مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری


"این برنامه مهاجرت درحال حاضر بسته شده است.و نوشته های زیر تنها جهت ارائه اطلاعات به خوانندگان می باشد."

این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایۀ متقاضیانی که دارای تجربۀ تجاری، بیزینسی و یا توان مدیریتی هستند به وجود آمده است.

مزایای این روش :

  • در این روش متقاضی الزامی به داشتن مهارت در زمینه زبان انگلیسی و فرانسه ندارد.
  • متقاضی ملزم به داشتن مدرک تحصیلی نمی باشد.
  • متقاضی تعهدی در زمینه ایجاد حرفه و بیزینس نخواهد داشت.
  • اخذ اقامت دائم و بدون شرط برای متقاضی، همسر و فرزندان.


به عنوان یک فرد مهاجر سرمایه گذار، شما و خانواده تان می توانید با سرمایه گذاری مبلغ
۸۰۰٫۰۰۰دلار کانادا به مدت ۵ سال در برنامه فدرال (اقامت در کانادا به غیر از کبک )  اقامت دائم به دست آورید.
روش سرمایه گذاری فدرال
 توسط دولت کانادا ضمانت شده است و دولت تضمین می دهد بعد از ۵ سال پول شما به طور کامل و بدون سود باز پرداخت شود.

همچین این امکان برای متقاضیان روش سرمایه گذاری کانادا وجود دارد تا با پرداخت تنها ۱۸۰٫۰۰۰دلار کانادا در عوض ۸۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا از مزایای این روش مهاجرتی برخوردار گردند. با این تفاوت که در صورت استفاده متقاضی از طرح ۱۸۰٫۰۰۰ دلاری (این مبلغ بر اساس تغییر نرخ بهره بانکی قابل تغییر میباشد)، این مبلغ بدون بازگشت می باشد.

 

سرمایه گذار بصورت کلی حداقل باید دارای  شرایط زیرباشد:

حد اقل 1,600,000 دلار کانادا دارائی خالص.

این دارائی میتواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد. توجه داشته باشید که هیچ اجباری برای اوردن این دارائی به کانادا نیست و این مورد کاملا بستگی به تصمیم سرمایه گذار دارد
این دارائی میتواند در مورد دولت فدرال کلا متعلق به همسر باشد و در مورد ایالت کبک قسمتی از آن متعلق به همسر و یا حتی میشود بعنوان هدیه به سر مایه گذار هدیه شده باشد البته بشرط اینکه  حداقعل شش ماه از تاریخ ان گذشته باشد.

مقصد متقاضی می تواند غیر از کبک هرجای دیگر کانادا باشد.


تجربه مدیریت بمدت حداقل دوسال ظرف پنج سال گذشته.

 سرمایه گذار میتواند صاحب موسسه تولیدی یا خدماتی باشد و بتواند دفاتر سود وزیان و مالیاتی ومدارک افراد مستخدم خود را عرضه نماید.
یا اینکه مدیر شرکت یا سازمانی و یا قسمتی از یک شرکت یا موسسه ای را با حداقل دو نفر کارمند تما م وقت بعهده داشته باشد
تجربه مدیریت از نظر این برنامه به معنی آن است که متقاضی به طور تمام وقت مسئولیت ها و وظایف مربوط به برنامه ریزی، مدیریت و کنترل مواد اولیه، منابع مالی و انسانی آن بیزنس را به عهده داشته است. به عهده داشتن این مسئولیتها به عنوان کارآموز، کارورز و یا آموزشهای تخصصی مرتبط با دریافت درجه تحصیلی سابقه مدیریت قابل قبول محسوب نمی شود.

 شرایط متقاضی نظیر سن، تحصیلات، تجربه، زبان و قابلیت سازگاری در تصمیم گیری مورد توجه قرار خواهند گرفت اما متقاضیان برای دریافت اقامت دایم از این راه الزامی به دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه نخواهند داشت.

 بیژن آگاه
  سلام لطفا توضیح بفرمایید من شرایط سرمایه کذاری رادارم یک خانواده هستیم چکونه باید اقدام کنم  
 Navid miraki
  با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز من حدود ۸۰۰ میلیون سرمایه دارم خواستم بدونم میتونم از طریق سرمایه گذاری برای کانادا اقدام کنم  
 بیژن سمیعی
  سلام من میخوام از طریق سرمایه گذاری برای اقامت کانادا اقدام کنم هیچگونه سابقه مدیریتی ندارم و بازنشسته دولتی با پست حسابرس ارشد مالیاتی هستم . مبلغ مورد نظر دولت کانادا رو بعنوان شرط سرمایه گذاری دارا هستم آیا امکان پذیر هست و اگر هست از چه طریق باید اقدام کنم ؟  
 رادآریافر
  درودببخشید من میخواهم در کانادا یا آمریکا یا سوئيس سرمایه گذاری کنمو اقامتش بگیرم و اینکه بعد از سرمایه گذاری و ورود به کشور مقصد ما هیچ نوع امکاناتی از طرف کشور مورد نظر دریافت نمیکنیمو کدام یک از این سه کشور شرایط بهتر و امکانات بیشتری به ما میدهو زودتر به نتجه میرسیم  
 soheil sabouri
  روش سرمایه گذاری برای مهاجرت در حال حاضر فعال هست یا خیر چون من می خواستم از این روش برای خودم و خانوادم اقدام کنم (شرایط فوق را دارم) با تشکر  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید