مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

وب سایت مهاجرت ایرانی به هیچ عنوان قصد تشویق بازدیدکنندگان برای اخذ پناهندگی آلمان یا کشورهای دیگر را ندارد.پناهندگی در هر کشوری پیچیدگی های فراوانی داشته و مشکلات بسیار زیادی را ازجمله مشکلات روحی ، مشکلات اجتماعی و... برای خود فرد ایجاد می نماید. بنابراین به ایرانیان عزیز توصیه میکنیم به هیچ وجه پناهندگی را به عنوان یک گذینه برای مهاجرت در نظر نگیرند و درصورتی که قصد مهاجرت دارند روش های دیگری را برای این منظور انتخاب نمایند. تنها هدف ما از ایجاد این صفحه بازگو کردن قوانین بین المللی و قوانین کشورها در مورد پناهندگی و پناهجویان است.



تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان در سال‌های اخیر به طور بی‌سابقه‌ای افزایش داشته است. اما زندگی یک پناهجو پس از ورود به خاک آلمان چه شکلی دارد و او چه مراحلی را تا زمان قبول یا رد درخواست‌ خود پشت سر می‌گذارد؟

طبق قانون، پناهجویان باید به نسبت جمعیت ۱۶ ایالت آلمان میان آن‌ها تقسیم شوند. چنانچه شمار ساکنان یک ایالت بیشتر باشد، باید به همان نسبت نیز تعداد بیشتری پناهجو بپذیرد. در برخی موارد نیز تقسیم پناهجویان به ظرفیت اقامتگاه‌ها و کشور زادگاه آنان بستگی دارد.
متقاضیان دریافت پناهندگی آلمان، باید ابتدا یا در اداره کنترل مرزی، اداره پلیس یا یک اداره مربوطه دیگر درخواست پناهندگی خود را ثبت کند. شخص متقاضی پناهندگی سپس به یکی از اقامتگاه‌های موقت پناهندگان منتقل می‌شود. در آنجا تصمیم گرفته خواهد شد که وی به کدام ایالت و شهر فرستاده شود.
این پروسه شامل 2 مرحله می باشد :
مرحله اول
اقامتگاه‌های موقت غالبا ساختمان‌هایی بزرگ و دارای حفاظ هستند که دارای ایستگاه پلیس، پزشک، سالن غذاخوری و سالن‌های خواب باظرفیت بسیار زیاد می‌باشند. هر پناهجو حدود ۶ و نیم متر مربع فضای شخصی در این اقامتگاه‌ها در اختیار خواهد داشت.
در این اقامتگاه‌ها اطلاعات شخصی اولیه در مورد پناهجو جمع‌آوری شده و عکس و اثرانگشت وی نیز در سیستم ثبت می گردد. سپس اثرانگشت به سازمان فدرال جنایی آلمان فرستاده شده تا مشخص گردد آیا پناهجو در کشور اروپایی دیگری نیز تقاضای پناهندگی داده است یا خیر.

در این اقامتگاه‌ها کارکنان اداره مهاجرت و پناهندگی آلمان، از متقاضیان پناهندگی دلیل خروج آنان از کشور زادگاه‌شان را سوال کرده و چنانچه پناهجو قادر به تکلم به زبان آلمانی نباشد ، مترجمی جهت ترجمه گفته‌ها حضور می‌یابد. پروتکل این پرسش و پاسخ در نهایت آماده شده و طبق آن تصمیم گرفته می‌شود که آیا برای شخص متقاضی پرونده پناهندگی باز شود یا خیر.

مرحله دوم
ایستگاه دوم برای کسانی که درخواست پناهندگی‌‌شان پذیرفته و پرونده‌ای برایشان باز شده است، بستگی به یک سیستم کامپیوتری دارد که تعیین می‌کند پناهجو به کدام ایالت آلمان فرستاده شود. متقاضی پناهندگی سپس در شهری که سیستم آن را تعیین کرده، در یک اقامتگاه گروهی اسکان داده می‌شود. بسیاری از متقاضیان خواستار اسکان در شهر یا ایالتی هستند که در آن خویشاوند یا دوستی دارند.در این موارد تنها به درخواست متقاضیان زیر سن قانونی یا کسانی که همسرشان در آن ایالت سکونت دارد، پاسخ مثبت داده خواهد شد.
از ابتدای سال جاری میلادی پناهجویان اجازه سفر در سراسر آلمان را دریافت کرده‌اند. تا پیش از آن این افراد تنها می‌توانستند در محدوده محل استقرار خودشان تردد داشته باشند.
در این مرحله شخص متقاضی پناهندگی اجازه کار نیز دارد، اما با این حال شانس پیدا کردن کار بسیار پایین است. افراد بیکارماهانه ۳۵۲ یورو دریافت می‌کنند که این مبلغ حداکثر برای ۱۵ ماه پرداخت می‌شود. هزینه محل‌ سکونت و گرمایش آن نیز از سوی نهادهای ایالتی پرداخت می‌شوند.

در این میان کمک‌های مالی دیگری نیز ممکن است در اختیار پناهجو قرار گیرد که تأمین‌کننده این هزینه‌ها نه دولت ایالتی که دولت فدرال آلمان است.

طولانی شدن زمان رسیدگی به درخواست‌ پناهدگی
رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی در اصل نباید بیش از سه ماه به طول انجامد اما معمولا بیش از زمان یاد شده طول می‌کشد و گاهی حتی به یک سال یا بیشتر نیز کشیده می‌شود. افزایش شمار درخواست‌های پناهندگی‌ در آلمان در سال‌های اخیر به گفته مسئولان، یکی از دلایل اصلی طولانی شدن زمان رسیدگی به درخواست‌هاست.
پاسخ نهایی در مورد پذیرش یا عدم پذیرش درخواست پناهندگی همواره به صورت کتبی در اختیار فرد پناهجو قرار می‌گیرد. پس از گذشت این مدت دوباره پرونده بررسی خواهد شد.


 طوبا
  سلام من یه دختر افغانستانی هستم که درایران زندگی میکنم کسی میدونه چه جوری میشه درخاست پناهندگی برای اروپا بفرستم ؟؟؟  
 امین
  کلا ناامید میشه آدم ترجیح میده بمیره چرا؟؟بلاخره یه راه ساده باید باشه برا رفتن به اروپا دیگه.خب چجوریه میشه کند از اینجا باباداریم نابود میشیم  
 Abas
  سلام من پسر ۱۵ ساله هستم می خوام برم آلمان خیلی ازیتم ۱۰ میلیون هم پول دارم اگه راهی هست به ما خبر بدید پاسپورت دارم شجاع هم خستم نمی ترسم  
 Sohail_arda
  کارت پایان خدمت دارم با پرواز برم پناهندگی بدم قبول میکنند از آشنایام رفتن دو سال میشه ک رفتن بهشون خونه دادن زبان یاد دادن _آیا اینا تاثیری دارند ؟  
 حسین
  آخه دوستان میگین پناهندگی نیایید خارج. خب چی طور بیاییم.!!. پول کافی بصورت سرمایه گذاری ندارم که بیایم خارج، کاری که رشته ام بدرد نمی خوره، از طریق تحصیلی هم به این راحتی نیست پذیرش نمیدم و حتی اگر پذیرش بدن ویزا دادن سخت، حتی ویزا هم بدن ویزای موقت هست.  
 Amirhosein
  سلام میخوام برم المان ۱۹سال سن دارم ایا راهی بجز قاچاق هم وجود داره ک هم کم هزینه تر باشه و هم بی خطر ممنون میشم جواب بدید  
 الیاس اقامحمدی
  لیسانس مکانیک دارم دوره های فنی حر فه ای برق ماشین رفتم برای رفتن به المان پناهده بشم چطور باید رفت  
 Mahan
  Ba salam , mikhastam bebinam agar visaye holand begiram, mitonam dar alman elam panahandegi konam? Dar morede dashtane doblinesh hich etela,ati nadaram  
 کیارش
  با احترام به کلیه سروران گرامی به تمام اعضا اینو عرض کنم که هرگز لز طریق پناهندگی اقدام نکنید به چند دلیل اول با وجودیکه تعداد پناهندگان سوری و افغان زیاد هست کمتر به ایرانیا بها میدن دومالمانو اروپا کلا از دور قشنگ به نظر میرسهسوم اگر تحویل پلیس ایران بدنتون ریجکت بشید تا یه مدت که اثبات کنید میگن رفتید جاسوسی کنید چهارم اگر میتونید پولی جمع کنید و از طریق بیزینس یا ویزاهای کار و دانشجویی اقدام کنیدپنجم اگر قصد سفر به حتی امریکا رو دارید از دفتر اقای رامین دلاوری اقدام نکنید (اسن اقا که خود رو وکیل امریکا معرفی میکنه چون فقط دزد هستند)ششممن ایرانمو دوست دارم هرچند مشکل شغل دارم اما پناهندگیهای سیاسی و اجتماعی وخصوصا شرایط کمپ درستی نداره و خیلی خجالت میکشن بگن پناهنده هستن و کسانی رو سراغ دارم با وجود مدرک فوق لیسانس در المان کارشون شستن ظرف در رستورانهای ایرانی در المان هستهفتم من شرایط خیلی دوستان رو داشتم و از بچگی رو یاهای خوبی در زندگی داشتم که نه المان و فقط یک کشور خارجی بجز عرب نشین ها زندگی کنم اما با رویای پناهندگی کل زندگیم بر باد رفتهشتم با وجود مدرک فوق لیسانس و تسلط به زبان انگلیسی و عربی اما شکست سنگینی در زندگی در باب پناهندگی خوردم نهم صحت گفته های بنده رو در کلیپهایی که در یوتیوپ هستند دنبال کنید ووضع پناهندگان رو مشاهده بفرمایید موفق باشید و پیروز  
 Ali
  سلام 18سالمه کارت معاف از خدمتم دارم چجوری میتونم پناهنده بشم باید به کجا اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم  
 زینب علیزاده
  سلام من میخواستم بدونم از طریق ازدواج چطور میتونم مهاجرت کنم تو ضیحات دقیق تر میخوام  
 زری
  همسرت باید اقامت اون کشور و داشته باشه.از مدت اقامتش حداقل ۴سال گذشته باشه.دارای شغل دایمی و مقدار حساب جاری مشخصه باشه.بقیه شرایط مربوط میشه به وزارت خارجه ایران  
 من
  سلام من ۲۹ساله ام و ۸ملیارد پول دارم .ایا المان من رو بخاطر سرمایه که دارم پناهندگی میده که پولمو تو اون کشور سرمایه گزاری کنم  
 یو
  تو ۸ میلیارد پول داشتی نمیومدی اینجا سوال کنی الان ۱۰۰ تا وکیلو آشناوو گردن کلفت دورت بودن  
 یادگار
  خدا من پول راهی که میخوام برم رو به زور دارم جور میکنم اونوقت شما با ۸ ملیارد موندی ...... اولا ۸ ملیاردو ببری در جا ۳۸ درصد روز اول ورودت به عنوان مالیات برمیدارن بعد خب این چه کاریه من اینقد مطالعه داشتم از قوانین و فامیل هایی که در اروپا دارم میدونم با ۸ ملیارد چه بیزینسی بزنم ولی حیف بخدا با دو ملیاردش راحت کاری میکردم تو المان که ۲۵ تا ۳۰ هزار یورو در ماه درامد داره ....  
 محمدرضا
  سلام خسته نباشید مسولین محترم این کانال لطف میکنید حداقل به سوالات به درد بخور جواب بدید شما عملا به هیچ سوالی پاسخ نمیدید  
 محمد علی
  دوست عزیز اینجا فرومه و پرسش و پاسخ بین کاربراست، خودشون جواب نمیدن  
 رضا
  هزینه اولیه ومدارک برای مردمجرد40ساله تارسیدن به المان ومعرفی به پلیس فدرال جهت درخواست پناهندگی رو توضیح بدین.به کجا باید مراجعه کرددرتهران  
 نگار
  سلام.من و شوهرم قصد سفر به المان رو داریم میشه راهنمایی کنید که از چه طریقی راحتره اگر بشه میخوایم از طریق ویزای شینگن بیایم این امکان پذیر هست بر نمیگردونن .؟؟؟؟واینکه چه مدت تو کمپ نگه میدارن؟؟؟  
 اذین
  سلام من ۵ سال پیش المان بودم ولی بخاطر ی سری مسائل برگشتم که الان فوق العاده پشیمونم میخواستم ببینم از طریق مدرک فنی حرفه ای که ارایشگری هست میتونم ویزای کار بگیرم؟حالا اگر ی راه کم هزینه باشه واسه پناهندگی هم خوبه چون توی شرایط سختی هستم هیچ پشتبانه هم ندارم دوران کمپ رو هم اونجا گذروندم از زندگی توی ایران خیلی بهتر بود  
 سلام
  سلام ممنون میشم که تجربیاتت رو از رفتن به آلمان از طریق پناهندگی بگی من دانشجوی دانشگاه دولتی هستم ولی چند وقته شدیدا علاقه مند به پناهنده شدن به آلمانم  
 آوا
  سلام خسته نباشید من ۱۷ سالمه و امسال میرم پیش دانشگاهیشرایط پناهنده شدن الان واسم فراهم شده که بخوام برمولی تردید دارم که آیا بمونم ایران و کنکور بدم موفق ترم یا برم آلمان میشه راهنماییم کنید درباره ی کالجاشون که به‌چه صورته امتحان ورودی دارن یا نه؟  
 سهیلا
  عزیزم درس خوندن تو ایران وقت تلف کردنه و بی فایده ست. اگه شرایطش رو داری هر چه زودتر خودتو خلاص کنی بهتره. نباید فرصت زندگی تو اروپا رو از دست بدی.  
 پوریا محرمان
  من ترکیه هستم پاسپورت ندارم چطور میتونم برم آلمان که خطری تو راه پیش نیاد  
 زری
  برو کمپ سازمان ملل خودتو معرفی کن.  
 محمدرضا
  سلام پاس و ویزای بدون اثرانگشت چطور میتونم بگیرمچهارزبان بلدم مدراک فنی حرفه ای سه تادوتا هم لیسانس دارم  
 بابک
  سلام،دوست عزیز من مدرک لیسانس دانشگاه آزاد دارم رشته کامپیوتر دارم، در زمینه کار با کامپیوتر حرفه ای هستم و همینطور انگلیسیم عالیه، اما مدرکی برای.اثباتش ندارم، ایا راهی هست که بتونم خودمو ثابت کنم اونجا؟  
 حمید
  موسسات آموزش عالی تکمیلی تمام شهرها وجود دارند ثبت نام کن دکتری بگیر  
 احمد
  سلام من سوئدم وزیر سن قانونی. ولی اداره مهاجرت من را بالای سن کشیده است من اگر بتوانم مدرکی برای تثبیت سن به اداره مهاجرت آلمان بدهم میتوانم درخواسته پناهندگی بدهم.  
 زری
  المان شما رو به دلیل داشتن اثر انگشت در سوید قبول نمیکنه.شما در سوید همون مدارکتونو ارایه بدید و با کمک وکیل اعتراض به حکم بدید  
 Ehsan
  سلام دوست عزیز وقت بخیر مرسی از مطالبی که در اختیار گذاشتین.برای زن و شوهر بهترین کیس چیه؟و کمترین هزینه که میشه رفت نفری چنده ؟  
 پریا عسکری
  سلام خسته نباشید من فوق دیپلم فیزیک هستم وکارم حسابداری زبانمم تاحدودی خوبه میخام ب المان مهاجرت کنم و پناهنده بشم میخام اونجا وارد دانشگاه بشم و ادامه تحصیل بدم میشه راهنماییم کنید مچکرم  
 عشق المان
  چه خوب ماهی 1و دویست با جای خواب و گرم و نرم و غذا و کمکهای دیگه. والازندگی تو اردوگاه با این شرایط از زندگی خودمون خیلی بهتره. من که رفتم. هر کی خواست بیاد. فقط نفر /اخری چراغا رو خاموش کنه در رو هم ببنده  
 محمدرضذ
  فقط برای ۱۵ماه میدن بعدش چیکار میخوای بکنی  
 iman
  کلاس زبان المانی هم برگزار میکنن؟به چه زبانی زبان المانی را به ما اموزش میدهند ؟  
 سعید
  زبان آلمانی کلاس های زبان مجانی  
 سارا
  سلام من همراه دخترم میخوایم از کشور خارج بشیم به مقصد آلمان . همسر سابق ام از ایران رفته و نمیتونیم پیداش کنیم. برای وکالت خروج از کشور به دادگاه مراجعه کردم . با حکم دادگاه برای خروج دخترم (4ساله) میتونم درخواست ویزا به سفارت بدم و داخل فرودگاه مشکلی پیش نمیاد ؟  
 احسان
  سلام من21سال و خانمم16سالشه میخوایم ب آلمان مهاجرت کنیم مدرکم دیپلمه و مدرک کمک بهیاری هم دارم میخوامستم بدونم چجوری باید بریم؟؟  
 حمید
  شما اول خانومتو ببر ثبت نام کن مدرسه چون باید الان سر درس و مشقش باشه بعد بیا خودم راهنماییت کنم  
 رضا اسیوس
  سلام خدمت شما بزرگوار.دوست عزیز من مدرک درجه دو فنی حرفه ای برق هم دارم حدود 7سال سابقه کار در اداره برق دارم<سیم بان>مدرک تحصیلیم فوق دیپلم برق هست .زبانم زیاد خوب نیست یعنی مدرکی ندارم بابت زبان.29 سال سنم هست .مجرد هم هست قصدمهاجرت به آلمان رو دارم بابت حرفه ای که دارم شغلی هست اقدام بکنم  
 Sobi
  سلام.مرسی از اطلاعات خوبتون..من و همسرم ۲۷سالمونه.خانمم ماما هستن.من مهندس عمران دارم با ۲سال سابقه کار..مدرک بین المللی جوشکاری زیراب I.L.Oدارم+مدرک تاسیسات بهداشتی ساختمان(شامل:لوله کشی ساختمان مسکونی و تجاری و سونا وجکوزی وغیره..)+طراحی سیستم های خورشیدی..میخوام از راه قانونی ب آلمان برم و پناهنده شم.میتونید تو این راه کمکم کنید..  
 زری
  باید اسپانسر پیدا کنی.شرکتی ک تورو تو کشور مورد نظرت استخدام کنه.از طریق روادید شغلی  
 سعید
  سلام برای یک خانم خانه دار ویک پسر 8 ساله با گردش مالی خوب و تمکن مالی ورضایت پدر برای خروج در کوتاه ترین مدت امکانش هست فردی را معرفی کنید برای ورود به آلمان و پناهندگی؟  
 لیندا
  سلام خسته نباشید و مرسی از مطالبتون. من 35 دخترم 16 و شوهرم 43 و پسرم 3ساله هستن. میخواستم بپرسم این توضیحاتی که دادین مربوط کسانی هست که بصورت قانونی(با دعوت نامه)یا بصورت غیر قانونی از ایران خارج میشن؟خیییییلی ممنون میشم پاسخگو باشین.  
 mona
  سلام وقتتون بخیر میشه بپرسم شرایط پناهندگیو؟کلا چجوریه؟من پرستارم میتونم آلمانم همین شغلو داشته باشم.ممنون میشم از پاسخگوییتون  
 Milad
  سلام ،بله شما میتونید همین شغل رو اونجا ادامه بدید ،فقط باید زبان المانی یاد بگیرد ،شرطشون همینه  
 ناهید
  بعد از گرفتن اقامت از طریق پناهندگی چند سال طول میکشه بتونیم ب ایران سفر کنیم  
 زری
  بستگی به کیسی داره ک ارايه بدی.حداکثر ۴الی ۵سال  
 فهیمه کریمی
  من و همسرم دو ساله ازدواج کردیم قصد مهاجرت داریم پول فقط پنجاه میلیون دارم بهترین کیس برای اقامت گرفتن کدومه آیا پناهندگی به زوجین میدن دوست داریم تو کشوری مثل آلمان بچه دار شیم  
 فهیمه کریمی
  من و همسرم دو ساله ازدواج کردیم قصد مهاجرت داریم پول فقط پنجاه میلیون دارم بهترین کیس برای اقامت گرفتن کدومه آیا پناهندگی به زوجین میدن دوست داریم تو کشوری مثل آلمان بچه دار شیم  
 سیامک
  با سلام و عرض ادب من 32 ساله و همسرم 26 ساله همراه پسره 1 سالمون قصد داریم به المان پناهده شیم به زبان المانی تسلط داریم شرایط برای پناهندگی همراه با یک پسر 1 ساله امکان پذیر هست؟ بلد بودن زبان در روند گرفتن اقامت کمکی به ما میکنه یا فقط کمک در امور روزمرمونه؟ و می خواستم بدونم چقدر زمان میبره که بتونیم رو پایه خودمون بایستیم و عادی زندگی کنیم خارج از کمپ و بتونیم مشغول کار بشیم که حقوق رسمی آلمانو بدن؟  
 مریم امینی
  سلام . من میخوام به آلمان بصورت پناهندگی وارد شم ، 27 سالمه میخوام بدونم این شرایط برای خانمهام هم همینطوره ؟ و اینکه میتونم اونجا پیش دوستانم بمونم یا خیر !  
 Raha
  بله همینطوره اگر قصد رفتن دارید خبر بدید ۱۰ روز دگه حرکت است  
 شادی
  سلام و خسته نباشید به اساتید سایتیک سوال بسیار مهم دارم و واقعا ممنون میشم کمکم کنیدمن و همسرم میخوایم وارد آلمان بشیم و نمیدونیم از طریق پناهندگی بریم یا قانونی چون تحصیلات خودم مدرک فنی حرفه ای عکاسی و همسرم بزرگشده ی دبی و کار کرده ی اونجاست اما تحصیلی نداره/اما ۴ زبان رو کاملا بلده و مکالمه میکنه و داخل صرافی ۲۰ ساله که مشغوله ؛در مورد مسیر انتخاب نوع مهاجرت به آلمان راهنماییم کنیدو دوم اینکه۲ تا سگ کوچیک دارم و حتما باید با خودم بیارمشونآیا به مشکل میخورم برای پناهندگی با ۲ تا سگ هام؟به هیچ وجه نمیتونم بزارمشون و برم  
 محمدرضا علی میرزایی
  سلام من با همسرم میخوام برم آلمان کار کنم آیا میتونم کار پیدا کنم شغلم رانندگی پایه یک  
 ......
  در المان از خط خودمون که در ایران استفاده میکردیم نمیتوان استفاده کرد؟؟؟  
 edina
  تلگرام و برنامه های دیگه که اینترنتی هستن فعاله و میتونین استفاده کنین. ولی برای مکالمه یک سیم کارت باید خریداری کنید.  
 milad
  سلام میلاد هستم ۲۰ ساله آرایشگرم میخواستم بپرسم اگه ب آلمان پناهنده شم تا زمانی ک بهم اقامت بدن میشه با اون ۳۰۰ یورو زندگی کرد؟؟ و اینکه تا کی این پولو میدن؟؟ و بعد گرفتن اقامت میتونم اونجا مغازه آرایشگری تاسیس کنم یا ن ؟؟  
 علیزاده
  بله اونجا یک دوره ی آموزشی دارن بنام آوس بیلدونگ که به طور نرمال سه سال طول میکشه تا این دوره رو بگذرونین و مدارکش و مجوز کارش رو بگیرین و بعد از طی این مراحل میتونین به طور قانونی و رسمی آرایشگاه بزنین و شغل پر درآمدی هم هست در آلمان، و ضمنا چون شما دوره شو قبلا دیدین احتمال داره زودتر از سه سال مجوز کار رو بگیرین  
 سانی
  سلام درود بر شما و مطالب مفیدتون.من و دوست دخترم میخایم از ایران بریم و در آلمان پناهندگی بگیریم کیس مناسبی هم داریم.میخاستم بدونم برای خروج یک بچه ۵ ساله همراه مادرش که هردو گذر نامه هم دارن ایا در فرودگاه رضایت نامه شوهر برای زن یا پدر برای بچه میخان یا نه.؟بعد میخاستم بدنم تو المان که گیر نمیدنم ما زنو شوهر نیستیم؟مرسی اگه جوابمو بدین  
 edina
  رضایت نامه محضری پدر در سفارت برای اخذ ویزا از مدارک الزامیه و حتی با موجود بودن رضایت نامه باز هم سختگیری برای دادن ویزا به مادر و بچه از سوی سفارت زیاده و کار راحتی نیست.بعد از اخذ ویزا در فرودگاه هم اون رضایت نامه باید همراهتون باشه حتماو در آلمان کسی به مزدوج نبودن شما کاری نداره و حتی توصیه میشه ازدواج اونجا صورت بگیره چون روند گرفتن اقامت رو راحتتر میکنه.  
 پیمان
  سلام دوست عزیز من تصمیم جدی برای پناهندگی دارم وفقط هم ب المان قصد رفتن دارم آیا ب همین راحتی ک توضیح دادین میشه اقامت گرفت و اگر کار فنی بلد باشی اونجا میتونی مشغول ب کار بشی تشکر  
 Mohammadmoradi
  شما باید مدرکه فنی حرفه ایه حرفه ای ک بلدی رو داشته باشی ..اول درجه دو رو باید دوره ی شیش ماهه بگیری بعد درجه یک رو تو دوره ی هشت ماهه... اینجوری راحت میتونی اقامتو اوکی کنی اگه زبان انگلیسی یا المانی هم بلد باشی ک خیلی عالی تره  
 محمد
  سلام ایا با ویزای توریستی میشه بری المان و درخواست پناهندگی بدی؟ از زمانی که درخواست پناهندگی میدی تا زمانی که جواب نهایی بیا میشه رفت توی یه تیم فوتبالی بازی کرد؟  
 صدف
  سلام...میخواستم ببینم من و دوستم که باهم در سن 20 سالگی از ایران میرویم ایا بازهم جدایمان میکننند؟در اقامتگاه پناهندگی و شهرها؟بعد از گذشت 6 ماه میتوانم به شهر عمه ی خودم برم؟راستش من دخترعمه ام المانی هست اون میتونه کمکمون کنه؟  
 ابراهیم
  من قصد پناهندگی دارم به نظرتون بهترین کیس پناهندگی چی هست .  
 هدیه اسدی
  با سلام در رابطه با امنیت این راه میتونی توضیح بدید که میشه من و همسرم هر دو با هم بریم و با ما درست رفتار میشه یا نه؟چه خطراتی سر راه هست؟این حقوق تا چه زمانی داده میشه؟  
 علی
  با سلام میخواستم بدونم چه مقدار پول برای اقامت کشور آلمان میخواهد با تشکر  
 فرشسد
  ۱۰۰ میلیون عزیز  
 فرید
  چه خبره 100 تومن با 25 تا 40 تومن میشه اقامت فرانسه رو گرفت المان از این مبلغ هم پایین تره  
 مریم مقدم
  سلام وقت بخیر ببخشید من دختر 13 ساله دارم میخوام برای پناهندگی اقدام کنم اگر دخترم رو نتونم همراهم ببرم چه مدت بعد برای آوردنش میتوانم اقدام کنم ممنون  
 زری
  اگه بی سرپرست هستی در هر شرایطی دخترتو میتونی ببری در غیر صورت یا با اجازه ولی قهری یا بعد از ۱۸سالگی دخترت میتونی تقاضا بدی  
 علیرضا
  سلام بنده 18 سال دارم ودیپلم هستم میخاستم به آلمان پناهنده شم حالا موندم بابد از کجا شروع کنم؟ممنون میشم جواب بدین  
 امیر
  سلام و خسته نباشی ببخشید من و خانمم داریم به صورت پناهندگی وارد المان میشیم و من 27 و خانمم 20 سالشه کیس مورد نظر رو هم داریم میخواستم بدونم برای پناهندگی برای من و خانمم خانه جدا گانه میدن یا در سالن میزارن مارو؟ و یک توضیحی درمورد این حقوق که تقریبا 300 یورو هست برای دو نفر است یا نفری 300 یورو متشکر ار راهنماییتون  
 مصطفی
  سلام دوست عزيز. بله به شما جای خاب جداگانه داده میشود.مثل يه سویت یک خابه جمع جور تو ایران.بله کمکی که میشود برای هر فردی جداگانه هست.  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید