ویزای سرمایه‌گذاری انگلستان Tier 1

برای مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری، باید شرایط اولیه زیر را داشته باشید.

- قصد سرمایه‌گذاری 2.000.000 پوند یا بیشتر در یکی از شرکت‌های فعال بریتانیا را داشته باشید.

- خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) باشید.

می‌توانید از سه ماه قبل از عزیمت، اقدام به اخذ این ویزا کنید. همچنین از 90روز قبل از اقدام نیز، مبلغ سرمایه باید در حساب شما موجود باشد. پس از اخذ ویزا، سه هفته فرصت دارید تا جهت خروج از کشور تصمیم بگیرید. هزینه اپلای برای هر نفر بصورت آنلاین یا پست 1,561 پوند است. همچنین ایرانیان باید مبلغ 700 پوند برای بیمه انگلستان به اداره مهاجرت انگلستان پرداخت کنند.

برای استفاده از سرویس ُSuper Premium باید ابتدا ملبغ 10,500 پوند و به ازای هر نفر، 2,030 پرداخت کنید. این سرویس را می‌توانید برای 4 متقاضی اصلی و حداکثر 10 نفر در هر بازدید استفاده کنید. متقاضیان اصلی به افرادی گفته می‌شود که به مبلغ سرمایه دسترسی دارند.

بطور کلی متقاضیان این ویزا می‌توانند حداکثر به مدت سه سال و چهار ماه در انگلستان اقامت داشته باشند. پس از اتمام این دوره می‌توانید تا دو سال دیگر این ویزا را تمدید کنید. اگر مبلغ سرمایه‌گذاری 5 میلیون پوند باشد بعد از سه سال و اگر بیشتر از 10 میلیون پوند باشد، بعد از دو سال می‌توانید برای اخذ اقامت دائم انگلیس، اقدام کنید.

بایدها و نبایدهای مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری Tier 1

شما می‌توانید مبلغ 2.000.000 پوند و یا بیشتر را در اوراق قرضه دولتی، سرمایه مشترک و سرمایه وام یکی از شرکت‌های معتبر، فعال و تجاری بریتانیا، سرمایه‌گذاری کنید.

شما نمی‌توانید در شرکت‌هایی که فعالیت‌های اصلی آنها در سرمایه‌گذاری در املاک، مدیریت املاک و توسعه املاک باشیند، سرمایه‌گذاری کنید. همچنین نمی‌توانید بعنوان یک ورزشکار یا مربی حرفه‌ای مشغول بکار شده و واجد دریافت public funds نیز نمی‌باشید. همچنین نمی‌توانید بعنوان یک پزشک و یا دندانپزشک درحال آموزش کار کنید، مگر اینکه یکی از شرایط زیر را دارا باشید:

- رشته اصلی مدرک کارشناسی شما پزشکی و یا دندانپزشکی باشد که یا با استفاده از ویزای دانشجویی انگلستان یا Tier 4، آن مدرک را دریافت کردید یا توسط دانشگاه‌های خارج و مورد تأیید دولت انگلستان.

- آخرین باری که در بریتانیا بوده‌اید، بعنوان یک پزشک و یا دندانپزشک درحال آموزش، مشغول به کار بوده‌اید.

- هیچکدام از این شرایط در شرایط ویزای پیشین شما موجود نبوده باشد.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری Tier 1

- باید حداقل سرمایه‌ای دو میلیون پوندی برای اقدام به دریافت ویزای سرمایه‌گذاری انگلستان، داشته باشید.

- باید 18 سال یا بیشتر سن داشته باشید.

- باید ثابت کنید که این سرمایه یا متعلق به خود شماست و یا متعلق به شریک (همسر، نامزد و ...) خود.

- یک حساب بانکی در بریتانیا داشته باشید.

سرمایه شما هم باید در یک یا چند مؤسسه مالی معتبر وجود داشته باشد و هم قابل دسترسی و مصرف در انگلستان. هنگام اپلای، سرمایه شما می‌تواند در بریتانیا یا در کشورهای دیگر باشد.

شرایط صلاحیت برای دانش‌آموزانی درحال تدریس در انگلستان و نیز دارای پشتیان مالی هستند، یکی از موارد زیر می‌باشد.

- دارای ویزای دانشجویی انگلستان یا Tier 4 از نوع General باشید.

- دانشجوی رشته‌ی پرستاری باشید.

- درحال تحقیق و نوشتن تز و یا درحال خواندن برای امتحان هستید.

- یک دکتر و یا دندانپزشک فارغ‌التحصیل باشید.

- یک پرستار و یا مامای دارای صلاحیت از دانشگاه‌های معتبر خارج از انگلستان باشید.

- اگر برای یک فرصت مطالعاتی در انگلستان حضور دارید.

اگر هزینه‌ی دانشگاه و مخارج شخصی شما توسط دولت و یا یک آژانس بورس تحصیلی بین‌المللی تأمین شده باشد، برای ورود و یا بازگشت به انگلستان، شما باید یک توافق مکتوب و بدون قید و شرط از پشتیبان مالی خود داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری

هنگام اپلای برای ویزا، شما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

1 پاسپورت؛ باید حداقل یک برق پشت و رو خالی در پاسپورت شما برای ویزا موجود باشد.

2 مدرکی مبنی بر اینکه شما مبلغ مورد نیاز برای اخذ این ویزا را در اختیار دارید.

3 گواهی سلامت پزشکی.

4 گواهی عدم سوء پیشینه در ده سال گذشته از کشوری که بیشتر از دو سال در آن زندگی کرده‌اید.

نکاتی درمورد مورد 2:

اگر از سرمایه خود استفاده می‌کنید باید مشخص کنید که:

- چه مقدار سرمایه دارید و در کجا نگهداری می‌شود.

- اگر از 3 ماه قبل این مقدار سرمایه را نداشته‌اید، باید مشخص کنید این پول چطور بدست شما رسیده. مثلاً ثابت کنید از یکی از آشنایان به شما به ارث رسیده است.

- این سرمایه می‌تواند به بریتانیا منتقل شده و به پوند استرلینگ تبدیل شود. (اگر تا آن زمان در بریتانیا نباشد)

اگر از سرمایه شریک خود استفاده می‌کنید:

- باید سند ازدواج موجود باشد، یا اگر هنوز ازدواج نکرده‌اید، باید ثابت کنید شما و شریکتان حداقل دو سال با یکدیگر در ارتباط هستید.

- اعلامیه‌ای از طرف شریک شما که به شما اجازه‌ی استفاده از سرمایه‌اش در بریتانیا را دارید.

- نامه‌ای از طرف یک مشاور قانونی که این اعلامیه را معتبر اعلام کند.

نیاز است که تمام مواردی که نیاز به ترجمه دارند، توسط دفاتر دارالترجمه، به زبان انگلیسی ترجمه شوند. همچنین ممکن است با توجه به شرایط هر فرد، مدارک بیشتری نیز نیاز باشد.

تمدید ویزای سرمایه‌گذاری انگلستان

برای تمدید ویزا، حتماً می‌بایست قبل از به پایان رسیدن تاریخ اعتبار، اقدام کنید. همچنین تمام وابستگانی که در ویزای کنونی شما قرار دارند(از جمله بچه‌هایی که حین اقامت به 18 سال رسیدند) را باید لحاظ کنید. شرایط درخواست برای تمدید دوباره‌ی ویزا بصورت زیر می‌باشد.

1 اگر مبلغ 2.000.000 پوند یا بیشتر سرمایه تحت کنترل خودتان در بریتانیا دارید.

2 اگر در یکی از موارد وراق قرضه دولتی، سرمایه مشترک و سرمایه وام یکی از شرکت‌های معتبر، فعال و تجاری بریتانیا، سرمایه‌گذاری کرده‌اید.

3 اگر این مقدار را تا سه ماه پس از "تاریخ شروع سرمایه‌گذار"، سرمایه‌گذاری کرده باشید.

همچنین شما می‌بایست تمام مقداری که قرار بوده با آن سرمایه‌گذاری را شروع کنید، در یکی از موارد بالا سرمایه‌گذاری کرده باشید.

نکاتی درمورد مورد 3:

شما باید مجموعه‌ای از گزارش‌های سبد سرمایه‌گذاری خود را که توسط یکی از مؤسسات مالی معتبر بریتانیا تهیه شده، فراهم کنید.این گزارشات باید نشان‌دهنده این باشند که:

- شما تمام 2 میلیون پوند را سرمایه‌گذاری کرده‌اید.

- این میزان از سرمایه‌گذاری باید در تمام مدت اقامت شما حفظ شده باشد.

تاریخ شروع سرمایه‌گذار شما یا زمانیست که وارد خاک بریتانیا می‌شوید (اگر مدرکی من‌باب این موضوع دارید) یا زمانی که ویزای اصلی شما و یا درخواست شما برای تغییر ویزا به ویزای سرمایه‌گذاری، مورد تأیید واقع شد.(درصورتیکه مدرکی برای زمان ورود خود به بریتانیا ندارید)

هزینه‌ی تمدید مدت ویزای سرمایه‌گذاری مبلغ 400 پوند است. می‌توانید بصورت آنلاین و یا پست اقدام به تمدید ویزا نمائید. در اینصورت باید مبلغ 19.20 پوند برای ارسال اطلاعات هویتی یا بیومتریک(مانند عکس و اثرانگشت) به ادارات پست پرداخت کنید. اگر از قبل سرویس Super Premium را خریداری کرده باشید، نیازی به پرداخت این مبلغ نیست. همچنین در اینصورت در همان روز اقدام، پاسخ درخواست شما داده می‌شود. ولی درحالت عادی، حداکثر 8 هفته زمان می‌برد.

در یکی از شرایط زیر، ممکن است این مدت بیشتر به طول بیانجامد و متعاقبا با شما تماس گرفته خواهد شد.

- اگر مدارک تکمیلی شما نیاز به اعتبارسنجی داشته باشند.

- اگر باید یک مصاحبه انجام دهید.

- اگر بخاطر یکی از شرایط بوجود آمده برای خودتان باشد، مثلاً اگر محکومیت کیفری داشته باشید.

به محض اینکه درخواست تمدید مدت ویزا را ارسال نمودید، می‌توانید تا زمان تصمیم نهایی اداره مهاجرت در مورد تمدید یا عدم تمدید ویزای سرمایه‌گذاری در بریتانیا اقامت داشته باشید. البته تمام اینها به شرطی‌ست که قبل از پایان یافتن مدت ویزا، درخواست تمدید خود را اعلام کرده باشید.

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید