اکسپرس اینتری کانادا 2018

 Express Entryکانادا  2018

در تاریخ 6 دسامبر 2018 ( 15 آبان 1396) دروه اخیر قرعه کشی برنامه اکسپرس اینتری کانادا برگزار گردید. قرعه‌کشی‌های مربوط به این دوران با سیستم امتیازبندی جدید پیش می‌رود و انتظار می‌رود تا سال 2020، نزدیک به یک میلیون نفر از طریق اکسپرس اینطوریشمونم/

در این چند دوره گذشته تعداد دعوتنامه های صادر شده برای متقاضیان اقامت دائم کانادا افزایش بی سابقه ای یافته بود. بیشترین دعوتنامه در تاریخ 2 نوامبر 2016 و تعداد 2080 دعوتنامه بود که در دوره آخر به 2427 دعوتنامه افزایش پیدا کرد. این تعداد همچنین باعث کاهش امتیاز قبولی برنامه اکسپرس اینتری به 470 و سپس پائسن تزشد.

در تاریخ 11 فروردین 1396 برابر 31 مارس 2018، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا تغییراتی را در سیستم اکسپرس اینتری قرارداد که این تغییرات خود از تاریخ 16 خرداد 1396 برابر  6 ژوئن 2018 اجرایی گشتند. این تغییرات شامل موارد زیر می‌شوند.

- بر طبق این تغییرات به افرادی که دارای دانش زبان فرانسه بالایی باشند، امتیاز خاصی تعلق می‌گیرد.

- وجود اقوام درجه یک در کانادا امتیاز محسوب خواهد شد.

- ثبت نام در بانک مشاغل نیز اختیاری خواهد شد.

برای مثال یک فرد مجرد برای کسب این حداقل امتیاز یعنی همان حدود 470 امتیاز در اکسپرس اینتری و گرفتن اقامت دائم کانادا در کمتر از یک سال، باید دست کم دارای شرایط زیر باشد:

·        دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس

·        دارای سطح خوب زبان انگلیسی با نمره آیلتس 7.5 به بالا

·        سطح زبان فرانسه با نمره CLB 9 کانادا

·        داشتن حداقل 3 سال سابقه کاری با بیمه

·        سن بین 24 تا 30 سال

همچنین برای یک فرد متاهل ، برای گرفتن امتیاز 470 به بالا به شرایط حداقلی زیر نیاز دارد:

فرد متقاضی:

ایالت های مورد نظر متقاضیان قبول شده در 2015 Express Entry

ایالت/قلمرو

نیروی متخصص فدرال

تجربه کانادایی

تجربه کار کانادایی

انتخاب استانی

کل

آلبرتا

1974

4637

1385

-

7996

انتاریو

4670

1833

199

646

7348

بریتیش کلمبیا

1672

1295

199

1218

4384

نوااسکوشیا

103

48

5

497

653

ساسکچوان

111

117

30

299

557

مانیتوبا

77

48

9

103

237

نیوبرانزویک

29

19

2

89

139

پرینسادوارد

7

5

-

122

134

نیوفاندلند

29

17

14

-

60

نورث وست

11

15

1

5

32

یوکان

7

4

-

-

11

نانووات

3

5

-

-

8

کبک

-

-

3

-

3

کل

8693

8046

1844

2979

21562

·         دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس

·        دارای سطح خوب زبان انگلیسی با نمره آیلتس 7.5 به بالا

·        سطح زبان فرانسه با نمرهCLB 9 کانادا

·        داشتن حداقل 3 سال سابقه کاری

·        سن بین 24 تا 30 سال

همسر متقاضی:

·        مدرک تحصیلی لیسانس

·        دارای سطح خوب زبان انگلیسی با نمره آیلتس 7.5 به بالا

 بینام
  اگر با سن ۱۶ باشه چطور میشه  
 سید فرهاد هاشمی
  سلام علیکم من سید فرهاد هاشمی ولد سیدمختار ولایت کابل ولسوالی قرباغ می خواهم به کانادا مهاجرت کنم  
 parham
  سلام با داشتن فقط مدرک آیلتس زبان میشه رفت کانادا؟  
 پوریا
  آره، چون کانادا الان نیاز شدیدی به افراد مسلط به زبان انگلیسی داره، نیست اونجا  
 امیر حسین اقا بزرگی
  سلام من نه مدرک اکادمیک بالادارم نه سطح زبان خوب اگر بخوام متاهلی واسه کارگر ساده وارد بشم چکار باید کنم البته ناگفته نماند دارای مدرک پایپینگ یا لوله کشی صنعتی که به درد پترو شیمی میخوره هستم و در صورتی که بخوام فعلا مجردی بیام بعد خانواده رو بیارم  
 نصیر
  سلام و خسته نباشید من 30 ساله هستم و مدرک کاردانی حسابداریدارم و 8 سال سابقه کاری تویه رشته خودم دارم و متاهل هستم و یک فرزند دارم و همسرم دیپلم داره دایم هم 20 سال هست که ساکن کانادا میتونیم به رفتم به کاندا فکر کنیم .ممنون  
 مریم حسن توکلی
  سلام من چهل و دو سال دارم داری مدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی بازنشسته با بیست سال سابقه از نظام و مطلقه و داری یک پسر شانزده ساله هستم قصد مهاجرت به کشور کانادا رو دارم اگر راهنمایی کنید که به چه صورت می تونم ممنون میشم  
 حامد روستایی
  با سلام و وقت بخیر،من و همسرم چندماهی هستش که تصمیم به مهاجرت به اروپا داریم ازونجایی که همیشه صحبت ازین بود که برای مهاجرت به کانادا باید پول و سرمایه ی زیادی داشته باشیم مااصلا بفکر رفتن به کانادا نبودیم،من فوق دیپلم حسابداری دارم و همسرم کارشناسی مدیریت، باسابقه ی کم بیمه و تمکن مالی اندک و البته آیلتس زبان هم نداریم،حالا از شما خواهش می‌کنم منو راهنمایی کنید آیا میتونم بااین شرایط برای کانادا اقدام کنیم؟ویا از ترکیه و ثبت نام در un اقدام کنیم?  
 کامبیز یزدانی
  سلام بنده44سال دارم و دارای مدرک بین امللی کاراته و همچنین کسب مقام بین المللی میباشم ولیسانس حقوق دارم ایا واجد شرایط میباشم یا خیر?  
 نفس
  اگه همسر‌متقاضی دیپلم‌باشه میشه؟ وسن آقا ۳۴ و سن خانم ۲۷؟ و هزینه اینگونه مهاجرت چقدر میشه؟  
 عارف
  آیا برای گرفتن امتیاز زبان باید هردو زبان انگلیسی و فرانسه را با حداقل امتیاز کسب کنیم؟ یا یکی از آنها کافی است؟  
 شادی خلیلی
  سلام خسته نباشید حداقل هزینه مورد نیاز برای یک فرد مجرد بیست ساله برای مهاجرت چقدر است؟؟ممنون میشم جواب بدین  
 فهیمه
  جوابتو گرفتی؟؟ بمنم بگو مرسی  
 محمد مونسی
  بر اساس سایت Canadian Immigration Channel هزینه متوسط حدود 3600 دلار کانادا میشه. البته انها هزینه های قانونی هست که باید پرداخت کنید. بقیه هزینه ها هم جای خودش. مثل سفر- وقت سفارت- مشاوره و ...  
 شیرین
  سلام میخواستم بدونم داشتن مدرک فوق لیسانس و مدرک زبان فرانسه الزامی است؟  
 آزاده
  سلام. من 13 سال سابقه کار مرتبط دارم اما یک سال هست که بدلیل تعدیل نیرو بیکار شدم و از بیمه بیکاری دارم استفاده میکنم(البته نامه سابقه کار از شرکت های قبلی میتونم بگیرم ).آیا من برای مهاجرت با مشکل بر میخورم ؟ ضمنا اگر اول برای ویزای توریستی اقدام کنم، چه شغلی باید برای خودم ثبت کنم گه مغایر با اطلاعات ثبتی در زمان مهاجرتم نداشته باشه.  
 پروانه
  سلام من برای اقامت در کشور کانادا با شرایط زیر میتونم اقامت بگیرم1- سن 702- سابقه بیمه 20 سال3-سابقه کاری در قسمت دامداری کشاورزی و مرغداری 25 سال- مدیریتی تولیدی سموم دفع آفتات نباتی و مدیریت عامل20 سال4-سرمایه در حال حاضر برای سرمایه گذاری2000،000،000 تومانمشخصات همسر1- سن 39 2-تحصیلات ارشد شیمی معدنی3- ترم 3 در مقطع نانو شیمی 4- دارای 10 سال بیمه5-سابقه کاری در قست آزمایشگاه6-آشنایی و توانای کارکرد با دستگاه HPLC-GC--اسپکتروسکوپی - XRD-X RAYE7-دیپلم زبان انگلیسی8-در مرحله امتحانات آیلتس  
 احسان دهقانی
  سلام. من ۲۸ سالمه و فوق لیسانس مدیریت انفورماتیک از دانشگاه وین اتریش رو دارم.آیلتس ۸ رو هم دارم.۴ سال سابقه کار با بیمه هم دارم.درضمن من پاس اتریشی دارم مشکلی برای من ایجاد نمیکنه این موضوع؟  
 عبدالقدیر حیدری از افغانستان
  36 سال دارم دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی از کشور هندوستان. می خواهم در رابطه به شرایط مهاجرت به کانادا معلومات دهید ممنون.  
 مریم سکاکی
  سلام همسرم 37 ساله لیسانس حسابداری/ فوق لیسانس مدیریت بازرگانی (دانشگاه هندوستان )/ 3 سال سابقه کار( با بیمه) 7 سال سابقه کار در کشور چین و عمان ( اقامت عمان ) ( بدون بیمه ) زبان انگلیسی 5 سرمایه 500.000 دلار میتونیم اقدام کنیم برای کانادا ؟  
 سهیل
  شک نکنید  
 علی دهقان پور
  دارای فوق لیسانس موسیقی از دانشگاه تهران هستم.کارم آموزش. گیتار کلاسیک وموسیقی و پروژه های آهنگسازی است.36 سال دارم و متاهل دارای مجوز تاسیس آموزشگاه موسیقی زبانم متوسطه بد نیست ولی آیلتس ندارم..آیا از طریق ورود سریع واجد شرایط هستم؟  
 حسن خان
  سلام ادب احترام مجرد 28سالمه کارشناسی معماری تسلط به زبان انگلیسی متوسط برا کارمی خواستم اقدام مهاجرت به کانادا رودارم کمک کنید  
 طلایه
  7.5 جنرال یا آکادمیک؟؟من متولد 1989.12.22 هستم.یعنی تا کی وقت دارم؟؟؟  
 محمد
  وقت بخیراز کانادا یه پیشنهاد کاری دارم...شرکت به ثبت رسیده ایرونی در کانادا...واسه رفتن راهنماییم کنید  
 هایده خونامیردشتی
  سلام ۲۳ سالمه کارشناس حسابداری هستم لطفا جهت مراجعه به کانادا راهنمایی فرماییدایا جهت مهاجرت مبلغ حساب بانکی نیز از شرایط مهاجرت میباشد؟؟با تشکر  
 لیلا برخورداری
  صددرصد  
 حمزه مطلبی
  بله نیازه.توریستی اقدام کنید  
 بهرام
  سلام خسته نباشید 32 سالمه کارشناسی حسابداری دارم متاهل..میشه در رابطه با درخواست کار از کانادا توضیح بدید..چیکار باید کرد..در ضمن عمو بنده در کانادا هستش.ممنونم  
 فاطمه فرجی
  با سلامچگونه میتوان دعوتنامه استانی گرفت؟  
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید