لوگو مهاجرت ایرانی
لوگو مهاجرت ایرانی
لوگو مهاجرت ایرانی

وبسایت تخصصی اخد اقامت کانادا-ویزای کانادا- مهاجرت به کانادا

مهاجرت به  کانادا  از طریق تخصص ، تحصیل ، ازدواج و سرمایه گذاری

در وب سایت مهاجرت ایرانی کلیه اطلاعات و خدمات مهاجرت به کانادا در اختیار شما قرار گرفته است.با مراجعه به بخش های مختلف سایت و آشنایی با دفاتر خدماتی معتبر از جدیدترین شرایط مهاجرت به کانادا اخذ اقامت و دریافت ویزای کانادا مطلع می شوید.

 معرفی بهترین دفاتر خدمات مهاجرت به کانادا

  • سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی

    مهاجرت به کانادا

    سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی

    در میان خدمات بیشماری که سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی به موکلین خود ارائه میدهد میتوان ارائه ی مشاوره درست و آگاهانه با در نظر گرفتن شرایط متقاظی و قوانین روز جهت انتخاب بهترین روش ممکن را در صدر قرار داد. بیشتر از 60 روش مختلف برای مهاجرت به کانادا وجود دارد ولی از بین این روشها تنها یک روش میتواند بهترین انتخاب برای شما باشد. سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی تمام تلاش خود را بر آن داشته تا از بین روش های مختلف آنچه بیشترین امکان برای مهاجرت را به شما میدهد انتخاب کرده و شما را در این روند پرفراز و نشیب یاری رساند .

  • مهر پرواز سیوان

    مهاجرت به کانادا

    مهر پرواز سیوان

    آژانس مسافرتی مهرپرواز ارائه دهنده خدمات و اخذ ویزای کانادا تضمینی فوری پنج ساله ( توریستی ، تحصیلی ، دانشجویی ، اقامت ) تعیین وقت سفارت کانادا در استانبول و آنکارا پیکاپ ویزای کانادا و مشاوره در امر مراحل انجام کار دریافت ویزای کانادا درکنار شما هموطنان گرامی می باشد. پیشنهاد می کنید برای آشنایی با مراحل اخذ ویزای کانادا و وقت سفارت کانادا ادامه مطلب را مطالعه کنید و بعد با همکاران ما در آژانس مسافرتی مهرپرواز تماس حاصل فرمایید.

  • آژانس بال طلایی

    مهاجرت به کانادا

    آژانس بال طلایی

    شرکت خدمات مسافرتی بال طلایی مفتخر است تا شما را در اخذ ویزای کانادا ، امور مربوط به وقت سفارت کانادا و تکمیل مدارک مورد نظر یاری نماید. این شرکت با بررسی دقیق پرونده ی متقاضیان بهترین راه را برای اخذ ویزای 5 ساله در نظر می گیرد. از زمانی که متقاضیان تصمیم به اخذ ویزا می گیرند با ارائه ی بهترین خدمات با هماهنگی دقیق شرکت ما با تورنتو تیم بال طلایی در کنار شما عزیزان خواهد بود.

  • دفتر مهاجرتی پلیکان

    مهاجرت به کانادا

    دفتر مهاجرتی پلیکان

    مشاوره حضوری رایگان با کادر حرفه ای به همراه وکلای مجرب رایگان جهت اخذ ویزا و اقامت دائم کانادا، استرالیا، اروپا و انگلستان. انجام کلیه امور مهاجرت متناسب با بودجه شما، همراه با شما از زمان تصمیم به مهاجرت تا اخذ اقامت.آینده درخشان فرزندانتان را با تحصیلات در کشورهای پیشنهادی ما تضمین کنید. تحصیلات رایگان در کلیه مقاطع تحصیلی در کشور کانادا.ارائه خدمات رفاهی متناسب با بودجه شما مهاجرین

مشاهده همه
اطلاعات ضروری کانادا



  • روشهای مهاجرت به کانادا

    مهاجرت به کانادا

    روشهای مهاجرت به کانادا

    در گذشته نه چندان دور اغلب کسانی که به کشور کانادا مهاجرت می کردند ،از روش مهاجرت نیروی کار ماهر یا به عبارت دیگر متخصصین Federal Skilled Worker Class اقدام می کردند؛ این در حالی است که روش های مهاجرت به کشور کانادا بسیار متنوع است. از سوی دیگر با توجه به محدودیت های متعددی که برای مهاجران در نظر گرفته شده است، بسیاری از متقاضیان به روش های دیگر مهاجرتی روی آورده اند. شما نیز بسته به شرایط شخصی خود ممکن است بتوانید یکی از این روش ها را انتخاب و برای مهاجرت به کشور کانادا اقدام نمایید. شاید یک فرد نتواند از روش مهاجرت متخصصین مهاجرت کند اما روش های دیگر شامل حال وی گردد. در زیر روش های مختلف را به اختصار شرح می دهیم :

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا

    مهاجرت به کانادا

    مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا

    کانادا انواع ویزای مختلفی دارد که متقاضی می‌تواند با توجه به شرایط خود، برای دریافت یکی از آنها اقدام نماید. در یک تقسیم‌بندی کلی، ویزای کانادا از نوع توریستی به چهار صورت هستند:● ویزای ترانزیت● ویزای Single-entry یا ویزای تک ورودی کانادا● ویزای Multiple-entry یا ویزای چند بار ورود کانادا (ویزای 5 ساله کانادا)● ویزای Super Visa یا سوپر ویزا (ویزای والدین)ویزای ترانزیت کاناداافرادی که می‌خواهند وارد کانادا شده ولی قصد بازدید از کانادا یا خرید در این کشور را ندارند، باید برای ورود به کانادا، ویزای کانادا از نوع ترانزیت را دریافت نمایند. همچنین کسانی که کمتر از 48 ساعت در کانادا اقامت دارند، باید اقدام به دریافت ویزای ترانزیت کانادا کنند. ویزای ترانزیت کانادا رایگان است.ویزای Single-entry کانادابا ویزای تک ورودی کانادا تنها یک بار می‌توانید وارد کانادا شوید و پس از خروج از کانادا اعتبار ویزای شما به پایان خواهد رسید. ویزای کانادا از نوع تک ورودی:● به دارندگان این نوع ویزای کانادا اجازه می‌دهد در مدت اعتبار ویزا، یک بار وارد کشور کانادا شوند.● ممکن است تا شش ماه قبل از مدت زمان سفر صادر شود.● تاریخ اعتبار آن باید حداقل یک ماه بیشتر از تاریخ رسیدن دارنده به کانادا باشد.ویزای Multiple-entry کاناداویزای مولتی کانادا که به آن ویزای پنج ساله کانادا نیز گفته می‌شود، اجازه ورود و خروج مکرر را به دارنده ویزا می‌دهد. لازم به ذکر است که دارندگان ویزای تک ورودی کانادا و ویزای مولتی کانادا، در هر بار ورود به کانادا، تنها اجازه کمتر از 6 ماه اقامت در کانادا را دارند. این نوع از ویزای کانادا که به ویزای 5 ساله کانادا نیز معروف است، اعتباری ده ساله دارد. اما از آنجایی که اعتبار پاسپورت ایرانی 5 ساله است، تنها 5 سال می‌توان از اعبتار این نوع ویزای کانادا استفاده نمود.توجه داشته باشید که تصمیم‌گیری درخصوص زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به آن به عهده سفارت است و ممکن است اعتبار ویزا به تشخیص سفارت کمتر از 6 ماه باشد. ویزای مولتی کانادا خود به چند دسته تقسیم می‌شود.ویزای توریستی کاناداویزای توریستی کانادا به ویزای اقامت موقت کانادا معروف است. این نوع ویزا برای اهداف مختلفی صادر می‌شود و آن دسته از متقاضیانی که به قصد گردشگری، دیدار خویشاوندان،شرکت در دوره های کوتاه مدت تحصیلی و کارگاه های آموزشی و یا شرکت در همایش ها قصد ورود به کانادا را داشته باشند می‌توانند به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست ویزای کانادا دهند.ویزای توریستی کانادا در ابتدا با مدت اعتبار حداکثر چهار ماهه صادر میشد، اما امروزه اکثر ویزاهای توریستی کانادا بصورت ویزای مولتی و با اعتبار پنج ساله برای متقاضیان صادر می‌شود. برای اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید به صفحه ویزای توریستی کانادا مراجعه کنید.ویزای تحصیلی کاناداکانادا یکی از بهترین مقاصد برای ادامه تحصیل است و متقاضیان تحصیل در کانادا هر روزه درحال افزایش می‌باشند. تحصیل در کانادا به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود؛ ویزای تحصیلی بلند مدت کانادا و ویزای تحصیلی کوتاه مدت کانادا. ویزای بلندمدت کانادا شامل ویزای دانشجویی کانادا و ویزای دانش‌آموزی می‌باشد که متقاضی می‌تواند پس از دریافت این ویزا، در مدارس یا دانشگاه‌های امریکا به تحصیل بپردازد. ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت کانادا نیز به منظور فرصت‌های مطالعاتی، شرکت در دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و مواردی از این دست صادر می‌شود. متقاضی می‌تواند برای این منظور، برای دریافت ویزای مولتی کانادا اقدام نماید.والدین دانشجویان نیز می‌توانند با شخص وارد این کشور شوند، اما دارای شرایط خاص و محدودیت‌هایی است. از آنجایی که ویزایی بعنوان ویزای همراه دانشجویان وجود ندارد، والدین دانشجویان به این منظور می‌توانند از طریق ویزای توریستی کانادا، ویزای کار کانادا یا سوپرویزای کانادا، اقامت موقت یا دائم این کشور را دریافت نمایند. برای اطلاعات بیشتر، به صفحه ویزای دانشجویی کانادا مراجعه نمائید.سوپر ویزای Super Visa کاناداسوپر ویزای کانادا برای افرادی صادر می‌شود که می‌خواهند بیش از 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند. این نوع ویزا معمولاً برای والدین یا پدربزرگ یا مادربزرگ افرادی که اقامت موقت یا اقامت دائم کانادا را دارند، صادر می‌شوند و به همین دلیل آن را سوپرویزای والدین کانادا می‌نامند. فردی که دارای ویزای اقامت موقت یا دائم کاناداست، درصورتیکه درآمد بالای 24000 دلار کانادا در سال داشته باشد، می‌تواند برای والدین خود، دعوتنامه سوپرویزای کانادا بفرستد.اعتبار این نوع از ویزا 10 سال است، اما از آنجاییکه پاسپورت ایرانی با اعتبار پنج ساله صادر می‌شود، بنابراین سوپر ویزای والدین کانادا نیز برای ایران پنج سال درنظر گرفته می‌شود. دارنده این ویزا می‌تواند در هر بار ورود به کانادا سال دو سال در این کشور بماند.ویزای استارتاپ کاناداویزای استارت‌آپ کانادا برای کارآفرینانی‌ست که قصد مهاجرت به کانادا و راه‌اندازی کسب و کار خود در این کشور را دارند. برای شروع یک کسب و کار در کانادا از طریق ویزای استارتاپ، شرایط خاصی لازم است و باید دولت کانادا را متقاعد سازید که کسب و کار شما دارای بازده بسیار خوبی بوده و می‌تواند در سطح جهانی به رقابت بپردازد. همچنین کسب و کار شما باید دارای حمایت یا اسپانسری از طرف یکی از سازمان‌های دولتی کانادا باشد. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ویزای استارتاپ کانادا، مراجعه نمائید.مدارک موردنیاز برای ویزای کانادابطور کلی مدارک لازم برای اخذ ویزای انادا به صورت زیر هم● اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی (صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، باید حتما اسکن شوند)● شناسنامه ترجمه شده هر یک از متقاضیان● ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام می‌کنند)● تکمیل فرم درخواست ویزاApplication form● تکمیل فرم اطلاعات خانوادگیFamily Information● دو قطعه عکس۳٫۵در۴٫۵رنگی با پس زمینه سفید● سند ملکی ترجمه شده در صورت وجود● ترجمه مدارک شغلی (برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت و یا پروانه بهره‌وری لازم است. کارمندان نیز باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند)● گردش حساب سه ماهه یا شش ماهه اخیر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک● دعوتنامه (در صورت وجود) به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ویزای کانادا با دعوت‌نامه مراجعه نمائید.● در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه رزرواسیون هتل الزامی است● رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا● درصورتی که فرزند زیر۱۸سال به تنهایی یا با یکی از والدین قصد سفر به کانادا را دارد نیاز به رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند است.برای دریافت سوپر ویزای کانادا علاوه برمدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دائم فرد مقیم در کانادا ارائه گردد. تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا باید به صورت ترجمه شده و با مهر دارالترجمه رسمی با تایید دادگستری آماده شده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نمود. بهتر است بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی می شوداسکن تمامی مدارک پس از تهیه چک لیست، به همراه فرم‌های درخواست ویزای کانادا را باید به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت کنید. در مورد فرم‌های درخواست ویزای کانادا باید توجه داشت که تمامی صفحات این فرم دارای کد می‌باشند. وجود اختلاف در کد این صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزا خواهد شد. بنابراین حتما فرم‌ها را با دقت تکمیل نمایید. مشاوره و دریافت راهنمایی از دفاتر مهاجرتی معتبر که در این وب سایت به شما عزیزان معرفی می گردد، بسیار می‌تواندن کمک کننده باشند. پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه‌ها به سفارت کانادا، نامه ای جهت مراجعه به Visa Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری صادر میشود.با توجه به قوانین جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.در مرحله ی بعد، تنها سی روز پس از ثبت درخواست فرصت دارید تا جهت تعیین وقت سفارت، در نزدیکترین Visa Application Center اقدام نمایید..پس از انجام انگشت نگاری درخواست ویزای متقاضی به طور کامل در سفارت ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده آغاز می‌گردد که ممکن است بین 4 هفته تا 6 ماه به طول بیانجامد. پس از تحویل مدارک مورد نیاز برای ویزا به سفارت، فرد یک کد پیگیری یاTracking ID دریافت می کند که از طریق این کد می‌توان از طریق سایت کارگزاری سفارت"VAC"وضعیت پرونده‌ی درخواست ویزای کانادای خود را از ابتدا تا انتهاپیگیری نماید. پس از اعلام صدور ویزا از طرف سفارت، متقاضی باید شخصاً و یا توسط نماینده‌ای که از جانب او وکالت دارد پاسپورت خود را به همان Visa application centerکه در آن انگشت‌نگاری انجام داده،ویزای خود را دریافت کند.رد شدن یا ریجکت ویزای کانادارد شدن ویزای کانادا می‌تواند بدترین اتفاق ممکن برای متقاضیان مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا باشد. زیرا وقت و هزینه‌ی بسیاری صرف این موضوع شده و ممکن است متقاضی برای اقدام دوباره، ناامید شود. بنابراین بهتر است پیش از اقدام به اخذ ویزای کانادا، از احتمال پائین ریجکت شدن آن، اطمینان حاصل نمائید. دلایل زیادی برای ریجکت شدن ویزای کانادا وجود دارد، اما برخی از آنها در بیشتر موارد مشترک هستند و متقاضیان از آنها غافل می‌شوند. اولین دلیل رد شدن ویزای کانادا، کافی نبودن مدارک لازم جهت اخد ویزا می‌باشد. بنابراین پیش از هرچیزی، از کافی و صحیح بودن مدارک خود اطمینان حاصل نمائید. دلیل دیگر ریجکت شدن ویزای کانادا که بسیار اتفاق می‌افتد، اینست که اگر نتوانید افسر مهاجرت را متقاعد سازید که پس از اتمام مدت ویزا، به کشور خود باز می‌گردید، به احتمال زیاد با درخواست ویزای کانادا شما، موافقت نخواهد شد. بنابراین بهتر است انگیزه‌نامه‌ای برای سفر به کانادا تهیه نمائید و همچنین بهتر است در پاسپورت فعلی یا پیشین شما، سوابق ویزای کشورهای مختلف (مهم‌تر از همه کشورهای شنگن) وجود داشته باشد. توجه داشته باشید که اگر بصورت خانوادگی قصد دریافت ویزای اقامت موقت کانادا را دارید، انگیزه برگشت شما باید بسیار قوی باشد، درغیراینصورت به احتمال زیاد با درخواست ویزای شما موافقت نخواهد شد.در نهایت سعی کنید با آرامش و حوصله برای آماده نمودن مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا، وقت بگذارید و در صورت امکان، به هیچ وجه از مدارک جعلی استفاده نکنید، زیرا درصورت آگاهی افسر مهاجرت از جعلی بودن مدارک، ممکن است برای چند سال یا برای همیشه از رفتن به کانادا منع شوید.

  • برنامه کار آفرینی استان کبک

    مهاجرت به کانادا

    برنامه کار آفرینی استان کبک

    برنامه کار آفرینی استان کبک سال 2018 مهاجرت به کبک از طریف کار آفرینی یکی از معدود برنامه های مهاجرت به کانادا بدون پرداخت سپرده و ودیعه سرمایه گذاری در کانادا می باشد.شرایط لازم برای اخذ اقامت کانادا از طریق کار آفرینی:اثبات داشتن سرمایه خالص به میزان 300,000 دلار کانادا که از راه قانونی بدست آمده باشد.داشتن حد اقل 25% سهم از کل سرمایه تجارت معرفی شدهوجود حد اقل 2 سال سابقه مدیریت مفید در 5 سال گذشتهارائه طرح تجاری دقیق و نشان دادن علاقمندی به ایجاد اشتغال در استان کبکانجام تست های پزشکی و امنیتیدر برنامه کار آفرینی کبک مبلغی بابت ودیعه به استان پرداخت نخواهد شد.متقاضی پس از کسب اقامت دائم در استان کبک، 3 سال فرصت دارد تا شرایط زیر را برای حد اقل یک سال در کانادا اجرا نماید:ایجاد اشتغال برای حد اقل یک شهروند کانادایی حد اقل 30 ساعت در هفته ( به استثنای مشاغل کشاورزی که نیاز به استخدام کسی ندارند)ایجاد و تاسیس یک بیزینس دراستان کبک با سرمایه ای به مبلغ حداقل 100هزار دلارایفای نقش مدیریت فعال در بیزنس ایجاد شده در کبکدر روش مهاجرت به کبک از طریق کار آفرینی شرط دانستن زبان وجود ندارد اگرچه متقاضی می بایستی آشنایی جزیی به زبان انگلیسی یا فرانسه داشته باشد.استان کبک، در بازه زمانی اول آوریل 2017 تا 31 مارس 2018 متقاضی کارآفرینی و خود اشتغالی نمی‌پذیرفت.

  • آب و هوای کانادا

    مهاجرت به کانادا

    آب و هوای کانادا

    آب و هواي کانادا با توجه به وسعت و تنوع جغرافیایی بسیار زیاد، آب و هوای کانادا نیز بسیار متغیر است ، ساکنین کانادا آب و هواي جنگل هاي گرمسیری بارانی تا مناطق و قطبی را تجربه می کنند وچهار فصل به شکل قابل تفکیک دیده می شود. دماي هوا در مناطق جنوبی استان آلبرتا ، مانیتوبا و ساسکاچوان که پوشیده از چمنزار است از 38 درجه سانتی گراد در تابستان تا منفی 24 درجه در فصل زمستان تغییر متغیر است.شهرمیانگین دمای بیشینه در ژانویهمیانگین دمای کمینه در ژانویهمیانگین دمای بیشینه در جولایمیانگین دمای کمینه در جولایمیانگین دمای بیشینه در سالمیانگین دمای کمینه در سالآلبرتون-پرنس ادوارد−3.9 −12.5 23.2 14.1 9.6 1.3 کالگری-آلبرتا−0.9 −13.223.2 9.8 10.8 −1.9 شارلوت تاون-پرنس ادوارد−3.4 −12.123.314.19.9 1.3 ادمونتون-آلبرتا−6.0−14.823.112.3 9.3 −1.0 فردریکتون-نیوبرانزویک−3.8 −15.025.5 13.011.4 −0.2 هالیفکس-نوا اسکوشیا−1.3 −10.423.8 13.7 11.3 1.9 مونترال-کبک−5.3−14.026.3 16.111.5 2.0اتاوا-اونتاریو−5.8−14.826.515.511.3 1.4کبک سیتی-کبک−7.9 −17.725.013.5 9.2−0.8 رجاینا- ساسکچوان−9.3 −20.125.8 11.99.3 −3.2 ساسکتون- ساسکچوان−10.1−20.7 25.3 11.6 8.6 −3.5 سنت جان- نیوفاوندلند و لابرادور−0.8−8.220.710.99.01.0 سیدنی-نوا اسکوشیا−1.1−9.623.112.610.3 1.4تامپسون-مانیتوبا−18.3−29.323.19.13.4 −9.1 تورنتو-اونتاریو−1.5 −9.427.115.813.0 3.3ونکوور-بریتیش کلمبیا6.91.422.213.713.9 6.8ویکتوریا-بریتیش کلمبیا7.61.522.411.314.4 5.6وینیپگ-مانیتوبا−11.3−21.425.913.58.7−2.7کمترین نوسان دمای سالیانه بین کمترین و بیشترین دما متعلق به شهرهای ونکوور و ویکتوریا در ساحل اقیانوس آرام است. در حالیکه بیشترین نوسان دما در انتاریو و کبک گزارش شده.این شهر ها دارای زمستان هاي سخت و تابستان هاي گرم و شرجی هستند. نیوبرانزویک، جزیره پرینس ادوارد ، نوااسکوشیا و نیوفاندلند که جزو استان هاي حاشیه اقیانوس اطلس بشمار می آیند بهار و تابستانی معتدل، ولی زمستان بسیار سرد و طوفانی دارند.

  دانستنی های مهاجرت به  کانادا