ویزای خانوادگی انگلستان

ویزای خانوادگی انگلستان مناسب افرادیست که خارج از منطقه اقتصادی اروپا زندگی می‌کنند و قصد دارند پس از ملحق شدن به خانواده یا همسر خود، حداقل 6 ماه در انگلستان به زندگی بپردازند. تحت شرایط خاص به این افراد اقامت دائم انگلستان نیز تعلق می‌گیرد. اگر مدت زمان اقامت شما کمتر از 6 ماه است، باید درخواست ویزای توریستی انگلستان دهید. ویزای خانوادگی به چندین بخش تقسیم می‌شود:

1 اگر قصد پیوستن به شریک خود را دارید (همسر، نامزد و ...)؛ در صفحه‌ی مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج، در اینمورد توضیح داده شده است.

2 اگر قصد پیوستن به والدین خود  را دارید.

3 اگر قصد حمایت از کودکان خود را دارید.

4 اگر قرار است خانواده‌ی شما، شما را حمایت کنند.

در اینصورت این عضو از خانواده شما باید یا شهروند بریتانیا، یا دارای اقامت دائم بریتانیا باشد و یا از طریق پناهندگی به انگلستان مهاجرت کرده است. تحت شرایط زیر، باید از طرق دیگه‌ای اقدام به کسب ویزا نمائید:

- اگر شریک شما داخل منطقه اقتصادی اروپا (غیر از بریتانیا) باشد.

- اگر شما خود داخل بریتانیا باشید.

- اگر قصد پیوستن به خانواده یا شریک زندگی خود که از طریق پناهندگی مهاجرت کرده‌اند، بصورت دائم را دارید.

تا حداکثر 12 هفته پس از اقدام، پاسخی برای درخواستتان دریافت خواهید کرد. هزینه‌ی اخذ این ویزا به شرح زیر است:

- اگر قصد پیوستن به والدین یا شریک خود را داشته باشید: 1,464 پوند

- اگر برای حمایت از فرزندانتان به انگلستان مهاجرت می‌کنید: 1,464 پوند

- اگر بعنوان یک فرد بالغ، قصد مهاجرت به انگلستان را دارید تا یکی از آشنایان از شما نگهداری کند: 3,250 پوند

همچنین می‌بایست هزینه‌ی بیمه‌ی سلامت را نیز پرداخت کنید که به ازای هر شرایط، مبلغ متفاوت است.

در حین اقامت تحت این ویزا شما می‌توانید تحصیل و کار کنید. همچنین می‌توانید با توجه به شرایط خود، این ویزا را تمدید نموده و یا برای اقامت دائم انگلستان اقدام نمائید.

شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای خانوادگی

شما باید دارای شرایط زیر برای استفاده از این نوع ویزا باشید:

- سن بالای 18 سال؛ مگر اینکه بعنوان کودک اپلای کنید

- رابطه‌ی شما با خانواده باید اصل و شناخته‌شده باشد. برای مثال ازدواج شما با همسرتان باید در کشور مبدأ بصورت قانونی انجام گرفته باشد.

- این قصد را داشته باشید که پس از دریافت ویزا، با اعضای خانواده یا همسرتان زندگی کنید. (مگر اینکه خود، پدر یا مادر فرزندی باشید)

- شما و خانواده‌تان یک محل زندگی مناسب در انگلستان داشته باشید.

- اگر سن بالای 18 سال دارید، باید دانش خوبی ار زبان انگلیسی داشته باشید. (مگر اینکه متقاضی مورد آخر می‌باشد)

اگر سابقه‌ی کیفری (چه در بریتانیا یا جای دیگر) داشته باشید یا اطلاعات غلط و ناقصی به اداره مهاجرت ارائه داده باشید، درخواست شما رد می‌شود.

1 ملحق شدن به شریک

در صفحه‌ی مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج، در اینمورد توضیح داده شده است.

2 ملحق شدن به والدین

باید کمتر از 18 سال داشته باشید و تمام شرایط زیر را ثابت کنید:

- باید بصورت دائمی با والدین خود زندگی کنید.

- نباید ازدواج کرده و یا زندگی مستقلی داشته باشید.

- باید بصورت کامل تحت حمایت کافی و مناسب مالی باشید، یا خودتان دارای سرمایه‌ی کافی باشید.

3 مراقبت از فرزندان

فرزند شما باید کمتر از 18 سال داشته و درحال زندگی در انگلستان باشد. چه بصورت اقامت دائم و چه با داشتن حق شهروندی. باید یکی از دو موارد زیر را ثابت کنید:

- شما تنها سرپرست فرزندتان هستید و تنها کسی هستید که مسئولیت آنها را بر عهده دارید.

- فرزند شما بصورت دائمی با یک سرپرست یا مراقب که اقامت دائم انگلستان را دارد، درحال زندگی‌ست و قصد دارید با کمک یکدیگر او را بزرگ کنید. (باید ثابت کنید می‌توانید به فرزند خود دسترسی داشته باشید؛ یا نامه‌ای از طرف سرپرست فعلی و یا حکم دادگاه)

همچنین باید ثابت کنید که نقش مهمی در تربیت آن فرزند دارید و می‌توانید هزینه‌های یک زندگی مناسب را پوشش دهید. توجه داشته باشید که اگر شما و سرپرست فعلی فرزند شریک بوده و قصد ازدواج دارید، با از طریق روش اول اپلای کنید.

4 ملحق شدن به اعضای خانواده برای افراد بالغ و کم‌توان

این نوع ویزا برای افرادیست که قصد دارند به یکی از اعضای خانواده‌ی خود (والدین، نوه، برادر، خواهر، دختر یا پسر) ملحق شده و دارای شرایط زیر هستند:

- نیاز به مراقبت روزانه بخاطر بیماری، معلولیت یا سن بالا دارند.

- این مراقبت‌ها در کشور مبدأ امکان‌پذیر نیست.

- شخصی که در بریتانیا سکونت دارد، قادر باشد به خوبی از ایشان مراقبت کرده و حداقل تا 5 سال بدون استفاده از Public funds توانایی پوشش هزینه‌های مراقبت را داشته باشید.

- حداقل 18 سال سن.

زبان انگلیسی موردنیاز

تحت شرایط زیر نیازی به اثبات دانش خود به زبان انگلیسی نخواهید بود:

- سن 65 سال و بالاتر داشته باشید.

- توانایی یادگیری زبان را بخاطر عارضه‌ای فیزیکی یا روانی ندارید.

- بتوانید ثابت کنید شرایط خاصی دارید.

در فرم درخواست می‌بایست با ارائه‌ی مدرک، یکی از موارد بالا را ثابت کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای خانوادگی انگلستان

1 پاسپورت؛ باید حداقل یک برق پشت و رو خالی در پاسپورت شما برای ویزا موجود باشد.

2 پاسپورت پیشین

3 مدرکی مبنی بر رابطه‌ی شما با فردی که قصد ملحق شدن به او را دارید.

4 مدرکی مبنی بر توانایی شما برای تأمین هزینه‌های مورد نیاز

5 مدرکی مبنی بر دانش زبان انگلیسی (به جز موارد استثنا)

6 گواتهی بیمه سلامت

نیاز است که تمام مواردی که نیاز به ترجمه دارند، توسط دفاتر دارالترجمه، به زبان انگلیسی ترجمه شوند. همچنین ممکن است با توجه به شرایط هر فرد، مدارک بیشتری نیز نیاز باشد.

مدت اقامت با ویزای خانوادگی انگلستان

مدت اقامت در انگلستان، تحت این ویزا به نسبت هر مورد، به شرح زیر است:

- 33 ماه برای مورد 1، 6 ماه درصورتیکه نامزد باشید.

- برای مورد دوم، تا زمانی که پدر و مادر شما بتوانند در بریتانیا اقامت داشته باشند؛ درصورت اقامت دائم و یا شهروند بودن ایشان، بدون محدودیت زمانی

- 33 ماه برای مورد 3؛ اگر فرزند شما حداقل 7 سال در بریتانیا زندگی کرده باشد، می‌توانید اقامت دائم را دریافت کنید.

مدت اقامت برای مورد 4، یکی از موارد زیر است:

- اگر اعضای خانواده‌ی شما اقامت دائم و یا شهروندی بریتانیا را دارند، می‌توانید بدون محدودیت زمانی و بدون نیاز به تمدید ویزا یا دریافت اقامت دائم، با آنها زندگی کنید.

- اگر خانواده‌ی شما اقامت انگلستان را بصورت پناهندگی کسب کرده‌اند، تا زمانی که بتوانند اقامت داشته باشند. شما نمی‌توانید ویزای خود را تمدید کنید، اما امکان اقدام برای کسب اقامت دائم انگلیس برای شما فراهم خواهد شد.

تمدید ویزای خانوادگی انگلستان

پس از به پایان رسیدن اعتبار ویزای شما، تحت شرایط زیر نمی‌توانید ویزای خود را تمدید کرده و باید درخواست ویزای جدیدی دهید:

- خارج از بریتانیا باشید.

- شریک شما از منطقه اقتصادی اروپا باشد.

- قربانی خشونت خانگی باشید و یا شریک شما فوت کرده باشد.

- می‌خواهید به خانواده یا شریک خود که پناهندگی انگلستان را دریافت کرده، ملحق شوید.

معمولا تا 8 هفته پس اقدام برای تمدید ویزا، به درخواست شما پاسخ داده می‌شود و با استفاده از سرویس ویژه یا Premium این مدت به یک روز کاهش پیدا می‌کند. با تمدید ویزا می‌تواند تا 2 سال و 6 ماه دیگر در انگلستان اقامت داشته باشید و امکان تمدید دوباره‌ی آن نیز (تا زمانی که در شرایط استثناء نباشید) خواهد بود.

هزینه‌ی تمدید به ازای هر نفر و بصورت آنلاین  و عادی 993 پوند و بصورت حضوری و ویژه 1,583 پوند است. همچنین باید هزینه‌ی بیمه سلامت انگلستان را با توجه به شرایط و مدت اقامت خود پرداخت کنید.

برای تمدید ویزا شما باید طبق شرایط خود، یکی از دسته‌بندی‌ها که به Route را انتخاب کنید. لازم به ذکر است که این Route ها بصورت 2، 5 و 10 ساله تقسیم‌بندی می‌شوند که برای اپلای برای هرکدام، باید دارای شرایط موردنیاز باشید.

برای تمدید ویزا از شما یک آزمون زبان انگلیسی CEFR گرفته می‌شود. در این آزمون باید حداقل امتیاز یعنی A1 را کسب کنید. مدارک مورد نیاز برای تمدید ویزا برای هر Route ممکن است متفاوت باشد؛ بنابراین در فرم درخواست تمدید نوشته خواهد شد.

اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید