مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

مهاجرت به آلمان از طریق تخصص

استفاده از روش کارت آبی آلمان یا Blue Card  ، یکی از روش های مهاجرت به  آلمان است. متقاضی می بایست ضمن اخذ ویزای آلمان ، نسبت به اخذ اقامت آلمان و گرفتن تابعیت این کشور نیز اقدام نماید. ما در این مطلب به بررسی جامع مهاجرت به آلمان از طریق تخصص می پردازیم.

بر اساس تشخیص اتحادیه اروپا ، در بررسی چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه که شامل 27 کشور اروپایی میباشد و نیز پیش بینی کمبود نیروی کار مورد نیاز در کشور، در سال 2007 میلادی اتحادیه اروپا در جهت رفع کمبود نیروی کار متخصص ، و با الهام از طرح گرین کارت دولت کشور آمریکا و با استفاده از نماد پرچم اتحادیه اروپا که با رنگ آبی است ، اقدام به تصویب و ارائه طرح و برنامه ای مشابه به نام کارت آبی نمود که در قالب آن نیروهای کاری و متخصص غیر اروپایی بتوانند به واسطه این برنامه برای مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری نمودند ، مهاجرت از طریق تخصص را داشته باشند.
 اولین کشور اروپایی که تابحال از این طرح استقبال خوبی نموده است و مقدمات و شرایط این برنامه را فراهم نموده ، بزرگترین قدرت صنعتی اروپا  یعنی کشور آلمان می باشد.
 از اول جولای 2012 میلادی ، دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت کارت آبی را بطور رسمی اعلام نموده که بر این اساس با اجرایی شدن این برنامه در آلمان ، از این پس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با دریافت این نوع ویزای کاری ، در مدت زمان خیلی کم به آلمان مهاجرت کاری نمایند و خانواده های خود را نیز به همراه خود به کشور آلمان بیاورند.
مدت اعتبار کارت آبی آلمان از زمان صدور، بسته به قرارداد کاری شما دارد، اگر این قرارداد 4 ساله باشد که کارت شما اعتباری 4 ساله دارد و نهایتا موفق به دریافت PR یا همان اقامت دائم المان خواهید شد. اگر مدت زمان قرارداد شما کوتاه تر باشد اعتبار کارت آبی شما به همان میزان به علاوه سه ماه بیشتر خواهد بود. در ضمن نگران نباشید چون تمدید مجدد این کارت بسیار ساده میباشد.
میانگین تعداد ساعات کار در آلمان 41 ساعت در هفته است، که نسبت به ساعات کار بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر میباشد. در آمد یک فرد مهندس در کشور المان حداقل از سالی 35000 یورو شروع خواهد شد و بسته به سابقه کاری و تخصص وی ، تا سالی 80000 یورو نیز ارتقا پیدا می کند. این میزان در آمد برای گروه پزشکان و داروسازان به مراتب بسیار بالاتر است.

نگاهی به مزایای اخذ کارت آبی یا Blue card آلمان :

Blue card آلمان در واقع یک اجازه ورود برای افراد متخصص است که به راحتی در اتحادیه اروپا بجز انگلستان، ایرلند و دانمارک زندگی و کار کنند.
Blue card آلمان یک ویزای کاریست که قابلیت تمدید شدن دارد و همچنین امکان تغییر از اقامت موقت به اقامت دایم کشور المان را نیز میسر میکند. این کارت به دارندگان خود اجازه میدهد که در کشور آلمان زندگی و کار کنند. با داشتن کارت آبی المان فرزند و همسر شما اجازه مهاجرت به آلمان را دارند ، آنها حق اقامت و کار در آلمان را نیز در مدتی که Blue card شخص اصلی دارای اعتبار است را دارا میباشند.
بواسطه ی داشتن Blue card آلمان تسهیلاتی برای کارفرمایان قرار داده میشود که دیگر قوانین، شرایط و اولویت بندی هایی که در مراتب استخدامی در نظرفته میشود حذف گردد و نیازی به این نیست که ابتدا شهروندان آلمانی برای استفاده در پست های خالی ادارات به کار گماشته شوند و میتوان بدون در نظر گرفتن اولویت، از متخصصان خارجی استفاده نمود.
شما با داشتنBlue card آلمان و مدرک زبانB-1 آلمانی بسیار زودتر از موعد مقرر حتی در کمتر از 3 سال موفق به دریافت اقامت دائم کشور آلمان خواهید شد  و پس از گذشت سه سال از اقامت دایم خود میتوانید در خواست پاسپورت آن کشور را دهید. 
شرایط اقدام برای دریافت آبی کارت آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق تخصص :
متقاضیان باید توجه داشته باشند که داشتن مدرک دانشگاهی معتبر که اعتبار آن به وسیله سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در آلمان تأیید گردد و ارائه قرارداد کاری با یک کارفرما که حداقل درآمد ناخالص سالانه تعیین شده 44800 یورو باشد ازمهمترین واصلی ترین شرایطی است که برای دریافت آبی کارت لازم است. قابل ذکر است متخصصان و نیروهای کاری که در فهرست "مشاغل خاص یا موردنیاز شدید آلمان" باشند هم می توانند با داشتن قرارد کاری با حداقل حقوق ناخالص سالانه 34944 یورو برای دریافت آبی کارت اقدام نمایند. پزشکان, تمامی مهندسان در رشته های مختلف، دانش آموختگان رشته های علوم طبیعی، ریاضی و کارشناسان علوم رایانه و انفورماتیک در لیست مشاغل خاص و موردنیاز آلمان قرار دارند.
کلیه متقاضیان متخصص و دانش آموخته ای که مدرک تحصیلی شان در اداره ارزشیابی مدارک آلمان به رسمیت شناخته شود در صورت یافتن کار با درآمد مشخص شده در بالا می توانند با دریافت آبی کارت آلمان برای دریافت ویزای کاری بر اساس مدت زمان مشخص شده در قرارداد کاریشان اقدام نمایند. حداکثر مدت اقامت کاری بر اساس آبی کارت آلمان، 33 ماه معین شده است که بعد ازاین مدت و در صورت شاغل بودن متقاضیان میتوانند این نوع ویزا را به اقامت دائمی PR آلمان تغیر دهند و اقامت دائم دولت آلمان را دریافت دارند.
چنانچه متقاضیان هنگام اقدام و یا در طول زمان اقامت خود در آلمان بتوانند مدرک زبان آلمانی با سطح B1 ارائه کنند ، حداقل مدت زمان تعیین شده برای اجازه درخواست اقامت دائم از 33 ماه به 21 ماه کاهش می یابد و در نتیجه متقاضی در زمان زودتری میتواند برای اقامت دائم خود و خانواده اش اقدام نماید.

نکته قابل توجه این است که کارت آبی آلمان یا این نوع ویزای اقامت کاری آلمان را نمیتوان بدون داشتن پیشنهاد کاری دریافت کرد.

سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق تخصص :

در اینجا این پرسش مطرح می‌شود که منظور از متخصص چه کسی است؟
متخصص کسی است که تحصیلات دانشگاهی دارد.
آیا تحصیلات دانشگاهی در یک رشته‌ی خاص مورد نظر است یا در رشته‌های مختلف؟
این افراد می‌توانند در رشته‌‌های گوناگونی تخصص داشته باشند. مهم این است که با یک شرکت یا کارفرمایی که در آلمان ساکن است، قراردادی ببندند و اجازه‌ی کار در اینجا را داشته باشند. بعد این متخصصان اجازه اقامت در آلمان را دریافت می‌کنند.
علاقمندان به مهاجرت و کار در آلمان از چه طریق می‌توانند مراکز کار و یا شرکت‌ها را بیابند. این افراد برای یافتن محل کار باید خودشان اقدام کنند، از طریق اینترنت و یا آشنایان، و یا از طرق دیگر؟
از طرق خودشان. علاقمندان می‌توانند با شرکت‌های مختلف در آلمان، با شرکت‌هایی که اینجا هستند و به نیروی کار متخصصین نیاز دارند، ‌تماس بگیرند و خود مستقیما با آنها قراردادی امضاء کنند. وقتی قرارداد بسته شد، آن را می‌توانند در اینجا مستقیم از طریق وکلا و یا نمایندگی‌ها و یا به سفارت آلمان در تهران مراجعه و تقاضای ویزا کنند.


 آذرخش پارسا
  سلام من ۳۳ اهل کرج با مدرک فنورزی تعمیرات و نگهداری برق فشار متوسط ۲۰ الا۳۳ کیلو ولت به صورت برق دار هستم )hotlain( هستم بازار کار شغل من گویا در اروپا رونق خوبی داره ممنون میشم منو راهنمایی کنید مخصوصن برای کشور آلمان  
 وحید معراجی
  سلام اینجانب متولد 1992میلادی دارای مدرک دیپلم دیزل مکانیک خودرو..گرچه تا مدرک لیسانس تحصیل کرده ام چونکه سطح دانشگاه های ما پایین است تصمیم گرفتن مستقل من بعد درس بخوانم و در کارگاهها درس بخوانم ...هم اکنون من تعمیرکار مرسدس بنز و بی ام و هستم مانند یک مهندس باسواد ...آرزوها و رویاهایم را از کودکی ساختم ...برایش هرکاری میکنم ...وکاری نیست که ازمن برنیادونکرده باشم.من در حال حاضر پناهنده ترکیه میباشم ..  
 علیرضا افشون
  لیسانس زسیت سلولی و مولکولی هستم. علاقمند به ادامه تحصیل در رشته خودم در آلمان دارم. لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم  
 بهروزصمدی
  سلام بنده دیپلمه دارای سابقه کارتخصصی تعمیرات انواع ماشین آلات صنعتی و خودرو و دارای چنداختراع ثبت شده بخصوص طراحی یک موتور سوخت فسیلی متفابت بااخذتاییدیه علمی وگیربکس مکانیکی میخواهم ازاین طریق اقامت دایم بگیرم۴۸ ساله متاهل ـ ممنون از راهنمایی وکمکتان  
 حامد شهمیرزادی
  سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ساخت هستم با 10 سال سابقه کنترل پروژه در پروژه های نفت و گاز و پروژه های تجازی و مسکونیدارای یک فرزند 5 سالهچطور میتونم اقامت کاری بگیرم؟  
 محمود
  محمود هستم 24 سالمه لیسانس حقوق دانشگاه ازاد دارم ایا گرایشی برای تحصیل وجود داره  
 پیمان حسین نژاد گرگری
  من یک برنامه نویس و طراح وب و گرافیست هستم .مدرک کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه پیام نور دارم .میخواستم بدونم میشه با ثبت یه شرکت کوچک در المان به این کشور مهجرت کرد یا نه.ممنون  
 marziehghasmiy
  سلام بنده در ایران معلم مقطع ابتدایی هستم میخوام از طریق آبی کارت وارد آلمان شوم وبقیه سنواتمو در آلمان ادامه دهم لطفا راهنماییم بفرمیید  
 حامد
  سلام من مدرک انجمن خوشنویسان دارم ..جوشکار هم هستم .وچنتا تخصص کاری دیگه هم دارم..ایا امیدی هست  
 پریسا امامی
  با عرض سلام نامزد من مدتی هست که به المان سفر کردنوحدودا شش ماه میشود چند مدت پیش اجازه تحصیل داده شد به ایشون .ایا میشود گفت که ایشون اقامت موقت گرفتند وبرای رفتن من به اون کشور اقدام کنند ممنونمنتظر جوابتون هستم  
 محمدرضا ریاضی
  با سلام و خسته نباشیدمیشه بفرمایید که در دوره 6 ماهی که اجازه داریم با bluecard اونجا هستیم حداقل هزینه زندگی اونجا چقدر است.من و همسرم و یک دختر 5 ساله.با تشکر از شما  
 شاهرخ زرچین
  باسلام بنده کارشناس معماری دارم و همسر بنده دندانپزشک دانشگاه شهید بهشتی (بین الملل) است.بنده تخصص کامل در چاپ دیجیتال و صحافی دارم ممنوم می شم اینجاب رادر مهاجرت به کشور آلمان راهنمایی بفرمایین با تشکر  
 حامد
  با سلام.بنده استاد کار نجاری و کابینت ساز حرفه ای هستم با ۱۳ سال سابقه کاری.وتوانایی اداره کارگاه کابینت سازی را دارم.با توجه به اینکه مدرک تحصیلی سیکل دارم میتونم به المان مهاجرت کنم و کار پیدا کنم؟  
 سارینا کاملیان
  مدیر محترم سایت سلام.من 58 ساله و 12 سال است که استادیار دانشگاه در رشته صنایع غذایی هستم. حدود 6 سال در صنعت کار کرده ام. مایلم خود را بازنشسته کرده و در آلمان به کار در رشته خودم با گرفتن کارت آبی اقدام کنم. دارای سه فرزند بین سنین 20 تا 24 سال هستم. می شود لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم: سارینا کاملیان  
 صدیقه غظنفری شبانکاره
  من خانمی هستم ۶۱ساله وبازنشسته جهت داشتن آرامش متقاضی زندگی در آلمان هستم چگونه میتوانم اقدام کنم که موفق شوم  
 محمدکیمیایی
  بنده دارای کارت مربیگری جواهرسازی علاقمند به پناهندگی آلمان هستم.لطفا راهنمایی کنید  
 امیر عمادین
  اقا الان گیرم من تخصص دارم چطور باید اونور کار پیدا کنم ک با شرایطم جور باشه راهنمایی لطفا؟؟  
 آرش شاه محمدی
  با سلام . لیسانس برق گرایش قدرت . با معدل ۱۴ از دانشگاه آزاد . دوره های برق صنعتی برق ساختمان برد الکترونیک avr arm fpga و مونتاژ و طراحی برد الکترونیک را در آموزشکده فنی حرفه ای گذرانده ام . و در زمینه مونتاژ و طراحی برد الکترونیک سابقه کار دارم و دارای مدرک زبان آلمانی میباشم و به زبان انگلیسی هم تقریبا تسلط دارم . شرایط کار در این پروسه برای آلمان چگونه است ؟ با تشکر  
 محمد حسین شیخ زاده
  با سلام من دارای مدرک کارشناسی و فارغ التحصیل رشته مکانیک گرایش حرارت و سیالات هستم. 31 سالمه و حدود 10 سال سابقه کار در زمینه تاسیسات و تهویه مطبوع را دارم و در حال حاضر به عنوان مدیر فروش یک شرکت در تهران کار می کنم و تمایل به مهاجرت به المان را دارم و تا یکماه دیگر امتحان ایلتس خواهم داد.لطفا" بنده را راهنمایی فرمایید  
 امید omid
  من 45 سال دارم مهندس زراعت و اصلاح نباتات و دارای پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و همینطور دارای پروانه پیمانکاری اشتغال و مسول فنی کار خانه تولید قارچ خوراکی هستم دارای دانش زبان آلمانی در سطح B2 . قریب به چند سال است که من و همسرم از سال 1382 خورشیدی به آلمان رفتیم و دخترم که در سال 2008 میلادی (1386 خورشیدی) در استان بادن وورتمبرگ بدنیا اومد به ایران برگشتیم به مدت پنج سال و اندی یکسره در آلمان زندگی کردیم بدون هیچ خلافی در کشور آلمان همیشه تابع قوانین و مقررات ی که وضع می کردن بودیم نه تنها دولت آلمان بلکه پلیس یه جورایی از ما راضی و خشنود بود هیچ وقت در این چند مدت سالی که در آلمان زندگی میکردیم دردسر ساز نبودیم مخلص کلام اینکه ولی موقعی که به اختیار خودمون می خواستیم به ایران بیاییم به منو همسرم گفتند شما برای آمدن به آلمان منعی ندارید فقط باید درخواست ویزا توریستی کنید در هر صورت کیس پناهندگی ما قبل از به ایران آمدن قبول نشد و الان منو همسرم و دختر 9 ساله ام به این نتیجه رسیدیم که باید مهاجرت دوباره ای داشته باشیم سوال اصلی من از شما فرد محترم اینست که آیا من شرایط این رو دارم که بتونم از طریق کارت آبی آلمان اقدام کنم البته دوستان آلمانی و ایرانی فراوان نیز د رآلمان داریم و آیا اینکه بواسطه بدنیا اومدن دخترم می تونیم اقدامی داشته باشیم وآیا اون حق داره که به زادگاهش برگرده یا اینکه نه؟ لطفا در این خصوص راهنمایی های لازم رو مبذول بفرمایید .با تشکر و ارادت بسیار فراوان از شخص شما  
 سیدحسین موسوی
  مهندس کامپیوترنرم افزارهستم میخواستم برای اقامت المان ازطریق تخصص اقدام کنم  
 محمودابراهیمی
  باسلام فرزندم دررشته ریاضیات کاربردی دوره کارشناسی مشغول می باشد آیا درکشور آلمان به کارشناس این رشته نیاز دارند.باتشکر  
 مجید
  سلام من ۲۹ سالمه دکترای دامپزشکی دارم متاهلم لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم مهاجرت کنم ممنون  
 Miladmahboob
  سلام ،میخواستم بدونم من ارشد زیست سلولی مولکولی ،میکروبیولوژی دارم ،،علاقه مند زندگی در المانم ،چه افدامی باید انجام بدم،ممنون میشم راهنمایی کنید  
 امیر عباسی
  با سلام و تشکر از سایت خوب و مفیدتون من 26سال دارم و در کشور هند مدرک دکترای داروسازی رو گرفتمسطح زبانم هم خیلی خوبه (مدرک داروسازی به زبان انگلیسی هست) الان فارق التحصیل شدم سوال من اینجاست من دارم دنبال یه کشور میگردم که ضمن اینکه بتونم تو اون کشور تحصیل کنم در رشته دندانپزشکی. بتونم در رابطه با مدرک داروسازی هم کار کنم .حالا با توجه به شرایط من المان میتونه گزینه مناسبی باشهو اگر نیست چه کشوری میتونه به شرایط من بخونه ممنون  
 اتابک
  سلام شرمنده من کنکوری رشته تجربی هستم میشه بپرسم چطوری برای تحصیلات دانشگاهی در یک کشور دیگه اقدام کنم مثلا مثل شما  
 مهرداد
  اینجانب با ۳۳ سال سن دانشجوی دکتری مکانیک و پنج سال سابقه کار همراه با بیمه و همسرم ۲۵ سالشه لیسانس هوشبری و ۳ سال سابقه کار .می خواستم شرایط مهاجرت از طریق کار را بدونم؟ممنون از سپاس شما  
 Mehdi jahangiri
  سلام من 34 سال دارم در ایران دکوراسیون داخلی و ساخت قطعات و شناور فایبر گلاس کار کردم آیا میتونم در آلمان شغل مربوطه را پیدا کنم  
 محمد پیروی
  سلام وقتتون بخیر،من شغلم جوشکار صنعتی با ۱۵ سال سابقه کار برای مهاجرت به آلمان و کار در آن جا درخواست دارم متشکرم  
 علیرضا
  سلام وقتتون بخیر من 25 سالمه لیسانس برق پیام نور معدل 13/5و مدرک 2800 ساعته برق فنی و حرفه ای طرح مشترک ایران و المان و مدرک 720 ساعته الکترونیک صنعتی فنی و حرفه ای و مدارک درایو ،plcو hmi فنی و حرفه ای رو دارم،کدوم کشور واس کار اقدام کنم خوبه و ایا شانسی هست؟سابقه کار هم میخواد؟شرمنده وقتتون رو گرفتم خدانگهدارتون .  
 داریوش جعفری
  سلام من یک ترم دیگه فارغ تحصیل رشته مهندسی شیمی میشم ینی لیسانس میگیرم بعد ورزشکارم هستم قهرمانی چندین دوره کشوری استانی و بین المللی دارم میخواسم ببینم وضعیت من چجوره از چه راهی برم بهتره برای اقامت دائم در المان  
 mehdi alizadeh
  سلامبنده 25سالمه.تعمیرکار اتومبیل سواری هستم. دیپلمه ام.شغلم برق خودرو و میکانیک.مجردم.تا حدودی با زبان آلمانی آشنام.قصد دریافت ویزای کاری المان از طریق تخصصم رو دارم .قصد خروج دارم .اگ راهنماییم کنید ممنون میشم.  
 mehdi alizadeh
  سلامبنده 25سالمه.تعمیرکار اتومبیل سواری هستم. دیپلمه ام.شغلم برق خودرو و میکانیک.مجردم.تا حدودی با زبان آلمانی آشنام.قصد دریافت ویزای کاری المان از طریق تخصصم رو دارم .قصد خروج دارم .اگ راهنماییم کنید ممنون میشم.  
 مهاجرت ایرانی
  به طور کلی مهاجرت به آلمان از روش تخصص امر پیچیده ایست که باید همه جانب بررسی شود.لطفا درخواست خود را ازطریق فرم مشاوره رایگان مطرح نمایید تا کارشناسان مهاجرتی شمارا راهنمایی نمایند.  
 امیر علی بلند لو
  سلام من 27 سالمه. مدرک کارشناسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دارم .یک سال سابقه نصب دوربین های مدار بسته ،سیستم اعلام حریق و اعلام سرقت رو دارم و علاقه شدیدی برای کار در کشور های خارجی بخصوص المان رو دارم . لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم  
 مهاجرت ایرانی
  دوست گرامی برای دریافت مشاوره درخوصوص مهاجرت به آلمان از طریق فرم مشاوره رایگان اقدام فرمایید.  
 گل اذین
  سلام من کاردانی شهرسازی دارم و آشنایی کامل به زبان آلمانی دارم. میخواستم ببینم چطور میشه برای درخواست کار اقدام کرد. شرکت ها رو از چه طریقی میتونم پیدا کنم. و اینکه اگر بخوام میتونم همزمان ادامه تحصیل بدم و کار کنمممنون میشم راهنمایی کنید  
 مهاجرت ایرانی
  دریافت ویزای کار نیازمند پیدا کردن شغل در آلمان است و برای یافتن شغل در آلمام نیز موسسات مختلفی وجود دارد.جهت بررسی های بیشتر،شرایط خود را از طریق فرم درخواست مشاوره ارسال نمایید.  
 مرتضی
  سلاممن لیسانس کامپیوتر نرم افزار 23 سالهچطوری میتونم اقامت آلمان بگیرم  
 مهاجرت ایرانی
  درصورت قصد مهاجرت به آلمان از روش تخصص موارد زیادی باید بررسی شود.لطفا در خواست خود را از طریق فرم مشاوره رایگان مطرح نمایید.  
 نسیم
  با سلام من 30 سال سن دارم و متاهل ام .به زبان آلمانی من و همسرم آشنایی داریم. برای اقدام از طریق بلوکارت چگونه میتوان با شرکت ها تماس گرفت ؟ آیا از طریق ایمیل کافی ست؟  
 مهاجرت ایرانی
  معمولا ایمیل بهترین راه مکاتبه با شرکتهای خارجی است.فرم و محتوای ایمیل ها ، نحوه نگارش رزومه کاری و.. نیز بسیار حائز اهمیت است.اما در حالت کلی بدون داشتن ضامن یا یک رابط معتبر در شرکت مورد نظر ، امکان دریافت پذیرش برای اتباع کشورهای غیر اروپایی از جمله ایرانیان بسیار مشکل خواهد بود.  
 ahmad
  با سلا م من طراح وسازنده طلا وجواهر با سیستم هستم دارای تجربه چندین ساله مدریت سازندگی قالب سازی پایه های جواهر و طلا برای تولید کنندهای این ریشته رو دارم اوپراتور دستگاه ها parent 3D هستم تخصص کامل در تمامی مراحل ساخت طلا وجواهر هم بادست و طراحی جواهر با سیستم های کامپیوتری را دارم سن ۲۳ سال مجرد هستم درخواست دارم راهی را به من نشان دهید برای کار وپژوهش و زندگی در المان با تشکر  
 مهاجرت ایرانی
  دوست عزیز ، علاوه بر تخصص، عوامل مهم دیگری نیز در بررسی شرایط مهاجرت وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرند.درخواست خود را از طریق درخواست مشاوره رایگان مطرح نمایید تا کارشناسان مهاجرتی شما را راهنمایی نمایند.  
 سیاوش
  درود بر شمااینجانب 29 ساله فارغ التحصیل رشته محیط زیست در مقطع ارشد با 11 سال سابقه کار مرتبط هستم، A1 آلمانی دارم و در حال تحصیل آلمانی هستم، انگلیسم هم خوبه، ایا امکان مهاجرت به آلمان از این طریق برای من وجود دارد؟ و آیا شما هم کمکی در زمینه کاریابی انجام میدهید؟  
 مهاجرت ایرانی
  همه تقاضاها نیاز به بررسی دارند تا بهترین روشهای مهاجرت پیشنهاد شود.درزمینه کاریابی نیز در برخی رشته و تخصص ها امکان کمک و راهنمایی وجود دارد.لطفا ازطریق دکمه درخواست مشاوره رایگان درخواست خود را مطرح نمایید.  
 محمد حسین
  سلام بنده 29 ساله دارای مدرک کاردانی ماشین ابزار و متاهل هستم ضمنا با زبان آلمانی آشنایی ندارم آیا میتوانم به کشور آلمان مهاجرت کنم و اقامت آن کشور را دریافت کنم ؟ ممنون  
 مهاجرت ایرانی
  با توجه به مدرک وتحصیلی و همچنین عدم آشنایی با زبان آلمانی شانس شما برای دریافت اقامت پایین است.بهتر است برای بررسی بیشتر، فرم درخواست مشاوره را تکمیل نموده و منتظر تماس کارشناسان بمانید.  
 مصطفی-Mustafa
  *سلام* بنده طراح و کاریکاتوریست ، کرمانی ۳۰ساله ساکن زادگاهم هستم... من تنهای تنهام (هرگز پدرومادر و همسر-فرزند ندارم!) به شدت علاقه مندم که برای کار و ادامه زندگی به آلمان مهاجرت کنم لذا از شما خواهش میکنم اگه میتونین کمکم کنید <<اسم بنده که در ایمیل من درج شده رو توی اینترنت سرچ کنید ، وبلاگ رسمی و همینطور بعضی از شاهکارهای این حقیر رو خواهید دید>>  
 مهاجرت ایرانی
  با سلاملطفا درخواست خود را ازطریق دکمه "درخواست مشاوره رایگان " ارسال نموده و منتظر تماس کارشناسان مهاجرت ما بمانید.با تشکر  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید