ویزای استارت آپ کانادا

برنامه‌ی ویزای استارت اپ کانادا برای کارآفرینان مهاجر است که قصد مهاجرت به کانادا و راه‌اندازی کسب و کاری در کانادا را دارند. کسب و کار آنها باید یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

  • دارای نوآوری خاصی باشد.
  • برای کانادایی‌ها اشتغال‌زایی کند.
  • در مقیاس جهانی رقابت کند.

آیا شما هم ایده‌های کسب و کاری خلاقانه‌ای دارید؟ اگر بتوانید برای ایده‌ی خود از یکی از سازمان‌های برگزیده حمایتی دریافت نمائید، امکان مهاجرت شما به کانادا وجود خواهد داشت.

سازمان‌های برگزیده به گروه‌های تجاری گفته می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری در آنها یا حمایت آنها از استارت آپ شما وجود داشته و به تأیید رسیده‌اند. اگر یک سازمان قصد حمایت از ایده شما را داشته باشد، یک نامه‌ی حمایت یا Letter of Support دریافت می‌نمائید. لیست این سازمان‌ها را می‌توانید در پائین صفحه مشاهده نمائید.

به دلایل متعددی کانادا بهترین کشور برای راه‌اندازی یک کسب و کار موفق است. مزایایی که می‌توانید با استفاده از ویزای استارتاپ کانادا در این کشور بدست آورید، شامل موارد زیر می‌شوند:

  • یک اقتصاد قدرتمند
  • مالیات پائین
  • خرج و مخارخ پائین راه‌اندازی کسب و کار
  • دارای عالی‌ترین رتبه تحقیق و نوآوری
  • کیفیت بالای زندگی

آیا داری شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا هستید؟

اگر بخواهید برای دریافت ویزای کانادا از نوع استارت اپ واجد شرایط باشید، باید:

ثابت کنید کسب و کار شما توسط یک سازمان برگزیده، حمایت می‌شود

پیش از اقدام برای دریافت ویزای استارت آپ و اقامت کانادا، باید حمایت یکی از سازمان‌های برگزیده را داشته باشید. سازمان‌های برگزیده، گروه‌های تجاری تأیید شده هستند که اجازه حمایت یا سرمایه‌گذاری در استارت آپ‌های احتمالی را دارند. اگر یک سازمان برگزیده قصد سرمایه‌گذاری در کسب و کار شما را داشته باشد، یک نامه‌ی حمایت برای شما ارسال خواهد شد.

شما باید این نامه‌ی حمایت را در مدارک خود هنگام اپلای ویزای استارت اپ کانادا ضمیمه نمائید. اگه این نامه در مدارک شما ضمیمه نشده باشد و یا دارای هرکدام از نیازمندی‌های زیر نباشید، درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

ثابت کنید کسب و کار شما دارای نیازمندی‌های لازم برای شروع در کانادا است

تا حداکثر پنج نفر می‌توانند بعنوان دارنده یک کسب و کار واحد برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا، اقدام نمایند، به شرطی که دارای شرایط زیر باشند:

  • هرکدام از متقاضیان باید داری حداقل 10 درصد از حق رای آن کسب و کار را داشته باشند و
  • سازمان برگزیده و متقاضیان باید روی هم رفته دارای بیش از 50 درصد سهام و حق رای کسب و کار ارائه شده را داشته باشند.

حق رای به حق هرکدام از سهامداران یک کسب و کار به مشارکت در تصمیم‌گیری‌های درون شرکتی گفته می‌شود. این حق رای به سهم هر یک از افراد از دارایی‌های آن شرکت، بستگی دارد.

دارای دانش خاصی از زبان انگلیسی باشید

اگر قادر به برقراری ارتباط به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی و یا هردو باشید، موفقیت کسب و کارتان در کانادا را افزایش خواهید داد. شما برای دریافت ویزای کانادا از نوع استارت آپ باید در آزمون‌های زبان از مؤسسات معتبر  شرکت نموده و نتیجه آن را در فرم درخواست خود قرار دهید. درغیر اینصورت با درخواست شما موافقت نخواهد شد.

برای قبولی، باید در هریک از زمینه‌های گفتاری، نوشتاری، شنیداری و خواندن دارای حداقل نمره قبولی کانادا یعنی CLB 5 در هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی یا یکی از آنها باشید. همچنین درصورت عدم تطابق نمرات شما با حداقل نمرات قبولی، درخواست شما برای ویزای استارت اپ کانادا رد خواهد شد.

دارای سرمایه مناسب برای زندگی باشید

دولت کانادا هیچگونه کمک مالی برای کسانی که با استفاده از ویزای استارت آپ قصد مهاجرت به کانادا دارند، درنظر نگرفته است. شما هنگام درخواست ویزا باید ثابت نمائید که توانایی رسیدگی به هزینه‎‌های خود و همراهانتان را هنگام اقامت در کانادا خواهید داشت. نمی‌توانید این سرمایه را از شخص دیگری قرض بگیرید. شما سپس هنگام درخواست ویزای استارتاپ کانادا باید ثابت کنید این سرمایه را به همراه دارید و برای شماست.

مقدار سرمایه‌ی شما به تعداد اعضای خانواده‌تان بستگی دارد. این رقم‌ها هرساله به روز می‌شوند.

تعداد اعضای خانواده سرمایه مورد نیاز (به دلار کانادا)
1 $12,475
2 $15,531
3 $19,093
4 $23,181
5 $26,292
6 $29,652
7 $33,014
برای هر عضو خانواده بیشتر $3,361

برای اطلاعات درمورد میزان سرمایه مورد نیاز، به صفحه هزینه‌های زندگی در کانادا مراجعه نمائید.

بصورت کلی هرچقدر سرمایه‌ی شما برای زندگی در کانادا بیشتر باشد، با درخواست ویزای شما سریع‌تر موافقت شده و همچنین پیدا کردن مسکن برای شما راحت‌تر خواهد بود.

اگر قصد دارید بیشتر از 10 هزار دلار کانادا همراه خود بیاورید، باید فوراً پس از رسیدن به مرزهای کانادا، به مقامات مربوطه اطلاع دهید. در غیر اینصورت ممکنه برای شما جریمه‌ای درنظر گرفته شده و یا سرمایه شما توقیف شود. این مقدار سرمایه می‌تواند در صورت‌های زیر باشد.

  • پول نقد
  • اوراق بهادار به نام خودتان (مانند سهام، اوراق قرضه، اوراق خزانه و ...)
  • چک بانک، چک، چک مسافرتی یا فرم حواله پول

اپلای برای ویزای استارت آپ کانادا به چه صورت است؟

پس از اینکه کسب و کار شما توسط یکی از سازمان‌های برگزیده مورد حمایت قرار گرفت و واجد شرایط دریافت ویزای کانادا از نوع استارت آپ شدید، برای اپلای این نوع ویزا، مراحل زیر را طی نمائید.

1. پکیج درخواست ویزای استارت آپ کانادا را دریافت نمائید

این پکیج درخواست شامل راهنما و تمام فرم‌هاییست که برای اپلای ویزای استارت آپ کانادا به آنها نیاز خواهید داشت. برای مشاهده این فرم‌ها به لینک زیر مراجعه نمائید.

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/applying-permanent-residence-start-visa.html

از این راهنما برای درست پر نمودن فرم‌های درخواست استفاده کنید.

  • این فرم‌ها را در کامپیوتر خود تکمیل نمائید.
  • پس از تکمیل فرم  Generic Application Form for Canada [IMM 0008]می‌توانید آن را بصورت آنلاین به تأیید برسانید. قسمت‌های ضروری برای پر کردن، با رنگ قرمز نمایش داده شده‌اند.
  • فرم به تأیید رسیده را چاپ کنید، از جمله صفحات بارکد (این صفحات پس از عملیات تأیید سازی نمایش داده می‌شوند).
  • قسمت‌های مورد نیاز فرم را امضا نموده و تاریخ بزنید.
  • تمام صفحات فرم درخواست ویزا، ازجمله صفحات بارکد را هنگام اپلای ویزای استارت آپ کانادا همراه خود داشته باشید.
  • سایر فرم‌ها را چاپ نموده و قسمت‌های مورد نیاز را امضا و تاریخ بزنید.
  • تمام پاسخ‌های شما باید کامل، دقیق و مطابق حقیقت باشد.
  • تمام فرم‌های موجود در لیست را پر کنید. در صورت نیاز می‌توانید از فرم Document Checklist استفاده کنید تا فرمی را از دست ندهید.

تمام پاسخ‌های شما باید کامل و درست باشد. اگر اطلاعات نادرستی از شما در فرم پیدا شود (چه از عمد اطلاعات اشتباه وارد کرده باشید و چه اطلاعات مهم را تکمیل نکرده باشید)

  • ممکن است با درخواست شما موافقت نشود.
  • ممکن است غیرقابل قبول برای دریافت ویزای استارت اپ کانادا شناخته شوید.
  • و یا ممکن است به مدت پنج از هرگونه ورود شما به کانادا جلوگیری شود.

شما باید دارای تمام فرم‌ها، اطلاعات مورد نیاز، مدارک، امضا، مدارک زبان و هزینه‌هایی که از شما درخواست می‌شود، باشید. اگر هرکدام از موارد گفته شده در در دسترش شما نباشند، درخواست شما ناتمام باقی می‌ماند و پیش از اینکه مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد، به سوی شما باز خواهد گذشت.

2. هزینه درخواست ویزای استارت آپ کانادا را پرداخت کنید

هزینه‌های شما شامل موارد زیر می‌شوند.

الف) هزینه‌ی بررسی مدارک برای شما و خانواده‌تان که قصد مهاجرت به کانادا را دارند

علاوه بر خودتان باید هزینه بررسی مدارک تمام اعضای خانواده که اکنون با شما قصد دریافت اقامت کانادا را دارند و یا در آینده به شما در کانادا ملحق می‌شوند را پرداخت نمائید. هزینه‌های درخواست برای کانادا از طریق استارت اپ شامل زیر می‌شوند.

شرح هزینه دلار کانادا
درخواست ویزا
هزینه بررسی مدارک (1,050 دلار) و حق اقامت دائم کانادا (490 دلار)
1,540
درخواست ویزا
بدون هزینه حق اقامت دائم کانادا
1.050
درخواست ویزا برای همسر یا نامزد
هزینه بررسی مدارک (550 دلار) و حق اقامت دائم کانادا (490 دلار)
1.040
درخواست ویزا برای همسر یا نامزد
بدون هزینه حق اقامت دائم کانادا
550
درخواست ویزا برای هر فرزند 150

اگر مراحل درخواست شما برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا تکمیل شود، مدارک شما به یه یکی از دفاتر رسمی برای بررسی فرستاده می‌شوند. پس از ارسال مدارک برای بررسی، هزینه‌ی بررسی مدارک قابل بازگشت نخواهند بود. بنابراین پیش از تکمیل مراحل درخواست ویزا، باید از کامل بودن مدارک خود مطمئن شوید.

ب) حق اقامت دائم کانادا

اگر با درخواست شما درمورد اقامت کانادا از طریق ویزای استارت آپ کانادا موافقت شود، پیش از اینکه دارای اقامت دائم کانادا شوید، باید این هزینه را پرداخت کنید. تحت شرایط زیر این هزینه قابل بازگشت خواهد بود:

  • درخواست خود را لغو نمائید.
  • با درخواست ویزای شما موافقت نشود.
  • تصمیم شما درمورد مهاجرت به کانادا عوض شود.

اگر همسر یا نامزد شما قصد زندگی با شما در کانادا را دارد، باید مبلغ جداگانه‌ای به منظور حق اقامت کانادا برای او نیز بپردازید.

ج) سایر هزینه‌ها

ممکن است لازم باشد هزینه‌های زیر را به طرف‌های ثالث پرداخت کنید:

  • آزمایش پزشکی
  • گواهی پلیس
  • آزمون زبان
  • خدمات مرکز درخواست ویزا، درصورت استفاده از آنها

3. درخواست خود را ثبت نمائید.

از موارد زیر اطمینان حاصل کنید.

  • به تمام سوالات پاسخ دهید.
  • تمامی قسمت‌های مورد نیاز را امضا کنید.
  • هزینه‌های بررسی مدارک را داشته باشید و
  • مدارک تکمیلی را در پرونده خود ضمیمه کنید.

اگر مدارک شما دارای نقصی باشد، دوباره به طرف شما بازگشت داده شده و پس از تکمیل می‌توانید دوباره آن را ارسال نمائید. برای اطمینان از کامل بودن پرونده‌تان از فرم Document Checklist استفاده نمائید.

شما همچنین باید:

  • فرم Generic Application Form for Canada را بصورت آنلاین با استفاده از دکمه تأیید یا Validate در انتهای فرم، تأیید نمایید.
  • صفحات بارکد را چاپ کنید.
  • تمام صفحات فرم درخواست، از جمله بارکدها را در پوشه مدارک خود قرار دهید.

اینکار باعث می‌شود از کامل بودن پرونده‌تان اطمینان حاصل نموده و از هرگونه تأخیر جلوگیری کنید.

پس از اپلای ویزای استارت آپ کانادا چه اقداماتی باید انجام داد؟

پس از اپلای یک مأمور اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (CIC)، مدارک شما را مورد بررسی قرار می‌دهد که شما:

  • فرم درخواست ویزای استارتاپ خود را به درستی پر کرده و آن را امضا نمودید.
  • هزینه بررسی مدارک را پرداخت کردید، و
  • تمام مدارک مورد نیاز را در پرونده خود وارد نموده‌اید.

اگر موردی را در پرونده خود فراموش کرده باشید، درخواست شما مورد بررسی قرار نگرفته و مدارک به شما بازگشت داده خواهد شد. اداره جذب نیروی خارجی متمرکز (CIO) پس از دریافت مدارک کامل، با شما تماس خواهد گرفت و یک مأمور به شما توضیح می‌دهد باید چه کاری انجام دهید و چه اتفاقی می‌افتد.

مدت زمان بررسی مدارک

مدت زمان بررسی درخواست متقاضی برای اقامت کانادا از طریق ویزای استارت آپ کانادا بستگی به دفتری که درخواست و مدارک شما را مورد بررسی قرار می‌دهد، دارد و ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشند. می‌توانید با انجام موراد زیر از بروز تأخیر جلوگیری کنید.

  • درصورت تغییر هر یک از اطلاعات شخصی مانند آدرس، شماره تلفن یا ایمیل یا تولد یک فرزند و مواردی از این قبیل، آن را به اطلاع افسر مورد نظر برسانید.
  • بیشتر از یک بار درمورد یک موضوع مشترک با افسر ویزا تماس نگیرید.

در موراد زیر، بررسی درخواست ویزای استارت اپ شما با تأخیر مواجه می‌شود.

  • مشکل جنایی یا امنیتی به وجود بیاید و نیاز به تحقیق درمورد سوءسابقه بیشتری باشد.
  • وضعیت خانوادگی شما نامعلوم باشه، به دلایلی مانند طلاق، یا فرزخواندگی که هنوز بطور کامل انجام نشده و یا حضانت فرزند که هنوز بطور قطع مشخص نشده است.
  • افسر ویزا با سایر افسرهای CIC در کانادا یا خارج از کشور تماس گرفته تا اطلاعات داده شده توسط شما را تأیید نماید.

پس از اینکه اداره ویزا درخواست شما را از CIO دریافت کند، امکان مشاهده وضعیت درخواست ویزای استارت آپ کانادا برای شما وجود خواهد داشت.

آزمایشات پزشکی

قبل از مهاجرت به کانادا باید آزمایشات پزشکی انجام دهید. خانواده شما نیز حتی اگر قصد مهاجرت با شما را ندارند، باید این آزمایشات را انجام دهند. در موارد زیر درخواست شما برای مهاجرت به کانادا رد خواهد شد:

  • اگر وضعیت سلامت شما برای سلامت و امنیت عمومی خطرناک باشد، یا
  • نیازمند دریافت خدمات درمانی و اجتماعی زیادی در کانادا باشید.

پس از ارسال درخواست شما برای دریافت ویزای کانادا از نوع استارت آپ به اداره ویزا، نامه‌ای درمورد نحوه انجام آزمایشات ارسال خواهد شد.

گواهی پلیس

اگر دارای سوابق جنایی باشید، امکان ورود به کانادا برای شما وجود نخواهد داشت. همچنین افرادی که ممکن است برای امنیت ملی کانادا، خطر محسوب شوند، اجازه ورود به این کشور را نخواهند داشت.

اگر از شما درخواست شود، به منظور مهاجرت به کانادا، شما و تمام افراد خانواده بالای 18 سال خود، باید دارای گواهی پلیس باشید.

تصمیم درمورد درخواست ویزای کانادا

اداره CIC باتوجه به موارد زیر، درمورد درخواست شما برای اقامت کانادا، تصمیم می‌گیرد:

  • آیا داری شرایط مورد نیاز برای استفاده از ویزای استارت آپ کانادا هستید یا خیر،
  • آیا دارای سرمایه‌ی کافی برای تأمین هزینه‌های خود و خانواده‌تان پس از ورود به کانادا هستید یا خیر،
  • نتایج آزمایشات پزشکی و
  • اطلاعات مربوط به گواهی پلیس

اداره‌ای که مدارک شما را برای مهاجرت به کانادا بررسی می‌کند، درصورت لزوم برای ارسال مدارک بیشتر یا انجام مصاحبه، با شما تماس خواهد گرفت. اگر با درخواست شما موافقت شود، از شما خواسته می‌شود پاسپورتـتان را به اداره مربوطه به منظور اخذ ویزای اقامت دائم کانادا، ارسال کنید.

تأییدیه اقامت دائم کانادا

اگر درخواست شما با موافقت روبرو شود، ویزای اقامت دائم کانادا برای شما صادر خواهد شد. این ویزا شامل تأییدیه اقامت دائم (COPR) و ویزای ورود به کانادا است. COPR شامل اطلاعات هویتی و همچنین عکس شما می‌باشد. پس حتماً باید از صحت آن اطمینان حاصل کنید تا کاملاً مطابق با اطلاعات پاسپورت شما باشد. اگر مشکلی در COPR وجود داشته باشد، باید سریعاً با اداره ویزا تماس بگیرید.

هنگام ورود به کانادا، علاوه بر ویزای کانادا باید COPR را نیز همراه خود داشته باشید.

برای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارت آپ کانادا چه مواردی را باید درنظر داشت؟

پس از ورود به کانادا، با یک افسر از اداره خدمات مرزی کانادا (CBSA) ملاقات خواهید داشت. هنگام ورود باید:

  • یک پاسپورت معتبر و/یا مدارک سفر
  • پاسپورت شما باید یک پاسپورت معمولی و شخصی باشد. شما نمی‌توانید با استفاده از پاسپورت دیپلماتیک، پاسپورت دولتی و یا امور عمومی به کانادا مهاجرت نمائید.
  • یک ویزای اقامت دائم معتبر و تأییدیه اقامت دائم کانادا (COPR)
  • افسر مربوطه از ورود شما به کانادا و همچنین اعتبار ویزای شما اطمینان حاصل می‌کند. در نظر داشته باشید که اعتبار این نوع ویزا قابل تمدید نیست.
  • مدرکی مبنی بر اینکه توانایی حمایت مالی خانواده همراه خود را خواهید داشت.

مأمور CBSA هنگام ورود سوالاتی از شما می‌پرسد تا از تطابق شرایط شما با شرایط لازم مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارت آپ کانادا مطمئن شود. این سوالات مشابه همان سوالاتی هستند که هنگام درخواست ویزا پاسخ دادید. اگر پاسخ‌های شما نادرست و یا ناقص باشدو یا اگر شرایط مهاجرت به کانادا را نداشته باشید، از ورود شما به این کشور، ممانعت به عمل می‌آید.

اگر شرایط شما مورد قبول افسر واقع شود، اجازه ورود به کانادا با عنوان اقامت دائم کانادا به شما داده می‌شود. همچنین آدرس پستی شما توسط اداره خدمات مرزی کانادا تأیید شده و کارت اقامت دائم شما، به صندوق پستی‌تان ارسال می‌شود.

معرفی سازمان‌های برگزیده

سازمان‌های برگزیده (Designated organizations)، گروه‌های تجاری هستند که برای سرمایه‌گذاری یا حمایت استارت آپ‌های احتمالی، تأیید شده‌اند. این سازمان‌ها خود تصمیم می‌گیرند کدام ایده‌های کسب و کاری را بررسی کنند. اگر سازمانی تصمیم به بررسی ایده تجاری شما گرفت، آن را از لحاظ بازدهی اقتصادی و همچنین احتمال موفقیت، مورد بررسی قرار می‌دهد. هر سازمانی قوانین و مقررات خود را برای بررسی دارند و همچنین معیارهای هر سازمان برای موفقیت‌آمیز بودن هر ایده، دارای تفاوت است.

اگر سازمانی قصد حمایت از ایده تجاری شما را داشته باشد، یک نامه حمایت (Letter of Support) برای شما ارسال می‌کند. برای اپلای ویزای استارتاپ کانادا، ایده‌ی کسب و کاری شما باید نظر یکی از این سازمان‌های برگزیده را به خود جلب نموده تا روی آن سرمایه‌گذاری کنند.

این سازمان‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند:

صندوق‌های سرمایه‌گذاری برگزیده (Designated venture capital funds)

این سازمان‌ها معمولاً روی کسب و کارهای دارای ریسک بالا ولی بازدهی عالی درصورت موفقیت سرمایه‌گذاری می‌کنند. شما باید از یک یا چندتا از شرکت‌های معرفی شده این بخش، حداقل 200 هزار دلار، سرمایه جذب نمائید.

  • BDC Venture Capital
  • Blackberry Partners Fund II LP (doing business as Relay Ventures Fund II)
  • Celtic House Venture Partners
  • Celtic House Venture Partners Fund III LP
  • Celtic House Venture Partners Fund IV LP
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Opportunities Fund Inc.
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • New Brunswick Innovation Foundation Inc.
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Fund III, LP
  • PRIVEQ Capital Funds
  • PRIVEQ III Limited Partnership
  • PRIVEQ IV Limited Partnership
  • Real Ventures
  • Rho Canada Ventures
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Wellington Financial LP
  • Westcap Mgt. Ltd.
  • Canadian Accelerator Fund Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.

گروه‌های سرمایه‌گذاری برگزیده (Designated angel investor groups)

گروه‌های سرمایه‌گذاری معمولاً سرمایه خود را بر روی کسب و کارهای دارای ریسک پائین‌تر و بازدهی خوب، قرار می‌دهند. شما باید از یک یا چندتا از شرکت‌های معرفی شده این بخش، حداقل 75 هزار دلار، سرمایه برای مهاجرت به کانادا جذب نمائید.

  • Angel One Network Inc.
  • Canadian International Angel Investors
  • Golden Triangle Angel Network
  • Oak Mason Investments Inc.
  • Southwestern Ontario Angel Group
  • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.

مراکز رشد کسب و کار برگزیده (Designated business incubators)

مراکز رشد یا انکوباتورهای کسب و کار، معمولاً طرح‌هایی را انتخاب می‌کنند که نیاز به سرمایه زیادی برای شروع و اجرا ندارند، اما ارزش فعالیت در کانادا را خواهند داشت. برای دریافت حمایت از این سازمان‌ها، نیازی به کسب سرمایه نداشته و کافی است در برنامه کاری این مراکز پذیرفته شوید.

  • Alacrity Foundation
  • Alberta Agriculture and Forestry
    • Agrivalue Processing Business Incubator
    • Food Processing Development Centre
  • Communitech
  • Creative Destruction Lab
  • The DMZ at Ryerson University
  • Empowered Startups Ltd.
  • Extreme Innovations
  • Genesis Centre
  • Highline BETA Inc.
  • INcubes Inc.
  • Innovacorp
  • Innovate Calgary
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Invest Ottawa
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • Launch Academy
  • LaunchPad PEI Inc.
  • NEXT Canada
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • Ryerson Futures Inc.
  • Spark Centre
  • Spring Activator
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • Waterloo Accelerator Centre
  • York Entrepreneurship Development Institute
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید