مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

برنامه مهاجرتی تخصصی فدرال

(نیروی متخصص )

(express entryیا ورود سریع) یک سیستم انتخاب جدید، برای مهاجرت به کانادا میباشد،  که متقاضیان را بر اساس توانایی و مهارت هایشان امتیاز بندی می کند.

روش نیروی متخصص برای مهاجرت به کانادا

 express entryیک فرایند کاملا الکترونیکی مربوط به دولت فدرال، دولت های استانی، و کارفرمایان در کانادا میباشد که متقاضی میتواند با استفاده از آن اقدام به تکمیل مدارک و تشکیل پرونده نماید و به صورت نیروی متخصص در کانادا مشغول به کار شود و کارت اقامت این کشور را دریافت نماید.

در سیستم مهاجرتی کانادا از طریق تخصص ، مهمترین فاکتوری که تا حدودی هم قبولی متقاضیان را تضمین می کند داشتن "پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی " یا  (job offer) است که وجود این فاکتور، به تنهایی دارای 600 امتیاز از حداکثر 1200 امتیازاست.می توان گفت متقاضی مهاجرت که قصد دارد از روش تخصص اقدام نماید درصورتی که پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرما و شرکت کانادایی داشته باشد احتمال دریافت اقامت برای وی تا حد خیلی  زیادی بالا می رود.

برای واجد شرایط بودن مهاجرت به کانادا از طریق تخصص متقاضیان باید دارای همه شرایط زیر باشند:

·         یک سال سابقه کار تمام وقت در١٠ سال گذشته در هر شغل مدیریتی یا تخصصی 

·         مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ٦ در تمام موارد

·     مدرک تحصیلی دیپلم یا بیشتر و قابل تطبیق با مدارک تحصیلی کانادایی به همراه مدرک تطبیق تحصیلی ارزیابی شده توسط موسسات کانادایی

·         کسب حداقل ٦٧ امتیاز در آزمون ارزیابی مهاجرت تخصص فدرال کانادا

·         دارای پس انداز نقدی با توجه به جدول زیر:


                                                                                                                                             

حداقل پس انداز

تعداد نفرات خانواده

$11,824

یک نفر

$14,720

یک نفر و همسر

$18,097

زوج و یک فرزند

$21,971

زوج و دو فرزند

$24,920

زوج و سه فرزند

$ 28,105

زوج و چهار فرزند

$31,291

زوج و پنج فرزند یا بیشتر

افامت کانادا از طریق تخصص

 امتیاز بندی شرایط خود فرد برای مهاجرت از روش تخصص :

امتیاز بندی برای افراد  مجرد

امتیاز بندی برای افراد متاهل

عنوان

110

100

سن

150

140

سطح تحصیلات

160

150

مهارت زبان رسمی

80

70

سابقه کاری


امتیاز بندی شرایط همسر برای مهاجرت از روش تخصص:

امتیاز

عنوان

10

سطح تحصیلات

20

مهارت زبان رسمی

10

سابقه کار در کانادا

 معین بلندی
  سلام من مدرک فنی حرفه ای رشته برق صنعتی و قدرت دارم ا سال هم سابقه کار تمام وقت دارم زبان انگلیسی هم فول هستم در ضمن مجرد هستم ۲۷ سالمه چطور میتونم برای فدرال اقدام کنم  
 هادی فرهادی
  سلام من دیپلم برق دارم و پانزده سال هم سابقه ی کار در برق ساختمان و صنعتی سی ساله آیا امکان مهاجرت به کانادا دارم لطفا راهنمایی کنید  
 مینو
  سلامهمسر بنده ارشد مهندسی شیمی و مسلط ب دو زبان انگلیسی و فرانسه و همچنین مسلط به چاپ و طراحی و فتوشاب و...32سالهدرحال حاضرهم مدیر داخلی و فروش یکی از کارخونه های بزرگ استبنده هم لیسانس بیوشیمی و ارشد اناتومی هستم ورزشکار هم هستم تکواندوکار امکان اقامت برای هردویمان در یک زمان چگونه امکان پذیر است؟ یا باید همسرم اول اقامت بگیره و از من دعوت کنه؟؟این شرکت های کانادایی چون 3الی 6 ماه دوره اموزشی دارن تو این مدت برای هردو نفر اقامت میدن یا فقط برای فرد متقاضی میدن؟؟؟ممنون میشم جواب بدین که ایاواجد شرایط هستیم و امکان اقامت دونفر همزمان با دعوت کارفرمایان کانادایی وجود دارد؟  
 پیمان
  بهتر است اول همسرتون اقامت بگیرن  
 سیده محبوبه حسینی
  سلام. من کلی قهرمانی کشوری و مربیگری و داوری دارم. لیسانسمم تربیت بدنیه. مدرک فنی حرفه ای مربیگری مهد کودک هم دارم. میتونم رو اینا اقدام کنم؟ متاهلم و یه دختر دو ساله دارم  
 سپیده محمدی
  سلام.وقت بخیرمن ارشد شنایع غذایی هستم- دوران کارشناسی نفر اول دانشگاه و دوران ارشد نفر پنجم بودم- سوابق کاری زیادی دارم و الان هم یک ساله که معاون یک مدرسه غیردولتی هستم- در کانادا یا هر کشور دیگه ای که بازار کار خوبی داشته باشه چطور باید برای گرفتن کار و اقامت اقدام کنم؟ممنون میشم راهنماییم بفرمایینبدون اغراق بسیار بسیار توانمند و با استعداد و باهوش هستم- موقعیت شغلی فعلیم هم خوبه ولی به دنبال موقعیت بهتر از این هستم که بتونه با توجه به توانایی ها و علاقه مندی هام شرایط رشد و ارتقا آینده ام رو بهتر بکنهمتشکرم  
 reza jafari eskandari
  سلام من رضا جعفری اسکندری هستم دارای مدرک دانشگاه دولتی فوق لیسانس شیمی و حاصلخیزی خاک هستم و دکتری در ایران را قبول شدم و ادامه تحصیل ندادم نزدیک به پنج سال در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به عنوان کارشناس مطالعات مشغول به کار هستم و در تمام ضمینه های کشاورزی آب وخاک، دامپروری، محیط زیست ، منابع طبیعی ، شهرکهای کشاورزی مشغول به فعالیت هستم در ضمن متخصص در تهیه محصولات ارگانیک چه از نظر تئوری و چه از نظر عملی مسلط و تولید کودهای بیولوژیکی و قارچ کشهای طبیعی ، در کودهای تقویتی ، تمام سموم و تمام بیماریها و متخصص در زیست گیاهی ، مسلط به زبان انگلیسی، عربی، ترکی و .. مسلط به GIS و google Earth نقشه های اجرایی شهرکهای کشاورزی و شهرکهای دام در سطح بالای 50 هکتار ، گیاه پالایی phytoremediation طراحی فضای سبز ، احداث باغ مثمر ، خاکشناسی ، مدیریت منابع آبهای سطحی و زیر زمینی ، کشت محصولات گلخانه ای ، اقلیم به تمام کمال در حد یک دانشمند به روز در کلیه مطالعات و ... و هم اکنون در مهندسین مشاور پارساب سپاهان اندیش فعال و آمایش استان اصفهان را جمع بندی میکنیم  
 امیرحسین
  سلام من کارشناسی میکروبیولوژی رو دارم و باسابقه 16 سال بیمه و کار در کارخانجات فرآورده های لبنی میخواستم ببینم در کانادا چجور میتونم وارد بشم برای کارممنون  
 نادر
  با سلام اینجانب 40 سال سن و سابقه 17 سال فعالیت در صنعت ریلی کشور رادارم میخواستم ببینم سابقه در راه اهن مورد قبول میباشد  
 راضیه
  سلام خسته نباشید من لیسانس رادیولوژی دارم.الان میخوام ارشد بگیرم در رشته ی medical imaging .شنیدم کشور های خارجی با این مدرک مجوز مطب میدن میخواستم ببینم در مورد کانادا هم صدق میکنه؟و این که اصلا مجوز مطب رو به شخص خارجی با مدرک کشور خودش میدن یا باید حتما کانادا تحصیل کرده باشه؟  
 زهرا
  عمرااااا  
 مهدی
  با سلام من 15 سال سابقه کار در یک مجموعه ای که پشتیبانی لوازم و دستگاههای بانکی داره دارم و 7 سال هست مدیر این مجموعه هستم چطور میتونم اقامت بگیرم لطفا راهنمایی کنیید ممنون  
 احسان تقیزاده
  سلام من لوله کش هستم با ۲۰ سال سابقه کار و مدرک فنی حرفه ای رتبه ۳ با سابقه ۶ سال تامین اجتماعی کارگران ساختمانی (لوله کشی)چگونه میتونم ویزای کار برای کانادا یا هر کشوری که بازار کار بهتری داشته باشه را بگیرم لطفا راهنماییم کنید  
 وحید سخنور
  سلام بنده فوق دیپلم کامپیوتر و لیسانس مدیریت دارم مجرد هم هستمبا این شرایط راحت و اینکه میتونم مهاجرت کنم برای کار؟  
 arad.hossini
  سلام همسرمن دارای مدرک شف هستش میتونیم تااخرامسال اقامتشو درست کنه ؟؟  
 maryam hajikarimi
  سلام من آرایشگر هستم و لیسانس آی تی دارم 33 ساله با سابق کاری 6 سال از چه طریقی می تونم با کارفرما ارتباط برقرار کنم لطفا راهنماییم کنید . متشکرم  
 نسیم م
  سلام من 3سال سابقه کار در بانک دارم و لیسانس مدیریت دولتی . بهترین روش پیشنهادی شما چیه ؟  
 حمید صلاحی
  با سلام من سرآشپز هستم متاهل بادوفرزندزیرده سال باهفده سال سابقه کار وحدود دوازده سال بیمه با مدرک بین‌المللی ومربیگری میخواستم راهنماییم کنید واسه اقامت دایم کانادا، با تشکر  
 محمد حسن شیری
  سلام ؛ چطور امتیازامون رو بفهمیم چنده ؟  
 رضا محمودی
  با سلام من 8 سال سابقه کار حسابداری دارم و دانشجوی دکتری حسابداری هستم . عضو انجمن خبره حسابداران هم هستم از چه طریقی می تونم اقامت بگیرم  
 غلامرضاکوه گیوی
  سلام 42 سال سن ،یک فرزند و همسرتکنسین و متخصص خطوط راه آهنلیسانس عمران ، فوق لیسانس راه و ترابریدارای 19 سال سابقه فنی و تخصصی در تعمیرو نگهداری و بازسازی خطوط راه آهن دارم. اگر با توجه به تخصصم در کانادا کار باشه ممنون میشم راهنمایی کنید  
 مصطفی احمدی
  درود.من 5سال مداوم مشغول به کار در حرفه کناف کاری هستم و 2سال هم استادکار هستم.30سالمه رشته ی تحصیلی در دوره کاردانی (فوق دیپلم) گرافیک سال 1387 به پایان رسوندم.مجرد هستم.ممنون میشم راهنماییم کنید.اگر شانسی هست من میرم.کلاس زبان تا مدرک ایلتس هم میگیرم  
 حجت جواهریان
  سلام کارشناس کشاورزی ۶سال سابقه کاردرزمینه رشته کشاورزی و۴سال سابقه کاردربیمارستان ممنون میشم راهنمایم کنیدچگونه اقامت کانادارودریافت کنم ممنونم  
 Mohamad poorlefteh
  سلام من محمد پورلفته هستم با ۳ سال سابقه کاری در زمینه سخت افزار لب تاپ و کامپیوتر داری مدرک سخت افزار لب تاپ تحت نظر فنی حرفه ای با دارای مدرک تحصیلی دیپلم ۲۰ سالمه آیا راهی برای مهاجرت هست؟ ممنون میشم کمکم کنین....  
 سمیرا طاهری
  من کارشناس پرستاری دارم .آیا شانس مهاجرت دارم.متاهل هستم ویک فرزند دارم  
 محسن احمدزاده
  سلام من مدرک تحصیلی ندارم 24 سالمه 8 سال سابقه کار تعمیرات ماشین دارم شانسی برای مهاجرت دارم؟ممنون میشم راهنماییم کنید  
 کیوان عابدی
  با عرض سلام من راننده پایه یک هستم با 6 سال سابقه فعالیت لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی برای اقامت میتونم اقدام کنم  
 سمیرا طاهری
  من کا رشناس پرستاری دارم و 7سال سابقه کار دارم آیا شانس مهاجرت دارم  
 مجیدمهاجر
  باسلام.بنده دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه حرفه ای ورزشی هستم و علاقمند جویای کاردرکانادا . ایا باید تحصیلاتم تمام بشه بتونم اقامت بگیرم یا اینکه ادامه بدم.لطفا راهنمایی کنید.  
 فرزاد کرم نژاد
  آیا افراد متاهل 50 سال برای مهاجرت هیچ شانسی ندارند بااین روشها یاباید مدرک بالای لیسانس داشت یا سن زیر 30 سال یا پول زیاد یا مدرک زبان . پس یک آدم معمولی کارمند لیسانس چگونه می تواند برود  
 علی عظیمیان
  سلام . یعنی هر کسی که بخوتد با یه کارفرما کانادایی کارکنه باید سنش تا 29 سبل بشاه و مدرک تحصیلیشم حتما دکتری با سابقه بیش از سه سال کار و سطح زبانشم 9 باشه ؟ممنون میشم اگه توضیح بدین  
 مهاجرت ایرانی
  متاسفانه سوالتون مفهوم نبود.مدرک دکترا شرط لازم وحتمی برای کارفرمای کانادایی نیست.هر مدرک و تخصصی که اون شرکت کانادایی نیاز داشته باشه کفایت میکنه.سطح زبان هم به نیاز کارفرمای کانادایی بستگی داره.اما کلا برای مهاجرت از طریق تخصص حداقل آیلتس 6 الزامی است.  
 وحید حاتمی .کارشناس عمران.در جستجوی کار در کشور کانادا در زمینه تخصصی
  رشته مهندسی عمران و دانشجوی فوق لیسانس .علاقمندم که در پروژه ها و شرکت های خارجی کاری پیدا کنم .  
 علی پورباقی
  باسلام اگه میشه اسم کارفرمایان ایرانی رو تو سایت تون بزارید  
 مهاجرت ایرانی
  تا جاییکه ما اطلاع داریم چیزی به عنوان لیست کارفرمای ایرانی در کانادا وجود نداره.اگر هم باشه یا مدت خیلی محدودی اعتبار داره یا اصلا قابل استناد نیست.برای پیدا کردن کار در کانادا این سایت ها میتونن کمک کننده باشن: jobbank.gc.ca monster.ca workopolis.com allstarjobs.ca و...  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید