ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان

جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار با توجه به اینکه کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا هستند، تقریبا قوانین کار مشترکی در آنها وجود دارد.شما باید اظلاعات کافی از این قوانین داشته باشید ویا با یک موسسه معتبر حقوقی مشورت نمایید. در واقع طبق قوانین اروپا شما برای کار در آلمان و یا هر کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی هستید، برای این منظور باید آگهی جذب نیروی کار به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود ، مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار خواهد گردید.حالا اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد نوبت به افراد خارجی میرسد که در واقع تقریبا غیر ممکن به نظر می رسد . 

راه دوم که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار در آلمان نزدیک میکند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا میکند که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور خواهید شد. در سال های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی گریبانگیر رکود اقتصادی میباشند. 

در این حین کشور آلمان متفاوت  بوده و با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است. این کشور نیازمند نیروهای متخصص در رشته هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و… میباشد. 

داشتن شرایط زیر شانس اخذ ویزای کار در آلمان را بالا می برد:

داشتن سن زیر 40 سال
سابقه کار مناسب و طولانی
مدارک فنی و حرفه ای
داشتن مدرک زبان آلمانی ، آیلتس یا تافل
بسیاری از کمپانی ها، کارخانجات و شرکت های معتبر در کشور آلمان نیازمند به نیروهای متخصص خارجی جهت تامین نیروهای مهندس و متخصص خود میباشند، حتی این امکان وجود دارد که بتوان برای فردی که ویزای کار کشور المان را دریافت نموده در این فرصت شش ماهه در بعضی از رشته های خاص، شغل مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی وی را یافت، که البته این خود نیازمند آن است که فرد در ابتدای امر اقدامات لازم جهت اخذ ویزای کار درآلمان را انجام نماید .


شما پس از اخذ ویزای کار آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. اگر پیشنهاد شغلی مناسب را اخذ نمایید، ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور المان خواهید شد .


 مهدی عبد
  سلام من دانشجو معماری هستم و نرم افزار های ارشیکد و اتو کد رو ب صورت حرفه ای بلدم و می خوام بدونم چجوری میتونم در المان کار کنم می تونم ایا داخل دفتر های فنی مهندسی مشغول بکار بشم یا نه  
 یوسف تقوی
  سلام. من ۲۴ سالمه و شغلم طراحی و اجرا دکوراسیون داخلی اشپزخانه با چوب و ام دی اف هست.. الانم دارم زبان المان میخونم تا مدرکشو بگیرم. میخواستم بدونم واسه شغلم باید از فنی حرفه ای مدرک بگیرم ایا مدرک فنی ایران ارزشی داره تو المان. هزینه مهاجرت با المان چقدر است.قانوتی نه پناهندگی .  
 زهرا هاشمی
  باسلام.مجرد.۳۰ ساله.کارشناس رادیولوژی.۷ سال سابقه کار.زبان انگلیسی در سطح ۴۰۴.مشغول خواندن زبان المانی.  
 مژگان
  با سلام من 22 سالم فارق التحصیل برق مخابرات از دانشگاه شهید بهشتی میخواستم بپرسم بدون سابقه کار امکان گرفتن ویزای کار وجود نداره؟  
 آرش
  آرش:درود برشما لیسانس مکانیکم۴۲ساله و در زمینه های مهندسی معکوس و طراحی و ساخت و بازرسی قطعات صنعتی تخصص دارم و ۱۷سال سابقه در نیروگاهها و سد ها و ملی حفاری و لوله سازی و شرکت نفت مناطق نفت خیز و پتروشیمی(حدود15000قطعه بوده) رو دارم از افخاراتم طراحی و ساخت ایمپلرها و انواع گیربکسها حتی چرخدنده مخروطی مارپیچ که سخت ترینه و مته های حفاری و...که نصب و تایید شده اند لطفا برای اقامت در اروپا یا کاندا امریکا راهنمایی بفرماییدضمنا دو برادرم آلمان هستن  
 جعفر بدوی
  باسلام من 4 ساله لیسانس نرم افزار هستم 4 سال سابقه کار دارم و در حال حاضر نیز مشغول به کار هستم زبانم در حد a3 هست مدرک فنی حرفه ای هم دارم. دارای 3 مقاله در زمینه امنیت اطلاعات نیز هستم چطور میتونم برم یه کشور خارجی که دقدقه کار نداشته باشم؟  
 میثم
  من مدرک فنی دارم جوشکارم وسابقه بیمه درضمینه کار خودم هم دارم زبان بلد نیستم میشه برا مهاجرت اقدام کنم  
 فریبا اسماعیل زاده
  کارمند بانک دولتی در ایران هستم دارای 6 سال سابقه کار و هم اکنون مشغول بکار می باشم  
 فرانک
  سلام روزتون بخیر.من آرایشگر هستم و تمام مدارک فنی و حرفه ای رو دارم .میشه برای کار اقدام کنم در آلمان؟؟  
 german
  بله این امکان از طریق درخواست ویزای شش ماه وجود دارد  
 سینا
  سلام ۱۸سالمه سابقه ۴سال کارقنادی دارم اگه امیدی واسه کاردرآلمان هست ممنون میشم  
 آزیتا
  با سلام ، من ویزای جست و جوی کار را گرفته ام و رشته ام کامپیوتر است،ممنون میشم شهرهایی که برای پیداکردن کار مناسب است و هزینه زندگی ارزان بهم معرفی کنید  
 سلام سلمان عطایی هستم ازاففانستان
  سن 24ساله قبل ازسقوط کارم ریس شرکت صنایع چوش کاری نواوران بودم فعلن بیکارهستیم کاردرافانستان روبه سقوط است  
 امیر
  سلاممن 43 سالمه. دانشجوی سال آخر دکترای برق قدرت دولتی هستم. بیش از 20 سال سابقه آموزشی و تدریس را به صورت رسمی در آموزش و پرورش دارم. تالیفاتی نیز در زمینه برق و ریاضی و کامپیوتر دارم.می خواستم در یکی از دانشگاه های آلمان به تدریس و تحصیل مشغول شوم. همچنین می خواستم در یکی از شرکت های معتبری چون زیمنس و مولر مشغول بکار شوم.لطفا راهنمایی می فرمایید آیا امکان برای درخواست های فوق وجود دارد یا نه؟  
 بیمار
  برای طول درمان میخوام برم آلمان و همونجا تحت درملن و زیر نظر پزشک باشم.  
 مریم امیدفر
  من پرستار با27سال سابقه کارهستم 57سالمه آیا میتوانم پیگیر ویزای کار در المان باشم  
 کامبیز یارایی
  57سال سن دارم دارای مدرک ارشد عمران وپروانه اشتغال 14ساله دارم میخواهم درآلمان کارکنم لطفا راهنمایی فرمایید  
 دانیال اقبالی
  با سلام و تشکر از مطالب مفید شمامن در رشته مهندسی شیمی صنایع گاز لیسانس و در رشته مهندسی شیمی گرایش فراوری و انتقال گاز فوق لیسانسم رو گرفتم. از سال ۹۳ تا کنون به عنوان مدیر کنترل کیفیت در یک شرکت تولید کننده لاک و پوشش های قوطی و تیوب های مواد خوراکی و غیر خوراکی مشغول به کار هستم. (زمینه کاری همانند شرکت akzo nobel و یا BASF coatings ، البته نه به بزرگی این شرکت ها). دارای مدرک زبان آلمانی A1 هستم. با این شرایط چند سوال در مورد ویزای جستجوی کار آلمان را دارم:۱٫ امکان پیدا کردن کار در ۶ ماه برای من وجود دارد؟۲٫ همسر بنده دارای لیسانس مدیریت بازرگانی و فوق لیسانس مدیریت صنعتی میباشد و دارای مدرک b1. با این شرایط، شانس جستجوی کار برای او بیشتر است یا ادامه تحصیل مجدد در مقطع فوق لیسانس؟۳٫ آیا برای دریافت ویزا، نیاز به وثیقه مانند سند ملکی می باشد؟( همانند ویزای توریستی ).۵٫ ایا امکان تبدیل ویزای جستجوی کار به ویزای تحصیلی در خاک آلمان وجود دارد؟۶٫اگر همسرم با ویزای تحصیلی همزمان با من وارد آلمان شود و من در ۶ماه نتوانم کار پیدا کنم، آیا باید به ایران برگردم و یا در خاک آلمان امکان تبدیل ویزا به ویزای پیوست به اعضای خانواده وجود دارد؟  
 نسیم صادقی تبریزی
  با سلام و احترام دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارتباط تصویری (گرافیک رایانه) از دانشگاه جامع علمی کاربردی ، 15 سال سابقه کار مفید (بیمه تامین اجتماعی)، 40 سال سن، مدارک از مجتمع فنی حرفه ای (طراحی وب سایت) و مدرک موسسه ایران (تایپ 10 انگشتی فارسی و لاتین) مدرک وزارت کار می باشم مدرک A1 از موسسه گوته که مربوط به تقریبا 3 سال پیش می باشد. ضمنا حد زبان انگلیسی UPER INTERMADIAT هستم.لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید  
 دانیال اقبالی
  با سلام و تشکر از مطالب مفید شمامن در رشته مهندسی شیمی صنایع گاز لیسانس و در رشته مهندسی شیمی گرایش فراوری و انتقال گاز فوق لیسانسم رو گرفتم. از سال 93 تا کنون به عنوان مدیر کنترل کیفیت در یک شرکت تولید کننده لاک و پوشش های قوطی و تیوب های مواد خوراکی و غیر خوراکی مشغول به کار هستم. (زمینه کاری همانند شرکت akzo nobel و یا BASF coatings ، البته نه به بزرگی این شرکت ها). دارای مدرک زبان آلمانی A1 هستم. با این شرایط چند سوال در مورد ویزای جستجوی کار آلمان را دارم:1. امکان پیدا کردن کار در 6 ماه برای من وجود دارد؟2. همسر بنده دارای لیسانس مدیریت بازرگانی و فوق لیسانس مدیریت صنعتی میباشد و دارای مدرک b1. با این شرایط، شانس جستجوی کار برای او بیشتر است یا ادامه تحصیل مجدد در مقطع فوق لیسانس؟3. آیا برای دریافت ویزا، نیاز به وثیقه مانند سند ملکی می باشد؟( همانند ویزای توریستی ). 5. ایا امکان تبدیل ویزای جستجوی کار به ویزای تحصیلی در خاک آلمان وجود دارد؟ 6.اگر همسرم با ویزای تحصیلی همزمان با من وارد آلمان شود و من در 6ماه نتوانم کار پیدا کنم، آیا باید به ایران برگردم و یا در خاک آلمان امکان تبدیل ویزا به ویزای پیوست به اعضای خانواده وجود دارد؟  
 مهران
  لیسانس مکانیک (تاسیسات)سن ۲۴_زبان B1_ ۹تا مدرک فنی و حرفه ای دارم_۲سال سابقه کارویزای کار با رشته مرتبط خودم با این‌شرایط میتونم‌بگیرم؟؟؟؟  
 ابوالفض قلی
  با سلام بنده جوانی ۲۷ساله هستم و متاهلم و تخصص حرفه ای در تولید کفش را دارم و رشته تحصیلی بنده کامپیوتر می باشد و کار کاشی کاری حرفه ای بلدم اما در حال حاضر در ایران بی کارم و فرصت شغلی دائم را نداشتم ممنون میشم راهنمایی ها لازم جهت مهاجرت دائم به آلمان را بهم بدید تا بتونم با هزینه کمتری مهاجرت دائم داشته باشم.  
 مجتبی حسینی
  سلام من ملیت افغانستانی هستم کارم در ایران جوشکاری صنعتی حرفه ای هست اما به دلیل نبود کار درخواست دارم ویزای کار بدین. دارای 2فرزند 28سال دارم  
 رضا کفاش
  مجتبی جان سام رضا کفاش هستم از مشهد شماره ای ازتو ندارم امیدوارم هر کجا که هستی سلامت باشی  
 صادق ده حقی
  سنم ۲۴ هست و یک سال فارغ تحصیل شدم و مجرد هم هستم شرایطم به نطر خودم عالیه لطفا راهنمای  
 صادق ده حقی
  سلام من کارشناسی رشته مهندس جوش وصنایع فلزی دارم لطفا کمک کنید برای کار به آلمان برم چون داخل کشور خودمون اصلا برام کار نیست که مطابق با رشته درسی که دارم باشه از نظر تخصصی عایق کاری لوله و مخازن تحت فشار هم بلدم با تشکر  
 مهدی
  سلام. من 26 سالمه و فوق لیسانس شیمی از دانشگاه معتبر تهران رو دارم. میخواستم بدونم باید چیکار کنم و یا از کجا شروع کنم برای رفتن؟  
 سیاوش درویشی
  من درایران جوشکار کد هستم وسابقه کار 18 ساله دارم درایران وبرای کار در المان می خواستم کار هست که ما اونجا برای کار بریم  
 اسماعیل علیمراد
  با سلام اینجانب دارای مدارک گواهینامه برق صنعتی /برق خانگی /الکترونیک/ کامپیوتر/موبایل/و رادیو تلویزیون وغیره... /ودانشجو رشته الکتروتکنیک دانشگاه سما /وبه مدت 15سال مسئول برق و الترونیک در شرکتهای زیر مجموعه مثل تایدواتر وغیره...اداره بندر بندرانزلی مشغول هستم ودر شرکتهای مثل پتروشیمی وغیره هم مشغول بودم ومتولد1359 میباشم./ودارای یک پسر16سال و یک دختر5سال هستم .آیا شغلی مربوط به اینجانب وبهمراه خانواده برای اقامت در کشور آلمان هستش که بتوانم از طریق قانونی به آن کشور بروم.خواهشمندم در این امر مرا راهنمایی فرمایید.باتشکر  
 ساسا
  سلام المان واسه کار خوبه بریم  
 سید علی موسوی
  سلام 24 سالمه سه ساله تو کار ام دی اف هستم تو آلمان برای رشته کاری من شغلی هست اگر هست چقدر زمان و هزینه میبره  
 محسن نقابی
  سلام من و همسرم مربی تکواندو به مدت 12 سال هستیم و هر دو مدرک کارشناسی زبان انگلیسی داریم و در حال حاضر نیز بنده دانشجوی ارشد فیزیولوژی ورزش هستم. شاغل سازمان آتش نشانی به مدت 13 سال می باشم. و متقاضی کار ترجیحا به عنوان مربی تکواندو و آمادگی جسمانی در آلمان هستیم. آیا شرایط کافی برای زندگی و کار در المان را داریم یا خیر. سن من 38 و همسرم 35  
 سینا نژادبختیاری
  با سلام و عرض ادب خدمت شما.من مهندس کامپیوتر-سخت افزار هستم: سابقه کار کمی هم در زمینه تعمیرات کامپیوتر و هم در زمینه برنامه نویسی #c و sql و VB دارم.متاهل هستم و سنم 27 سال میبشد:آشنایی زیادی به زبان انگلیسی دارم.آیا می تونم در کشور آلمان اقامت بگیرم ممنموم.  
 نوید نصیری
  لیسانس مدیریت،35ساله،تا حدی مسلط به مکالمه انگلیسی.متقاضی مهاجرت به آلمان.  
 حسین دشتی
  با سلام من 25 ساله هستم کارم دکوراسیون داخلی ( mdf کابینت) هستش میخوام بدونم تو آلمان میتونم کار کنم شرایطش به چه صورته  
 معین
  تخصصی بلد باشی برو همین حالا البته اول همه اینا زبانه  
 فرشاد غفاری
  لیسانس مکانیک سیالات مجرد 29 ساله با دو سال سابقه کار زبان خارجی نمی دونم لطفا جهت مهاجرت راهنمایی کنید  
 بهنام محمدی
  باسلام.من مهندس شیمی هستم.لطفا برای گرفتن ویزای کار راهنمایی کنید.باتشکر.  
 امین امیدوار
  با سلام . خانم بنده مهندسی شیمی صنایع پتروشیمی رو داره ولی سابقه کار نداره . من خودم هم مدرک پاپینگ پتروشیمی و مدارک مکانیک و برق از فنی حرفه ای رو دارم . خانمم سابقه کار نداره ولی خودم 6 سال سابقه کار در یک شرکت سخت افزار کامپیوتر رو دارم یک پسر 18 ماهه هم دارم . ما هیچکدوممون تسلطی به زبان خارجه نداریم من توی چند تا از سایت های محاجرت خوندم اگه مدارک رو ترجمه کنید و بفرستید برای کار احتمال داره جذب بشید و به شما زمان میدن تا زبان آلمانی رو یاد بگیرید و بعد میرید سر کار . حالا با این شرایط خواستم بدونم این صحبت هایی که شنیدم صحت داره و آیا ما میتونم برای گرفتن بلوکارت اقدام کنم ؟  
 فرهاد
  سلام ، من سالها در حیطه فروش محصولات غذایی و بهداشتی بعنوان ویزیتوروسرپرست فروش فعالیت دارم،آیا با تجربه وتخصصم میتوانم در آلمان کار پیداکنم،با تشکر  
 سعیده محبوبی
  درخواست مشاوره جهت ویزای کار 34ساله فوق لیسانس برق . سابقه کار 11ساله در نمایندگی زیمنس در ایران و متاهل  
 معین
  ۱.زبان۲.تخصص همراه با مدرک اگه اوکیه از قدام کن البته سنتونم بالاست یکم سخته بازبراتون نمی ارزه  
 رزیتاذوقی
  دکتری شیمی آلی با ۷سال سابقه کار و تدریس متقاضی فرم ویزای کار خارج از کشور هستم  
 مهدی علی نژاد
  سلام لطفا راهنمایی کنین آیلتس چند میخواد ؟؟؟  
 منصور عسکری
  سلام خسته نباشید بنده 28ساله لیسانس عمران داری مدارک ایلتس6و اشنایی کم زبان المانی و دوسال سابقه کار متوانم کار در المان در 6ماه پیدا کنم با تشکر.  
 سید ابوالفضل روحانی فر
  سلام. دارای گواهینامه رانندگی پایه یکم باده سال سابقه کار  
 محمود خسروآبادی
  باسلام 39ساله هستم آیاباداشتن گواهینامه پایه یکم وسابقه 10سال کارمیشه امیدواربود که درآلمان کارپیداکردواقامت گرفت متشکرم  
 مهاجرت ایرانی
  هر پرونده مهاجرتی یا دریافت ویزای کار شرایط مخصوص به خود دارد.از طریق دکمه درخواست مشاوره رایگان موضوع خود را مطرح نمایید تا بررسی شود.  
 احمد یزدانی
  با سلام و احترام من دارای مدرک فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی و مدرک مهندسی تکنولوژی ساخت و تولیداز دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق هستم و دارای 2100 دوره نقشه کشی صنعتی از مراکز دولتی فنی حرفه ای به مدت 18 ماه می باشم.و مدرک طراحی قالب های فلزی از دانشگاه صنعتی شریف هستم البته به صورت جهاد دانشگاهی به مدت 60 ساعت و مسلط به طراحی قطعات صنعتی و خودرو و هم چنین طراحی قالبهای فلزی و مسلط به ترم افزارهای طراحی مهندسی هستم و دارای سابقه کاری به مدت 12 سال می باشم و سنم 38 سال می باشد به زبان انگلیسی و آلمانی مسلط نیستم .آیا با این شرایط می توانم پیگیر ویزای کاری در آلمان باشم .با سپاس  
 مهاجرت ایرانی
  دریافت ویزای کار آلمان مراحل و شرایط نسبتا سختگیرانه ای دارد که برای هرمورد باید بررسی شود.لطفا از طریق دکمه فرم درخواست مشاوره رایگان موضوع خود را مطرح نمایید تا کارشناسان مهاجرتی با شما تماس حاصل نمایند.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید