لوگو مهاجرت ایرانی
لوگو مهاجرت ایرانی
لوگو مهاجرت ایرانی

وبسایت تخصصی اخد اقامت کانادا-ویزای کانادا- مهاجرت به کانادا

مهاجرت به  کانادا  از طریق تخصص ، تحصیل ، ازدواج و سرمایه گذاری

در وب سایت مهاجرت ایرانی کلیه اطلاعات و خدمات مهاجرت به کانادا در اختیار شما قرار گرفته است.با مراجعه به بخش های مختلف سایت و آشنایی با دفاتر خدماتی معتبر از جدیدترین شرایط مهاجرت به کانادا اخذ اقامت و دریافت ویزای کانادا مطلع می شوید.

 معرفی بهترین دفاتر خدمات مهاجرت به کانادا

  • موسسه عدالت پارس

    مهاجرت به کانادا

    موسسه عدالت پارس

    موسسه حقوقی عدالت پارس به شماره ثبت ۴۰۶۰۳ با سابقه درخشان در زمینه امور حقوقی و بین المللی ، اکنون این زمینه و طرح تخصصی را فراهم کرده تا از اطلاعات و تجربیات مشاورین ما در زمینه مهاجرت و قوانین حقوقی و بین المللی مربوط به هر کشور و همچنین قوانین حقوق داخلی و نحوه اقامه دعوا و دفاع از حق خود در موضوعات مختلف مطلع شوید تا بتوانید با آگاهی ببیشتر و دید باز در راه هدف نهایی خود حرکت کرده و راه درست را انتخاب نمایید.

  • دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

    مهاجرت به کانادا

    دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

    این شرکت با تکیه بر تجربه عملی و دانش خود در طول بیش از سه دهه کار در این صنعت, قادر است مشاوره هایی هدفمند به تجار و بازرگانانی که به شهروند جهانی شدن و داشتن پاسپورت دوم می‌اندیشند ارایه نماید. مدیریت شرکت کنکاش با بیش از30 سال تجربه در زمینه مهاجرت مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیان هر یک از کشورهای حوزه فعالیت خود عرضه کند. هرکدام از این کشورها با روش‌ها، زمان‌ها و قیمت‌های متفاوت به خواسته‌های شما از جمله مهاجرت، دریافت پاسپورت و اقامت دائم پاسخ می دهند. شرکت کنکاش جزء اولین شرکت‌ها در ایران است که به ارائه خدمات مهاجرتی به صورت کاملاً نظام مند و سیستماتیک به مدیران، سرمایه‌گذاران و صاحبان مشاغل پرداخته است.

  • خدمات مهاجرتی مهرانه طباطبایی

    مهاجرت به کانادا

    خدمات مهاجرتی مهرانه طباطبایی

    آگاهی، صداقت و موفقیت رسالتی است که ما را از دیگران متمایز می نماید . موسسه ی ما در زمینه ی اخذ مهاجرت و یا دریافت تابعیت به کشورهای آمریکا، کانادا، اسپانیا، قبرس، انگلستان، آنتیگوآ، سنت کیتس و باربودا مناسب ترین روش را با بهترین خدمات ارایه می کند. متقاضیان چنانچه خواستار ویزای سرمایه گذاری یا توریستی، اقامت دائم یا موقت می با شند ، می توانند با بهره گیری از پیشینه ی درخشان سازمان مهاجرتی ما، رویای خود را به واقعیت تبدیل کنند.

مشاهده همه
اطلاعات ضروری کانادا



  • روشهای مهاجرت به کانادا

    مهاجرت به کانادا

    روشهای مهاجرت به کانادا

    در گذشته نه چندان دور اغلب کسانی که به کشور کانادا مهاجرت می کردند ،از روش مهاجرت نیروی کار ماهر یا به عبارت دیگر متخصصین Federal Skilled Worker Class اقدام می کردند؛ این در حالی است که روش های مهاجرت به کشور کانادا بسیار متنوع است. از سوی دیگر با توجه به محدودیت های متعددی که برای مهاجران در نظر گرفته شده است، بسیاری از متقاضیان به روش های دیگر مهاجرتی روی آورده اند. شما نیز بسته به شرایط شخصی خود ممکن است بتوانید یکی از این روش ها را انتخاب و برای مهاجرت به کشور کانادا اقدام نمایید. شاید یک فرد نتواند از روش مهاجرت متخصصین مهاجرت کند اما روش های دیگر شامل حال وی گردد. در زیر روش های مختلف را به اختصار شرح می دهیم :

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا

    مهاجرت به کانادا

    مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا

    مدارک لازم برای ویزای کاناداویزای کانادا به سه صورتاست :ویزای تک ورودی کانادا Single Entryویزای چندبار ورود کانادا multiple entry سوپر ویزا ( ویزای 5 ساله کانادا ) Super Visaآن دسته از متقاضیانی که به قصد گردشگری، دیدار خویشاوندان،شرکت در دوره های کوتاه مدت تحصیلی و کارگاه های آموزشی و یا شرکت در همایش ها قصد ورود به کانادا را داشته باشند میتوانند به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست ویزای کانادا دهند.با ویزای تک ورودی کانادا تنها یک بار میتوانید وارد کانادا شوید و پس از خروج از کانادا اعتبار ویزا به اتمام خواهد رسید.ویزای چندبار ورود کانادا اجازه ورود و خروج مکرر به دارنده ویزا را میدهد.دارندگان هردو ویزای بالا در هربار ورود به کانادا بیشتر از شش ماه اجازه اقامت در کانادا را ندارند.تصمیم گیری در خصوص زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است و ممکن است اعتبار ویزا به تشخیص سفارت کمتر از 6 ماه باشد.سوپر ویزا که به آن ویزای 5 ساله کانادا هم گفته می شود ، برای افرادی صادر می شود که نیاز دارند بیش از 6 ماه در کانادا بمانند و معمولا برای والدین یا پدر بزرگ و مادر بزرگ افرادی که اقامت موقت یا اقامت دائم کانادا دارند صادر می گردد.اعتبار این ویزا 5 سال بوده و دارنده این ویزا میتواند در هربار ورود به کانادا تا 2 سال در این کشور بماند. تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزا باید به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی با تایید دادگستری آماده شده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نمود. بهتر است که بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی می شوداسکن تمامی مدارک پس از تهیه چک لیست، به همراه فرمهای درخواست ویزا را باید به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت کنید. در مورد فرمهای درخواست ویزا باید توجه داشت که تمامی صفحات این فرم دارای کد می باشند. وجود اختلاف در کد این صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزا خواهد شد. بنابراین حتما فرمها را با دقت تکمیل نمایید.مشاوره و دریافت راهنمایی از دفاتر مهاجرتی معتبر که در این وب سایت به شما عزیزان معرفی می گردد بسیار میتواند کمک کننده باشد. پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه ها به سفارت کانادا، نامه ای جهت مراجعه بهVisa Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری صادر میشود. با توجه به قوانین جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. در مرحله ی بعد، تنها سی روز پس از ثبت درخواست فرصت دارید تا جهت تعیین وقت سفارت، در نزدیکترینVisa Application Center اقدام نمایید..پس از انجام انگشت نگاری درخواست ویزای متقاضی به طور کامل در سفارت ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده آغاز میگردد. که ممکن است بین 4 هفته تا 6 ماه به طول می انجامد. پس از تحویل مدارک مورد نیاز برای ویزا به سفارت، فرد یک کد پیگیری یا Tracking IDدریافت می کند که از طریق این کد می توان از طریق سایت کارگزاری سفارت"VAC"وضعیت پرونده ی درخواست ویزای خود را از ابتدا تا انتها پیگیری نماید. پس از اعلام صدور ویزا از طرف سفارت ، متقاضی باید شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد پاسپورت خود را،به همانVisa application center که در آن انگشت نگاری انجام داده ویزای خود را دریافت کند.مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی: اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، باید حتما اسکن شوند” شناسنامه ترجمه شده هر یک از متقاضیان ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.” تکمیل فرم درخواست ویزا Application form تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با پس زمینه سفید سند ملکی ترجمه شده در صورت وجود ترجمه مدارک شغلی " برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان نیز باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند" گردش حساب سه ماهه یا شش ماهه اخیر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکنBank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک دعوتنامه " در صورت وجود " به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه رزرواسیون هتل الزامی است. رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین قصد سفر به کانادا را دارد نیاز به رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند است. برای دریافت ویزای 5 ساله (سوپر ویزا ) علاوه بر مدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دائم فرد مقیم در کانادا ارائه گردد.

  • برنامه کار آفرینی استان کبک

    مهاجرت به کانادا

    برنامه کار آفرینی استان کبک

    برنامه کار آفرینی استان کبک سال 2017 استان کبک، در بازه زمانی اول آوریل 2017 تا 31 مارس 2018 متقاضی کارآفرینی و خود اشتغالی نمی‌پذیرد.مهاجرت به کبک از طریف کار آفرینی یکی از معدود برنامه های مهاجرت به کانادا بدون پرداخت سپرده و ودیعه سرمایه گذاری در کانادا می باشد.شرایط لازمبرای اخذ اقامت کانادا از طریق کار آفرینی:. اثبات داشتن سرمایه خالص به میزان 300,000 دلار کانادا که از راه قانونی بدست آمده باشد.. داشتن حد اقل 25% سهم از کل سرمایه تجارت معرفی شده. وجود حد اقل 2 سال سابقه مدیریت مفید در 5 سال گذشته. ارائه طرح تجاری دقیق و نشان دادن علاقمندی به ایجاد اشتغال در استان کبک. انجام تست های پزشکی و امنیتیدر برنامه کار آفرینی کبک مبلغی بابت ودیعه به استان پرداخت نخواهد شد ، متقاضی پس از کسب اقامت دائم در استان کبک، 3 سال فرصت دارد تا شرایط زیر را برای حد اقل یک سال در کانادا اجرا نماید:1.1ایجاد اشتغال برای حد اقل یک شهروند کانادایی حد اقل 30 ساعت در هفته ( به استثنای مشاغل کشاورزی که نیاز به استخدام کسی ندارند).2ایجاد و تاسیس یک بیزینس دراستان کبک با سرمایه ای به مبلغ حداقل 100هزار دلار.3ایفای نقش مدیریت فعال در بیزنس ایجاد شده در کبکدر روش مهاجرت به کبک از طریق کار آفرینی شرط دانستن زبان وجود ندارد اگرچه متقاضی می بایستی آشنایی جزیی به زبان انگلیسی یا فرانسه داشته باشد.

  • آب و هوای کانادا

    مهاجرت به کانادا

    آب و هوای کانادا

    آب و هواي کانادا با توجه به وسعت و تنوع جغرافیایی بسیار زیاد، آب و هوای کانادا نیز بسیار متغیر است ، ساکنین کانادا آب و هواي جنگل هاي گرمسیری بارانی تا مناطق و قطبی را تجربه می کنند وچهار فصل به شکل قابل تفکیک دیده می شود. دماي هوا در مناطق جنوبی استان آلبرتا ، مانیتوبا و ساسکاچوان که پوشیده از چمنزار است از 38 درجه سانتی گراد در شهرمیانگین دمای بیشینه در ژانویه(دی ماه)میانگین دمای کمینه در ژانویه(دی ماه)میانگین دمای بیشینه در جولای(تیر ماه)میانگین دمای کمینه در جولای(تیر ماه)میانگین دمای بیشینه در سالمیانگین دمای کمینه در سالآلبرتون-پرنس ادوارد−3.9 −12.5 23.2 14.1 9.6 1.3 کالگری-آلبرتا−0.9 −13.223.2 9.8 10.8 −1.9 شارلوت تاون-پرنس ادوارد−3.4 −12.123.314.19.9 1.3 ادمونتون-آلبرتا−6.0−14.823.112.3 9.3 −1.0 فردریکتون-نیوبرانزویک−3.8 −15.025.5 13.011.4 −0.2 هالیفکس-نوا اسکوشیا−1.3 −10.423.8 13.7 11.3 1.9 مونترال-کبک−5.3−14.026.3 16.111.5 2.0اتاوا-اونتاریو−5.8−14.826.515.511.3 1.4کبک سیتی-کبک−7.9 −17.725.013.5 9.2−0.8 رجاینا- ساسکچوان−9.3 −20.125.8 11.99.3 −3.2 ساسکتون- ساسکچوان−10.1−20.7 25.3 11.6 8.6 −3.5 سنت جان- نیوفاوندلند و لابرادور−0.8−8.220.710.99.01.0 سیدنی-نوا اسکوشیا−1.1−9.623.112.610.3 1.4تامپسون-مانیتوبا−18.3−29.323.19.13.4 −9.1 تورنتو-اونتاریو−1.5 −9.427.115.813.0 3.3ونکوور-بریتیش کلمبیا6.91.422.213.713.9 6.8ویکتوریا-بریتیش کلمبیا7.61.522.411.314.4 5.6وینیپگ-مانیتوبا−11.3−21.425.913.58.7−2.7 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} table.MsoTableGrid {mso-style-name:"Table Grid"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-priority:59; mso-style-unhide:no; border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh:.5pt solid windowtext; mso-border-insidev:.5pt solid windowtext; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} تابستان تا منفی 24 درجه در فصل زمستان تغییر متغیر است.کمترین نوسان دمای سالیانه بین کمترین و بیشترین دما متعلق به شهرهای ونکوور و ویکتوریا در ساحل اقیانوس آرام است. در حالیکه بیشترین نوسان دما در انتاریو و کبک گزارش شده.این شهر ها دارای زمستان هاي سخت و تابستان هاي گرم و شرجی هستند. نیوبرانزویک، جزیره پرینس ادوارد ، نوااسکوشیا و نیوفاندلند که جزو استان هاي حاشیه اقیانوس اطلس بشمار می آیند بهار و تابستانی معتدل، ولی زمستان بسیار سرد و طوفانی دارند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

  دانستنی های مهاجرت به  کانادا