ویزای ویزیتوری انگلستان

ویزای ویزیتوری Standard Visitor Visa

ویزای ویزیتوری (یا ویزای توریستی یا دیداری) به متقاضیان اجازه می‌دهد به مدت کوتاهی برای تفریح، انجام بعضی کارهای خاص و یا بخاطر تغییر مسیر از انگلستان به نقطه‌ای دیگر، به این کشور سفر کنند. همچنین اگر بخواهید خدمات درمانی در انگلستان دریافت کنید، این نوع ویزا مناسب شماست.

اخیراً چندین ویزای انگلستان، در این ویزا ادغام شده‌اند و شما برای مهاجرت به انگلستان در موارد زیر، می‌توانید تنها از ویزای ویزیتوری استفاده نمائید.

- ویزای ویزیتوری خانوادگی

- ویزای ویزیتوری عمومی

- ویزای ویزیتوری کودکان

- ویزای ویزیتوری کاری؛ مانند ویزا برای استادان، پزشکان و دندان‌پزشکان

- ویزای ویزیتوری ورزشی

- ویزای کارآفرین آینده؛ برای اشخاصی قصد اقامت موقت در انگلستان برای بررسی فرصت‌های شغلی را دارند.

- ویزای ویزیتوری دریافت خدمات درمانی

- ویزای تغییر مسیر

اگر برای انجام کار و یا تجارتی، قصد اخذ ویزای ویزیتوری انگلیس را دارید، باید تحت شرایط زیر برای این نوع ویزا، اقدام کنید:

- اگر برای یک کنفرانس، جلسه و یا تعلیم یک گروه کاری قصد ویزیت انگلستان را دارید.

- اگر قصد شرکت در یک رویداد ورزشی را داشته باشید.

- اگر شما هنرمند، بازیگر و یا موسیقیدان هستید و برای اجرا در انگلستان قصد سفر دارید.

- اگر دانشجو هستید و قصد انجام تحقیق و یا پیوستن به دانشجویانی که درحال تحصیل در انگلستان از دیگر نقاط هستند، را دارید.

- اگر شما یک دکتر و یا دندانپزشک هستید و برای انجام عمل جراحی و یا ناظر عمل‌های جراحی قصد سفر دارید.

- قصد انجام تست PLAB و یا انجام آزمایشات OSCE را داشته باشید.

- اگر می‌خواهد برای شروع، بدست گرفتن یا راه‌اندازی یک کسب و کار در انگلستان، سرمایه دریافت کنید.

می‌توانید از سه ماه قبل از مسافرت، اقدام به اخذ این ویزا کنید. پس از اخذ ویزا، سه هفته فرصت دارید تا جهت خروج از کشور تصمیم بگیرید. هزینه‌ی یک ویزای استاندارد، 89 پوند است. بطور معمول می‌توانید تا حداکثر 6 ماه در انگلستان حضور داشته باشید. اما تحت شرایط زیر، می‌توانید این مدت زمان را افزایش دهید:

1 اگر برای دریافت خدمات درمانی به انگلستان مسافرت می‌کنید، تا 11 ماه

2 اگر دانشجو باشید و برای انجام تحقیقات در انگلستان به این کشور سفر می‌کنید، شما و شریکتان می‌توانید تا 12 ماه در انگلستان بمانید.

هزینه‌ی اپلای برای هرکدام از دو حالت بالا به 179 پوند تغیر پیدا خواهد کرد. همچنین دراین شرایط باید اطلاعات بیومتریک خود را به ثبت برسانید.

در شرایط دیگر اگر بتوانید ثابت کنید که شما باید بطور مدام به انگلستان سفر داشته باشید، می‌توانید برای ویزای توریستی بلندمدت انگلستان که 2، 5 یا 10 ساله هستند، اقدام کنید. در این شرایط، هزینه‌ی اپلای به ترتیب بصورت 337، 612 و 767 پوند خواهد بود.

درنظر داشته باشید که با استفاده از این ویزا، با هر بار مسافرت به انگلستان، نمی‌توانید بیشتر از 6 ماه در آنجا بمانید. همچنین اگر کودک زیر 18 ساله شما قصد دریافت این ویزا را داشته باشد، تا 6 ماه پس رسیدن آنها به 18 سالگلی، ویزا فاقد اعتبار می‌شود. امکان دریافت اقامت انگلستان نیز از این طریق، میسر نخواهد بود.

بایدها و نبایدهای اخذ ویزای ویزیتوری انگلستان

شما می‌توانید در فعالیت‌های کاری که در قانون‌های ویزیتوری انگلستان وجود دارد، شرکت کنید. همچنین اگر قصد اصلی شما، تحصیل نباشد می‌توانید تا 30 روز به تحصیل بپردازید.

شما نمی‌توانید هرگونه شغلی که دارای حقوق یا بدون حقوق باشد، داشته باشید. همچنین واجد شرایط Public funds نخواهید بود. همچنین امکان ازدواج برای ایرانیان در انگلستان با شریک خود، تحت این ویزا وجود ندارد. درصورتیکه قصد داشته باشید با شریک همراه خود در انگلستان ازدواج کنید، باید از اقدام دریافت نوع دیگری از ویزا نمائید.

شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای ویزیتوری انگلستان

بطور کلی باید قادر باشید موارد زیر را ثابت کنید:

- قصد ترک انگلستان را پس از مدت اعتبار ویزا دارید.

- توانای پوشش مالی خود و بستگانتان را در مدت زمان سفر دارید.

- توانایی پرداخت هزینه‌های برگشت را دارید.

- مدرکی از هرگونه فعالیت‌های کاری که قصد انجام آن را دارید.

اگر قصد اقدام برای اخذ ویزای ویزیتوری بلندمدت انگلستان را دارید، علاوه بر موارد بالا، باید:

- ثابت کنید که رفت و برگشت شما به انگلستان یک امر ضروری‌ست.

- ثابت کنید تا زمانی که مدت اعتبار ویزای شما، دلیل شما برای رفت و برگشت تغییر نخواهد کرد.

اگر شرایط بالا را رعایت نکنید، ممکن است مدت زمانی که در ویزای شما درج شود، از مدت زمان درخواستی شما، کمتر باشد. در این شرایط، اگر ویزای کوتاه‌تر را دریافت کردید و یا با درخواست ویزای شما موافقت شد. در اینصورت هزینه‌ی اپلای نیز به شما برگشت داده نمی‌شود.

اگر قصد انجام تحقیقات بعنوان دانشجو را دارید، علاوه بر موارد کلی، باید:

- ثابت کنید در آن زمینه‌ی تحقیقاتی، خود بسیار ماهر هستید.

- تحقیقات برای خود شماست یا برای شخص دیگر و یا بعنوان تعلیم قصد سفر دارید. درصورت مورد آخر باید ثابت کنید این تعلیم قرار نیست به شغل دائمی در انگلستان تبدیل شود.

اگر برای دریافت خدمات درمانی جهت اخذ ویزای ویزیتوری بریتانیا اقدام می‌کنید، علاوه بر موارد کلی باید ثابت کنید:

- یک عارضه‌ی پزشکی دارید که نیازمند درمان و یا مشاوره در انگلستان است.

- وقت قبلی برای درمان یا مشاوره گرفته باشید و یا هزینه‌ی آن را پرداخت کرده باشید.

- علاوه بر هزینه‌های زندگی و برگشت، از پس هزینه‌ی درمان خود برخواهید آمد.

- قصد برگشت را پس از اتمام درمان را دارید.

- بیماری شما مسری نبوده(مانند جذام) و برای عموم خطرناک نیست.

اگر برای اهدای عضو قصد اخذ این نوع ویزا را دارید، تنها برای اهدای عضو به افراد زیر، می‌توانید به انگلستان سفر کنید:

- عضوی از خانواده و شخصی که با او نسبت درجه یک دارید (مانند والدین یا خواهر و برادر)

- شخصی که ارتباط شخصی و نزدیکی با او دارید (مانند همسر یا دوست)

همچنین شخص مقابل نیز باید شرایط سفر به انگلستان را داشته باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان

1 پاسپورت؛ باید حداقل یک برق پشت و رو خالی در پاسپورت شما برای ویزا موجود باشد.

2 مدرکی که توانایی مالی خود را هنگام اقامت، ثابت کنید؛ بعنوان مثال لیست تراکنش‌های مالی شما در 6 ماه گذشته.

نیاز است که تمام مواردی که نیاز به ترجمه دارند، توسط دفاتر دارالترجمه، به زبان انگلیسی ترجمه شوند. همچنین ممکن است با توجه به شرایط هر فرد، مدارک بیشتری نیز نیاز باشد.

هنگام اپلای به شما اطلاع داده خواهد شد که مدارک اضافی را به کجا ارسال کنید.

سایر اطلاعاتی که برای اخذ ویزای توریستی به آن نیاز دارید:

- تاریخ سفر شما به انگلستان

- اطلاعاتی مربوط به اینکه در کجا اقامت خواهید داشت.

- فکر می‌کنید سفر شما چقدر خرج خواهد برداشت.

- آدرس اقامت فعلی شما و اینکه چه مدت در آن زندگی کرده‌اید.

- نام والدین و تاریخ تولد ایشان.

- درآمد سالیانه‌ی شما.

اطلاعاتی که درصورت نیاز باید آنها را فراهم نمائید:

- جزئیاتی مربوط به اینکه در ده سال گذشته به کجا سفر داشته‌اید (در پاسپورت شما موجود خواهد بود)

- آدرس و شماره تلفن کارفرمای شما.

- نام، تاریخ تولد و شماره‌ی پاسپورت همسر شما.

- نام و آدرس شخصی که هزینه‌ی سفر شما را پرداخت خواهد کرد.

- نام، آدرس و شماره پاسپورت اعضای خانواده‌ی شما که در انگلستان زندگی می‌کنند.

- جزئیاتی درمورد هرگونه خلاف‌های کیفری، مدنی و یا مهاجرتی که مرتکب شدید.

اگر زیر 18 سال سن دارید

 تحت شرایط زیر می‌توانید برای اخذ ویزای ویزیتوری انگلستان، اقدام کنید.

- هماهنگی‌های لازم را برای سفر خود به انگلستان، انجام داده باشید.

- رضایت‌نامه‌ای از طرف والدین یا قیم خود تهیه کرده باشید.

- توانایی پرداخت هزینه‌ی برگشت خود را داشته باشید.

- توانایی مالی برای پوشش هزینه‌های اقامت خود داشته باشید و یا خانواده و دوستان از شما حمایت مالی خواهند کرد.

اگر بزرگتر همراه شما نباشد

در این شرایط والدین یا قیم شما باید در رضایت‌نامه‌ی کتبی خود، اطلاعات کامل خود و نحوه‌ی تماس با ایشان را ذکر کرده باشند. همچنین باید ثابت کنند شما دارای مکان مناسبی برای اقامت در انگلستان هستید:

- نام و تاریخ تولد شخصی که در هنگام اقامت همراه با او زندگی می‌کنید.

- آدرس مکانی که در آن زندگی می‌کنید.

- جزئیاتی درمورد ارتباط شخصی که با او زندگی می‌کنید، با شما.

- رضایت‌نامه‌ای از طرف آن شخص که در این مدت از شما نگهداری خواهد کرد.

اگر بزرگتر همراه شما باشد

اگر با یک فرد بزرگتر سفر می‌کنید باید اطلاعات کامل این شخص یا اشخاص (حداکثر 2 نفر) در فرم درخواست ویزای شما، ذکر شود. پس از صدور ویزا، نام این اشخاص در ویزای شما لحاظ خواهد و بدون حضور حداقل یکی از این افراد، اجازه ورود به انگلستان را نخواهید داشت.

همچنین آن شخص باید بصورت انفرادی و جداگانه جهت اخذ ویزای خود، اقدام کند.

تمدید ویزای ویزیتوری

بصورت کلی تنها درصورتی می‌توانید ویزای خود را تمدید کنید که بیشتر از 6 ماه از اقامت در انگلستان شما نگذشته باشد. بعنوان مثال اگر ویزای 3 ماهه دریافت کرده بودید، می‌توانید تا 3 ماه دیگر آن را تمدید کنید.

این شرایط درصورتی که برای دریافت خدمات درمانی به انگلستان سفر کرده بودید، تفاوت داشته و می‌توانید پس از 6 ماه، تا 6 ماه دیگر ویزا را تمدید کنید. تحت شرایط زیر:

- هزینه‌ی درمانی که در مدت پیشین در انگلستان دریافت کردید را پرداخت کرده باشید.

- می‌تواند هزینه‌های خدمات درمانی آینده را پوشش دهید.

- با شرایطی که در قسمت شرایط مورد نیاز گفته شد، همخوانی داشته باشید.

همچنین باید از مرکز درمانی خود، مدارک زیر را تهیه نمائید:

- مدرکی برای هماهنگی‌های انجام شده بین شما و مرکز درمانی برای ادامه‌ی درمان یا مشاوره.

- نامه‌ای که مشخص کند درمان شما چقدربطول خواهد انجامید.

- اگر تاکنون شروع شده، جزئیاتی درمورد نحوه‌ی پیشروی درمان.

اگر بصورت آنلاین اقدام به تمدید ویزا نمائید باید مبلغ 993 پوند و بصورت حضوری و با سرویس ویژه یا Premium 1,583 پوند را پرداخت کنید. بصورت عادی تا 8 هفته و اگر از Premium استفاده کنید، در همان روز به درخواست شما پاسخ داده می‌شود.

در یکی از شرایط زیر، ممکن است این مدت بیشتر به طول بیانجامد و متعاقبا با شما تماس گرفته خواهد شد.

- اگر مدارک تکمیلی شما نیاز به اعتبارسنجی داشته باشند.

- اگر باید یک مصاحبه انجام دهید.

- اگر بخاطر یکی از شرایط بوجود آمده برای خودتان باشد، مثلاً اگر محکومیت کیفری داشته باشید.

 

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید