ویزای والدین دانش‌آموزان انگلستان

اگر فرزند (زیر 12 سال) شما در حال تحصیل در یک آموزشگاه خصوصی بصورت روزانه‌ست و خارج از منطقه اقتصادی اروپا اقامت دارید، می‌توانید برای دریافت ویزای والدین دانش‌آموز Parent of a Tier 4 Child Visa، اپلای کنید. می‌توانید از سه ماه قبل از شروع تحصیل فرزندتان در انگلستان، اقدام به اخذ این ویزا کنید. پس از اخذ ویزا، سه هفته فرصت دارید تا جهت خروج از کشور تصمیم بگیرید.

هزینه‌ی اقدام برای ویزای گاردین انگلستان به ازای هر کدام از والدین، 496 پوند است.

مدت این ویزا معمولاً بصورت 6 یا 12 ماهه است. تحت دو شرایط زیر ویزای شما تمدید نخواهد شد و تنها یک ویزای کوتاه‌تر به شما داده می‌شود:

- اگر فرزند شما تا 12 ماه آینده به سن 12 سالگی برسد.

- اگر تحصیل فرزند شما تا 12 ماه دیگر به پایان می‌رسد.

اگر فرزند شما در غیاب شما در انگلستان درحال تحصیل است، برای تأمین هزینه‌های او باید ترتیبی اتخاذ کنید.

بایدها و نبایدهای اخذ ویزای ویزای والدین دانش‌آموزان Tier 4

اگر اعتبار ویزای شما به پایان رسیده و هیچکدام از شرایط بالا اتفاق نیوفتاده، می‌توانید آن را تا 6 یا 12 ماه دیگر تمدید کنید، درغیراینصورت پس از پایان مدت اعتبار ویزا باید انگلستان را ترک نموده و از ویزای دیگری برای مهاجرت، استفاده کنید؛ زیرا امکان تغییر این نوع ویزا به ویزای دیگر وجود ندارد. در مدت اقامت در انگلستان شما نمی‌توانید دارای خانه اصلی باشید(تنها ملک شما، ملکی در بریتانیا باشد)، کار با حقوق انجام دهید، تحصیل کنید و یا دیگر اعضای خانواده را با خود بیاورید. این بدین معناست که هرکدام از والدین باید بصورت انفرادی اقدام به دریافت این ویزا نمایند. همچنین شما واجد دریافت Public funds نخواهید بود.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای والدین دانش‌آموزان Tier 4

قبل از اپلای به نکات زیر توجه داشته باشید:

- باید به اندازه کافی سرمایه برای پوشش خود و فرزندتان به همراه داشته باشید.

- یک ملک دیگر در خارج از بریتانیا داشته باشید.

- ثابت کنید بعد از اتمام مدت ویزا، قصد خروج از انگلستان را دارید.

- از پس هزینه‌های برگشت به کشور خود بربیایید.

همچنین فرزند شما باید دارای شرایط زیر باشد:

1 زیر 12 سال

2 درحال تحصیل در یک آموزشگاه غیرانتفاعی روزانه باشد و یا قصد تحصیل در آن آموزشگاه را داشته باشد.

3 دارای ویزای دانش‌آموزی یا Child Visa Tier 4 باشد.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای والدین دانش‌آموزان

1 پاسپورت؛ باید حداقل یک برق پشت و رو خالی در پاسپورت شما برای ویزا موجود باشد.

2 گواهی بیمه سلامت

درنظر داشته باشید که برای تمام موارد ذکر شده در بخش شرایط مورد نیاز، باید مدارکی برای اثبات آنها ارائه دهید. همچنین نیاز است که تمام مواردی که نیاز به ترجمه دارند، توسط دفاتر دارالترجمه، به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

تمدید ویزای والدین دانش‌آموزان

اگر شرایط شما برای تمدید ویزا مناسب باشد، هر بار تنها تا حداکثر 12 می‌توانید مدت ویزا را تمدید کنید. با این وجود، بهتر است برای اطلاع از مدارک مورد نیاز برای تمدید، قبل از به اتمام رسیدن تاریخ اعتبار ویزا، به اداره مهاجرت مراجعه کنید؛ زیرا ممکن است شرایط برای هر فردی تفاوت داشته باشد.

هزینه‌ی تمدید ویزا بصورت پستی 993 پوند و بصورت حضوری و با سرویس ویژه، 1,583 پوند می‌باشد. معمولا با سرویس عادی تا 8 هفته پاسخ درخواست به شما اطلاع داده خواهد شد، ولی اگر از سرویس ویژه استفاده می‌کنید، همان روز به درخواست شما رسیدگی می‌شود.

در یکی از شرایط زیر، ممکن است این مدت بیشتر به طول بیانجامد و متعاقبا با شما تماس گرفته خواهد شد.

- اگر مدارک تکمیلی شما نیاز به اعتبارسنجی داشته باشند.

- اگر باید یک مصاحبه انجام دهید.

- اگر بخاطر یکی از شرایط بوجود آمده برای خودتان باشد، مثلاً اگر محکومیت کیفری داشته باشید. 

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید