شرایط مهاجرت به استرالیا 2017


مهمترین و بهترین روش مهاجرت به استرالیا همچنان از طریق مهارت و تخصص است . شرایط کلی امسال نیز برای مهاجرت از این روش به شرح زیر است:

1.     نباید سن شما بیشتر از 49 سال باشد.

2.     باید دارای مدرک تحصیلی باشید.از جمله: . مدارک کامپیوتر که مربوط به مایکروسافت و غیره باشد، مدارک دانشگاهی که دانشگاه و معدل آن مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد، دبپلم فنی حرفه ای هنرستان، دیپلم فنی حرفه ای از موسسات و سازمانهای معتبر دیگر که طول دوره گذرانده شده در آنها حداقل900 ساعت باشد. که نشان دهد شما در رابطه با یک حرفه خاص دوره تئوری گذرانده اید. و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده اید.

3.     سابقه کاری : باید در زمینه یک حرفه حداقل یک الی هشت سال سابقه کار داشته باشید. گواهی سابقه کار شما حتما باید از یک محل کار معتبر بوده و جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف کارمند حتما باید در گواهی سابقه کار ذکر شده باشند. طول دوره سابقه کار که باید ارائه گردد بسته به رشته تحصیلی شما میتواند متفاوت باشد. برای بعضی از رشته های تحصیلی مثل مدارک فنی حرفه ای حداقل باید 5 سال سابقه کاری داشته باشید. برای بعضی از رشته های دانشگاهی 3 سال و حتی گاها 1 سال سابقه کار کافی می باشد

4.     جهت کشور استرالیا علاقه دارد شما قبل از ورود تا حد مطلوبی زبان انگلیسی بلد باشید و قبل از اینکه شما مدرک قبول شدن در امتحان زبان انگلیسی آیلتسIELTS را ارائه ندهید، اداره مهاجرت استرالیا به شما اجازه ورود نخواهد داد. به همین در بعضی از رشته ها ی تحصیلی می توانید مدرک آیتلسIELTS را پس از ارزشیابی و معادل سازی مدارکتان در استرالیا ارائه نمایید. اما در بعضی از رشته ها باید از همان اول مدرک آیلتسIELTS خود را همراه با باقی مدارک به سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا ارسال نمایید.

5.     اینکه قبلا از کشور استرالیا ویزا گرفته باشید چه ویزای تحصیلی، چه ویزای کاری و یا حتی ویزاهای توریستی و همچنین در صورت متاهل بودن نیز سطح تحصیلات همسرتان و معلومات زبان ایشان میتواند در شرایط اخذ اقامت از کشور استرالیا تاثیر گذار باشد.

----------------------------------------------------

برای اینکه در مورد روش های مهاجرت کاری استرالیا بیشتر بدانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

انواع روش های مهاجرت به استرالیا از طریق کار

      ----------------------------------------------------

مهمترین نکاتی‌ که در امسال یعنی سال 2017 باید در نظر داشت:

·        برای ویزاهای مستقل یا ویزای 189 (یعنی‌ کسانی‌ که حمایت ایالتی‌ ندارند) از این به بعد برای هر رشته تعداد مشخصی‌ در سال پذیرفته میشود. مثلا رشته در رشته حسابداری ۵۰۰ نفر. و زمانی که ظرفیت تکمیل شد بقیه افراد آن رشته حتی اگر امتیاز بالائی داشته باشند به سال بعد فرستاده میشوند (تقریبا شبیه سیستم کاناد)

بنابر این برای ویزای ۱۸۹ یا مستقل فرد هر چه امتیاز بیشتری بیاورد شانس انتخاب شدن و زودتر انتخاب شدنش بیشتر هست.

·        تعدادی از کسانی‌ که بالاترین امتیاز را دارند در هر ماه از لیست انتخاب میشوند. البته اگر فردی انتخاب شود ولی‌ ظرفیت رشته تکمیل شده باشد نوبت به فرد دیگری با امتیاز مشابه یا کمتر ولی‌ از رشته دیگر میشود.

·        زمانیکه همه افرادی که امتیاز بالاتر دارند انتخاب شدند و نوبت به افراد با امتیاز پائینتر و مساوی رسید، اولویت با کسانی‌ خواهد بود که زودتر اقدام کردند.

·        یکی از مشکلات این روش این است که نمیتوانیم اطمینان یابیم که فرد انتخاب خواهد شد. ممکن است فردی ۷۰ امتیاز بیاورد ولی‌ از در رشته خاصی‌ باشد که همه متقاضیان دیگر نیز ۷۰ امتیازی یا بیشتر بودند و همه زودتر از ایشان اقدام کردند و انتخاب شدند. بر عکس ممکن است کسی‌ ۶۰ امتیازی باشد و سریع انتخاب شود.

خوشبختانه در مورد کسانی‌ که از یکی‌ از ایالتها اسپانسرشیپ میگیرند وضعیت فرق دارد. در واقع دیگر اینکه چه کسی‌ امتیاز بیشتر دارد ملاک نیست بلکه هر کسی‌ که ۶۰ امتیاز بیاورد. مثل سابق به ترتیب زمان ثبت نام انتخاب خواهد شد.

----------------------------------------------------

برای دریافت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

انواع ویزای استرالیا

----------------------------------------------------

از ابتدای ژانویه  سال 2017 تغییراتی در برنامه ویزای کار و تعطیلات (Working Holiday Maker program) ایجاد می شود.

یکی تغییراتی که از ابتدای سال 2017 اعمال می شود افرایش بازه سنی است.در حال حاضر برای اقدام این نوع ویزا شرط سنی زیر 31 سال وجود دارد اما در قانون جدید به زیر 35 سال رسیده است.

کسانی که ویزای کار و تعطیلات استرالیا را دارند بیش از 6 نمیتوانند با یک کارفرما کار کنند.از ابتدای سال 2017 با تغییرات بوجود آمده در برخی از مناطق امکان کار تا 12 ماه نیز وجود دارد.

هزینه مربوط به دریافت ویزای Working Holiday Maker program حدود 440 دلار استرالیا است که در قانون جدید به 390 دلار استرالیا کاهش یافته است.

تغییر دیگر مربوط به قانون مالیات است.نرخ مالیات برای افرادی که توسط این گروه ویزاها در استرلیا مشغول به کار هستند و در سال درآمدی کمتر از 37000 دلار استرالیا دارند 32.5 درصد است که در قانون جدید سال 2017 به 19 درصد کاهش یافته است.

 امیر
  اشپز عالی هم میخوان؟  
 احمد دامن پاک
  باسلام 1مدرک تحصیلی من کاردانی نرم افزاز کامپیوتر2مهندسی عمران تکنولوژی بتن3.به مدت 10 سال با شرکت های مهندسین مشاورتدبیرساحل پارس و پیشگامان فولاد جنوب در شرکت فولاد خوزستان بعنوان نظارت سازه های فلزی(استراکچر) و بتنی بصورت مستمر مشغول بکار هستم4.مقالات علمی بین الملی به تعداد 5 مقاله دارم5.نویسنده دوکتاب با عنوان1. نگرش نوین به فضای سبز و مبلمان شهری2.بازیافت برای همهلطفا راهنمایی بفرماییدبا تشکر از شما دوستان عزیز  
 محمود جعفری فراهانی
  سلام.برای ویزای ازدواج چه نمره ای بابت امتحان زبان انگلیسی باید بگیریم.یا زبان باید در چه حدی باشد.ممنون  
 Masoud latifi
  سلام من مسعود27سال دارم و رشته تحصیلی من لیسانس برق قدرت هست (کاردانی ازاد مشهد و کارشناسی غیرانتفاعی)و در زمینه شبکه و دوربین های مدار بسته 2سال سابقه کاری دارمسوالم اینه ایا میشه کاری کرد و امیدی هست؟؟  
 سجاد نباتی
  سلام.من ۲۳ سالمه.حدودا ۸ساله ورزش پارکور انجام میدم وحکم مربیگری دارم.دیپلم گرافیک و مدرک طراحی وب وایلتس هم دارم.ایا میتوانم به استرالیا مهاجرت کنم  
 ندا موحدی
  با سلام، من دیپلم ریاضی هستم و هشت سال سابقه کار در زمینه دستیار دندانپزشکی دارم، آیا شرایط ویزا شامل من میشود؟  
 شهاب سپهری
  سلام.25 سال سن دارم مجرد.فوق دیپلم متالورژی دارم از دانشگاه معتبر.مدرک جوشکاری Rt Pt هم دارم.راهنمایی کنید واسه کسب امتیاز  
 شهاب منفرد
  سلام.لیسانس طراحی صنعتی مدرک فنی حرفه ای تاسیساتبدون سابقه کارزبان‌متوسط لطفا برای اقامت استرالیا راهنمایی کنیدالبته خواهر بنده در استرالیا زندگی میکند می خواستم بدونم میتونه اقامت ایشان کمکی بکنه یا نه ممنوون  
 نوید هاشمی
  با سلام من مدرکم فنی حرفه ای نیست کاردانش کامپیوترهبا کارو دانشم میشه واسه مهاجرت اقدام کرد یا‌اینکه حتما‌ باید فنی حرفه ای باشه؟؟ممنون میشم زود جواب بدین.. با تشکر  
 سعید سیدکابلی
  با سلام... لیسانس کشاورزی دارم... 30 سالمه... 4 سال سابقه کار در رشته مرتبط... مجرد... آیلتس 7... میتونم برای ويزاي کاری اقدام کنم... راهنمایی کنید، سپاس.  
 علی
  سلام دوستان در رابطه برای grade دانشگاهها برای نوشتن cdr کسی اطلاعاتی داره و اگر داره لطفا به من خبر بده  
 پدرام
  سلام من 21 سالمه.همجنسگرا هستم. کجا برم بهتره. توضیحی راجبه این مطلب ندادین. ممنون میشم  
 رضا
  سلام دوستانهمه ی مطالب ودرخواست دوستان را خواندم. شماهمه میتونین مهاجرت کنین. چرا که نه؟ فردا صبح ساعت 8 اتوبوس دور میدون آماده رفتنه . زودتر تشریف بیارین. بلیط هاتون یادتون نره.برای توی راه هم غذا وردارین گشنه نمونین. وعده ی ما وشما فردا ساعت 8 صبح  
 سجاد
  سلاممن 31 سال سن دارم، لیسانس برق قدرت هستم ک درحال حاضر پیمانکار برق در ضمینه خطوط انتقال قدرت فعالیت میکنم،سابقه کاری مرتبط نیز 7 سال دارم،مدارک زبان انگلیسی ندارم،لطفا منو در مورد اقامت دائم دراسترالیا برای کار راهنمایی کنید.ممنون ازشما  
 حسین
  سلام به همه عزیزانی که پیغام گذاشتن. شما که حال ندارید مطالب این سایت رو بخونید هیچ جا نرید بهتره.با احترام به همه دوستان  
 داودهستم
  مکانیک ماشین سنگین هستم ولو اف البرز هوو دارای تاییده ایران خودرو دیزل وسایپادیزل ودارای گواهینامه پایه یک باسابقه هفده سال ایا میتونم برای کار برم استرالیا  
 حامد شکوهمند
  سلام من ۳۵ سالمه فوق لیسانس مکانیکم تخصصم در زمینه تستهای غیر مخرب جوشه و سازه های فلزیه و ۱۰ سال سابقه کار دارممی شه راهنماییی بفرمایید چطوری می تونم برم استرالیاممنون  
 ابراهیم مرادی
  سلام من نه ساله راننده بیل مکانیکی هستم میخواستم ببینم میتونم منم مهاجرت کنم به استرالیا راهنمایم کنید.مرسی  
 مهرداد
  با سلام. 32 سالمه مجردم. کارشناس نرم افزارم. میتونم مدرک مایکروسافت هم بگیرم. آیلتس 5 دارم ولی دارم میخونم واسه 6سابقه کاری کارشناس آی تی هستم با 5 سال سابقهشانسم چقدره و چه نوع ویزا بهتره برامبا تشکر  
 سحر
  سلام من فوق لسانس علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی هستم از دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر معاون مدرسه راهنمایی دخترانه هستم ۳۲ ساله باهمسر و دو فرزند زبان انگلسی در حد مکالمه بلد هستم در ضمن دارای ۸ سال سابقه کار آیا برای مهاجرت این رزومه کاری کافی است یا شرایط من کافی نیست لطفلا راهنمایی کنید.  
 سام
  سلام، من امسال فارق التحصیل ادبیات انگلیسی از دانشگاه دولتی میشم، نمره آیلتس ۷ دارم البته میتونم با آزمون دوباره نمره ی بالاتری بگیرمسابقه ی کار در موسسات آموزشی و مشاوره ای داشتمهنوز سربازی نرفتم چون معافیت تحصیلی دارممیخوام بدونم برای گرفتن ویزای کار و خروج از کشور حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم?  
 علی
  26سالمه دانشجوی دکترای عمران گرایش راه وترابری ودارنده 12مدرک فنی حرفه ای مجرد 2سال ناظر فنی ساختمان و راهسازی.طراحی و اجراایلتس نمره 8ونیم دارم و مسلط ب زبان فرانسویراهنمایی کنید بنده میشه بتونم برم استرالیا  
 حسین اسماعیل ابادی
  سلام..اینجانب حسین اسماعیل ابادی هستم مدرک فنی حرفه ای در رشته برق دارم۶ساله مسعول تاسیسات بیمارستانه ابن سینا هستم.در حال حاضر به کلاس زبان انگلیسی مراجعه کردم ۴۰ سال دارم داری همسر و یک فرزند هستم.همسرم ارایشگر هست..لطفا منو راهنمایی کنید برای کار و مهاجرت  
 مطلّّب جعفرنژاد
  سلام. من ۴۵ سال دارم و میخوام با خانواده ام (۲بچه و خانمم) به استرالیا مهاجرت کنم. خودم کارشناسی شیمی دارم و خانمم دیپلم ریاضی - فیزیک، آیا برام امکان داره برم. من درحال حاضر کارشناس ایمنی پالایشگاه هستم (HSE) و حدود ۱۴سال سابقه کار در پروژه های عسلویه دارم، زبان انگلیسی من و خانمم در حد متوسط هست. زبان انگلیسی پسرم که ۱۵ سالش هست خیلی خوبه ولی دخترم که ۱۱ سالشه اصلا بلد نیست.  
 رضا
  نه  
 ندا برهانی
  سلاممن دارای هفت مدرک آرایشگری از فنی حرفه ای و دو سال سابقه کار در آرایشگاه راه هستم و زبان انگلیسی ام تا حد محاوره بلد هستم و دارای یک فرزند دختر (۸ساله)و شوهر هستم برای مهاجرت و اخذ ویزا من را راهنمایی کنید ممنون از شما.  
 امیر
  تشریف بیارین  
 احسان
  نمیتونی با ارایشگری بری استرالیا  
 وجیهه
  سلام. من فوق لیسانس مدیریت هستم. با نه سال سابقه کاری در بانک دولتی. مدرک زبان ندارم. ایا می توانم به استرالیا مهاجرت کنم  
 انیرحسین اسکندری
  سلام کاردانی آسانسور وتکنسین فنی با 12 سال سابقه 5 سال استخدامی لطفا جهت اقامت استرالیا کمک کنید  
 رضا
  با سلام اینجانب آرایشگر هستم و زبان انگلیسی تا حدودی بلدم میخاهم به استرالیا مهاجرت کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر.  
 م ر
  خيلي هم خوب است . شما ابتدا مي بايست روي زبان فارسي خود قدري كار كنيد كه مي خواهم را "ميخاهم" ننويسيد ،‌سپس حدود 12 سال زبان بخونيد كه شايد آيلتس 6 بگيريد و انشالله تا آن موقع درهاي استراليا روي همه بسته خواهد شد. پيشنها من به شما ،‌ تلاش در مملكت خودتون هست كه انشالله پولدار بشوي و يك ويلا در سيدني بخري بسيار راحت و بي دردسر  
 جواب به م ر
  شما بیخود میکنی به دیگران پیشنهاد میدی  
 محمد حیدر اسلمی
  دارایی تجربه کاری در بخش برق ساختمانی مدت ۵ سال ودارایی certificate عالی از کمپنی هایی معتبر آمریکایی در افغانستان تسلط به زبان انگلیسی و دارایی لیسانس درایوری فعلا پناهنده شناخته شدم در اندونیزیا توسط سازمان ملل متحد ۳۲ عمر دارم دارایی ۲ طفل هستم جهان سپاس منتظر نظریات شما هستیم  
 Hossein Kazemi
  سلام.وقت بخیر.25سالمه.لیسانس مترجمی زبان از دانشگاه آزاد اصفهان..آیلتس 7 تو هر چهار مهارت...میتونم اقدام کنم؟ امتیازم کافیه؟  
 حسین اسکندری
  پایپینگ کار هستم با 15سال سابقه کار در صنعت نفت گاز وپتروشیمی چگونه میشود رفت استرالیا 45سالمه  
 نیکو-آقایی
  سلام من دانشجوی رشته هتلداری ام..زبانم در حد مکالمه عمومی خوبه چه جور میتونم برای مهاجرت اقدام کنم..  
 مریم رضایی
  با سلام خانمی ۳۵ ساله لیسانس بیهوشی دارم مجرد هستم با ده سال سابقه کار قصد مهاجرت کاری دارم فقط آیلتس ندارم در حد نمره ۵ صحبت میکنم.میتونم اقدام کنم تا بعد که بتونم مدرک آیلتس بگیرم؟کشور مد نظرم آفریقای جنوبی هست ولی کشورهای اروپایی اگر از نظر شما به شرایطم میخوره در هر دو مورد راهنمایی بفرمایید با تشکر  
 رضا
  الان این صفحه مربوط یه آفریقاست عایا؟  
 اکرم
  سلاماینجانب دارای مدرک تعمیر ونگهداری موتور وبدنه هواپیما هستم و در حال حاضر در شرکت هواپیمایی ماهان مشغول به کار هستم ء لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم مهاجرت کنم.ممنون  
 مهری فراست
  دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد در حال گذراندن مدرک ایلتس 7.5 یا بالاتر سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی ندارم مدرک ICDL سن 32 ساله و متاهل بدون فرزند  
  عرفان نجف زاده
  با سلام دکتر دامپزشک ، فارغ التحصیل دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج ( سومین دانشگاه برتر کشور در زمینه دامپزشکی) سه سال سابقه فعالیت بعنوان کلینیسین و کار در شرکت داویی ، ایلتس 6.5 ، دارای همسر بدون فرزند سن هردومان زیر 29 سال و همسرم دارای لیسانس مهندسی دامپروری گرایش ژنتیک دامی از دانشگاه آزاد ورامین . ایلتس 6 سه سال سابقه کار در شرکت جاهد ( نماینده شرکت آلتا آلمان در ایران). راهنمایی میفرمایید لطفا ؟  
 ی و
  در صورتی که دارای جواز مطب باشید میتوانید اقدام نمایید  
 سیدبهزادبهزادی بحرینی
  دیپلم برق ساختمان وصنعتی.بدون سابقه کاردررشته۳۵ساله.متاهل  
 علی رضا شاهرخی
  با سلام لیسانس عمران فوق لیسانس مدیریت پروژه هر دو از دانشگاه تهران دارای حدود ۱۸سال سابقه مرتبط سن ۳۹سال متاهل دارای یک فرزند هفت ساله همسرم هم مهندس عمران هستند حدود پانزده سال سابقه مرتبط دارند.برنامه ریزی کرده بودم برای مرداد آیلتس ۷بیارم دیروز دفاتر گفتند با ۷ نمیشه باید ۸بیاری خواستم ببینم چقدر درست هست؟؟  
 سعید دروگر
  سلام.من چجوری میتونم یکی از دوستانم که اقامت استرالیا رو داره و15سال پیش مهاجرت کردن به استرالیا رو پیدا کنم..البته دوستم هم مهاجر افقانی هستند.ممنون میسم اگه بتونیین راهنماییم کنین.  
  هادی ملکی
  سلام. من لیسانس زمین شناسی دارم. زبان هم از بچگی میرفتم کلاسش بلدم اما آیلتس نگرفتم. ایران اصلا کار نیست برام. تروخدا دقیق منو راهنمایی کنید. لطفا. خیلی مهمه. سی ساله هستم. تشکر  
 رضا صفری
  من لیسانس علوم دام سال 1379 هستم. میخواستم چطور میتونم اقامت استرالیا رو بگیرم. البته به همراه خانواده. ممنون  
  هادی ملکی
  سلام. من لیسانس زمین شناسی دارم. زبان هم از بچگی میرفتم کلاسش بلدم اما آیلتس نگرفتم. ایران اصلا کار نیست برام. تروخدا دقیق منو راهنمایی کنید. لطفا. خیلی مهمه. سی ساله هستم. تشکر  
 پریسا نیری
  38 ساله هستم ، مهندس کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد دارای 15 سال سابقه کار مرتبط از شهرداری تهران ؛ همسرم مهندس عمران دارای 15 سال سابقه کار مرتبط ؛ هر دو دارای بیمه تامین اجتماعی دارای 2 فرزند زیر 12 سال ؛ دانش زبان انگلیسی هردو خوب ؛ امکان موفقیت مهاجرت به استرالیا زیاد است یا خیر؟ ممنون از راهنماییتون  
 فریدلطفی
  سلام سال نوع مبارک تصمیم دارم برای رفاه خانواده به خصوص بچهام که هدف اصلی تحصیل انهاست در این کشور مهاجرت کنم که سرمایه زیاد در الویت نظر گرفتم اما به دلیل خاطر زیاد از نداشتن راهنما و مدارک تحصیلی مهمترین رکن شرایط ورود آن است مانع شده کاراین جانب جنبه تجربی دارد که در کار تولید آبندی مخازن تونلها فنداسیون ساختمان و کف مخزنها ودیوارها کاربر دارد وغیره... این ضمیمه کمکی در انتخواب  
 محمد کیانیان
  سلام. مدرک دانشگاهی من فوق دیپلمه. ولی 9 ساله که نمایشگاه دکوراسیون داخلی دارم و در نجاری، رنگ کاری ، کابینت سازی ، نصب پروفیل های دکوراسیون داخلی مهارت زیادی دارم و پروژه های زیادی انجام دادم زبانم هم قویه و میتونم امتیاز لازم و کسب کنم.همسرم لیسانس حسابداری با شش سال سابقه کار داره زبانش بد نیست ولی کلاس میره.لطفا راهنمایی کنید احتمال پذیرش منو همسمرم هست یا نه در ضمن هردو 31 ساله هستیم.ممنون  
 احسان زیبایی
  با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی بند لیسانس مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات با معدل 17.56 از دانشگاه علمی کاربردی کاردانی نرم افزار با معدل 15.94 و دیپلم تعمیرات کامپیوتر عمومی با معدل ۱۵.۰۲ کاردانش دارم دوره های تخصصی آزاد Mcsa2012/CCNA r&s/ccnp r&s /mctna certified international and mtcre /TIA و مدارک فنی حرفه ای CWNA,MCITP /و مدیریت اجرایی ساختمان درجه دو البته پنج سابقه کار دارم که سه ساله بیمه بودم و دوسالش تأیید سوابق دارم الان 28 تمام شده و در زبان روهم در حال حاضر مطالعه میکنم که. Ielts رو بگیرم بنظر شما با این شرایط امکان مهاجرت  
 هومان مجیدی
  با سلام.بنده تکنسین ازمایشگاه تشخیص طبی هستم.بیش از دوازده سال در این خصوص سابقه کار حرفه ای دارم.زبان انگلیسی هم در حد عالی هستم.در ضمن دکوراتور و دیزاینر ساختمان های مسکونی و تجاری و ....هم هستم.متاهل و دارای یک پسر نه ساله.ایا میتوانید برای مهاجرت به استرالیا به همراه خانواده راهنمایی بفرمایید.با سپاس  
 محمد جمشیدی
  21ساله دارای لیسانس طراحی صنعتی و شش مدرک فنی حرفه ای از جمله جوشکاری،تراشکاری،و نرم افزار های طراحی سالید ،کتیا،اتوکد،اینورتور.و یک مدرک نسخه خوانی و دارو شناسی از نظام پرستاری.  
 رامین دهقانی
  با سلام. دانشجوی ارشد مکانیک هستم. از سال 83 مدرک لوله کشی گاز خانگی و تجاری دارم. 30 سال 4 ماهمه و در حال بالا بردن سطح زبانم هستم. فکر کنم تا سال آینده آیلتس 7 رو بگیرم. در حال حاضر دوره های بازرسی جوش آیا به دردم میخوره که بگیرم یا نه? برای ویزای 189 راهنماییم بفرمایید. سپاسگزارم  
 هادی تحویلداری
  اینجانب لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی- مدرس آموزشگاه زبان انگلیسی - کارمند شرکت سایپا به مدت 19 سال هستم .لطفاً مرا راهنمائی کنید .  
 پیمان کریمی
  سلام. منم ارشد آموزش زبان دارم. با 5 سال سابقه تدریس. مرا راهنمایی کنید  
 مسعود
  کارشناسی ارشد عمران راه . 31 ساله. استرالیا خوبه ادم بره واسه زندگی؟  
 کاوه
  اره خوبه  
 sajjad
  are khobe rat nemidan  
 غلام حسین راهپیما
  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی من کاگاه کابینت سازی دارم ده سال دارم کار میکنم بیمه آزاد هستم چهار سال کار برای خودم هست خودم کار فرما هستم مدرک تحصیلی من دیپلم کامپیوتر هست میخواستم برای اقامت استرالیا راهنمایی کنید متعهل هستم یک بچه دو ماهه دارم ۳۰ ساله هستم دو سال سابقه بیمه من ثبت شده که در کارگاه تولیدی کار کرده ام تولیدی کابینت لطفا راهنمایی ام کنید تشکر از شما دوست عزیز  
 حسن هاشمی عطار
  دارای لیسانس برق با ده سال سابقه کار با بیمه سن ۴۰ سال داری همسر و بدون فرزند .ایلس ندارم لطفا مرا راهنمایی کنید  
 مرتضی
  شما بی خیاله مهاجرت شو.  
 حسین
  چی کارش داری مرتضی؟حسن‌جون شما با همین فرمون ادامه بده، ردیفه.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید