ویزای تحصیلی آلمان

ویزای دانشجویی آلمان

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان، ویزاهای متفاوتی وجود دارد.و به طبع آن مدارک متفاوتی نیز برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان مورد نیاز خواهد بود. نوع ویزای تحصیلی بستگی به وضعیت اپلیکیشن شما در دانشگاه مورد نظر در آلمان دارد. در صورت دریافت تاییدیه ثبت نام و پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. اگر پذیرش و ثبت نام شما تایید نشده است و اگر قصد بازدید از دانشگاههای آلمان را دارید و یا باید به منظور پذیرش در دانشگاه های آلمان آزمون دهید ، در این صورت نیاز به انواع دیگری از ویزا خواهید داشت.

ورود به آلمان برای شهروندان اتحادیه اروپا و یا شهروندان کشورهای سوئیس ،نروژ و یا لیختن اشتاین، تنها با داشتن یک کارت هویت انجام پذیر است. در صورت قصد تحصیل در آلمان یا اقامت در آلمان به مدت بیش از 90 روز، برای شهروندان کشورهای دیگر، دریافت ویزای دانشجویی آلمان لازم است. قوانین بیشتری نیز برای درخواست ویزای آلمان وجود دارد.بطور مثال شهروندان کشورهای استرالیا، نیوزیلند ، اسرائیل، کانادا ، ژاپن، کره جنوبی و ایالات متحده آمریکا می توانند بعد از ورود به آلمان برای ویزای خود اقدام نمایند. اما برای شهروندان  کشورهای دیگر از جمله ایران، درخواست ویزا قبل ورود به آلمان ضروری است.

برای اقامت کمتر از 90 روز در آلمان نیز شهروندان برخی از کشورها مانند  ونزوئلا ، اروگوئه ، پاراگوئه، مکزیک، مالزی، برزیل، آرژانتین ، سنگاپورو... می توانند بدون ویزا به این کشور وارد شوند

برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان، متقاضیان باید شخصاٌ درخواست ویزای خود را به سفارت آلمان در ایران ارائه دهند. در صورت ناقص بودن مدارک درخواست ویزای تحصیلی از سوی سفارت آلمان رد خواهد شد. در صورت اخذ پذیرش ا دانشگاه های  آلمان، بهتر است حداقل به مدت 3 ماه پیش از رفتن به آلمان برای دریافت ویزای دانشجویی آلمان اقدام نمایید. همه مدارک شما برای اخد ویزای تحصیلی برای بررسی، به اداره مهاجرت(Ausländeramt)  ارسال خواهد شد. پس از بررسی توسط اداره مهاجرت و تایید کنسولگری، ویزای تحصیلی و اجازه اقامت در آلمان صادر می شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای  تحصیلی آلمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای  دانشجویی آلمان

·        دو نسخه فرم درخواست ویزای تکمیل شده و امضا شده

·        سه قطعه عکس جدید با پشت زمینه سفید در ابعاد 4*3

·        پرسشنامه امنیتی سفارت به زبان فارسی

·        پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه 2 نسخه کپی

·        شناسنامه به همراه 2 نسخه کپی

·        اصل نامه پذيرش و يا تاييد ثبت نام از يک دانشگاه در آلمان به همراه 2 نسخه فتوکپی

·        مدارک مربوط به  سابقه شغلی متقاضی در ايران به همراه 2 نسخه کپی

·        ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدرک سابقه شغلی ( ترجمه رسمی الزامی نيست ) به همراه 2 نسخه کپی

·        اصل مدرک زبان آلمانی (برای تحصیل در مقطع لیسانس اجباری است) به همراه 2 نسخه کپی

·        اصل مدرک زبان انگلیسی (درصورت اخذ پدیرش از دانشگاه انگلیسی زبان در آلمان در مقطع ارشد و دکترا )به همراه 2 نسخه کپی

·        اصل ترجمه شده (رسمی ) مدرک تحصیلی با تایید سفارت آلمان به همراه 2 نسخه کپی

·        بیوگرافی کامل( CV ) عکس دار با آدرس پستی به همراه تلفن و آدرس ایمیل متقاضی

·        انگیزه نامه(Motivation Letter)  امضاء شده متقاضی جهت تحصیل در آلمان

در صورت تاهل :

·        پاسپورت و شناسنامه همسر به همراه 2 نسخه کپی

·        ترجمه شناسنامه همسر به همراه 2 نسخه کپی

·        اصل عقدنامه فارسی به همراه 2 نسخه کپی

·        ترجمه رسمی عقد نامه به زبان انگلیسی یا آلمانی به همراه 2 نسخه کپی

·        ترجمه مدارک تحصیلی همسر به همراه 2 نسخه کپی

·        تادییه بانکی به زبان انگلیسی به همراه دو سری کپی.( متقاضی باید حداقل مبلغ 8040 یورو به نام خود در یک حساب ارزی و یا معادل ریالی آن به قیمت روز یورو در حساب ریالی خود در یکی از بانکهای ایران داشته باشند)

برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل و دانشگاه های آلمان به صفحه تحصیل در آلمان و دانشگاه های آلمان مراجعه فرمایید.

 حسن
  سلام من دخترم 13 سالدارد وتا یک سال یگر تافل میگیرد وشاگرد مدرسه تیز هوشان است جطوری می توان برایش بورس تحصیلی گرفت مدرسه المانی بهتر است یا بین الملل . تشکر  
 عسکری
  سلام،من دانشجوی ارشد رشته اقتصاد بهداشت و کارشناسی مدیریت بیمارستان دارم، برای تحصیل در المان چیکار باید کرد؟ ایا دانشگاه المان بدون هزینه تحصیل ، تحصیل امکان پذیر است؟ یا در مقطع ارشد یا دکترا بتونم بیام المان خیلی خوب میشه  
 ارام
  سلام من لیسانس حسابداری دارم و3سال حسابرس بودم 29سالمه مایلم در المان تحصیلات ارشدادامه بدم ممنون میشم راهنمایم کنید که چطور مراحلش طی کنم  
 شبنم
  برای ویزای تحصیلی که اول باید از یک دانشگاه توی آلمان پذیرش بگیری که نامه نگاری و ایمیل و اینها داره. اگر پذیرش گرفتی تازه می تونی اقدام کنی برای ویزا و اینها  
 محمد
  سلام بنده 25 سالم هست و فوق دیپلم معماری دارم با معدل 13/50از موسسه آموزش عالی در شیراز دارای معافیت سربازی می خواستم ویزای تحصیلی آلمان رو بگیرم خواستم ببینم با این شرایط آیا شدنی هست بنده 30 میلیون هم میتونم جور کنم فقط زبان هیچی بلد نیستم شرایط کار هست اونجا بشه کار کرد کمک هزینه ی تحصیلی هست یا وام یا تحصیل رایگان ،کاردانی دارم اونجا باید از اول بخونم 4 سال یا این مدرکم رو حساب میکنن؟چجور ؟بعد از اتمام دوره حق ادامه تحصیل دارم و پس از اتمام تحصیل حق گرفتن ویزای کار یا درخواست اقامت میتونم بکنم بنده از خانواده ای فقیر هستم می خوام از این کشورم برم تا به آینده ای روشن دست پیدا کنم لطفا به این بنده ی حقیر کمک کنین /اهل کار حمالی کار ساختمانی کناف و شبکه هم بلدم جوشکاری و تنزیفات هم بلدم این شرایط من هست چکار کنم پاسخ حسابی و حدفمند و کار گشا بمن بدین لطفا ؟منتظر لطفتون هستم ☺✋  
 شایان
  دوست عزیز اسما دانشگاه های آلمان رایگان هستن اما باید برای گرفتن ویزای تحصیلی و پذیرش اینها سرمایه داشته باشی و بتونی ثابت کنی که از ایران می تونن ساپورتت کنن ینی حساب بانکی خوب از طرف سرپرست. زبان آلمانی هم خیلی مهمه. یکی دو سال اول هم روی کار کردن تو آلمان خیلی حساب نکن. خلاصه یا باید سرمایه خوبی داشته باشی با باید از نظر درسی وضعیت معدل و نمره خیلی عالی داشته باشی که بورسیه شی که بازم شرایط خودشو داره  
 نداكلهر
  سلام در مورد پذیرش كارشناسی ارشد سن متقاضی باید چند ساله باشد؟  
 فخر الدین فروزنده
  سلام بنده متأهل و 28ساله همسرم قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد رو داره آیا بنده میتونم بعد از گرفتن ویزای تحصیلی همسرم و اقامت اون درخواست ویزای کار کنم و پیش همسرم برم  
 غلامرضا آقاخانی
  بنده 40 ساله و متاهل و دارای یک فرزند 10 ساله و مدرک تحصیلی مهندسی نرم افزار کامپیوتر با معدل حدود 16 می باشم در حال حاضر در حال گذراندن دوره های زبان انگلیسی آمادگی آیلتس و برنامه نویسی جاوا هستم متقاضی ویزای کار آلمان و در رتبه بعد علاقمند به تحصیل در مقطع ارشد رشته خود هستم .لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید  
 عماد
  سلام من کارشناسی مهندسی پزشکی و ارشد مهندسی پزشکی دارم برای اخذ دکتری میخوام به المان برم میخواستم بدونم تحصیل در مقطع دکتری رایگانه؟ و اینکه میتونم کار کنم اونجا ؟  
 راحله یاری
  با احترام ببخشید لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید! من لیسانس مهندسی نرم افزار رو دارم و فوق لیسانس مدیریت کارآفرینی- گرایش کسب و کار الکترونیک10 سال سابقه کار در خوزه IT دارم و می خوام اگر بشه برای کار و تحصیل مهاجرت کنم! با توجه به اینکه از نظر مالی تامین نیستم و زبانم در حد متوسط هست آیا امکان تحصیل در مقطع دکتری رو در آلمان دارم؟! چطور می تونم بورسیه شم و هزینه تحصیل چقدر خواهد بود؟! از لطف شما کمال تشکر رو دارم!  
 مهاجرت ایرانی
  با سلام.لطفا از طریق دکمه "درخواست مشاوره رایگان" درخواست خود بعلاوه شماره تماستان را ارسال نمایید تا کارشناسان جهت راهنمایی با شما تماس حاصل نمایند.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید