راحت ترین و سختگیرترین کشورها برای ویزای شینگن



عهدنامه شینگن 26 عضو دارد که برای ورود به هرکدام از آنها به دریافت ویزای شینگن Schengen Visa نیاز خواهید داشت. قوانین و پیشنیازهای درخواست ویزای شینگن در همه کشورهای عضو این معاهده یکسان هستند ولی بسته به شرایط سیاسی و اقتصادی ، برخی از این کشورها برای صدور ویزا سختگیری بیشتری دارند. در کل اگر تمامی مدارک و اسناد مربوط به نوع ویزای درخواستی شما کامل و بدون نقص باشد، می توانید از طریق هریک از کشورهای عضو شینگن اقدام کنید.

پارامترهای مختلفی مانند نوع ویزای انتخابی شما وجود دارد که بر روی تصمیم سفارت مبنی بر صدور ویزا تاثیر می گذارد. با این حال تعدادی از کشورهای محدوده شینگن آمار ریجکتی و سختگیری و متقاضیان کمتری دارند. در ادامه به بررسی این آمار می پردازیم. 5 کشور زیر از لحاظ آماری کمترین میزان رد ویزای شینگن را تا سال 2018 داشته اند.

-    لتونی Latvia :

بر اساس آمارهای اعلام شده ، کشور لتونی با 99.3 % صدور ویزا بالاترین میزان ویزای شینگن صادر شده در کل دنیا را در دست دارد. نرخ ریجکتی پایین این کشور باعث شده تا تقاضای ویزا برای ورود به این کشور افزایش پیدا کند و دولت این کشور در سالهای اخیر برای صدور ویزا کمی سختگیرانه تر عمل می کند.

-    ایسلند Iceland :

ایسلند کشوری بسیار زیبا و البته کوچک در منطقه اسکاندیناوی است که دارای پایین ترین میزان جرم نیز می باشد. آمار صدور ویزای شینگن در ایسلند 99.1 % است که نرخ پایین عدم پذیرش ویزا ، این کشور را در رتبه دوم قرار داده.

-    فنلاند Finland :

 فنلاند یکی دیگر از کشورهای اسکاندیناوی است که کیفیت زندگی و زیبایی این کشور، افراد زیادی را به سمت خودش روانه می کند. نرخ صدور ویزا در این کشور برابر با 98.9 % است.

-    لیتوانی Lithuania :

کشور لیتوانی با آنکه برای مردم ایران آنچنان شناخته شده نیست ولی از جمله کشورهایی است که نرخ صدور ویزای بالایی دارد. این کشور که بالاترین سرعت اینترنت جهان را در اختیار دارد، دارای 98.81 % از آمار صدور ویزا نیز هست.

-    استونی Estonia :

جمهوری استونی با در دست داشتن آمار 98.79 % در صدور ویزا، از جمله کشورهای راحت در دنیا برای اخذ ویزای شینگن می باشد.


نکته : در این میان، کشورهایی مانند ایتالیا نیز هستند که با وجود داشتن نرخ بالای ریجکت ویزا ، در مورد ایرانی ها کمی راحت تر برخورد می کنند و بیشتر ویزا صادر می کنند. اما تمام اینها گمانه زنی بیش نیست و قانونی برایش وجود ندارد، پس ریسک برنامه ریزی بر پایه چنین اطلاعاتی را قبول نکنید. چرا که اگر ویزای شما بر مبنای چنین آمار غیر مستندی ریجکت شود، برای رفع ریجکتی ویزای شینگن و یا درخواست ویزا برای بار دوم به مشکل خواهید خورد و نمره منفی برای صدور ویزای شما در نظر گرفته خواهد شد.


سختگیرترین کشورها برای ویزای شینگن

اگر اولویت شما دریافت ویزای شینگن و رفتن به اروپا است و فرقی ندارد که از کدام کشور اقدام کنید، به شما کشورهایی با نرخ پایین تر ریجکت ویزا مانند فنلاند و ایسلند و لیتونی را پیشنهاد می کنیم. اما اگر برای رفتن اروپا، کشور خاصی را مد نظر دارید بهتر است که پیش از اقدام برای درخواست ویزا ، سوابق سفارت آن کشور را در زمینه صدور ویزا بررسی کنید. چرا که اگر در مورد کشور مورد نظرتان احتمال ریجکت شما زیاد باشد، کار هوشمندانه ای نیست که از طریق آن برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید. ممکن است به ظاهر چیزی به جز هزینه های ثبت نام ویزا را از دست نداده باشید، ولی ریجکت شدن ویزای شما سابقه منفی برایتان به جای خواهد گذاشت و باعث می شود که در آینده حتی کشورهایی که نرخ ریجکتی پایینی دارند هم به احتمال زیاد درخواست ویزای شما را رد کنند.

تعدادی از سختگیرترین کشورها در زمینه صدور ویزای شینگن از این قرارند:

.      مالت : سردمدار این گروه است و در سالهای اخیر به طور میانگین از هر 4 پرونده، 1 پرونده را ریجکت کرده است.

.      بلژیک : دومین کشور در این فهرست است که دارای نرخ رد ویزای 16 % می باشد.

.      فرانسه : شاید به ذهنمان خطور نکرده باشد که فرانسه جزو سختگیرترین سفارت ها برای صدور ویزا در دنیاست.

.      پرتغال و هلند : به ترتیب، در فهرست کشورهای دشوار برای دریافت ویزای شینگن قرار گرفته اند.



اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید