لوگو مهاجرت ایرانی
لوگو مهاجرت ایرانی
لوگو مهاجرت ایرانی

وبسایت تخصصی اخد اقامت آلمان و ویزای شینگن-اطلاعات مهاجرت به آلمان

ارائه خدمات مهاجرت به آلمان از طریق تخصص و ویزای دانشجویی

در وب سایت مهاجرت ایرانی کلیه اطلاعات و خدمات مهاجرت به آلمان و اطلاعات اخذ ویزای شینگن در اختیار شما قرار گرفته است.با مراجعه به بخش های مختلف سایت و آشنایی با دفاتر خدماتی معتبر از جدیدترین شرایط مهاجرت به آلمان اخذ اقامت آلمان و نیز دریافت ویزای شینگن مطلع می شوید.

 معرفی بهترین دفاتر خدمات مهاجرت به آلمان

  • خدمات مهاجرتی مهرانه طباطبایی

    خدمات مهاجرتی مهرانه طباطبایی

    آگاهی، صداقت و موفقیت رسالتی است که ما را از دیگران متمایز می نماید . موسسه ی ما در زمینه ی اخذ مهاجرت و یا دریافت تابعیت به کشورهای آمریکا، کانادا، اسپانیا، قبرس، انگلستان، آنتیگوآ، سنت کیتس و باربودا مناسب ترین روش را با بهترین خدمات ارایه می کند.

  • موسسه عدالت پارس

    موسسه عدالت پارس

    موسسه حقوقی عدالت پارس به شماره ثبت ۴۰۶۰۳ با سابقه درخشان در زمینه امور حقوقی و بین المللی ، اکنون این زمینه و طرح تخصصی را فراهم کرده تا از اطلاعات و تجربیات مشاورین ما در زمینه مهاجرت و قوانین حقوقی و بین المللی مربوط به هر کشور و همچنین قوانین حقوق داخلی و نحوه اقامه دعوا و دفاع از حق خود در موضوعات مختلف مطلع شوید تا بتوانید با آگاهی ببیشتر و دید باز در راه هدف نهایی خود حرکت کرده و راه درست را انتخاب نمایید.

  • دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

    دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

    این شرکت با تکیه بر تجربه عملی و دانش خود در طول بیش از سه دهه کار در این صنعت, قادر است مشاوره هایی هدفمند به تجار و بازرگانانی که به شهروند جهانی شدن و داشتن پاسپورت دوم می‌اندیشند ارایه نماید. مدیریت شرکت کنکاش با بیش از30 سال تجربه در زمینه مهاجرت مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیان هر یک از کشورهای حوزه فعالیت خود عرضه کند. هرکدام از این کشورها با روش‌ها، زمان‌ها و قیمت‌های متفاوت به خواسته‌های شما از جمله مهاجرت، دریافت پاسپورت و اقامت دائم پاسخ می دهند. شرکت کنکاش جزء اولین شرکت‌ها در ایران است که به ارائه خدمات مهاجرتی به صورت کاملاً نظام مند و سیستماتیک به مدیران، سرمایه‌گذاران و صاحبان مشاغل پرداخته است.

مشاهده همه
اطلاعات ضروری مهاجرت به آلمان



  • ویزای شینگن

    ویزای شینگن

    ویزای شینگن

    چهار نوع ویزای شینگن (Schengen VISA) وجود داردکه هرکدام شرایط و مدارک مخصوص به خود دارند.اکثرا ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی شنگن و نوعCآن می باشد.26 کشور عضو معاهده شینگن می باشند:آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.ساکنین و اتباع برخی کشورها نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند، از جمله : کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.انواع ویزای شنگن : ویزای شینگن نوع A: ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج گردد، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض نموده و به کشوری در خارج از شینگن برود.ویزای شینگن نوع B: ویزای عبور می باشد؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شده و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.ویزای شینگن نوع C: همان ویزای توریستی است که مدت آن معمولا تا 15 روز است و اکثراً از این نوع ویزا استفاده می‌کنند.ویزای شینگن نوع D: ویزای بلندمدت می باشد که معمولا بازرگانان از آن استفاده می ‌کنند تا بتوانند چندین بار به شینگن وارد و با از آن خارج شوند.با راه ‌اندازی سیستم «وی آی اس» که سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است، اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می ‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد که سبب گردید قوانین اخذ ویزا و ورود به شینگن یکپارچه ‌تر گردید.مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن (Schengen):1-فرم تکمیل شده درخواست ویزای شینگناولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است که باید بصورت حضوری یا اینترنتی از سفارت مربوطه دریافت شود. این فرم را باید همراه با دیگر مدارک مورد نیاز، هنگام مصاحبه ارائه دهید. هرچند این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای آنها، ویزای شینگن محسوب می‌شود. اما فرم درخواست هر کشوری، با دیگری متفاوت است. بعنوان مثال برای درخواست ویزای آلمان، نمی‌توانید به سفارت ایتالیا مراجعه نمائید.در این فرم درباره نوع ویزای شما نیز سوال می‌شود. طبق توضیحاتی که بالاتر در ارتباط با انواع ویزا داده شد، باید آن را مشخص کنید. اگر برای اولین بار قصد ورود به یکی از کشورهای شینگن را دارید، بهتر است از طریق نوع ویزای شینگن توریستی یا C اقدام کنید؛ زیرا احتمال موافقت با درخواست شما، بالاتر می‌رود. همچنین هنگام ارائه درخواست ویزا بهتر است تمام مدارک به طور کامل تکمیل شده و تمام گواهی‌ها تحویل داده شود؛ زیرا روند کار تسریع می‌یابد. از طرفی دیگر کمبود مدارک می تواند موجب رد درخواست شود. برای درخواست کنندگان زیر 16 سال الزامی‌ست که هر دو نفر از والدین یا قیمین، فرم درخواست را امضا کنند.2-شناسنامه ایرانی و کارت ملیترجمه رسمی شناسنامه و فتوکپی از تمام صفحات آن. درصورت وجود شناسنامه، نیازی به ارائه کپی کارت ملی نیست.3-گذرنامهاصل گذرنامه که حداقل شش ماه قبل از درخواست ویزا صادر شده باشد. همچنین تهیه کپی از پنج صفحه اول و صفحاتی که مهر ویزا در آنها خورده، کافیست. یادتان باشد که قبل از ارائه گذرنامه، قسمت مربوط به امضای دارنده گذرنامه را امضا کنید.درصورت داشتن پاسپورت قدیمی، ارائه اصل و کپی از صفحات مهم آن نیز الزامی می‌باشد.4-سه قطعه عکس رنگیعکس‌ها باید در ابعاد 6 در چهار، کاملاً رنگی و با زمینه سفید ارائه گردد. همچنین از مدت عکس‌ها برای تطابق و همخوانی بیشتر با چهره متقاضی، بهتر است حداکثر یک سال گذشته باشد. در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ متقاضی باشد، باید برای هرکدام از آنها نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر گرفته شود.درنظر داشته باشید که طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.5-گواهی اشتغال و اسناد منابع مالیبرای مشاغل دولتی: گواهی اشتغال به کار باید در سربرگ رسمی شرکت، با ذکر سمت شغلی، میزان دریافت حقوق و مدت زمان اشتغال به کار و همچنین امضا و مهر مدیرعامل، نوشته شده و همینطور به انگلیسی و یا زبان اصلی اصلی کشور موردنظر، ترجمه شده باشند.برای مشاغل خصوصی: مدارک مربوط به پروانه کسب، سوابق آخرین پرداخت مالیات و همچنین وجود مهر اداره مالیات ضرور است. تمام این مدارک نیز باید به انگلیسی یا زبان رسمی کشور موردنظر، ترجمه شده باشند.برای مشاغل پیمانکاری یا آزاد: باید مدارکی که بازگشت شما را بخاطر موفقیت‌ و یا پیشنهادهای آینده‌ی شغلی، تضمین می‌کند، ارائه دهید.علاوه بر گواهی اشتغال به کار، اسناد مالی شخص متقاضی نیز همراه با ترجمه آنها باید به سفارت ارائه شود. مدارک مربوط به اسناد مالی به شرح زیراند:پرینت حساب بانکی با گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر بانک نیز خورده باشددر صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه قبل از درخواست ویزانکته 1: درصورت کافی نبودن موجودی حساب بانکی و یا گردش مالی پائین. ارائه یک نامه از سمت پدر، همسر، شخص دعوت‌کننده یا بستگان نزدیک که توانایی پشتیبانی مالی شما را در حین سفر دارند، می‌تواند کمک‌کننده باشد. در این صورت، باید مدارک بانکی شخص موردنظر نیز موجود باشد.نکته 2: برای دریافت ویزای شینگن برای زنان خانه‌دار، ارئه یکی از مدارک بالا که مربوط به شوهر وی است، به اضافه شرح حساب بانکی با تاریخ گشایش حساب، الزامی‌ست.نکته 3: برای دریافت ویزای شینگن برای فرزندان تحت تکفل، ارائه یکی از مدارک بالا که مربوط به پدر یا قیم ایشان است، به اضافه شرح حساب بانکی با تاریخ گشایش حساب، الزامی‌ست.نکته 4: افراد بازنشسته نیز لازم است گواهی بازنشستگی خود را ارائه دهند.نکته 5: دانشجویان باید از دانشگاه خود، گواهی اشتغال به تحصیل تهیه کرده و با ترجمه آن به زبان انگلیسی یا زبان اصلی کشور موردنظر، آن را همراه داشته باشند.6-بیمه مسافرتیمتقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند که این بیمه باید برای کل مدت زمان سفر حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. مقصود از بیمه مسافرتی اینست که این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های پزشکی اضطراری را پوشش دهد. همچنین باید تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. برای اعتبارسنجی بیمه، شرکت بیمه‌گذار نیز باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد.نکته 1: شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.7-بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصدبرای درخواست ویزای شنگن، متقاضی باید بلیط رفت و برگشت خود را بطرف کشور مقصد، تهیه کرده باشد. البته ارائه رزرو بلیط هواپیما نیز کافیست و نیازی به خرید و پرداخت هزینه ندارد.8-تائیدیه رزرواسیون هتل (واچر)رزرو هتل باید برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت باشد. مانند مورد بالا، این رزرواسیون صرفاً برای ارائه به سفارت است و هزینه‌ای بسیار جزئی دارد. اگر شخصی از کشور مقصد برای شما دعوت‌نامه فرستاده باشد، نیازی به رزرو هتل نیست."این مدارک ممکن است نسبت به شرایط هر فرد یا کشور، تغییر کند؛ بنابراین برای اطمینان بیشتر قبل از هر اقدامی، به بخش ویزای توریستی همان کشور، مراجعه کنید."مدارکی که باعث بالا رفتن احتمال اخذ ویزای شینگن (Schengen) تضمینی می‌شود:وجود این مدارک می‌تواند دریافت ویزای شینگن را برای متقاضی تا حدودی تضمین ‌کند.+ در صورتی که قبلاً ویزای شنگن و یا ویزای هر کشور معتبر دیگری را دریافت کرده‌اید، کپی از آنها بهمراه صفحات دارای مهرهای ورود و خروج+ توصیه‌نامه استادان(برای دانشجویان) که نشان‌دهنده موفقیت تحصیلی شما و همچنین انگیزه بازگشت باشد.+ در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست‌کننده، ارائه اصل و ترجمه‌ سند نیز می‌تواند به احتمال موافقت با درخواست ویزای شینگن شما، کمک کند. لازم به ذکر است که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک، به مسافر بازگشت داده خواهد شد.+ اگر اقوام یا آشنایانی از شما در کشور موردنظر درحال تحصیل می‌باشند یا سکونت دارند، می‌توانند برای شما دعوت‌نامه فرستاده که دراینصورت ارائه اصل دعوت‌نامه الزامی است. اگر فرستنده دعوت‌نامه از اقوام شماست ارائه مدرکی که نشان دهد با او نسبتی دارید، می‌تواند در سریع‌تر شدن روند اخذ شینگن به شما کمک کند. اگر فرستنده از دوستان شماست، می‌توانید ایمیل‌ها و یا عکس‌هایی که دوستی شما را ثابت کند، ارائه دهید.توضیحات تکمیلی در مورد ویزای شینگنمدارک ترجمه‌شده نیز نیاز به مهر دادگستری دارند که اغلب دارالترجمه‌های رسمی، به ازای دریافت مبلغی برای دریافت این مهر اقدام می‌کنند.پیش از روز تعیین شده هیچ مدرکی را برای سفارت کشور مربوطه ارسال نفرمایید. تمام مدارک را باید شخص متقاضی هنگام ارائه درخواست به طور کامل به همراه داشته باشد. مدارکی که بدون درخواست از شما و اطلاع قبلی از طریق فاکس یا پست الکترونیک فرستاده می‌شود، دلیلی برای درخواست صدور ویزا نمی‌باشند ومی‌توانند مورد توجه قرار نگیرند.بعد از صدور ویزای شینگن، روی آن ذکر خواهد شد که مسافر چندبار می‌تواند از این ویزا استفاده کند. کد 1 یا Single به این معناست که شخص مسافر، تنها یکبار می‌تواند از ویزای شینگن خود استفاده کرده و پس از یکبار رفت و برگشت به کشور موردنظر، بدون توجه به مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز، باطل می‌شود. بدین ترتیب تا کد بی‌نهایت یا Multiple پیش می‌رود که یعنی تا هنگام تاریخ اعتبار ویزا و تا تعداد روزهای مجاز، می‌توانید چندین بار به آن کشور رفت و برگشت داشته باشید.یک ویزای شنگن دو تاریخ مجزا دارد؛ تاریخ اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز. بدین معنی که مسافر نمی‌تواند بیشتر از تعداد روزهای مجاز، در محدوده‌ی شینگن باقی بماند. مدت اعتبار ویزا حداکثر ۹۰ روز در یک مدت شش ماهه است. درنظر داشته باشید که تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای افرادی که برای بار اول درخواستت می‌دهند، مدت 15 روز است و معمولاً تمدید نخواهد شد. مگر اینکه متقاضی دلیل موجهی برای طولانی‌تر شدن اقامتش داشته باشد.اگر بخواهید بیش از حداکثر تعداد روزهای مجاز، یعنی ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن نیست، بلکه دراینصورت باید درخواست اقامت بدهید. به اضافه، اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.اولین ورود شما به مرز کشورهای شینگن، باید از کشوری که در آن درخواست ویزا داده‌اید، انجام پذیرد. در غیراینصورت ممکن است در کشورهای تغییر مسیر شینگن باعث ایجاد مشکل شده و در بدترین حالت ممکن، ویزای شما باطل گردد و به کشور خود فرستاده شوید.بعد از ورود به محدوده‌ی شنگن، می‎توانید کاملاً به تمام کشورهای آن مسافرت کنید؛ چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شنگن وجود ندارد. اما بخاطر داشته باشید که داشتن ویزای شنگن، لزوماً به معنی تضمین ورود شما به محدوده شنگن نیست. مقامات مرزی هر کشور این اختیار را دارند که باتوجه به شرایط هر فردی، به او اجازه وورد داده، یا مانع از ورود آنها به محدوده شوند.و نکته‌ی آخر اینکه افرادی که در گذرنامه‌ی خود، سابقه دریافت ویزای شنگن دارند، از شانس بالاتری برای دفعات بعدی برخوردار خواهند بود.

  • آب و هوای آلمان

    آب و هوای آلمان

    آب و هوای آلمان

    آب و هوای آلمانبه طور کلی آب و هوای آلمان را می توان با تابستان های نسبتا گرم و زمستان سرد توصیف نمود. اما دوره های طولانی برف و یخبندان کمتر اتفاق می افتد. امکان بارندگی در تمام طول سال وجوددارد. دمای هوا درروزهای ژانویه(دی ماه) تا ۳ درجه سانتیگراد و در جولای(تیرماه) تا ۲۲درجه سانتیگراد می رسد. دمای هوا در سردترین روزها تا ۱۰- درجه و در گرمترین روزها تا ۳۶ درجه بالای صفر نیز می رسد. بالاترین درجه حرارت در طول سال مربوط به قسمت جنوب غربی آلمان است که تقریبا آب و هوایی مدیترانه ای دارد. بهترین زمان برای اسکی در این کشور نیز بین ماه های دسامبر تا اواخر مارس است.

  • اطلاعات عمومی آلمان

    اطلاعات عمومی آلمان

    اطلاعات عمومی آلمان

    اطلاعات عمومی درباره آلمان آلمانپایتخت(بزرگترین شهر)برلیننام اهلیتآلمانیدولتفدرالیسمنظام پارلمانیجمهوریپادشاهی آلمانامپراتوری مقدس روم۲فوریه ۹۶۲کنفدراسیون آلمان۸ژوئن ۱۸۱۵یگانگی آلمان۱۸ژانویه ۱۸۷۱تاریخ آلمان۲۳مه ۱۹۴۹اتحادیه اقتصادی اروپاFoundation۱ژانویه ۱۹۵۸اتحاد آلمان۳اکتبر ۱۹۹۰مساحتمجموع۳۵۷٬۱۶۸کیلومترمربع رتبه 63 در جهانجمعیت۲۰۱۴تخمین۸۱٬۰۸۳٬۶۰۰رتبه 16 در جهانتراکم۲۲۶نفر در هر کیلومترمربعتولید ناخالص داخلی(حقیقی)۲۰۱۵تخمینمجموع۳٫۸۱۵تریلیون دلاررتبه 5 جهانتولید سرانه۴۶٬۸۹۶دلاررتبه 20 جهانتولید ناخالص داخلی(اسمی)۲۰۱۵تخمینمجموع۳٫۴۱۳تریلیون دلاررتبه 4 جهانسرانه تولید ناخالص۴۱٬۹۵۵دلاررتبه 20 جهانضریب جینی(۲۰۱۳)۲۸٫۳واحد پولیورو(€) (EUR)جهت رانندگیراستISO3166codeDEدامنه اینترنت.de و .euپیش‌شماره تلفن۴۹ Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} نام این کشور به آلمانیDeutschland و نام رسمی آن: جمهوری فدرال آلمان ویاBRD:BundesrepublikDeutschlandبه زبان آلمانی است.آلمان کشوری در قاره اروپا و پایتخت آن برلین است. هم اکنون آلمان یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزه پولیِ یورو محسوب می‌شود.آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و از ۱۶ ایالت یا استان تشکیل شده است. این ایالت‌ها می‌توانند در برخی مسائل مستقل عمل کنند. شهرهای بزرگ آلمان، برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند.این کشوردر جنگهای جهانی اول و دوم نقش گسترده‌ای داشت و در پی متحمل شدن خسارت‌های زیاد از این دو جنگ، با کمک وام‌هایی که از کشورهای متفق گرفت، توانست کشور را بازسازی کند. جمهوری فدرال آلمان هم‌اکنون یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است. آلمان پس از جنگ جهانی و به طور سنتی به دو بخش آلمان شرقی و آلمان غربی تقسیم می‌گردد. پس از برداشته شدن دیوار برلین، به قسمت شرقی آلمان به طور رسمی ایالت‌های تازه و به قسمت‌های غربی کشور ایالت‌های قدیمی می‌گویند.جغرافیای آلماناین کشور در اروپای غربی و اروپای مرکزی قرار دارد و از شمال با کشور دانمارک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس، از جنوب غرب با فرانسه و لوکزامبورگ و از شمال غرب با بلژيک و هلند مرز مشترک دارد. عرض این کشور بین مدار ۴۷ درجه شمالی و مدار ۵۵ درجه شمالی و طول آن بین نصف‌النهار ۵ درجه شرقی و نصف‌النهار ۱۶ درجه شرقی واقع شده‌است. آلمان همچنین از جنوب با دریاچه کنستانس که سومین دریاچه بزرگ در اروپای مرکزی است، هم‌مرز است. قلمرو آلمان ۳۵۷٬۱۶۸کیلومترمربع را پوشش می‌دهد.آلمان از نظر مساحت، هفتمین کشور بزرگ اروپا است.کشور آلمان از ۱۶ ایالت تشکیل شده است. ایالت بایرن یا باواریا در جنوب کشور بزرگترین و ایالت برمن در شمال غربی کوپکترین ایالت های آلمان هستند.در شمال آلمان تعداد زیادی برکه و دریاچه یافت می‌شود. آلمان دارای دشت ،جنگل،کوه و ساحل های متعدد بوده و در کنار این ها دارای تعدادی جزیره نیز هست. در مرکز آلمان رشته‌کوه‌های مرکزی قرار گرفته، شمال و جنوب آلمان توسط این رشته‌کوه‌ها از هم جدا می‌شود. کوه‌های هارتس، ارتس، فیشتل، هونسروک و جنگل‌های باواریا از جمله مناطق جغرافیایی مهم این کشور می باشند.بزرگترین دشت‌های آلمان نیز دشت‌های راین بالا، وستفالن و دشت‌های منطقه لایپزیگ هستند. بلندترین کوه آلمان تسوگ اشپیتسه، در قسمت آلمانی رشته‌کوه آلپ در جنوب این کشور واقه است و ارتفاع آن ۲۹۶۲ متر می باشد.دریای شمال و دریای بالتیک راه‌های آلمان به آب‌های آزاد هستند.سواحل این کشور با این دو دریا حدود ۲۳۸۹ کیلومتر است. طولانی‌ترین رودهای آلمان راین ،الب و دانوب به ترتیب با طول های ۸۵۶ ، ۷۰۰و ۶۴۷ کیلومتر هستند. ایالت های آلمانایالتمرکزمساحت (کیلومتر مربع)جمعیتنوردراین-وستفالندوسلدورف۳۴٬۰۴۳۱۷٬۸۴۵٬۱۵۴بایرنمونیخ۷۰٬۵۴۹۱۲٬۵۳۸٬۶۹۶بادن-وورتمبرگاشتوتگارت۳۵٬۷۵۲۱۰٬۷۵۳٬۸۸۰نیدرزاکسنهانوفر۴۷٬۶۱۸۷٬۹۱۸٬۲۹۳هسنویسبادن۲۱٬۱۱۵۶٬۰۶۷٬۰۲۱زاکسندرسدن۱۸٬۴۱۶۴٬۱۴۹٬۴۷۷راینلاند-فالتسماینز۱۹٬۸۴۷۴٬۰۰۳٬۷۴۵برلینبرلین۸۹۲۳٬۴۶۰٬۷۲۵اشلسویگ-هولشتاینکیل۱۵٬۷۶۳۲٬۸۳۴٬۲۵۹براندنبورگپوتسدام۲۹٬۴۷۷۲٬۵۰۳٬۲۷۳زاکسن-آنهالتماگدبورگ۲۰٬۴۴۵۲٬۳۳۵٬۰۰۶تورینگنارفورت۱۶٬۱۷۲۲٬۲۳۵٬۰۲۵هامبورگهامبورگ۷۵۵۱٬۷۸۶٬۴۴۸مکلنبورگ-فورپومرنشورین۲۳٬۱۷۴۱٬۶۴۲٬۳۲۷زارلاندزاربروکن۲٬۵۶۹۱٬۰۱۷٬۵۶۷برمنبرمن۴۰۴۶۶۰٬۹۹۹ Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

  • درباره آلمان

    درباره آلمان

    درباره آلمان

    درباره کشور آلمانآلمان کشوری در قاره اروپا و پایتخت آن برلین است. هم اکنون آلمان یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزه پولیِ یورو محسوب می‌شود.آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و از ۱۶ ایالت یا استان تشکیل شده است. این ایالت‌ها می‌توانند در برخی مسائل مستقل عمل کنند. شهرهای بزرگ آلمان، برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند.

 دانستنی های مهاجرت به  آلمان