای مدرک کارشاناسی و فارغ التحصیل سال 95 و یک سال از طرحم گذشته و زبانمم هم در حد متوسط است لطفا راهنماییم کنین برای اقامت در کانادا چند امتیاز دیگه لازم دارم و چطور میتونم اقامت بگیرم  
 بهمنی
  مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران - گرایش مدیریت منابع آب . 47 سال سن 25 سال سابقه و حدود 18 سال سابقه پست مدیریتی. همسرم دیپلم و خانه دار، سه فرزند ( پسرم یازده ریاضی، دخترم پایه هفتم . فرزند دختر 4 ساله). آیا با این شرایط میتوانم اقات دائم در کانادا شهر مونترال یا ونکورر بگیرم/ در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.  
 آناهیتا یونسی
  سلام من ۳۰ ساله و مجرد هستم. لیسانس مترجمی انگلیسی دارم که ۸ سال سابقه ترجمه برای دارالترجمه، و جاهای مختلف دارم ولی سابقه بیمه ندارم که البته میتونم از دارالترجمه تاییدیه بگیرم که براشون کار می کردم.یک سال هم سابقه بیمه برای کار در شرکت پیمانکاری دارم که مترجم شرکت بودم ولی بیمم رو به عنوان کارمند اداری رد کردن که اونم میتونم از کارفرما تاییدیه بگیرم.برای کارشناسی ارشد رشتم رو تغییر دادم و یکی از گرایش های تربیت بدنی رو خوندم. حدود یک سال و نیمه که به عنوان دستیار کاردرمانگر و مربی ورزشی در مرکز توانبخشی معلولین ضایعه نخاعی کار می کنم ولی تازه حدود ۴ ماهه بیمم کردن که میتونم از کارفرما تاییدیه بگیرم که یک سال براشون کار کردم.نمره آیلسم هم میتونم نمره بالای ۷ بیارم.مدرک ماساژ ورزشی از هیئت پزشکی ورزشی دارم و کار ماساژ سوئدی هم انحام میدم ،همینطور گواهی گذروندن دوره آبدرمانی از هیئت پزشکی ورزشی دارم و کار ورزش در آب هم انجام میدم.آیا باید به قبولی در اکسپرس اینتری امیدوارم باشم یا خیر؟ پیشاپیش سپاس از راهنماییتون  
 میلاد عرفانی
  سلام، آیا تو سابقه کار ، کار آزاد هم حساب می شه؟ (در صورتی که رزومه ام مشخص باشه)(عکاسی)  
 نینا رحیمیان
  با سلام و خسته تباشید . یک سوال داشتم اینکه کسی شرایط گرفتن امتیازات رو داشته باشه ایا به همسرش هم اقامت می دن یا اون باید جدا اقدام کنه  
 حمیده
  با عرض سلام آیا منو همسرم میتونیم از طریق ویزای کاری اقامت کانادا بگیریم شغل همسرم تعمیرات ماشین و زیر دیپلم و منم دیپلم  
 شیلا
  با سلام آِیا برادر همسر من میتونه اسپانسرشیپ ما بشن؟  
 Mansour fadaei
  بدلیل شناخت نداشتن از شماها به شماها اعتمادی ندارم . اگر واقعا کننده هستید . از لحاظ شرمایه گذاری برای خودم و خانواده ام اقامت و مهاجرت کانادا را میخوام . خودم شغلم آزاده دیپلم دارم خانمم لیسانس علوم آزمایشگاهی و باز نشسته ، دخترم دانشجوی پزشکی و پسرم دبیرستانی ست  
 علي
  با عرض سلام بنده با 41 سن و 16 سال سابقه كار در صنعت خودروسازي با گرايش بازاريابي و فروش و همسرم 33 ساله و يك فرزند پسر3داراي مدرك فوق ليسانس كارآفريني و ليسانس صنايع برنامه ريزي و تجزيه و تحليل سيستم هستم آيا مي تونم با شرايط موصوف به كانادا مهاجرت كنم و درصورت مثبت بودن جواب راهنمايي بفرماييد  
 محسن سلمانی
  سلام. 27 و نیم ساله هستم. 7 ماهه دیگه خدمت سربازیم تموم میشه. من سرباز معلمم و رشته تحصیلی خودم رو تدریس می کنم. مدرک تحصیلی لیسانس تکنولوژی نرم افزار - از 17 تا 23 شغلم مغازه داری بوده. بعد از اون برنامه نویسی به صورت حرفه ای. اما سابقه بیمه ندارم. دارای 3 مدرک فنی و حرفه ای و 4 مدرک معتبر برنامه نویسی و کلیپ های آموزشی پر بازدید به زبان فارسی. در حال گذروندن دوره های زبان هستم ولی نمیدونم تا 8 ماهه دیگه واقعا میتونم مدرک آیلتس بگیرم یا نه. میخواستم بهترین راه مهاجرت رو بهم پیشنهاد بدید و این که شانس موفق شدنم چقدره. سوال دیگه کل پروسه زمانی برای مهاجرت چقدر؟  
 معصومه
  سلاممن و همسرم هر دو مدرک لیسانس نرم افزار داریم.سطح زبان خوب در حد ۷ ایلتس و سابقه ۶ سال کارو همسرم ۶ سال مدیر عامل شرکت خودشون دارند. من ۳۰ و همسرم۳۲ سال دارند. از چه طریقی میشه برای گرفتن اقامت کانادا درخواست بدیم.. ممنون  
 Ali sanaie
  سلام پسرم در حال حاظر 14 ساله هست میخواستم از الان پرورشش بدم که در آینده رشته ای انتخاب کنه که امتیاز بالایی داشته باشه برای مهاجرت به کانادا لطفا راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان.  
 مریم
  با سلام آیا میتوان با مدرک زبان تافل برای برنامه ی skilled worker اقدام کرد؟ با تشکر  
 پژمان قاسمی
  خیر-فقط آیلتس جنرال  
 منوچهر زهرایی
  با سلام من فوق لیسانس مشاوره و خانمم هم ارشد روانشناسی هستش بیشتر از ۵ سال هستش که جواز کسب لوازم صنعتی و مغازه دارم حداقل ۴ آیلتس را میتونم بگیرم ۸ سال پیش ۵ گرفته بودم دوقلوی پسر دو ساله هم دارم ۳۶ ساله هستم امکان گرفتن ویزای کانادا را دارم ؟  
 شیدا
  با سلام سابقه کار اگر ربطی به رشته تحصیلیمان نداشته باشد قابل قبول است ؟؟؟؟؟من کارمند دفتری هستم و برام بیمه رد میشه و فوق لیسانس کامپیوتر دارم میگیرم  
 مصی
  سلام و 36 ساله و لیسانس جغرافیا هستم و 7سال سابقه بیمه دارم و مدرک خیاطی نیز دارم لطفا از ابتدا من را راهنمایی کنید  
 امیر طاهری
  سلام، من متاهل هستم دارای دو فرزند، دیپلم راه و ساختمان، لیسانس هنر شاخه نقاشی، فوق لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی، دکتری زبان و ادبیات انگلیسی، مدرک طراحی سایت و گرافیک از موسسه ایی از هندوستان دارم و مدرک سخت افزار کامپیوتر از سازمان فنی و حرفه ایی. 1 سال سابقه تدریس به صورت هیئت علمی دانشگاه آزاد با بیمه و 2 سال سابقه حق التدریس بدون بیمه از دانشگاه علمی و کاربردی دارم. همسرم دارای لیسانس، فوق لیسانس و دکتری حسابداری دارای 1 ترم سابقه تدریس بصورت هیئت علمی دانشگاه آزاد با بیمه و 10 سال سابقه کار در جوزه حسابداری و مالی با بیمه. می خواستم بدونم با این شرایط می توانیم برای مهاجرت کانادا اقدام کنیم؟  
 مجتبی
  با سلام،من ۳۹ سال سن دارم،مجرد هستم،سه تا مدرک دانشگاهی و سه تا مدرک آموزشگاهی نرم افزار دارم.فوق دیپلم کامپیوتر،لیسانس مهندسی مدیریت پروژه و فوق لیسانس مهندسی عمران مدیریت ساخت دارم که امسال ارشدمو گرفتم.تا حالا امتحان آیلتس ندادم.مدرک لیسانسمو سال ۹۴ گرفتم.فامیل هم توی کانادا دارم.آیا میتونم از طریق جاب لیست اقدام کنم؟ممنون  
 سامان صمدی
  سلام من 29سالمه لیسانس برق شش ساله پیش گرفتم ودوسال خدمت ولی بعدخدمت ب علت نبود کاری مرتبط مدرک فنی وحرفه ای نقاشی ساختمان گرفتم وچهارسال هست که سابقه دارم ومیتونم ایلتس شش روهم بگیرم مجرد هستم .خواهش میکنم نمره من ایا میرسد یا نع واسه اقامت کانادا  
 الی
  من فوق لیسانس مدیریت بازرگانی 30 سال سن و 3 سال سابقه کار هستم و شوهرم 29 سال سن و 2 سال سابقه کار و دارای فوق لیسانس برق و کنترل هستن. در صورت گرفتن نمره آیلتس 6 و یا 5.5 امکان گرفتن اقامت در کانادا برای ما وجود داره؟  
 حسین
  با سلام من فوق لیسانس معماری دارم 10 سال سابقه بیمه مرتبط با مدرکم. همسرم فوق دیپلم گرافیک با 2 سال سابقه بیمه، یک دختر 2 ساله هم داریم... ميخواستم بدونم در چه مسیری اقدام کنم جواب میگیرم....  
 فهیمه
  سلام ایا با مدرک فوق لیسانس حسابداری . ۱۰ سال سابقه کار در حسابرسی. حسابدار رسمی و مدیر موسسه حسابرسی. میشه برای مهاجرت به کانادا از طریق کاری یا ادامه تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنم؟ چقدر زمان میبره؟  
 امیر
  با سلام من 39 سال دارم و 15 سال سابقه کار در هواپیمایی دارم و شغلم مهندس هواپیما میباشد و همسرم لیسانس ریاضی دارد و یک فرزند 7 ساله دارم. جهت مهاجرت به کانادا ممنون میشم راهنمایی کنید  
 مجیدپناهی ازاد
  10سال سابقه معماری تجربی دارم چهارسال صلاحیت اجراازنظام مهندسی دارم نزدیک 20سال . که کاش سرامییک کارمیکنم و5سال که کاشی راباچسب نصب میکنم  
 مریم تویسرکانی
  با سلام من ۳۹ ساله هستم هم خودم و هم همسرم فوق لیسانس هستیم تمام اقوام درجه یکم پدر مادر و دو خواهرم سیتی زن و پی ار کانادا دارند هر دو ۱۵ سال سابقه کار در ایران داریم و هر دو عضو هیات مدیره شرکت هستیم خوشحال میشم راهنمایی فرمایید  
 بهادر رستگار نیاکی
  باسلام...من و خانمم پرستار هستیم و می خواهیم جهت کار و زندگی به کشوری که ما رو نیاز داشته باشه مهاجرت کنیم........سن من وخانمم 28 سال هست و پنج سال سابقه داریم .....لطفا راهنمایی کنید  
 موسی
  سلام،من 29 سال سن دارم و 6 سال سابقه کار و البته مدرک کارسناسی برق قدرت.البته چند مدرک فنی حرفه ای تو رشتمم دارم ولی گیر کارم نداشتن مدرک و سطح زبانه.میخام بدونم بدون زبان میشه اقامت کاری گرفت...ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.  
 حسام
  باسلام.می خواهم بدونم آسانسور در کدوم دسته از مشاغل می باشد؟  
 علی قیطاسی
  آقا ۳۸ ساله وپرستار و ۱۰ سال سابقه کار چگونه میتوانم اقامت تو کانادا بگیرم ۱۰سال سابقه در post ccu- داخلی - اورژانس کار کرده ام  
 زیبا عباس پور
  با سلاام من لیسانس علوم اجتماعی دارم و فوق دیپلم حسابداری سن38 سال مجرد و در حال گرفتن مدرک ایلس هستم ودرخواست ارزیابی اطلاعاتم برای درخواست کار و اقامت در استرالیا یا کانادا را ادارم همچنین سابقه کارم دوسال ونیم است امکان دارد به من مشاوره ای بدهید ممنون  
 مهتاب
  من نجات غریق درجه یک ومربی درجه دو شنا با لیسانس تربیت بدنی ودارای مدرک آرایش وپیرایش فنی حرفه ای هستم آیا با این مدارک میتوان اقامت کانادا گرفت؟  
 نیلوفر
  سلام من 32 ساله هستم لیسانس روانشناسی دارم مجرد هستم به زبان انگلیسی تسلط دارم 2سال تحصیلات اکادمی زبان فرانسه دارم لطفا راهنمایی کنید به چه مدارک دیگری نیاز دارم؟؟؟  
 محمدحسین رستم زاده
  سلام،آیا بامدرک لیسانس حقوق بین الملل میشود به کانادا مهاجرت کرد؟زبان انگلیسی فول هستم،باتشکر  
 آندره
  نخیر. مدرک حقوق بین الملل جزء نیازمندی های اعلام شده اداره مهاجرت کانادا نیست  
 مریم ناصری
  همسر من مهندس نفت هستند با احتساب امتیازا شد 260 +18 امتیاز (من) فقط نمره آیلتس لیستنینگ 5.5 میباشدو با این شرایط آیا شرایط اولیه برای |ثبت نام وجود دارد؟ با تشکر  
 سهراب سراییان
  با سلام . بنده دارای مدرک بازرسی جوش و کار در ارتفاع در مقاطع ndt و nt و ut میباشم . خواستم ازتون سوال کنم هر کدام از این مدارک جزو کدام دسته از مشاغل مورد نیاز میباشد و آیا دارای کد مربوطه در لیست ۲۰۱۷ میباشد . با تشکر.  
 مسعود
  سلام،من لیسانس برق و حدود 6 سال سابقه کار دارم میخاستم از مرحله اول منو راهنایی کنید که چیکار کنم؟  
 محسن
  سلام . با توجه به اینکه من برنامه نویس موبایل هستم و این امکان رو دارم که به صورت دورکاری و پروژه ای با شرکت های کانادایی کار کنم . این روش کار جزو سابقه کاری کانادایی حساب میشه یا باید حتما توی خاک کانادا باشم ؟  
 من
  با سلامظاهرا در جدول تبدیل آیلتس به clb اشتباهاتی رخ داده، لطفا اصلاح بفرمایید. لول 7 میشه ایلتس 6  
 مهدی جمالی
  سلام ممکنه در مورد مدرک انتخاب شدن در یکی از استان ها به غیر از کبک که همچنان ۶۰۰ امتیاز دارد توضیح دهید؟و ایا در سال ۲۰۱۷ همچنان ۶۰۰ امتیاز دارد؟این چه فرقی با پیشنهاد شغلی دارد؟سپاس  
 مسعود عظیمی
  سلامسایت زیبایی است . می خواستم منو راهنمایی کنینبرادرم و زن برادرم ، دو فامیلند که در کانادایند . 10 امتیاز می شود ؟؟؟مدرکم دیپلم است 5 امتیاز دارم . دو مدرک بین المللی رایانه کار درجه 1 و رایانه کار درجه دو دارم قبول است ؟ چند امتیاز می شود ؟؟؟  
 یوسف
  ممکن درباره فاکتور ترکیبی ( ترکیب مدارک مشاغل حرفه ای و زبان) توضیح بدید؟ منظور از مشاغل حرفه ای چیست؟ ممنون  
 سارا
  فاکتور ترکیبی چیست؟  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید