مدارک لازم جهت اخذ ویزای استرالیا

جاذبه‌های گردشگری استرالیا هر ساله پذیرای میلیونها توریست خارجی از سراسر جهان است. گردشگرانی ایرانی که قصد بازدید از استرالیا را دارند باید برای اخذ ویزای استرالیا (دسته - 600) از سفارت استرالیا در تهران یا کشور محل اقامت اقدام نمایند. استرالیا یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیای کبیر میباشد و پایتخت آن شهر زیبای کانبرا است. مهمترین شهرهای توریستی استرالیا عبارتند از سیدنی, ملبورن, بریسبن, آدلایت و پرث.
علاوه بر فرم تقاضای ویزای استرالیا، مدارک زیر را باید به بخش ویزای سفارت این کشور تحویل دهید. تمام مدارک باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند و از هر کدام یک کپی هم در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای استرالیا
همچنان که میدانید ویزای استرالیا یکی از معتبر ترین ویزاهای دنیاست که اعتبار بسیارزیادی برای پاسپورت به ارمغان میآورد. از طرفی استرالیا به علت شرایط فوق العاده خوب مهاجرت ، تحصیل ، کار و توریست ، علاقمندان بسیاری دارد که گاه شرایط سفر همزمان و با دغدغه های مشترک تورهای توریستی را ندارند. تجربه نشان داده که مسافران زیادی متقاضی اخذ ویزای استرالیا ، بدون شرکت در تور برای دیدار از خویشاوندان، یا تحقیق‌های سرمایه گذاری یا تجاری هستند . مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سومین کشور مرفه دنیا بصورت زیر است:
-  پاسپورت (بااعتبار حداقل 6 ماه از زمان سفر) و کپی از صفحه اول (2 نسخه رنگي)

-  پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد

-  اصل شناسنامه

- 2 قطعه عکس سه در چهار جدید، تمام رخ و با زمینه سفید

-  اصل سند هاي مالکیت (منزل مسکونی، زمین، باغ، ویلا، مغازه و...) به نام مسافر یا همسر مسافر. در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد شناسنامه همسر الزامی است.

- اصل مدارک کاری، معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی: جواز مطب، جواز كسب، کارت بازرگانی، آگهی تاسیس و تغییرات، پروانه بهره برداری، حكم كارگزيني، حكم بازنشستگي

- گواهي اشتغال به تحصيل  براي دانش آموزان و دانشجويان

- اصل گزارش 6 ماه حساب بانكي كه مانده موجودی حداقل مبلغ 30 ميليون تومان باشد (هر نوع حساب بلامانع است)

- تاييديه حساب بانكي. حتي المقدور به زبان انگليسي. ارائه اصل سپرده بانكي بلامانع است.

- تكميل قرارداد في مابين 

- تکمیل فرم فارسی با امضاء شخص مسافر

- هزينه ثبت نام

مدارک تکمیلی جهت اخذ ویزای استرالیا

- گواهی شغلی با ذکر وضعیت اشتغال، مدت اشتغال و پست سازمانی، میزان حقوق دریافتی و تأییدیه ی مرخصی از کارفرما

- دعوت نامه به انضمام کپی ویزای فرد دعوت کننده با ذکر آدرس کامل و تلفن

- مدارک دال بر توانایی مالی (مانند ریز حساب بانکی، فیش حقوقی، مدارک مالیاتی و . . .)

- هرگونه مدارک و اطلاعات دیگر دال بر انگیز‌ ها و قیدها برای بازگشت به ایران (مانند درآمدها، پس اندازها، اسناد مالکیت، مسئولیت ها و . . .)

مدارک لازم جهت صدور ویزای استرالیا (دانشجویی)

از تاریخ 1 جولای 2015  به بعد تغییراتی در ویزاهای دانشجویی استرالیا پدید آمده است. به عنوان مثال مدرک آیلتس تنها مدرک مورد قبول سفارت نیست. تغییراتی دیگری نیز در مورد مدارک مالی و مراحل دریافت ویزا پدید آمده است.
- کپی رنگی صفحه اول پاسپورت متقاضی و همراهان

- 2 عدد عکس پاسپورتی متقاضی به همران همراهان

- کپی روادید کشورهای دیگر 

- اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی و همراهان

- اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت تاهل)

- اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان

- نامه سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان

- اصل مدرک IELTS. برای تمامی مقاطع تحصیلی غیر از دبیرستان و دوره های زبان و مقطع ارشد تحقیقاتی و دکتری IELTS  اجباری است.

- مدارک مالی. هر فرد میزان مشخصی توان مالی نیاز دارد که با دیگران متفاوت است 

- ترجمه رسمی شناسنامه ضامن

- تعهد محضری ضامن

- پرینت ریز حساب سه ماهه گذ شته ضامن و یا متقاضی. حساب موردنظر باید مربوط به یکی از بانک های رسمی و مورد تایید بانک مرکزی باشد. موسسات مالی و اعتباری، تعاونی‌ها و غیره که فاقد نام "بانک" هستند برای ارائه ضمانت مالی قابل قبول نیستند.

- مدارک دال بر محل کسب در آمد

- گوهی پذیرش دانشگاه و همچنین نسخه تکمیل شده فرم‌های مورد نیاز

- رسید پرداخت هزینه ویزای استرالیا به سفارت

- داشتن گواهی عدم سوء پیشینه برای استرالیا نیوزیلند اجباری است.

به این نکته توجه داشتید که با توجه به شرایط هر متقاضی ممکن است مدارک بیشتری از او درخواست شود. همچنین دریافت ویزای استرالیا بین 12 الی 18 هفته از زمان تشکیل پرونده بطول می‌انجامد. در موارد استثنایی این زمان بستگی به زمان صدور تاییدیه از طرف استرالیا دارد.

صفحه‌ی مربوط به سفارت استرالیا جهت اخذ ویزای استرالیا

 Omid ramezani
  میخواستم بدونم من جوشکار حرفه ای آرگون هستم جویای کارو اقامت در استرالیا هستم لطفا راهنمایی کنید  
 پریسا
  با سلام برای دوره پس داک ایا سفارت استرالیا اصل مدرک دکتری رو میخواد یا خیر؟ سپاسگزارم  
 فرهاد
  من خواهان اخذ ویزای کاری استرالیا هستم ..  
 شیرین متحیر
  سلام. خواهر من مقیم استرلیاست و میخواد برام دعوت نامه بفرسته . قبلا تو مطالب مرتبط خونده بودم که فرمهای مربوط به درخواست ویزا رو میتونیم از وب سایت سفارت هم دریافت کنیم ولی هرچی رو وب سایتشون میگردم نمیتونم فرمی پیدا کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید چطوز میتونم بصورت آنلاین درخواست ویزا بدم و همینطور دعوتنامه رو چطور باید ارائه بدم .  
 بهروزز
  دانشجوی ارشد مکانیک هستم. تا سال دیگه هم آیلتس 7 مو میگیرم. میخواستم ببینم مدارک موردنیاز برای ویزای استرالیا برای هر شخص متفاوته یا همینا کافیه؟  
 امیر عباس
  سلام. من 23 سالمه و میخواستم بصورت دانشجویی برای ویزای استرالیا اقدام کنم. الان لیسانس آی تی دارم. میتونم توی رشته کارشناسی ارشد آی تی استرالیا ادامه تحصیل بدم؟  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید