مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

برنامه مهاجرتی تخصصی فدرال

(نیروی متخصص )

(express entryیا ورود سریع) یک سیستم انتخاب جدید، برای مهاجرت به کانادا میباشد،  که متقاضیان را بر اساس توانایی و مهارت هایشان امتیاز بندی می کند.

روش نیروی متخصص برای مهاجرت به کانادا

 express entryیک فرایند کاملا الکترونیکی مربوط به دولت فدرال، دولت های استانی، و کارفرمایان در کانادا میباشد که متقاضی میتواند با استفاده از آن اقدام به تکمیل مدارک و تشکیل پرونده نماید و به صورت نیروی متخصص در کانادا مشغول به کار شود و کارت اقامت این کشور را دریافت نماید.

در سیستم مهاجرتی کانادا از طریق تخصص ، مهمترین فاکتوری که تا حدودی هم قبولی متقاضیان را تضمین می کند داشتن "پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی " یا  (job offer) است که وجود این فاکتور، به تنهایی دارای 600 امتیاز از حداکثر 1200 امتیازاست.می توان گفت متقاضی مهاجرت که قصد دارد از روش تخصص اقدام نماید درصورتی که پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرما و شرکت کانادایی داشته باشد احتمال دریافت اقامت برای وی تا حد خیلی  زیادی بالا می رود.

برای واجد شرایط بودن مهاجرت به کانادا از طریق تخصص متقاضیان باید دارای همه شرایط زیر باشند:

·         یک سال سابقه کار تمام وقت در١٠ سال گذشته در هر شغل مدیریتی یا تخصصی 

·         مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ٦ در تمام موارد

·     مدرک تحصیلی دیپلم یا بیشتر و قابل تطبیق با مدارک تحصیلی کانادایی به همراه مدرک تطبیق تحصیلی ارزیابی شده توسط موسسات کانادایی

·         کسب حداقل ٦٧ امتیاز در آزمون ارزیابی مهاجرت تخصص فدرال کانادا

·         دارای پس انداز نقدی با توجه به جدول زیر:


                                                                                                                                             

حداقل پس انداز

تعداد نفرات خانواده

$11,824

یک نفر

$14,720

یک نفر و همسر

$18,097

زوج و یک فرزند

$21,971

زوج و دو فرزند

$24,920

زوج و سه فرزند

$ 28,105

زوج و چهار فرزند

$31,291

زوج و پنج فرزند یا بیشتر

افامت کانادا از طریق تخصص

 امتیاز بندی شرایط خود فرد برای مهاجرت از روش تخصص :

امتیاز بندی برای افراد  مجرد

امتیاز بندی برای افراد متاهل

عنوان

110

100

سن

150

140

سطح تحصیلات

160

150

مهارت زبان رسمی

80

70

سابقه کاری


امتیاز بندی شرایط همسر برای مهاجرت از روش تخصص:

امتیاز

عنوان

10

سطح تحصیلات

20

مهارت زبان رسمی

10

سابقه کار در کانادا

 غلامرضاکوه گیوی
  سلام 42 سال سن ،یک فرزند و همسرتکنسین و متخصص خطوط راه آهنلیسانس عمران ، فوق لیسانس راه و ترابریدارای 19 سال سابقه فنی و تخصصی در تعمیرو نگهداری و بازسازی خطوط راه آهن دارم. اگر با توجه به تخصصم در کانادا کار باشه ممنون میشم راهنمایی کنید  
 مصطفی احمدی
  درود.من 5سال مداوم مشغول به کار در حرفه کناف کاری هستم و 2سال هم استادکار هستم.30سالمه رشته ی تحصیلی در دوره کاردانی (فوق دیپلم) گرافیک سال 1387 به پایان رسوندم.مجرد هستم.ممنون میشم راهنماییم کنید.اگر شانسی هست من میرم.کلاس زبان تا مدرک ایلتس هم میگیرم  
 حجت جواهریان
  سلام کارشناس کشاورزی ۶سال سابقه کاردرزمینه رشته کشاورزی و۴سال سابقه کاردربیمارستان ممنون میشم راهنمایم کنیدچگونه اقامت کانادارودریافت کنم ممنونم  
 Mohamad poorlefteh
  سلام من محمد پورلفته هستم با ۳ سال سابقه کاری در زمینه سخت افزار لب تاپ و کامپیوتر داری مدرک سخت افزار لب تاپ تحت نظر فنی حرفه ای با دارای مدرک تحصیلی دیپلم ۲۰ سالمه آیا راهی برای مهاجرت هست؟ ممنون میشم کمکم کنین....  
 سمیرا طاهری
  من کارشناس پرستاری دارم .آیا شانس مهاجرت دارم.متاهل هستم ویک فرزند دارم  
 محسن احمدزاده
  سلام من مدرک تحصیلی ندارم 24 سالمه 8 سال سابقه کار تعمیرات ماشین دارم شانسی برای مهاجرت دارم؟ممنون میشم راهنماییم کنید  
 کیوان عابدی
  با عرض سلام من راننده پایه یک هستم با 6 سال سابقه فعالیت لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی برای اقامت میتونم اقدام کنم  
 سمیرا طاهری
  من کا رشناس پرستاری دارم و 7سال سابقه کار دارم آیا شانس مهاجرت دارم  
 مجیدمهاجر
  باسلام.بنده دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه حرفه ای ورزشی هستم و علاقمند جویای کاردرکانادا . ایا باید تحصیلاتم تمام بشه بتونم اقامت بگیرم یا اینکه ادامه بدم.لطفا راهنمایی کنید.  
 فرزاد کرم نژاد
  آیا افراد متاهل 50 سال برای مهاجرت هیچ شانسی ندارند بااین روشها یاباید مدرک بالای لیسانس داشت یا سن زیر 30 سال یا پول زیاد یا مدرک زبان . پس یک آدم معمولی کارمند لیسانس چگونه می تواند برود  
 علی عظیمیان
  سلام . یعنی هر کسی که بخوتد با یه کارفرما کانادایی کارکنه باید سنش تا 29 سبل بشاه و مدرک تحصیلیشم حتما دکتری با سابقه بیش از سه سال کار و سطح زبانشم 9 باشه ؟ممنون میشم اگه توضیح بدین  
 مهاجرت ایرانی
  متاسفانه سوالتون مفهوم نبود.مدرک دکترا شرط لازم وحتمی برای کارفرمای کانادایی نیست.هر مدرک و تخصصی که اون شرکت کانادایی نیاز داشته باشه کفایت میکنه.سطح زبان هم به نیاز کارفرمای کانادایی بستگی داره.اما کلا برای مهاجرت از طریق تخصص حداقل آیلتس 6 الزامی است.  
 وحید حاتمی .کارشناس عمران.در جستجوی کار در کشور کانادا در زمینه تخصصی
  رشته مهندسی عمران و دانشجوی فوق لیسانس .علاقمندم که در پروژه ها و شرکت های خارجی کاری پیدا کنم .  
 علی پورباقی
  باسلام اگه میشه اسم کارفرمایان ایرانی رو تو سایت تون بزارید  
 مهاجرت ایرانی
  تا جاییکه ما اطلاع داریم چیزی به عنوان لیست کارفرمای ایرانی در کانادا وجود نداره.اگر هم باشه یا مدت خیلی محدودی اعتبار داره یا اصلا قابل استناد نیست.برای پیدا کردن کار در کانادا این سایت ها میتونن کمک کننده باشن: jobbank.gc.ca monster.ca workopolis.com allstarjobs.ca و...  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید