شرایط پذیرش تحصیلی آمریکا 2021-2022

دریافت پذیرش (Apply) از یک دانشگاه آمریکایی اولین و یکی از مهمترین قدمها برای تحصیل در این کشور می باشد، گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا به عوامل بسیاری بستگی دارد، میزان دانش، سطح زبان انگلیسی و رشته تحصیلی، سوابق تحصیلی تان و نوع و محل دانشگاه از آن جمله اند. همانطور که می دانید انتخاب یک دانشگاه خوب که هم معتبر بوده و هم در ایالت و شهر خوبی از نظر امکانات و گران نبودن واقع باشد نیز یکی از چالش های اساسی متقاضیان تحصیل در آمریکا است.

طبق لیست وزارت علوم که برای محصلان بعد از سپتامبر 2016 ارائه شده تقریبا تمام دانشگاه های شناخته شده آمریکا دارای اعتبار کافی در ایران هستند و برای سال 2021 نیز این لیست معتبر خواهد بود.

--------------------------------------------

درلینک زیر لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در آمریکا را می توانید مشاهده نمایید.

دانشگاه های آمریکا

--------------------------------------------

دریافت پذیرش تحصیلی آمریکا 2021

برای دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا مشورت با افراد مطلع و بخصوص مراکز اعزام دانشجوی معتبر که در وب سایت ما نیز اطلاعات برخی از آنها موجود است بسیار مفید خواهد بود.

بطور کلی هر متقاضی که از یکی از دانشگاه‌های ایران مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی لیسانس و یا فوق لیسانس گرفته است این امکان را دارد که تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه های خارج از کشور ادامه دهد. اما روند اقدام به پذیرش دانشگاه های بین المللی در مقاطع مختلف بسته به دانشگاه، شهر، کشور و سال اقدام متفاوت است که با مراجعه به سایت دانشگاه ها در هر سال و مطالعه نیازمندی ها ( Requirements ) از نحوه و شرایط اقدام آگاه خواهید شد.

مراحل پروسه اقدام به پذیرش ( Apply ) :

1- انتخاب کشور ، شهر و دانشگاه ها ( University Ranking )

2- تماس با اساتید دانشگاه ها

3- ترجمه مدارک تحصیلی و سایر مدارک

4- پر کردن تقاضانامه دانشگاه ها ( Application Form )

5- پرداخت هزینه های دانشگاه ها ( Application Fee )


در مورد تماس با اساتید:

تماس گرفتن با استادان دانشگاه مورد نظر تاثیر بسزایی در بالابردن شانس شما در گرفتن پذیرش و ساپورت مالی دارد. برای تماس گرفتن با استاد‌ها به وب‌سایت‌هایشان مراجعه کنید. اگر زمینه کاری استاد، مورد علاقه‌ی شماست می‌توانید به استاد ایمیل بزنید. شانس گرفتن پذیرش معمولا وقتی بیشتر می‌شود که شما تجربه‌ی انجام پروژه‌ای مرتبط با زمینه کاری استاد را داشته باشید و صرف علاقمندی به پروژه همیشه کافی نیست. اگر دوستانی در دانشگاه مقصد دارید حتما با دوستانتان تماس بگیرید و بپرسید که کدام یک از استادان fund دارند. طبیعی است که استادانی که fund ندارند حتی اگر هم از کار شما خوششان بیاید معمولا نمی‌توانند شما را از نظر مالی ساپورت کنند و به شما RA بدهند.


نکانی در خصوص دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آمریکا

1- استادها در فصل پذیرش حدود روزی ۲۰ الی ۳۰ ایمیل از دانشجوها دریافت می‌کنند. در نتیجه حتی استاد‌هایی که به دنبال دانشجو هستند ترجیح می‌دهند بیشتر از یک دقیقه برای خواندن ایمیل شما وقت نگذارند. در نتیجه ایمیل را طوری بنویسید که استاد بتواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن با تجربیات شما آشنا بشود. این موضوع در مورد رزومه هم صادق است. بنابراین مطالب غیرضروری و نه چندان مرتبط را از رزومه‌ای که برای استادها می‌فرستید حذف نمایید و سعی کنید رزومه را تا آنجا که ممکن است خلاصه کنید تا بیشتر کارهای مرتبط با کار استاد و همچنین موفقیت‌های مهم شما را شامل شود.

2- به استاد‌هایی که زمینه کاریشان هیچ ربطی به هم ندارد ایمیل نزنید! به عبارت دیگر سعی کنید که واقعا به کسانی که به کارشان علاقمندید ایمیل بزنید. استادهای یک دانشکده با هم ارتباط دارند و ممکن است متوجه بشوند که شما به همه ایمیل زده‌اید و فقط هدفتان این است که به هر قیمتی که شده است پذیرش بگیرید.

3- ترجیحا در subject ایمیل به طور صریح به موضوع کاری استاد اشاره کنید و تنها به گفتن این که به زمینه کاری استاد علاقمندید اکتفا نکنید. برای مثال فرض کنید که استاد مورد نظر در زمینه Virtual Machine کار می‌کند:

Interested in doing research on Virtual Machines می‌تواند subject خوبی باشد. در حالی که Interested in your field of research یا عناوین کلی‌ای مثل این، مناسب نیست.

4- برای نوشتن ایمیل، از ساختارهای نگارش نامه رسمی استفاده کنید که شامل چهار بخش است: ۱. معرفی خود ۲. بیان علاقمندی و تجربیات ۳. بیان درخواست خود از استاد ۴. تشکر و قدردانی از استاد محترم.

5- ترجمه مدارک نیز باید به عهده یک دفتر ترجمه سپرده شود و این ترجمه ها تنها با مهر مخصوص این مراکز اعتبار دارد.

6-شما باید مدارک خود را که برای هر دانشگاه متفاوت می باشند قبل از ضرب الاجل تعیین شده دانشگاه در داخل پاکت گذاشته و برای آدرسی که در سایت دانشگاه نوشته شده  پست کنید

از آنجاییکه معمولا دوستان زمان کافی برای این کار ندارند مجبور هستند که از پست های بین المللی، مانند DHL و TNT و Aramex استفاده نمایند.


مدارک مورد نیاز برای اقدام به پذیرش ( Apply ) از دانشگاه:

1- مدرک بین المللی زبان انگلیسی: نمره‌ ی یکی از آزمون های TOEFL ( تافل ) یا IELTS ( آیلتس ) و یا آزمون های مرتبط با اقدام به پذیرش دوره کارشناسی اعم از SAT ( ست ) برای آمریکا و ... .

2- آزمون GRE General ( جی آر ای عمومی ) : برای دانشگاه‌های آمریکا و برخی از دانشگاه‌های کانادا و سایر کشورها

3- آزمون GRE Subject ( جی آر ای موضوعی ) : برای برخی رشته ها اعم از فیزیک ، زیست ، ریاضی و ... .

4- آزمون GMAT ( جیمت ) : برای رشته های مدیریت ( Management ) .

5- مدارک تحصیلی : مدرک کارشناسی ( دانشنامه ) برای پذیرش کارشناسی‌ارشد یا دکترای پیوسته، مدرک کارشناسی ارشد ( دانشنامه ) برای پذیرش دکترا .

6- رزومه : ( Resume & CV)

7- مقالات علمی، نوشتن کتاب (ضروری نیست اما توصیه می‌شود.)

8- ریزنمرات تحصیلی : ( Official Transcript ) برای دانشجویان سال آخر ریزنمرات رسمی تا آخرین نمره ترم جاری .

9- توصیه نامه از اساتید ( Letter of Recommendation ).

10- انگیزه نامه : (Statement of Purpose).

 zahra
  من دانشجوی رشته حقوق هستم ارشد حقوق جزا میخوام بخونم ایامیتوتم برای تحصیل برم امریکا؟  
 Amirmoghadasi
  ببخشید بعد از این دستور ترامپ که از ورود ایرانی ها و چند کشور دیگه جلوگیری بشه هنوز هم میشه از طریق ویزای تحصیلی به امریکا رفت؟  
 Alishafa sadeqi
  اسم من علی شفا فامیلی ام صادقی در کشور افغانستان در استان سرپل زنده گی میکنم و سن من 19 سال است محصل سال اول حقوق در دانشگاه هستم و علاقه زیادی به آمریکا دارم برای ادامه تحصل  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید