اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج

اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج که با نام «اسپانسر کردن همسر» شناخته می شود. در اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج ، شخصی که می خواهد همسرش را برای مهاجرت به کانادا معرفی نماید ، باید شامل یک سری شرایط باشد. 

جهت  استفاده از مهاجرت از طریق اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا می بایست یک خویشاوند درجه اول در كانادا داشته باشد که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالي ساپورت نماید. اين خويشاوند یا هسر بايد دارای شهروندی كانادا و يا اقامت دائم باشد. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز می توانند از این روش استفاده نمایند . 

طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند می بایست  به همراه همسر خود به مدت حداقل ۲سال ، از روزی که همسر اقامت دائم کانادایی خود را دریافت نموده است ،  در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد گردید .


اسپانسر علاوه بر اینکه باید یک شهروند کانادایی یا دارای اقامت دائم باشد، شرایط زیر را نیز باید احراز کند:

  • ● در صورتی که خود متقاضی قادر به تأمین نیازهای اولیه و اصلی خود نباشد اسپانسر باید توانایی مالی خویش را جهت تأمین متقاضی و خانواده اش نشان دهد ازجمله این نیاز ها :
    • ○ خواراک ، پوشاک، مسکن و دیگر نیازهای روزمره زندگی
    • ○ مراقبت های پزشکی و بهداشتی که تحت پوشش خدمات بهداشت عمومی نمی باشد
  • ● شخص اسپانسر باید آماده امضای قرارداد با مراکز زیر باشد:
    • ○ با دولت کانادا یا کبک که بدینوسیله موافقت می کند تا نیازهای بالا را برای مدت مشخص شده تامین کند.
    • ○ با فرد متقاضی (اگر بالاتر از 22 سال باشد) که بدینوسیله اسپانسر متعهد می گردد تا فرد (یا افراد ) اسپانسر شده را برای دوره مشخص حمایت کرده ومتقاضی نیز  تعهد می دهد که تلاش خود را جهت مستقل شدن انجام دهد. 
  • ● اسپانسری که همسر یا فرزند خود را اسپانسر می کند، می بایست یا در حال حاضر ساکن کشور کانادا باشد و یا تعهد نماید، در زمانی که متقاضی به عنوان شهروند دائم وارد کانادا می شوند، در کشور کانادا اقامت داشته باشد.
  • ● در ضمن اسپانسر باید حداقل سن ۱۸سال را داشته باشد، زندانی ، ورشکسته و یا تحت پیگرد نباشد.

نکته ی اصلی در فرستادن مدارک برای ازدواج این است که باید به صورتی  کامل باشد که بتواند فردی که پرونده را بررسی می نماید را قانع  کند که ازدواج واقعی است. از آنجایی که در سالهای اخیر ، خیلی در این زمینه تقلب شده است ،قوانین دشوار شده و باید حتما مطمئن باشند که ازدواج واقعی صورت گرفته است.


مواردی که می تواند اداره مهاجرت را در مورد پرونده درخواست اقامت از طریق ازدواج به شک اندازد:

  • ● فاصله ی سنی زیاد بین دو نفر
  • ● تفاوت در زبان که نتوانند با یک دیگر ارتباط بر قرار کنند .
  • ● دو نفر دین متفاوتی داشته باشند

از موارد مهمی که میتواند به پرونده کمک نماید ، فرستادن عکس همراه با پرونده است. این عکسها نباید تنها بصورت دونفری باشند. عکسها باید خانوادگی باشند. مانند مجالسی که خانواده های دو طرف حضور دارند، مهمانی ها، مسافرتهای گروهی و ...!


از دیگر مدارکی که لازم است برای مهاجرت از طریق ازدواج ترجمه و فرستاده بشود:

  • ● کارت پایان خدمت مرد
  • ● کپی از همه ی صفحات پاسپورت
  • ● کپی از کارت PR شخص اسپانسر
  • ● عدم سوء  پیشینه مرد
  • ● عقد نامه
  • ● کارت ملی مرد
  • ● شناسنامه هر دو طرف
  • ● مدارک برای اثبات ارتباط
 ایمان
  سلام ،با تشکراز مطالب خوب تون.میخواستم بپرسم اگر با کسی بخوایم ازدواج کنیم و همسرمون رو بیاریم کانادا،حداکثر تفاوت سنی چقدر میتونه باشه؟ممنونم  
 حسین
  سلام من با خانمی دوست هستم که که در ونکوور کانادا پزشک هستن و شهروند کانادا شده اند ۵سال هست که قصد ازدواج داریم ولی اون برای تحصیل و کار به کانادا مهاجرت کردن .لطفا توضیح بدین برام چجوری میتونم اقامت بگیرم  
 طاهره
  سلام ۲۴ ساله هستم لیسانس زبان انگلیسی دارم از دانشگاه دولتی تو ایران میتونم مهاجرت کنم به کانادا یا نه؟؟؟؟  
 Nazanin
  سلام من یه سوال دارم من قراره بایه اقایی ازبستگانمو که درکانادا زندگی میکنه ازدواج کنم اما ایشون میگه که قبل ازاینکه عقدکنیم باید تویه کشوردیگه چند بار همدیگرو ببینیم وعکس داشته باشیم من چون زیاد اطلاعات دراین زمینه ندارم خواستم بدونم که ایشون راست میگن ؟  
 سارا
  سلام.میتونید عقد کنید و از مراسم عقدتون و سفرهای مشترکتون عکس و فیلم تهیه کنید.خانواده هم باشند خیلی بهتره. برای این هست که سفارت قبول کنه ازدواجتون واقعی هست ولی احتیاط کنید بهتره.  
 mobina
  سلام من دختر24ساله هستم قصد مهاجرت به کانادا رو دارم اما برای 2.3سال آینده ... چون باید زبان کار کنم و حرفه ای یاد بگیرم و... ک بتونم کار آفرینی کنم... قصد دارم تابلو فرش رو که یادگرفتم کارگاه بزنم 2سال بیمه داشته باشم... بنظر شما بهم اقامت میدن؟؟پاسخ جامع بدید ممنون میشم:)  
 بیتا آریاوند
  با سلام مجردم و تازگی با پسری در مونترال آشنا شدم که شهروند کانادا است و غیرایرانی است. با هم به راحتی انگلیسی صحبت میکنیم. متن چت واتساپ داریم و ممکن است برای سفر به کشوری مانند روسیه برویم ولی خانواده هایمان با هم آشنا نیستند. آیا میتوانیم در روسیه یا هر کشور سوم ازدواج کنیم؟ اگر آری آیا من نیاز به اجازه پدر دارم؟ اجازه پدر با نامه محضری هم میشود یا حتما باید به ایران بیاییم حضوری؟اگر در روسیه فقط ملاقات کنیم، آیا او میتواند بعدا از مونترال برایم درخواست ازدواج بفرستد؟ کدام راه بهتر است؟اگر من با ویزای دانشجویی به مونترال بروم، میتوانم در بدو ورود با ایشان ازدواج کنم یا خیر؟ اگر آری، آیا نیاز به اجازه پدر دارم و باید خاک کانادا را ترک کنم؟ممنون از راهنمایی  
 مهدی
  با سلام شما باید در همان کشور سوم ازدواج رسمی رو انجام بدین.و این که فقط به چند عکس سلفی دو نفره اکتفا نکنین چون اصلا مورد پذیرش نیست.همینطور که تو این سایت گفته شده صحیحه چون یکی از اقوام من از این روش اقامت گرفته.و حتی نیاز به عکسایی هست که حداقل یکی از خانواده های در عکس ها باشن(یا شوهر یا زن وبهتر هردو طرف).بعد از بازگشت به ایران و جمع آوری تمامی مدارک ایشون از همون کانادا درخواست میده که اسپانسر شما میشه و قرارداد امضا میشه.بعد از بررسی مسئولین و پلیس فدرال در صورتی که همه چیز طبق روال صحیح باشه.اقامت دائم شما داده میشه البته مشروطه این اقامت تا دوسال که نباید از هم جدا بشین  
 محمد
  با سلام من مجرد هستم درای 33 سال سن از لحاظ مالی ضعیف دارای مدرک تحصیلی با درجه ارشد می خواستم منو راهنمایی کنید قصد مهاجرت به کانادا رو دارم خواهش می کنم کمکم کنید سپاسگزارم  
 بهاره
  با سلام و تبریک سال نومن دارای ویزای توریستی کانادا هستم و با آقایی حدود 3 سال پیش در کانادا آشنا شدم تا کنون با هم ارتباط داریم و سفرهای مختلف رفتیم و خانواده هایمان هم یکدیگر را میشناسند. من قصد دارم یکبار با ویزای توریستی ام وارد کانادا شوم و تا یکماه دیگه مراسم ازدواجمون رو هم انجام دهیم. 1- سوالم این هست که من میتوانم قبل از رفتنم مدارک مورد نیاز را در ایران تهیه کنم و بعد از ازدواجمون در اونجا ازش استفاده کنیم؟ 2- یکی از مدارک اقرارنامه یا شهادتنامه ای هست که مثلا مادرم یا دوستانم از رابطه ما خبر دارند که یک وکیل گفته است باید آنرا محضری کنیم و ترجمه کنیم و روی مدارک اسپانسر شیپی قرار دهیم. حال سوالم این است که تاریخش را چه کنیم؟ اگر الان تهیه کنم بعدا سفارت میگه که با ویزای توریستی رفته ام و ازدواج کرده ام و ................... . اگر نکنم که در آنجا دیگه دستم به این زودیها به ایران بند نیستش؟ چکار کنم که بهترین گزینه باشد؟3- برای آزمایش مدیکال و عدم سوء پیشینه هم همین سوال و مشکل را دارم. مشکل تاریخ مدارکم قبل از عقدخیلی ممنون و سپاسگزارتان خواهم بود اگر مرا راهنمایی بفرمایید.با سپاسبهاره  
 شراره
  سلام ایا ازدواج رسمی نبشد و فقط relationship باشد هم این امکان وجود دارد؟ که فردی که در کانادست بتواند اسپنسر شود؟ چون اخیرا شنیدم ریلیشین شیپ هم به نوعی رسمی شناخته شده است در کانادا  
 روح الله
  آیا این موضوعات خاص برای ایرانی های عزیز هست یا دیگر فارسی زبانهای دونیا هم میتواند در این روند شامل شود  
 Maryam faramarzi
  سلام من قصد مهاجرت دارم واز لحاظ مالی هم مشکلی ندارم ولی قصد ادامه تحصیل ندارم ۲۴ سال سن دارم وکسی هم خارج کشور برای حمایت یاکمک کردن ندارم من باید چجور اقدام کنم؟ایا کسی یا جایی وجود داره که از طریق ازدواج کردن کمکم کنه باید چکار کنم  
 پوریا ازاد
  فکر کنم همینجا ازدواج کنی رفتن راحت تر باشه 🤔☺  
 علی محمدی
  بله،وقتی از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشینحتما میتونید موفق بشید.افرادی هستند که بتونن کمکتون کنند  
 سلام
  سلام برای اقامت از طریق ازدواج لطفا توضیح روشنی بدید با تشکر. من دارای همسر و فرزند هستم اما تمایل به مهاجرت به کانادا دارم  
 Mary honari
  سلام من در حال حاضر مشغول تحصیل در کانادا هستم و با شخص ایرانی که اقامت دارم کانادا را دارد ازدواج کردم. ولی هر کدام در یک استان جداگانه زندگی میکنیم. آیا امکان موفقیت دریافت اقامت دارم از طریق همسرم وجود دارد.  
 صبا
  من ۳۹ سالمه ازدواج نکردم شاغلم میخام جهت کار وادامه تحصیل ارشد پرستاری به کانادا مهاجرت کنم لطفا راهنمابیم کنید  
 مهسا
  سلام.من با یکی از اقوام به مدت ۶سال که کانادا زندگی میکنن دوست بودیم و قصد ازدواج داشتیم تا اینکه ۱۰ روز پیش رسما عقد کردیم.الان شنیدم که ۱۲تا ۱۸ ماه دیگه طول میکشه تا بتونم برم پیشش.خیلی ناراحتم از این بابت.درسته این حرف؟  
 مسیحا رخام
  بله طول میکشه  
 hamed LHR
  سلام دوستان من 17 سالمه هیجکسی رو اونجا ندارم میخوام برم.تا 23 سالگی میتونم صبر کنم تا اون موقع برا اقامتم چه کارایی باید بکنم؟ (به جز سربازی)رشته تحصیلیم الکتروتکنیک هستش (برق) بعد هزینه واسه اقامت یا پیگیری کار هام چه قدر می شه؟زبان انگلیسی هم تا اون موقع کامل یادمیگیرم . ممنون میشم اگه کمکم کنید.  
 مریم رضایی
  سوال دیگری که داشتم این بود ایا دوست دختر شوهر من که از همسر من بار دار است پمیتواند اسم بچه را در شناسنامه همسرم و با فامیل همسرم ثبت کند چون من شنیدم در انجا در صورت داشتن همسر نمیتواند و اینکه با متولد شدن فرزند اون خانم میتواند اقامت کانادا بگیرد و ایا همسرم میتواند انحا وکیل بگیرد و غیابا طلاق دهد و ازدواج مجدد نماید مممون میسم پاسخ دهید  
 مریم رضایی
  با سلام همسرم سیتیزن کانادا هستن قرار بود ما رو ببرن شناسنامه و سند ازدواجم هم بردن الان اونجا با یه خانم ایرانی که مدت یکسال هست رفتن اونجا دوست شدن خانم با من تماس گرفتن و با وجود اینکه میدونن من همسر ایشون هستم به رابطه شان ادامه دادن و مانع ارتباط،همسرم با من شدن و میگئ مئ باردار شدم همسرم هم میگه میخوام شما رو طلاق بدم و با اون خانم ازدواج کنم الان هفت ماه هست که خرجی هم واس من نمیفرستن دستم به حایی بند نیست لطفا راهنمایی کنید ایا میتونن ازدواج مجدد کنن اونجا و راهی هست که من بتونم اقدامی انحام بدم یا اینکه او باید انجا خوش بگذرونه و میتونه من رو اینجا رها کنه بدون پرداخت حق و حقوقم ترا خدا اکر راهی هست که بتونم زندگیم نجات بدم کمک کنید و راهنمایی  
 محبی نیا
  سلام شما می توانیدمهریه خود اجراگذاریدوبا گرفتن رای حداقل ایشون را تحت فشار بذارید تا حق وحقوق شما رابدهند  
 محمد علی مظفری
  سلام! خانم من همرای دخترم که 21 ماه سنش است در کانادا زندگی میکند، دخترم تابعیت کاناد را دارد و خانم ام pr کانادارا دارد، من میخواهم بخاطر رفتنم در آن کشور اقدام کنم، فقط میخواهم بفهمم که از شروع الی رفتن به آن کشور چند ماه وقت را در بر خواهند گرفت؟متشکرم  
 طیبه اندیک
  با سلام من خانمی هستم چهل ساله با یک فرزند پسر سیزده ساله قصد مهاجرت به کانادا یا آمریکا را دارم ممنون میشم من را راهنمایی کنید نمیتوانم در ایران بمانم خواهشن کمکم کنید سپاسگزارم  
 Saeeid
  سلام من به همسر افغانی دارم که شناسنامه و تابعیت ایرانی ندارد چطور می توان از طریق همسر اقامت گرفت  
 محبی نیا
  سلام طبق قانون ایران زن با ازدواج تابع قانون احوال شخصیه مرد می شود لذا شما می توانید تابعیت همسرتان را کسب نماید  
 ihitall
  این ینی چی که میگه اسپانسر باید ۱۸ سالش باشه؟ ینی میگی یه دختر ۱۸ ساله باید با من ازدواج کنه؟اونایی که وکیلن باید این اسپانسر رو پیدا کنن یا خودمون؟ من کل سرمایم ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیونه.هزینه ی رفتن چقده؟( هزینه وکیل ، پرواز ، ارسال و دریافت مدارک و الباقی) اونجا اگه تا دو سال بخوام خودم خرج خودم رو بدم چقده؟ باید چقد دیگه پس انداز کنم که شرایطشو داشته باشم؟ راهی هست که بتونم از این مملکت فرار کنم؟ جوونیمون هدر رفت۲۳ سالمه  
 حمیدالله
  بخاطر تحصیل وکار شغل مستری  
 مهتاب
  سلام روزبخیربنده فوریه 2017 از طریق همسرم که PR کانادا دارن برای مهاجرت از طریق اسپانسری ایشون اقدام کردیم. طیق چک لیست 2017 که در قسمتی میگه اگر زیر دو سال است که باهم ازدواج کردید باید سه تا از 5 یا 6 تا مدرک زیر رو ارسال کنی". یکیش قبض اب و برق مشترک و یا ادرس مشترک هست که ما چون دو ماهه که ازدواج کردیم با هم زندگی نمیکنیم تو ایران و ادرس های جداگانه تو مدارکمون دادیم، نمیتونیم این مدارک رو جور کنیم و اون ها هم پرونده ما رو ریجکت کردن طبق همین دلیل. چه کار میتونیم انجام بدیم الان؟  
 مهدی خلح
  سلام.من با ی خانومی که اقامت کانادا را دارد می خوام ازدواج کنم و من ایران هستم.کارم خارج ایران است و حقوق کافی برای زندگی در کانادا را دارم.اگر همسر من که در کانادا لست دوباره باید اسپانسر من بشود؟  
 ali alavi
  من آشنایی در ایران دارم که متولد کانادا و دارای پاسپورت کانادایی است ولی فعلا در ایران زندگی می کند. آیا با ازدواج با ایشان می توانم اقامت بگیرم؟  
 koorosh araghi
  از راه اینترنت با یک دختر کانادایی از شهر مونترال آشنا شدم آیا راهی است که با ازدواج با ایشان اقامت دائم کانادا را کسب کنم سپاسگزارم  
 Ara
  بله ،شما میتوانید Conjugal اقدام نمایید و پرونده بسازید ،ولی باید در این مدت حداقل در یکی از کشورها که لازم هم نیست کانادا و ایران باشه همدیگر رو ملاقات حضوری کنید و بعد تمام اميلها و عکسهای خودت رو ضمیمه پرونده نمایید تا ثابت بشه ارتباط شما فقط برای اقامت نیست بلکه شما دو نفر قصد دارید تشکیل زندگی و خانواده بدهید ...  
 ..
  از راه اینترنت چطوری لطفا به منم بگید چطوری باهاشون اشنا شدید  
 علی کامیاب نسب
  لطفا بابت اقامت ازطریق سرمایه گذاری رو برای من بیشترتوضیح بدید مبلغ سرمایه گذاری رو بگید ممنون میشم.  
 زهرا
  سلام من متاهل هستم و دانشجوی معماری هستم تو کانادا هم هیچ اشنایی نداریم چه طوری میتونم اقامت بگیرم.ممنون  
 mary hamilon
  سلام من در حاله حاضر کانادا هستم با ویزای ویزیتور 4 ساله مولتیپل چطور میتونم ویزام رو ب اقامت تبدیل کنم چون با این تایپ ویزا اجازه کار و تحصیل ندارم .  
 سارا
  سلام این ویزای ویزیتور 4 ساله رو چه جوری میشه گرفت؟ میشه توضیح بدید  
 amin_soheil
  سلام منم وضعیتم مشابه شماست  
 zeinab Soleimani
  سلاماحیرا با اقایی که پذیرش دانشگاهی از اتاوا را دارند جهت ازدواج واقعی اشنا شده ام ایا موفق به دریافت ویزا خواهم شد؟10 ساله دبیر رسمی اموزش و پرورش هستم. فوق لیسانس ریاضی از صنعتی امیرکبیرم و هیچ سوء پیشینه یا وابستگی به نهادهای امنیتی و قدرت رو ندارم. لطفا زودتر بهم پاسخ بدید چرا که باید تا یک هفته ی دیگه در مورد این شخص تصمیم بگیرم.با سپاس  
 علی نعیمی منش
  سلام و خسته نباشید. من 34 سال دارم و متاهل هستم و دارای فوق لیسانس عمران وعمو و پدربزرگ و مادربزرگم هم کانادا هستند و شهروند می باشند ایا من میتوانم برای اقامت اقدام کنم؟ ممنونم  
 حامد
  سلاممن قصد ازدواج دارم با خانمی که در استانه گرفتن ویزا و مهاجرات به کانادا و اخذ pr هست.میخوام بدونم در این مدت حدود 10 ماه که روند مهاجرت من از طریق اسپانسر شدن همسرم برای من ،طول میکشه، من امکان حضور در کانادا رو دارم، حتی اگه شده به صورت ویزای موقت اقامتممنون  
 رضا عمر
  اگر در مملکت خود مرتکب جرم شده باشد .ولی حال مسوليت نداشته باشد از طرف دولت کانادا قبول خواهد شد یا خیر . ( جرم عادی اما دو ماه بند سفری کرده باشد)  
 افشین
  سلام45 سال سن دارم، با خانمی ازدواج کرده ام اخیرا که ایشان شهروند کانادا میباشد(حدود 10 سال ایشان شهروند هستند)به چه شکل میتوانم به کانادا از طریق ایشان مهاجرت نمایم؟ در ضمن فرزند مشترک هم هنوز نداریم. و فعلآ در ایران هستیم.ممنون از شما  
 مهاجرت ایرانی
  موضوع خود را از طریق فرم درخواست مطرح نمایید تا کارشناسان شما را راهنمایی نمایید.  
 S.Gh
  سلاممنم تمام موارد رو دارم جز همسر کانادایی.... لطفا کمکم کنید....تا بتونم از این مملکت خارج بشم.  
 علی محمدی
  اگر همه شرایط رو داشته باشین،حتما میتونید همسر کانادایی (سیتیزن کانادا) پیدا کنید،اینجا(کانادا)افراد زیادی تمایل به ازدواج دارن.  
 محمد عالمی
  بنده فامیلم مدت ده سال میشه به کانادا رفته اما خودم 21 سال عمر دارم و خودم افغانستان میاشم میخواهم از طریق فا میل خودم نیز برم جکونه خودم برم لطفا معلومات دهید  
 مهاجرت ایرانی
  متاسفانه در حال حاضر ما با دفاتری کار میکنیم که در ایران فعالیت میکنند.اما در صورتی که وضعیت مالی خویشاوند شما در کانادا مناسب باشه و دارای اقامت کانادا هم باشه.میتونه از طریق فرستادن دعوتنامه برای شما،گرفتن ویزا را برای شما بسیار راحتتر کنه.  
 Mohammad tahbaz
  سلام وخسته نباشید.کسی رو میشناسید که با من ازدواج کنه.من همه مواردو دارم جزهمسر کانادایی.ممنون  
 مهراوه سخاوت
  افرادی هستند که حاضر هستند در ازای مبلغی که از شما می گیرن، به روش ازدواج براتون اقدام کنن. معمولا این مبلغ کمتر از مبلغ سرمایه گذاریه.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید