ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت انگلستان Tier 4

اگر شما قرار است دوره‌های تحصیل کوتاه‌مدت در انگلستان را بگذرانید و همچنین خارج از منطقه اقتصادی اروپا اقامت دارید، می‌توانید از ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت انگلستان یا Tier 4 Short-term Study Visa، استفاده کنید. اگر بعنوان فرصت تحصیلی قصد مسافرت به انگلستان را دارید، باید از ویزای ویزیتوری (توریستی) استفاده کنید. همچنین اگر واجد شرایط داشتن شهروندی انگلستان را داشته باشید(دو ملیته باشید)، این نوع ویزا برای شما مناسب نیست.

می‌توانید از سه ماه قبل از شروع تحصیل در انگلستان، اقدام به اخذ این ویزا کنید. بعد از اخذ ویزا، سه هفته فرصت دارید تا جهت خروج از کشور تصمیم بگیرید.

مدت زمان اقامت شما می‌تواند 6 یا 11 ماهه باشد. این مدت بستگی به مدت زمان دوره‌ی تحصیلی شما (از جمله کسب دانش زبان انگلیسی) دارد. همچنین برای انجام تحقیقات کوتاه‌مدت در انگلستان، مدت 6 ماهه برای شما درنظر گرفته خواهد شد. هزینه‌ی اپلای برای ویزای 6 ماهه، 93 پوند و برای ویزای 11 ماهه 179 پوند خواهد بود.

بایدها و نبایدهای اخذ ویزای تحصیلی کوتاه مدت Tier 4

با ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت می‌توانید بصورت کوتاه‌مدت به تحصیل در انگلیس بپردازید، ماننده دوره‌های زبان انگلیسی و یا دوره‌های تمرینی و عملی. همچنین اگر خارج از بریتانیا درحال تحصیل هستید، از این ویزا می‌توان برای انجام تحقیقات کوتاه‌مدت در انگلستان استفاده کرد.

از طرفی دیگر شما نمی‌توانید در یک مدرسه یا آموزشگاه دولتی تحصیل کنید. همچنین اجازه‌ی داشتن شغل را در این مدت ندارید؛ حتی اگر بخشی از پروسه‌ی تحصیل شما باشد (مگر اینکه هیچ حقوقی دریافت نکنید). شما نمی‌توانید این ویزا را تمدید کرده و شخصی را همراه خود به انگلستان بیاورید. آنها باید بصورت جداگانه اقدام نمایند. همچنین شما واجد دریافت Public funds نخواهید بود.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت Tier 4

اگر بالای 18 سال سن دارید:

- باید یکی از مؤسسات خصوصی انگلستان، شما را دعوت به شرکت در دوره‌های آموزشی نموده باشد.

- بتوانید هزینه‌های تحصیلی و زندگی خود را هنگام اقامت پوشش دهید.

- بتوانید از پس هزینه‌ی برگشت به کشور خود، برآیید.

اگر سن شما هنوز به 18 سال نرسیده، باید علاوه بر موارد بالا، شرایط زیر را نیز دارا باشید:

- باید برای تأیید وضعیت خود، اقدامات و هماهنگی‌های لازم را انجام نمائید.

- باید یک رضایت‌نامه از والدین یا قیم خود، تهیه نمائید.

شما باید در یکی از مؤسساتی که دارای لیسانس ویزای Tier 4 هستند، قبول شوید. در غیراینصورت دوره‌ی تحصیلی شما در یکی از مؤسسات زیر برگذار خواهد شد.

Accreditation Body for Language Services

Accreditation Service for International Colleges

Accreditation UK

Bridge Schools Inspectorate

British Accreditation Council

Education and Training Inspectorate (in Northern Ireland)

Estyn (in Wales)

HM Inspectorate of Education (in Scotland)

Independent Schools Inspectorate

Office for Standards in Education (Ofsted)

Quality Assurance Agency for Higher Education

Schools Inspection Service

اگر دوره‎‌ی شما بعنوان تحصیل درباره دانش زبان انگلیسی باشد، باید حداقل 18 سال داشته باشید و برای دریافت ویزای 11 ماهه، از یکی از مؤسسات تعلیم زبان انگلیسی پذیرش دریافت کرده باشید. دوره‌های مخلوط که شامل تحصیل زبان انگلیسی به اضافه‌ی تحصیل در زمینه‌ی اصلی هستند، در این بخش قرار نخواهند گرفت.

همچنین ممکن است در مؤسسه‌ای در خارج از انگلیس درحال تحصیل بوده و قصد سفر به انگلستان برای گذراندن یک دوره‌ی کوتاه‌مدت وابسته به آموزشگاه خود، داشته باشد. دراینصورت آموزشگاه محل تحصیل شما باید:

- دارای یک مجوز رسمی باشد.

- این دوره‌ی خاص، تنها در انگلستان ارائه شده باشد.

- دارای برنامه‌ی تحصیلی معادل مدارک انگلستان باشد.

و اگر برای یک فرصت تحقیقاتی قصد دریافت این ویزا را دارید و درحال تحصیل در یک مؤسسه خارج از انگلستان هستید، علاوه بر اینکه مؤسسه‌ی شما باید دارای برنامه‌ی تحصیلی معادل با مدارک تحصیلی انگلستان داشته باشد، نیاز است که تحقیقات شما در یک دانشگاه معتبر و واجد ارائه مدرک تحصیلی، انجام شود. همچنین باید حداقل 18 سال داشته باشید.

مدارک موردنیاز برای مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیلات کوتاه‌مدت

1 پاسپورت؛ باید حداقل یک برق پشت و رو خالی در پاسپورت شما برای ویزا موجود باشد.

2 مدرکی مبنی بر اینکه می‌تونید هزینه‌های تحصیل و زندگی در انگلستان را پوشش دهید. (این هزینه ممکن است برای شرایط هر شخص، تفاوت داشته باشد)

3 جزئیاتی درمورد  برنامه‌ی تحصیلی و مکان اقامت موردنظر شما. (بهتر است قبل از دریافت ویزا، هزینه‌ای برای محل اقامت و یا دریافت بلیط، پرداخت نکنید)

4 گواهی بیمه سلامت

5 اگر سن شما کمتر از 18 سال است؛ اطلاعات تماس یکی از والدین یا قیم‌ها شما که در کشوری که درآن زندگی می‌کنید، حضور دارند.

نیاز است که تمام مواردی که نیاز به ترجمه دارند، توسط دفاتر دارالترجمه، به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

نکاتی درباره مورد 3

باید مدرکی مبنی بر پذیرش شما از یک مؤسسه‌ی تحصیلی ارائه دهید. این نامه باید در سربرگ مؤسسه موردنظر چاپ شده باشد و حاوی اطلاعاتی مانند نام دوره‌ی موردنظر، مدت زمان و هزینه‌ی آن (باضافه هزینه محل اقامت) باشد.

براساس شرایط هر فرد، ممکن است مدارک زیر نیز از شما درخواست شود:

- مدارکی درمورد تحصیل پیشین شما؛ مانند مدرک تحصیلی و یا کارنامه کل

- مدارکی مربوط به دانش زبان انگلیسی شما

- برنامه‌هایی مربوط به اخذ محل اقامت و بلیط سفر

- اگر ملیت کشوری که از آن اقدام می‌کنید را ندارید، باید اجازه‌ی اقامت در آن کشور را ارائه دهید.

- شغل، درآمد، پس‌انداز و سرمایه‌ی حامی مالی شما که هزینه‌ی تحصیلی شما را پوشش می‌دهد.

نکاتی درمورد مورد 5

درصورتی که دارای رضایت‌نامه کتبی از والدین باشید و همچنین اطلاعات تماس کاملی از آنها ارائه دهید، می‌توانید بدون حضور بزرگتر، به انگلستان سفر کنید. دراینصورت والدین یا قیم شما باید موارد زیر را به اطلاع اداره مهاجرت برسانند:

- نام، تاریخ تولد و آدرس شخصی که شما قصد زندگی با او را دارید.

- جرئیاتی درمورد ارتباط آن فرد با شما

- رضایت‌نامه‌ی مکتوب درمورد اینکه آن شخص می‌تواند هنگام اقامت شما در انگلستان، از شما مراقبت کند.

همچنین باید از آموزشگاه مورد نظر نامه‌ای مبنی بر اینکه آنها از شرایط شما باخبر هستند. شرایطی از قبیل:

- سن شما کمتر از 16 سال است (یا کمتر از 18 سال اگر دارای ناتوانی هستید)

- شما بیشتر از 28 روز تحت مراقبت شخصی خواهید بود که از آشنایان نزدیک شما نیست. (آن را "نگهداری فرزند خصوصی یا Private foster care می‌نامند)

اما اگر با یک فرد بزرگتر سفر می‌کنید باید اطلاعات کامل این شخص یا اشخاص (حداکثر 2 نفر) در فرم درخواست ویزای شما، ذکر شود. پس از صدور ویزا، نام این اشخاص در ویزای شما لحاظ خواهد و بدون حضور حداقل یکی از این افراد، اجازه ورود به انگلستان را نخواهید داشت.

همچنین آن شخص باید بصورت انفرادی و جداگانه جهت اخذ ویزای خود، اقدام کند.

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید